63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ezt most úgy mindenképpen kellett?
Bocs, igazán nem akarok beleszólni, és nehogy kötekedésnek vegyétek, mindamellett, hogy végig majdnem 3D-ről volt szó, ide baromira nem illő hangnemben tettétek...
Ha így akartok neten vitatkozni, akkor nyisson valamelyiktek egy másik topicot, de ne a MAX-osat csesszétek el, mert az aki beír ebbe a fórumba, bizony felelős az összes ide író fórumozó tszteletéért, úgyhogy egyáltalán nem személyes az ügy!
Baromi gyorsan meg kellene hogy beszéljétek ezt a dolgot komolyan, és nem neten!!!
Csak azt tudnám, hogy a fenébe tud két felnőtt, amúgy másokkal normális ember ennyire komolyan dedós szinten veszekedve egymás torkának ugrani...
Egyikőtöket sem akartam megbántani ezzel, ha megtettem, mélységes bocsánat, de azért el kéne gondolkodnotok azon amit írtam, annak ellenére, hogy én csak 18 vagyok...
-
atól méghogy 3310,tőlem még Zanussi is lehet :D -
ja, de tőlem a szám miatt még Zanussi is lehet :D -
szép,csak a asztal textúrája nagyon silány...
milyen telefon,nokija? -
szerintem mondhatod a magadét...
fiúk!gyertek el okt30. án ti is az expóra és ott eldöntitek a meccset!:) -
Ámen.
Mindenesetre itt egy link egy wip keprol:
3310_wip02 -
Nem azért próbáltam itt békíteni hogy megint összeugorjatok... Nenad, egy telefonodba kerül és megint mindenki örül, nézd meg nem úgy tűnik hogy olyan veszélyes lenne András. Semmi értelme, azért mert valaki visszaszólt (vagy már nem tudom ki kezdte, nem is megyek bele...) hogy per legyen...
Bazzeg 1 telefon az egész... Hát mire jó ez???
Dehát én nem lehet örökké itt és mondogatom hogy ezt vagy azt csináljátok, én csak megkérlek titeket hogy próbáljatok nyugottak lenni és nézni mindig mindennek a szép oldalát ha meg valaki rosszat mondd akkor fel se vegyétek...
Én mostmár csak reménykedem :)
kérlek! -
Valami nagyon nem OK a caustics-sal... Túl kevés a foton, és... várj: Uyge nem kettő fényforrást használsz véletlenül? Mert akkor szokott ilyen csúnya bloth effekt bejönni, ha az ember elfelejti a második fényforrást beállítani...
Amúgy az üveg szerintem nagyon designes, csak a caustics-sal kellene valamit csinálni!
-
Na, megnézném én azt az embert, aki az utolsó sorban ülve a lépcsőn szendvicset majszolva az enyhén recsegő kihangosítás keltette kellemes atmoszférában, ügyelve, hogy a többi unatkozó emebr ne lépjen rá, át tudott szellemülni... :D
Gabo: Amúgy ha látnád, mekkora giccset modelleztem most a képre, biztosan megváltozna a véleményed. 2 órát tököltem egy olyan kis papírnapernyővel, meg hozzá az SSS shaderrel... :) Önmagában jól is néz ki, de bele sem gondoltam, hogy fog mutatni egy ilyen témájú képen... :) Viccnek biztos jó. :/ -
hé ha eltudom intézni,én is ottleszek!és Aldarynnal is jólesne személyesen találkozni :) -
pesten óvatosan a kirucanásokkal elne tévedjetek 7/8 kerbe ;) ha kellemesen töltenétek a napot budát ajánlom:)) -
nenad acrobat6 168 Mb a Dc++ on leszedheted akármikor -
Okés akkor már ketten vagyunk :)) Ja boccs 3-an mert egyik osztálytársam is jön, meg ha minden igaz Aldarynnal találkozunk elsőre mert nem tudjuk mi hol van ő meg bejáratott "pesti" :DDD -
aniko #6550 Köszönöm :))
Nekem megfelel a 9:55, főkapu.
