Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
ez sajna már megvan. nem is néztem. ugye most nem fogják elkezdeni elõröl ismételni??? annak én nem örülnék. 😞

Punker
jó rész volt 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
Kár, hogy ezt márláttam😞

Lacc
Ehh lemaradtam róla 😞 Lesz ismétlés?
Davidka
Nah itt egy példa, hogy vannak olyan dolgok, amit angolról magyarra nemigazán lehet: Homér nyúl a borsófelé, a kapitány megkérdi:
- What do you want Homer?
- Peas!
- Ah, Peace, what will you use to get peace?
- A knife! (közben késsel eléri a borsót)
Mindez magyarul:
- Mit akar Homér?
- Békát. (???????)
- Ahh, békét, és mivel?
- Késsel.
Nos, ez a béka így nem teljesen odaillõ mondat volt, de azért még naccerû!!!!!!!!!

Végre valami normális mûsor. 😊
Tök jó ez a rajzfilm.
Davidka
még 15 perc, kíváncsi vagyok, melyik részt rakják be elõször 😊

Davidka
Igen

Punker
Viasat3-on?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidka
18:05

magus
hany orakor lesz pontosan?

Davidka
Még 2 óra 😊

Laalee
vannak dvdk de olyan árban hogy vicc 10 környékén van 1 dvd és 4 epizod van rajta. ráadásul csak magyar felirat van rajtuk, nekem meg nem jön be az angol szinkronhang, homér olyan mint egy vén buzi 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Davidka
Valahol biztos lehet venni Simpson DVD-t, de csak az elsõ 3 évad van meg még csak.

Lacc
Én is jobban szeretem angolul, bár a magyar szinkronhangok némelyik sokkal jobb az eredetitõl 😄 De lehet kapni valahol akkor ilyen Simpsons DVD-t? Mert akkor inkább megvenném azt, nem töltögetnék 5k-val mindenféle hubról.
hen-tes
azt akrtam írni hogy a poénok u.o. jók !!!
bár nem vágom mien az angolba 😄DDDDDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
jóan na !! 😄DD
pszt !
HUÁÁÁ!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

KRi2
(karrrrammmmbaaaa)

lll l ll lllll l lll ll

Davidka
hm... Ha megérted, akkor feltételezem az angolt nem érted, de akkor hogyan röhögheted ugyanannyira szét magad rajta? 😊))

hen-tes
sztem is magyar jobb
1. megértem
2. ugyan annyira szét röhögöm magma rajta 😄DDD
egyszerûen kész ez a mese !!!

I.C.ram
Ja a VIASAT egyszer lecserélte az egész szinkron brigádot... marha szar volt, remélem újraszinkronizálják az eredeti hangokkal. Homér hangja fenomenális!!! Bart-é nem különben!

Najó egyezzünk ki annyiba, hogy mindkettõ ugyanolyan jó... de azért a magyar kicsit jobb! 😄
magus
hol lax davidka, atugranek vincsivel😊

Davidka
Igen, de szerintem a legélvezetesebb az angolt nézni, kellõ tudással ( én még csak 1. gimnazista vagyok, de már kb két éve nézem az angol simpsonokat és mostanra már szinte mindent megértek). A magyar is jó, csak a baj, ha vmit kiterveznek az írók, és angolban jó, akkor nem biztos, hogy magyarban hasonló színvonalat lehet elérni (ITT muszáj megjegyeznem, hogy) VISZONT néhány esetben jobbat lehet kreálni az eredetinél! Különben meg a szinkronnal kapcsolatban asszem néhány résznél megváltoztatták a Lisa hangját régebben, és az nem volt túl jó, miután rászoktunk a régire...

I.C.ram
Magyarban is olyanokat lehet kitalálni, amit az angolban nem 😊 Azért van elég sok ilyen poén a simpsonsba is.
Davidka
Nem, mind angol, sztem magyarból max 4-5 évadot fordíthattak le...

