1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#87 DOH az nem DÓ :) -
#86 Argh már nagyon várom! Be lesz izzítva a videó :D Vagy haver lesz beizzítva mert neki van tuner-kártyája :D -
#85 Még nem tudom mikor lesz a Viasat 3-on de januárban lesz valamikor tudod HAMAROSAN! -
#84 Engem is hülyének néznek érte.
Már kezdek leszokni olyan rég láttam Simpsons :((((( de most újra lesz!!!!!! -
#83 Simpsons rulz! :D De mégis mikor lesz Viasaton? 1 hónap? 2? -
#82 MI?! mikor lesz újra?? -
#81 Jah, nálam is, bármit elszúrok az mondom: DÓ! (Osztálytársaim néha tiszta hülyének néznek...) -
#80 Ez a DÓ szállóige lett nálam -
#79 dooh, bart did it! -
#78 És HAMAROSAN lesz Simpsons a viasaton úgyhogy veszek egy ifányi kazit és beizzítom a videóm -
#77 A polgármester neve: Quimbi -
#76 annyi volt hogy hamarosan... -
#75 nemkemmeg volt az csak akko mé nem volt újjgép azt aszargatott és nem ment
és azóta töröltem :( -
Madmaxx #74 quimby -
#73 azt nemm tujnnio 4 -
#72 Most nyomatom a Simpsons családos GTA-t a HitnRun-t. Olyan poénok vannak benne, hogy dötem a röhögéstől!
pl.:
"Szavazzon xy polgármesterre (most nem jut eszembe a neve), hisz Ő is rád szavazna!" :D -
#71 tegnap is voálűt :!
-
#70 Akkor viszon én kérdezem: mikortól? :) -
#69 Viasat3-n lesz megint, most volt a reklám!!!!! -
#68 Mi mikor van? -
Ben C #67 Szass
magyar simpsons részeket hunnan lehet lehúzni?
mer' a kedvenc rajzfilmem a simpsons család.
csak olyan bamaba voltam, amikor adták viasaton, egyet se vettem fel
dűű-dü-dü-düdűű-dü-dü-dü-düdüdüdü -
#66 de konkrétan mikor van? -
#65 Én is szeretem, 14 évadból 9 megvan teljesen, a többi egy-két hiánnyal, és a 15-ből az van meg, ami megjelent (Persze mind angolul) -
#64 viasaton lesz -
#63 A Simpsons játék (ha a The Simpsons: Hit&Run-ra gondolsz) NAGYON jó lett. Ha Simpsons rajongó vagy, akkor mindenképpen szerezd meg!
Van egy Futurama játék is, az is nagyon hangulatos, amolyan kis arcade-ugra-bugra, de van egy nagyon jó kis sztorija, és olyan poénok benne, hogy ihaj! :D Ez utóbbi egyenlőre csak ps2-n (úgy tudom.) -
#62 de jó topic. Imádom a Simpsonst. Amikor adta a Tv akkor az összes részt felvettem. VAn is 8 videókazettám. -
#61 Megin van valahol magyar adón simpsons? hol mikor? a game az nem tudjátok milyen? csak egy kicsit láttam belőle haveromnál. nyílván nem lesz az év játéka de ha a hangulatot valamelyst visszadja akkor megéri( mármint warezről leszedni :) ) -
#60 Allitolag 2004-ben jön a mozifilm! -
#59 Ez a világ legjobb rajzfilmsorozata!!!!!!
Csak persze nem adják a magyaron:((((((
Homer a legjobb mert egy akkora barom ,hogy az már vicces!
És bármilyen dolgot lehet mondani az életből (fizetés,főnök,stb..) az biztos legalább egy részben már megjelent.
A futurama is király.
A Futurama -
#58 nekem is jól jönnének -
#57 Szinkronos részeket le lehet kapni valahonnan? -
#56 DC-ről lehet, csak modemmel egy kicsit húzós, mert 2-300 mega körül vannak az epizódok... -
#54 Ez érdekesen sikerült :))
tehat : Homer-Bart-Marge-Lisa -
#53 Az egész család, egy hosszú átmenet, az intelligenciában.
Idotától az okosig. Homer -
#52 A mai részben volt egy atomkirály beszólás Homer-től. Kerestek egy rahedli pénzt, erre Bart kérdezi:
- Apa, mit vegyünk ebből a rengeteg pénzből?
- Egy éneklő tintahalat.
:)))
Na az ilyen alapvető beszólásai miatt imádom Homer-t. -
#51 Egyébként a viasaton egés hajnalban Simpson megy? Mert 2-4 ig ha bekapcsolom mindig az van!
DE régen nagyon szerettem meg most is ugyhogy azt nézem mindig hajnalok hajnalán..:D
Tegnap jó volt a Mister X homér és az összeesküvés elméleti. :D ROX -
#50 DOH! :)) Ja láttám én is.
Homer : Most fiam igazán férfiasat fogunk csinálni, elmegyünk vadászni este.
Bart : Hát apu szerintem 3-an egyedül a sötétben... olyan buzis. :) -
#49 mármint Bartot viszi a vasöntödébe:)) -
#48 Az is jó rész volt amikor Homér megismerkedik egy fickóval akiről kiderül, hogy buzi.Azt hiszi, hogy rossz hatással van Bartra erre elviszi egy Vasöntödébe, hogy kemény férfias dolgot lásson.Ott volt a sok mogorva tekintetű kigyúrt fickó, majd a szünetben hirtelen tükörgömbök jöttek le a mennyezetről és elkezdetek táncolni(assziszem Y.M.C.A.-re) és ráadásul totál buzisan beszéltek egymással.Homér ekkor ordított egy nagyot:)) -
#47 azért a mrbean és a simpson mas.. a simpson tényleg jobb.. de az mr bean sem rosz:)