-
hi!
szervezgetem én is a okt.30-ai Pesti kiruccanást,szal majd az expón lehet találkozunk!:)
K.András:jó ötlet a csavarhúzó,de úgy látom a ez a fr sem a gyors renderek családjába tartozik...
Aldaryn!ha icq-n vagy szólj már légyszi,szeretnék kérdezni valamit.
pá -
Gabo #6547 Mint mondtam, ha ez szándékos, akkor semmi gond nincs a képpel. Nekem is tetszik.
Nekem is van egy hasonló témájú képem. Az volt az első komolyabb próbálkozásom Max-ban, tehát olyan is. Ha majd elkészítem a remake-jét, akkor ide is feldobom. -
Aldaryn, akkor legalább te jösz okt. 14.-én(kedden a gellért KÚTHOZ???? -
Kiralyos az ora! -
:) //egyszerre
Nem azer, de te se nagyon szellemultel at anno a BME-s evnyiton. -
:) Hat igen, altalaban (ha reces) akkor belulrol.
Amugy mi Aldarynnal pentekrol beszeltunk, ha jol emlekszem, bar csutortokon csak programozas meg fizikaeloadas van. -
Köszi! Mindjárt megnézem... Amúgy minden ennyire sötét. Olyannyira, hogy valódi létező tárgyakról lett formázva: Felhoztam egy poharat és hamutálat a konyhábó, megtöltöttem a poharat lötyivel, meg raktam bele jégkockákat. Ennek megfelelően próbáltam beállítani a színeket...
Mondjuk lehet, hogy kompozíció szempontjából előnyösebb lenne a világosabb üveg.
Youth: Ja, a kocsik lámpabúrája belülről recés, de azt, amit nenad csinált, kb 1mp megcsinálni, hogy belülről legyen recés... szal.. :)
Ja, amúgy te a megnyitót meg sem akarod hallgatni... Ejnye! :)
Aniko: Tök jó, hogy összeverődnek végre az emberek. Ha csak korlátozott szám is, de akkor is. :)
-
És kívülről sima a felszín? mert mintha a kocsi üvege kívülről sima lenne és belül recés, vagy tévedek? -
Ahogy elnézem, úgyan olyan semmitérő lesz, mint tavaly volt. Annyi különbséggel talán, hogy minden felvonultatott program egy verziószámot ugrott, szal most nem Comb2-ről hanem 3-ról lesz szó, és nem Max5-ről hanem 6ról. Tavaly elsősorban a fR, Brazil, MR demózás miatt mentem, meg úgy szétnézni, de egy büdös szó nem esett a fent említett renderekről... köszi mondom
amúgy ez is pénzes lesz, mint tavaly? -
New media expora én csak csütörtökön tudok mennni másnap már suliban kell lennem, így is elég nehéz volt elkéretőznöm (tudjátok vidéki :))))
Szóval a csütörtök eseménye:
08:30 Regisztráció
09:30 New Media Expo 2003 megnyitó
10:00 IS-Limited
Mokey motion editing Vobornik András
Studio21 Magyar Az Imagineer Systems Limited professzionális Motion Editáló és retusáló szoftverének bemutatása.
Mokey 3
10:30 Discreet
Siggraph újdonságok Dr. Johannes Friebe, Mike Kuhn
Discreet Angol A animációs, multimédia, játékejlesztő és utómunka piacra szánt legújabb Discreet fejlesztések bemutatkozása.
3ds max 6, Combustion 3
12:30 Studio21 Training Center
Oktatás Kaiser Péter
Studio21 Magyar A Studio21 nemzetközi filmes, animációs és utómunka képzéseket biztosító oktatásainak bemutatása
13:00 Toon Boom Tech
2d animáció a tartalomfejlesztésben
Toon Boom Tech Angol A Toon Boom Studio 2d vektorgrafikus animációs szoftver legújabb verziójának bemutatója
Toon Boom
13:30 Nucoda
Digitális film utómunka 2K felbontásban
Nucoda Angol A Nucoda forradalmi, PC alapú, a mozi és HD piacra szánt utómunka és color grading megoldásainak bemutatója
Data conform, Film master
14:30 Vitrools
3d játék és tartalomfejlesztés
Virtools Angol A Virtools interaktív 3D fejlesztokörnyezet bemutatása, játék, multimédia és webfejlesztoknek
Virtools 3
15:30 Etics
Interaktív televízió
Etics Magyar A televíziót az internettel forradalmi módon összekapcsoló interaktív televíziós rendszer és lehetőségeinek bemutatója
Media Center
16:00 Realviz
Képfeldolgozás Michael Matzak
Realviz Angol A Realviz képfeldolgozó alkalmazásainak bemutatója.
