1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#169 hánykor lesz ?????????? -
#168 na ma melyik rész lesz!? :) -
#167 ezt a reszt mar vagy 5x lattam -
#166 én is
ugyhogy ma se látom :(
-
#165 én este megyek zülleni.... -
#164 Hehe...Ez tényleg jó rész (melyik nem az?), este megsasolom. -
#163 Jah, ez most jó rész volt, főleg, amikor a templom üvegtetején csúszott át a Homer!
Pap: - Adjunk hálát Istennek ezért a kristályüvegért, és hogy mindig nézhetjük az Ő csodálatos teremtményeit! - Homér segge megjelenik az üvegen - ööö, szögezzük tekintetünket a földre, Isten gyönyörű földjére! :))) -
#162 mikor Homerék megpróbálják felmelegíteni a hásasságukat és a félvároson átrepülnek meztelenül... -
#161 Egyik kedvenc jelenetem, amikor Bart-ot hipnotizálja Balfék-Bob és mivel későn ér haza (Bart), azt kell mondania, hogy a virágboltban volt. No, haza is ér, kérdi Marge:
-Hol voltál Bart.
-A virágboltban...
Mire Homer:
-Aha... Én is voltam a virágboltban... Jóóól berúgtam a virágboltban.
:DD Ezen kinyúltam. -
#160 B****a meg, pont a stáblistára értem haza! Mind1, este 11-kor ismétlik, +nézem. Melyik rész volt? -
#159 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
iszonyat durva ez a rész :)))))) -
#158 "Ó Homér te barom!
Ó Homér te zseni!" :DDD -
#157 vagy ponz az a rész ami nem régg volt "de hiszen a szovjet únió már nem létezik! Hehe azt csak maguk hiszik!"(vagy valami ilyesmi) és átfordult a Russia- Sovjet Unio-ra :D
vagy ugyan ebben a részben "Nincs itt a mamájuk hogy meg vigsztalja magukat" Erre Barney:" De igen!" és ott volt és böfögött :D -
#156 imádom ezt a sorozatot
volt a rész amikor elkellet volna Homérnak lopnija Moe-autóját és be vinni a vonat elé de elalutt és le akarta guritanni a folyóba ki ugrott de vissza gurult :D -
#155 ghihi :)) -
#154 Jah, volt egyszer egy olyan rész, ahol elment nekik a telfon mer nem fizettés és a homér akart ingyen telefon és eldöntötte, hogy valami drótokat bedugdos valahova:
3 lyuk volt: piros kék zöld:
- Na nézzük csak próbálljuk meg a pirosat (ZZZZUzzzzzzz - megrázza az áram)
- Akkor a kéket (zZZzZZZZZZZzzzZzz) - Leesik a póznáról
- Akkor most megint a pirosat! (ZzzzzZzZZZzzz)
- Akkor a pirosat és a kéket egyszerre (ZZZzzZzZZZz)
Aztán egy bokorban találtak rá, amint épp füstölgött :)))))) -
#153 Az volt a tuti, amikor Homer belemászott abba a póznaszerelő kosaras autóba és onnan üvöltötte Lisa-nak, hogy "Megmentelek!!!", aztán elindult a kocsi a lejtőn mint állat, Homer pedig: "Ments meg Lisaaa! Lisaaaaaa!" :D -
#152 az egyszerűen kész :))))
meg ahogy bevágta mindenbe a fejét. ... :)) -
#151 na ma végre láttam a felét :)
jó volt -
#150 És amikor a felvonóhídba beszorulta a feje a homérnak :)
Azok a jelenetek már szinte fájtak :)) -
#149 meg mikor lisa fel hivja homer-t
-szia apu!
-hallo, ki az?
:))) -
#148 Nagyon nagy volt az a rész :D
"-Majd ha elég idős leszel, és megtanulsz vezetni, NA majd akkor szállhatsz fel a buszra!" :D -
#147 Jah, az jó volt, amikor odament a két orosz csávóhoz a Lisa :))) -
#146 ez is durva rész :)))) -
#145 Jah, ez jó volt :) -
#144 Uristen, ezen a main behaltam:) nemtm ismetles volt e de komolyan ilyen jot reg rohogtem:)) kommunista nacik:DD
amugy aki nem tudna hetkoznap 18:05 -
#143 hánykor van ?
és mikor ismétlik ? -
#142 vazz nem lattam, befogom allitani a videot, hogy mindennap vegye fel. edzesen vagyok ilyenkor, de mondju,k hetvegen simpsons marato. mmm:) -
#141 Hmmm... a bemutatókban új részekből adnak részleteket, viszont a tegnapi+a mai is volt a múltkori sorozatban. no de sebaj, mindig jó újra látni. -
#140 lassan kezdődik -
#139 ez sajna már megvan. nem is néztem. ugye most nem fogják elkezdeni előröl ismételni??? annak én nem örülnék. :( -
#138 jó rész volt :)) -
#137 Kár, hogy ezt márláttam:( -
#136 Ehh lemaradtam róla :( Lesz ismétlés? -
#135 Nah itt egy példa, hogy vannak olyan dolgok, amit angolról magyarra nemigazán lehet: Homér nyúl a borsófelé, a kapitány megkérdi:
- What do you want Homer?
- Peas!
- Ah, Peace, what will you use to get peace?
- A knife! (közben késsel eléri a borsót)
Mindez magyarul:
- Mit akar Homér?
- Békát. (???????)
- Ahh, békét, és mivel?
- Késsel.
Nos, ez a béka így nem teljesen odaillő mondat volt, de azért még naccerű!!!!!!!!! -
Sefo #134 Végre valami normális műsor. :)
Tök jó ez a rajzfilm. -
#133 még 15 perc, kíváncsi vagyok, melyik részt rakják be először :) -
#132 Igen -
#131 Viasat3-on? -
#130 18:05