1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • magus
    hany orakor lesz pontosan?
  • Davidka
    Még 2 óra :)
  • Laalee
    vannak dvdk de olyan árban hogy vicc 10 környékén van 1 dvd és 4 epizod van rajta. ráadásul csak magyar felirat van rajtuk, nekem meg nem jön be az angol szinkronhang, homér olyan mint egy vén buzi :D
  • Davidka
    Valahol biztos lehet venni Simpson DVD-t, de csak az első 3 évad van meg még csak.
  • Lacc
    Én is jobban szeretem angolul, bár a magyar szinkronhangok némelyik sokkal jobb az eredetitől :D De lehet kapni valahol akkor ilyen Simpsons DVD-t? Mert akkor inkább megvenném azt, nem töltögetnék 5k-val mindenféle hubról.
  • hen-tes
    azt akrtam írni hogy a poénok u.o. jók !!!
    bár nem vágom mien az angolba :DDDDDDDD
  • hen-tes
    jóan na !! :DDD
    pszt !
    HUÁÁÁ!
  • KRi2
    (karrrrammmmbaaaa)
  • Davidka
    hm... Ha megérted, akkor feltételezem az angolt nem érted, de akkor hogyan röhögheted ugyanannyira szét magad rajta? :)))
  • hen-tes
    sztem is magyar jobb
    1. megértem
    2. ugyan annyira szét röhögöm magma rajta :DDDD
    egyszerűen kész ez a mese !!!
  • I.C.ram
    Ja a VIASAT egyszer lecserélte az egész szinkron brigádot... marha szar volt, remélem újraszinkronizálják az eredeti hangokkal. Homér hangja fenomenális!!! Bart-é nem különben!

Najó egyezzünk ki annyiba, hogy mindkettő ugyanolyan jó... de azért a magyar kicsit jobb! :D
  • magus
    hol lax davidka, atugranek vincsivel:)
  • Davidka
    Igen, de szerintem a legélvezetesebb az angolt nézni, kellő tudással ( én még csak 1. gimnazista vagyok, de már kb két éve nézem az angol simpsonokat és mostanra már szinte mindent megértek). A magyar is jó, csak a baj, ha vmit kiterveznek az írók, és angolban jó, akkor nem biztos, hogy magyarban hasonló színvonalat lehet elérni (ITT muszáj megjegyeznem, hogy) VISZONT néhány esetben jobbat lehet kreálni az eredetinél! Különben meg a szinkronnal kapcsolatban asszem néhány résznél megváltoztatták a Lisa hangját régebben, és az nem volt túl jó, miután rászoktunk a régire...
  • I.C.ram
    Magyarban is olyanokat lehet kitalálni, amit az angolban nem :) Azért van elég sok ilyen poén a simpsonsba is.
  • Davidka
    Nem, mind angol, sztem magyarból max 4-5 évadot fordíthattak le...
  • I.C.ram
    Szinkronos???
  • Davidka
    Nah meg szetm a hangok is jók, különben most néztem egy műsort, amiben az angol hangok voltak és 6 ember szinkronizál 30 szereplőt az angolban!
  • Davidka
    Szerintem nem, angolra tervezik a részeket és ott jobbak a pojénok, pl, amikor a homérnak levágta a Marge az újját, azt hogyan fordították, amikor a homér hülyült annak a Cletus csávónak hogy: Abraka-Thumbra!! ??? Abraka-Hüvelykújj?
  • I.C.ram
    Az a baj, hogy a magyar szinkronosoknál sokkal jobb poénok vannak meg a hangok is jobbak. :( Nem is értem, miért nem adnak ki DVD-n szinkronos Simpsons!
  • Davidka
    320 epizód :)))
  • Davidka
    nah nekem 1 kivétellel minden simpson megvan :)
  • magus
    nekem megvan a 2. season komplette 4 dvd-s kiadas amcsibol. Ha lesz ra idom, meg kell, meg elmondjatok hogy kell en szivesen bedigizem
  • KG21
    Én azt a Max Poweres részt már láttam egyszer. Nagyon kemény:)
  • Davidka
    a dc-n nekem public hubok közt van egy evergreen terrace, ott egy homer J Simpson, akinek mind megvan, csak lassú...
  • Lacc
    Nem tudjátok honnan lehet letölteni részeket? Kazzaan rohadt lassan jön, DC-n is alig vannak fent...
  • Davidka
    hoppsz, bocsi :(
  • Davidka
    nem... Majd 12-én (asszem - a lényeg, hogy hétfőn és nem holnap, hanem egy héttel rá, tehát holnaphoz egy hétre :)))
  • Davidka
    nem... Majd 12-én (asszem - a lényeg, hogy hétfőn és nem holnap, hanem egy héttel rá,
  • Davidka
    nem... Majd 12-én
  • I.C.ram
    De nem ma!!! Ugye?
  • Davidka
    18:05
  • magus
    mikor is megy?
  • I.C.ram
    Na látod lehet. Nem láttam ezt az átnevezős részt.
  • Davidka
    Jah és Január 12 asszem jövő utáni hét hétfőn kezd újra :)
  • Davidka
    Ez baromság, már bocsánat, nagy Simpson fankén :) kötelességem megemlíteni, hogy az MAX POWER!!! És volt egy ilyen, amikor ezt a nevét akarta ráiratni egy ingre, kérdezték tőle:
    - Mi a neve?
    - Max Power, tudja, mint a porszívón...
    Nos és az az autó, a minap láttam egy részt angolul 2-3 évadból, amibel a Homér megtalálta rég elvesztett testvérét, aki milliomos volt valahol messze, egy projectet bízott a Homérra, hogy építsen egy autót magának, nos azt az autót építette, ami benne van a játékban is, mondanom sem kell, hogy a Powell Motors tönkrement.... Nos a testvérének volt ez a neve, talán Henry Powell, de nem bizti, hogy Henry. Ja és tök ugyanúgy nézett ki, mint a Homér, csak volt haja és sovány volt :)))
  • CELL StormBird
    Remélem minél hamarabb láthatjuk legkedvesseb rajzfilm családunkat.
    Régen felvettem pár részt :)
    De eltünt a kazi:( DE örömmle hallom hogy mehetek vhs-t venni :D
  • I.C.ram
    A Simpsons játékban is ott a hírdetésen a CAR FOR HOMER hírdetésen, hogy POWELL MOTORS :D
  • I.C.ram
    Homer fogja egyszer átnevezni magát! :) Max Powell lesz az új neve :)
  • Lacc
    Igen de ki az a Max Powell? :D
  • I.C.ram
    HOMER: Három féleképpen lehet csinálni valamit! Jól, Rosszul, és úgy, ahogy Max Powell csinyálja!
    BART: Tehát pocsékul!
    HOMER: Igen, de gyorsabban!

:D Ez van az előzetesben. Szétröhögtem ezen magamat :)