I.C.ram
Szinkronos???
Davidka
Nah meg szetm a hangok is jók, különben most néztem egy mûsort, amiben az angol hangok voltak és 6 ember szinkronizál 30 szereplõt az angolban!

Davidka
Szerintem nem, angolra tervezik a részeket és ott jobbak a pojénok, pl, amikor a homérnak levágta a Marge az újját, azt hogyan fordították, amikor a homér hülyült annak a Cletus csávónak hogy: Abraka-Thumbra!! ??? Abraka-Hüvelykújj?

I.C.ram
Az a baj, hogy a magyar szinkronosoknál sokkal jobb poénok vannak meg a hangok is jobbak. 😞 Nem is értem, miért nem adnak ki DVD-n szinkronos Simpsons!
Davidka
320 epizód 😊))

Davidka
nah nekem 1 kivétellel minden simpson megvan 😊

magus
nekem megvan a 2. season komplette 4 dvd-s kiadas amcsibol. Ha lesz ra idom, meg kell, meg elmondjatok hogy kell en szivesen bedigizem

KG21
Én azt a Max Poweres részt már láttam egyszer. Nagyon kemény😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Davidka
a dc-n nekem public hubok közt van egy evergreen terrace, ott egy homer J Simpson, akinek mind megvan, csak lassú...

Lacc
Nem tudjátok honnan lehet letölteni részeket? Kazzaan rohadt lassan jön, DC-n is alig vannak fent...
Davidka
hoppsz, bocsi 😞

Davidka
nem... Majd 12-én (asszem - a lényeg, hogy hétfõn és nem holnap, hanem egy héttel rá, tehát holnaphoz egy hétre 😊))

Davidka
nem... Majd 12-én (asszem - a lényeg, hogy hétfõn és nem holnap, hanem egy héttel rá,

Davidka
nem... Majd 12-én

I.C.ram
De nem ma!!! Ugye?
Davidka
18:05

magus
mikor is megy?

I.C.ram
Na látod lehet. Nem láttam ezt az átnevezõs részt.
Davidka
Jah és Január 12 asszem jövõ utáni hét hétfõn kezd újra 😊

Davidka
Ez baromság, már bocsánat, nagy Simpson fankén 😊 kötelességem megemlíteni, hogy az MAX POWER!!! És volt egy ilyen, amikor ezt a nevét akarta ráiratni egy ingre, kérdezték tõle:
- Mi a neve?
- Max Power, tudja, mint a porszívón...
Nos és az az autó, a minap láttam egy részt angolul 2-3 évadból, amibel a Homér megtalálta rég elvesztett testvérét, aki milliomos volt valahol messze, egy projectet bízott a Homérra, hogy építsen egy autót magának, nos azt az autót építette, ami benne van a játékban is, mondanom sem kell, hogy a Powell Motors tönkrement.... Nos a testvérének volt ez a neve, talán Henry Powell, de nem bizti, hogy Henry. Ja és tök ugyanúgy nézett ki, mint a Homér, csak volt haja és sovány volt 😊))

CELL StormBird
Remélem minél hamarabb láthatjuk legkedvesseb rajzfilm családunkat.
Régen felvettem pár részt 😊
De eltünt a kazi😞 DE örömmle hallom hogy mehetek vhs-t venni 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

I.C.ram
A Simpsons játékban is ott a hírdetésen a CAR FOR HOMER hírdetésen, hogy POWELL MOTORS 😄
I.C.ram
Homer fogja egyszer átnevezni magát! 😊 Max Powell lesz az új neve 😊
Lacc
Igen de ki az a Max Powell? 😄
I.C.ram
HOMER: Három féleképpen lehet csinálni valamit! Jól, Rosszul, és úgy, ahogy Max Powell csinyálja!
BART: Tehát pocsékul!
HOMER: Igen, de gyorsabban!

😄 Ez van az elõzetesben. Szétröhögtem ezen magamat 😊