1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • I.C.ram
    DOH az nem DÓ :)
  • Lacc
    Argh már nagyon várom! Be lesz izzítva a videó :D Vagy haver lesz beizzítva mert neki van tuner-kártyája :D
  • Adam II
    Még nem tudom mikor lesz a Viasat 3-on de januárban lesz valamikor tudod HAMAROSAN!
  • Adam II
    Engem is hülyének néznek érte.
    Már kezdek leszokni olyan rég láttam Simpsons :((((( de most újra lesz!!!!!!
  • Lacc
    Simpsons rulz! :D De mégis mikor lesz Viasaton? 1 hónap? 2?
  • Cracker-kölyök
    MI?! mikor lesz újra??
  • Davidka
    Jah, nálam is, bármit elszúrok az mondom: DÓ! (Osztálytársaim néha tiszta hülyének néznek...)
  • Adam II
    Ez a DÓ szállóige lett nálam
  • Tikal #79
    dooh, bart did it!
  • Adam II
    És HAMAROSAN lesz Simpsons a viasaton úgyhogy veszek egy ifányi kazit és beizzítom a videóm
  • Adam II
    A polgármester neve: Quimbi
  • Punker
    annyi volt hogy hamarosan...
  • hen-tes
    nemkemmeg volt az csak akko mé nem volt újjgép azt aszargatott és nem ment
    és azóta töröltem :(
  • Madmaxx
    quimby
  • hen-tes
    azt nemm tujnnio 4
  • I.C.ram
    Most nyomatom a Simpsons családos GTA-t a HitnRun-t. Olyan poénok vannak benne, hogy dötem a röhögéstől!

pl.:

"Szavazzon xy polgármesterre (most nem jut eszembe a neve), hisz Ő is rád szavazna!" :D
  • hen-tes
    tegnap is voálűt :!
  • cenobite
    Akkor viszon én kérdezem: mikortól? :)
  • Punker
    Viasat3-n lesz megint, most volt a reklám!!!!!
  • cenobite
    Mi mikor van?
  • Ben C
    Szass
    magyar simpsons részeket hunnan lehet lehúzni?
    mer' a kedvenc rajzfilmem a simpsons család.
    csak olyan bamaba voltam, amikor adták viasaton, egyet se vettem fel
    dűű-dü-dü-düdűű-dü-dü-dü-düdüdüdü
  • ATS: Peelova
    de konkrétan mikor van?
  • Davidka
    Én is szeretem, 14 évadból 9 megvan teljesen, a többi egy-két hiánnyal, és a 15-ből az van meg, ami megjelent (Persze mind angolul)
  • hen-tes
    viasaton lesz
  • cenobite
    A Simpsons játék (ha a The Simpsons: Hit&Run-ra gondolsz) NAGYON jó lett. Ha Simpsons rajongó vagy, akkor mindenképpen szerezd meg!
    Van egy Futurama játék is, az is nagyon hangulatos, amolyan kis arcade-ugra-bugra, de van egy nagyon jó kis sztorija, és olyan poénok benne, hogy ihaj! :D Ez utóbbi egyenlőre csak ps2-n (úgy tudom.)
  • mukika
    de jó topic. Imádom a Simpsonst. Amikor adta a Tv akkor az összes részt felvettem. VAn is 8 videókazettám.
  • ATS: Peelova
    Megin van valahol magyar adón simpsons? hol mikor? a game az nem tudjátok milyen? csak egy kicsit láttam belőle haveromnál. nyílván nem lesz az év játéka de ha a hangulatot valamelyst visszadja akkor megéri( mármint warezről leszedni :) )
  • Hunnenkoenig
    Allitolag 2004-ben jön a mozifilm!
  • Adam II
    Ez a világ legjobb rajzfilmsorozata!!!!!!

Csak persze nem adják a magyaron:((((((

Homer a legjobb mert egy akkora barom ,hogy az már vicces!
    És bármilyen dolgot lehet mondani az életből (fizetés,főnök,stb..) az biztos legalább egy részben már megjelent.

A futurama is király.
    A Futurama
  • hen-tes
    nekem is jól jönnének
  • I.C.ram
    Szinkronos részeket le lehet kapni valahonnan?
  • cSuwwi
    DC-ről lehet, csak modemmel egy kicsit húzós, mert 2-300 mega körül vannak az epizódok...
  • I.C.ram
    Ez érdekesen sikerült :))

tehat : Homer-Bart-Marge-Lisa
  • I.C.ram
    Az egész család, egy hosszú átmenet, az intelligenciában.

Idotától az okosig. Homer
  • cenobite
    A mai részben volt egy atomkirály beszólás Homer-től. Kerestek egy rahedli pénzt, erre Bart kérdezi:
    - Apa, mit vegyünk ebből a rengeteg pénzből?
    - Egy éneklő tintahalat.

:)))

Na az ilyen alapvető beszólásai miatt imádom Homer-t.
  • The Garrett
    Egyébként a viasaton egés hajnalban Simpson megy? Mert 2-4 ig ha bekapcsolom mindig az van!
    DE régen nagyon szerettem meg most is ugyhogy azt nézem mindig hajnalok hajnalán..:D

Tegnap jó volt a Mister X homér és az összeesküvés elméleti. :D ROX
  • I.C.ram
    DOH! :)) Ja láttám én is.

Homer : Most fiam igazán férfiasat fogunk csinálni, elmegyünk vadászni este.
    Bart : Hát apu szerintem 3-an egyedül a sötétben... olyan buzis. :)
  • Dynamic
    mármint Bartot viszi a vasöntödébe:))
  • Dynamic
    Az is jó rész volt amikor Homér megismerkedik egy fickóval akiről kiderül, hogy buzi.Azt hiszi, hogy rossz hatással van Bartra erre elviszi egy Vasöntödébe, hogy kemény férfias dolgot lásson.Ott volt a sok mogorva tekintetű kigyúrt fickó, majd a szünetben hirtelen tükörgömbök jöttek le a mennyezetről és elkezdetek táncolni(assziszem Y.M.C.A.-re) és ráadásul totál buzisan beszéltek egymással.Homér ekkor ordított egy nagyot:))
  • CSOCSO
    azért a mrbean és a simpson mas.. a simpson tényleg jobb.. de az mr bean sem rosz:)