1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#290 mingyá kezd! -
#289 LOL :) -
#288 akkor marad a kinyomozomazipdalapjanacimedesesteatkommandozvaatmasolopmazoosszesresztavinyomra modszer:) -
#287 Nem, sajnálom :( -
#286 mondjuk egy samplet?:( -
#285 este másik rész lesz? -
#284 ez jó kis rész volt! :D -
#283 Nem hinném :( -
#282 nemtudnal egyet felnyomni valahova? mondjuk a 90-100-asok kozul... -
#281 jó kérdés, miért nem adnak ki 1 rakás filmet szinkronosan??? -
#280 Miért nem adják ki DVD-n az össze részt szinkronosan? -
#279 ez tényleg jó rész volt :)) -
#278 nekem az 1-3. évad 150 mega, aztán 10-ig kb. 90-100 között -
#277 Davidka, neked milyen minosegben vannak meg a simpsons reszek? aztmondtad neked van egy par.
igy visszaemlekezve nem sok minden maradt meg a 3-10es seasonbol pedig allitolag azok a legjobbak -
#276 Szexista amazonasi női csoport ölte meg a smithers apját :D -
#275 AZ! Videó izzitva! :) -
#274 Mindjárt kezdődik! -
#273 Ja, igen, az is jó volt!! :))) -
#272 ja, az jo volt:D meg amikor Homer vagy Marge megszolal, remelem nem hallottak meg a gyerekek, es meg a szomszed is nyitott szemmel fekudt:D -
#271 jaja :) Az volt :)
Burns szerelme, Jó volt, mindenhova a Homer vitte, a legjobb az volt, amikor a fa alatt feküdt a Burns, a feje a nő ölében, és a Homer gyorsan újraélesztette :) -
#270 Nem! Az tegnap elött volt. Tegnap túszulejtéses volt. -
#269 melyik volt tegnap a Mor kocsmája? -
#268 Nah, tegnap látta valaki? -
#267 jah az nekem is tetszet!!! ez jó kis rész volt... -
#266 A mai is jó volt. A végén, amikor a Homér mondta, hogy betartja a törvényt, gyorsan megállta a piros előtt, de ráhajtott az öreg papókára :D -
#265 ha nem hiszed, menj el a www.thesimpsons.com-ra és nézd meg az episode guide-ot ott van 15 évad :) -
#264 szüneketek ? :D -
#263 most megy amerikában a 15. nem volt egyszer sem szünet, túl vannak a 300 epizódon is (egy évad 20 rész és kb novembertől májusig megy) 87-88-ban volt még a Tracey Ullmann showban pár rövid 1-2 perces kis műsor, aztán szerződtek le a Fox-szal 89-ben és folyamatosan megy (2004-1989=15) -
#262 Ez tők nagy baromság! Nem is volt 13 évad! 1989 óta megy a sorozat. Habár akkor lehetett. De tuti voltak szüneketek. Tuti nincs 13 évad. -
#261 nem különkiadás, hanem halloween-i rész, minden évadban leadtak egyet, kivéve az 1-ben, tehát ha a XII. helovivi rész volt, akkor ez a 13. évadból volt! Az meg nemrég volt! Tehát mondjuk hogy ez egy új rész volt. -
#260 A házasban az volt a legjobb, mikor Marge a rendőrséget akarta hívni, és a ház úgy tett, mintha ő lenne a rendőrség:
Marge: Háló rendorség? Jöjjenek gyorsan a házunk megölte a férjemet.
Ház: Renden asszonyom, vegye le a bugyiját, és várjon a nappaliban :) -
#259 jó neked.. kazira ??
nekem behalt a video már pár éve... :D -
#258 én meg felvettem. Már vagy 5 éve, kisseb kimaradásokkal de veszem mikor megy a tv-ben... -
#257 csak a 3.at láttam -
#256 ÁZ! A Különkiadás XII! 3 részből állt:
1. Homér szeretteit elátkozza egy cigány jósnő
2. A ház (Pierce Brosnan) beleszeret Marge-ba
3. A varázslóiskola (szerintem a legjobb rész) -
#255 teknap nem a varázslós volt ? -
#254 A tegnapi rész iszanyat jó volt... Bart királyfija a legjobb!!! :D -
#253 Ezt nem értem. Sajnos én csak az Ismétléseket tudnám megnézni, de a köcsög V3 össze-vissza adja az ismétléseket. Egyszer 23 órakor, egyik nap meg nem is ismételnek... -
#252 áz :DD -
#251 Nekem nem :D