1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#410 jah annyira nem jó részek mennek mostanában. Az utolsó rész ami igazán tetszett, az a füves Homer volt!!! :DD -
#409 LOLvége volt :) Különben a 14. évadban, ami most megy elég sok részt elszúrtak, bár lehet ha mégeccer megnézném őket 1 év után, akkor tetszene... -
#408 az biztos, hogy meglátom!! :))
a mai rész vége jó volt... :D -
#407 A címe strong arms of the ma :) Majd meglátod :) A pénteki is jó lesz (Pray anything) -
#406 mert az mi lesz? -
#405 Holnapi sem lesz sztem jó, de ha sorban mennek tovább, akkor a csütörtöki feltétlen meg kell nézni, az jó lesz! -
#404 Ja, nem volt annyira jó... -
#403 ez a rész uncsi -
#402 lol bazzz használt teknősök. -
#401 már megy -
#400 Mingyá kezd! -
#399 ja kb 2 hete... -
Augustus Gigo #398 AMúgy régen volt már halloweenes rész:( -
Augustus Gigo #397 Pro 7et leelőztük, ugyanazokat arészeket vette meg mint a viasat 3, csak ők hetente adják a v3 meg naponta:D -
#396 Köcsög Viasat!!
Teljesen eltörölték az ismétléseket, így szinte alig tudok megnézni 2 részt egy héten :( -
#395 Azt a részt ami kb 2 napja volt (amelyikben a Homert rocktáborba küldik) ma láttam a Pro7-en.Bár ők tuti ,hogy ismétlik. -
#394 Mondom hogy ez a 14. évad és amerikában most megy a 15.!!!!!! -
#393 Ezek egész friss részek ha már a valóságshowkat kritizálják!
Nekünk nem kéne kővel fejbeverni a TV2 és az RTL Klub stábját? -
#392 Én meg azon röhögtem szét az agyam, hogy:
-Úgy nézek ki mint Britney Spears! Őőőőőő.....
-
#391 Ez nem volt olyan rossz rész :) Volt benne pár jó jelenet (pl amikor mondta a homér az ütő fölszögelése közben, a Bartnak, hogy ez téged sehogy sem bánt, aztán a túloldalon pont jó helyre verte be a szögeket :) -
#390 Sztem zora volt, főleg a vége volt zsír! -
Augustus Gigo #389 nekem teccett nagyon, jó volt a valóságsóó kritika bene:D
-
#388 a hoki meccs jó volt utánna már nem figyeltem annyira -
#387 láttam. annyira nem tetszett... -
#386 nézitek? eddig jó rész -
#385 nincs ismétlés. Lady Chatterley van:( én se láttam most:( -
#384 nem leszek itthon.... -
#383 este van ismétlés!!!! -
#382 nem láttam kutyátsétáltattam :( -
#381 ez a mai rész nagyon vad volt!! halálra röhögtem magam!
Homer próbál magyarázkodni erre benyögi:
"Házasság olyan mint a koporsó, a gyerekek pedig a szegek" - vagy valami ilyesmi, de nagyon jó volt!
Bart Homernak: "apuka" :D -
#380 Mert már a 14. évadból volt! -
#379 ezt a részt nem ismerem -
#378 lol kifosztják az egész várost :)) -
#377 Jaja :) Többször meg kell nézni, az a megoldás, ha nem érted. Én képes voltam 6odszori megnézésre is röhögni egy részen, mert felfedeztem vmi újat :) -
#376 aha, mert az első 3-hoz van angol feliratom, mondjuk a 2. meg is van eredetiben, csak néhány rejtett humort így elsőre nem értek meg sajna, annyira nem jó még az angolom, hogy szóból megértsek mindent:( Feliratozva tök jól értem ha a tv-n nézem. Amúgy iszonyat fasza, egyben megnezni az osszes Treehouse of horrort:D -
#375 Nincs, mindet angolul nézem, ezért vágom viszonylag jól a nyelvet... Kb. 2-3 éve nézem őket minden nap. -
#374 hu, mar megvan a season 7-10, nincs feliratod davidka? -
Augustus Gigo #373 este akkor megnézem az ismétlést:D -
#372 Ja, a Hulkos rész az nagyon jó volt -
#371 ok