1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#46 LOLOLOLOLOLOL -
#45 Ehh, ez olyan minthogy a trabi veri a BMW-t -
#44 Szerintem a Mr. Bean az összeset veri :DDD -
TneX #43 :DDDDD
ez qrva jó lehetett:D
Nem láttam sajna:D -
#42 Tegnapi rész :
Homer : Ha a medvék a bokorba szarhatnak, akkor én miért nem?
következő jelenet.
Medve viszi a szarját egy kis zacskóban, majd bedobja a kukába. :))) -
#40 jaja :)) -
[Walaki]D`Lair #39 Homérnak u.a. Mint a Starskynak ;DDDDDDD -
#38 az kira resz volt :))
"...hat apu nem tudom de igy harom ferfi az erdoben egyedul... olyan buzis..." :D -
#37 franc a mai részbe még hogy a hawai ingeta buzik hordják.Remélem hogy nem! -
#36 Én sokáig eredetiben néztem és nekem az eredeti hangok jobban tetszenek. Persze a magyar szinkron is nagyon jól sikerült. Gratula! -
#34 ja..sztem is -
#33 most hallom az enekben az angol hangjukat... sokkal jobb a magyar :))))) ez most komoly -
#32 LOL de jo :)) -
#31 ...o valojaban ferfi :))))))) LOL :)))) -
#30 kurva jo mar most rohogok :)) Bart tenyleg nem dohanyzik?? tenyleg nem! :)) -
#29 :))))))))))) -
#28 MOST KEZDODIK!!! -
#27 na most megnezem mert anniyra kivagyok az edezestol hogy nemtok felmemnnni az emeletre beallbni a zuhany ala meg foleg nem ugyhogy remelem me nem lattam:P -
#26 hehe tegnapi resz is kira volt :)) -
#25 zerintem az ujakat kene vetiteni
kar hogy a visata3 egy nagyon amator es undorito csatorna:( -
#24 en nem mondom hogy szar mert azzal nezem fasznak van kedve olvasgatni a feliratot, de kar hogy felnottekkel szinkronizaltak., bar kenynek jo a szinkronja:D -
#23 és most meg már nem is ismétlik mg délután hanem idióta játékokat eröltetik
-
#22 ja... -
#21 nem ertem miert nem csinaljak azt mint az al bundynal hogy egyszerre 2 reszt adnak -
#20 :)))))))))))))))))) kurva jo mai reszt sem leeht kihagyni :)) -
#19 Ja:)
Meg egyszer egy régebbi részben:
Homér:"Biztos van itt egy hot-dogos bódé"
Marge:"Dehát ez egy temető!"
Csávó:"Hot-dogot vegyenek!"
Homér:"Juhhéé!"
Marge:"Mondja maga állandóan követi a férjemet?"
Csávó:"Az Ön férje tartja el a családom" -
#18 jaja :)) az hotdog volt :)) ja es a maffias resz se volt rossz szarra rohogtem magam -
#17 A tegnapi nagyon rulz volt:))
"Ne aggódj, amíg én dolgozóképes vagyok, nincs mitől félned!"(Szemenszúrja magát a kiflivel)"Áuu Marge szólj be a munkahelyemre hogy ma nem megyek dolgozni..."
Ez a kedvenc sorozatom nameg a Bundy:) -
#16 ez hulyeseg hogy az SP hangjai szarok szerintem nagyon fasazak lettek. ez a megrogzott "szarszinkronenmenovagyokmertangolszinkronnalnezem" szindroma nehez kigyogyulni belole de meglehet probalni :) -
#15 a south parkot nem forditva akrartad? amugy sztem Homrr tényleg nagyon jo.bar mindegyik. aki a simpsons családba tartozik annak mind nagyon jo. a többinek szar . illetve ami jos ztem a Ken Brookmen a hirados, Mr. Burns, a cselédje. még a legelső részekközött volt egy Moe szinkron. ami a legjobb volt. annal tokeletesebb nemn is lehetett volna. na azt lecserélték. hiba volt:( a tv3on voltak a legjobb szinkronok -
#14 South Park szinkronosan jobb mint feliratosan ez teny. Simpsonnak meg a szinkronjai jobbak mint az erdetei hangok :)) Bartnak es Homernak vannak a legjobb hangjaik nagyon eltalaltak a szinkron studioban!! Taps nekik :) -
#13 a south park feliratosan nagyon poen. de a simpsons nagyon jo. Homérnak akkora beszolasai vannakm ikor mar repul a kutya a tornado miatt megszolal hogy mindig az allatok erzik meg eloszor. nagyon poen:D -
#12 jaja, bundy is rulez:) -
#11 Homér rulz :D Nekem is a kedvenc sorozatom az SP és AL Bundyék után! -
#10 Hat nekem valami masfel giaganyi Simpson szorozatom van de angolul es nem valami jo minosegbe. en csak egy ket reszt birok mert van ami unalmas -
#9 Szerintem teljesen más stílus a 2 rajzfilm, nem igazán tudnám összehasonlítani őket. Mondjuk mindkettőt nagyon szeretem, a Simpsons-t minden nap videora is veszem! :P -
#8 Szerintem is üti a S.Parkot.Sokan azt istenítik, de nekem elég primitívnek tűnik, hogy a legtöbb poén a trágárkodásra és a gusztustalanságra épül.A Simpsonsnak legalább mondanivalója is van.Tul.képpen görbe tükröt tart az amerikai társadalomnak és az alapvető emberi hülyeségnek.
(Oké, az SP-nak is van mondanivalója, de nekem sosem jöttek be ezek a Morbid,Móricka újság szerű primitív poénok) -
#7 szerintem jobb rajzfilm mint a south park -
#6 A www.morbid-team.hu oldalon mindig van valami gagyi róluk.
A sorozatot pedig imádom. -
#5 Én imádom a simpsonst. csak kár hogy a viasat3 uj részek néven iis a régiket vetiti. ez a rajzfilm tényleg nagyon jo. szétröhögöm magamat rajta:D engem bármilyen link érdekelne. ahol a fontok vannak ikonok, kurzorok hatterek, reszek is barmi!