Stitcher, Scenewe@ver
Mondjuk 09:55-kor a főkapunál vagy mi lesz ott... NA?
-
A wireframekét megmutatnád a lámpának? mert nemtom hogy modellezted le... vagy feltöltenéd a .max fájlt?
Köszi -
Gabo #6533 Aldaryn:
Küldtem neked levelet Vray-hez kapcsolódóan. (Elég nagyméretű lett, de azért remélem átmegy.)
Jó lett a poharas képed. Egyetlen apró gondot látok rajta. Az üvegjeid talán kicsit túl sötétek lettek. Ha ez nem szándékos, akkor nézz el ide:
http://www.vray.info/entry.asp?entryID=42 -
Aldaryn: itt a poharam ( a multkori kek nagyban)
-
Aniko: szerintem orulni fogunk ha csatlakozol!:) -
aniko #6530 Sziasztok!
Megyek én is az Expo-ra. Ott hol találkoztok? Csatlakozhatok hozzátok? :-)
Anikó -
Quasar #6529 thx nenad megjott -
Meg kell veszni, mit műveltek az üvegekkel!!
-
Quasar #6524 Jah, bocs. Már késő volt és nem is láttam ki a fejemből. [email protected] -
Ha átkonvertálod más formákba, vagy dobálgatod egy-két scene-file között, az sme segít? -
"OK sracok, nincs mit tenni, elmegyek en is az expora! :)"... Vééégre.
Amúgy kapcsoljad ki az üveg shader beállításainál a "transparent shadows-t" Ha úgyis causticsot használsz, nincsen rá szükség...
Nenad: Ez a kép üvölt a caustics után! Mostanában úgy is sok ilyen kép forog itt a fórumon... Amúgy te is lemodellezted! :) Jó, tudom, hogy amit beraktam képet az modellezési technika szempontjából -1, de én sem úgy csináltam volna, ha komolyan le kell modelleznem, viszont elindulni úgy indultam volna el. (Ha kör alakban elrendezve kell a mélyedéseket modellezni....)
András: Mivel rednerelsz? Scanline? Az csinálhat ilyeneket... Ha azt a textúrát super sample-ed, akkor is ez történik? -
K.András #6521 Következö a problémám,van két textura,ezek felett van egy üveglap...Ha lerenderelem üveg nélkül mindkét textura szuper éles,ha felette van az üveg akkor az egyik(!) kurva homályos!!!Nem is értem,most vagy mindegyiknek homályosnak kéne lenni vagy egyiknek sem,nemde???Méretben megegyezik a két textura(1600x1200)de mintára nem...Probáltam már az üveg variácioját 1.0-tol 1.7-ior-ig de semmi,ötlet valakinek???Késöbb lehet rakok be képet ha nem érthetö... -
nenad #6520 autolampa. modellezve vagyon az egesz. Talan majd valami causticsot is kicsalok belole vmikor.
-
nenad #6519 szoval mi az email cim? -
Quasar #6518 Esetleg deregisztrálni magam, törölni a regisztrációmat? -
Quasar #6517 Nenandesz: Plz erre a címre küldd a másik már nem él.
Nem tudjátok hogy lehet itt megváltoztatni a emil címet, amit eredetileg megadtam. -
Aldaryn!majd mond már el légyszi a lánctalpas elméletedet,amit a múltok is közöltél,lehet én is megpróbálok egyet,és ha megy,egy tankot is csinálok hozzá