63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Udv!
Aldaryn: most nezegettem a HDRI tanulmanyodat, le a kalappal nagyon jo! Nincs meg veletlen pdf formatumban, eltennem barmikor jol johet felfrissiteni a dolgokat. -
nenad #11109 nincs egyszeru modszer mert ha leveszed a polygonszamot eltunik a reszlet, amit tehetsz az az ahogy epited fel a modellt csak ott subdivide-olsz ahol arra szukseg van. -
Sziasztok!
ZBrushból hogyan érdemes importálni Maxba a modellt? Hogyan érdemes - polygontakarékosan - megoldani ezt a dolgot? Ha sima *.obj fileként viszem be, akkor ugye millió polygon van. Ha adok neki egy Optimize modifyert, akkor meg már nem ugyanolyan szép... Bocsánat a béna kérdésért, lehet, hogy valami egyszerű módszer van, de nemtom hogyan gazdaságos... Segítsetek nekem! Köszönöm! -
thx -
nzoil #11106 Vagyis bodypaintben hol lehet? :)
-
a fogakkal még sok melo lesz..ki kell hegyezni öket mert ezeket a De Esponábol "kölcsönöztem".A szinek pedig a kontraszt miatt vannak:igy jobban látszik a csövek "eredménye". -
Király, persze, majd a végső modellen dől el a dolog... :) A fogakra is dobhatnál smooth-ot, így elég furcsán mutat, még viewport képként is. Ja, ugye a színeket nem így képzelted el? (fekete alien piros díszcsíkkal...) -
a "gégecsöveket"igy sikerült megoldani.
-
mobiljozso #11102 Hello All!
Tud valaki segiteni ? -> PMorphTools for 3dsmax - ps_ap050b <- -
GixEr #11101 Hasznos link(szem,orr,ful,szaj):
http://www.3dluvr.com/detonum/tutorials.html -
nzoil #11100 Üdv
Deep paint-ben hol lehet azt beállitani,hogy megtartsa a smoothing group beállitást ha beimportálok maxbol?
Előre is kösz! -
nenad #11099 batyam is fogalalkozik modellezessel (mechankai) mindig a solidworksot hasznalta, emlekszem regen megneztem es eleg tre-nek talaltam, most megneztem a 2004-es verziot, es baromira jo. A progrom annyira egyszeru hasznalni hogy mar mar az ember szajaba teszik mit kell csinalni az egerrel, mindenhol helpek ugranak fel stb. Heh, es a filletezes is nagyon kiraly, pl edge filletnel a fillet koveti a valtoztatasokat is..Azonnal ossze tudtam dobni egy komplexebb darabot, sot muszaki rajzot generalni belole, es bemeretezni. Egy pillantast meger. UFF! :) -
nenad #11098 fr stage1, stage0 az jo regen volt.
az elmenteni meg akar a rendrelni azzal nincsen gond, de hogy pont a 3-s map channelbe tegye... az kezimuinka lesz... -
Hát én FR-hez teljesen zokni vagyok. :o) Nem használ itt valaki FR-t? András? -
azthiszem hogy:dinomedia.no-ip.org vagy com -
tudja valaki a dynomediás DC hub címét? -
HellBurner #11094 A FinalRender stage0-t használom 3dsmax 5 alatt+5.1 update+service pack 1. ki akartam probálni a saját textura renderjét (mivel az max-é nem müxik a finalrenderrel) és nem müködik, vagy nem tudom használni.
Azt akarom vele elérni mint az alap render to texture-val.
-Renderelje le nekem a lightmapot az összes objectumra
-Mentse le egy 256x256 tga-ba
-Feszitse vissza a lightmapot az objectekre map channel 3-al
Please Help !!! -
nyomtam egy próbarendert volume lightal, de hátborzongatóan lassú. Hogy lehetne a volume lightot külön rétegként rátenni a képre? -
ah...köszi a helpet......csak azota sajna de be kellett jönnöm dolgozni,majd holnap kiprobálom a dolgot..amugy milyen a kép?hozzá kell tenni ,hogy 6 héttel ezelött azt sem tudtam hogy mi a polymodellezés ugy egyáltalán...akkor az volt a fö problémám hogy a tankönyv blueprintjét hogyan kell bevinni.... -
nenad #11091 de a lathe a legjobb szerintem. -
nenad #11090 az is jo :) -
mindenhol kerestem, csak ott nem :) -
nenad #11088
-
egy cylindeből indulsz ki sok high segmenssel, és pl minden 2. vagy 3. loopot(edge sort) kijelölsz és megnagyobbítod. -
nenad #11086 mi ez a baromi szelesvaszon ? :)
akkor csinalj egy gyurut (circle) es egy mondjuk szinuszhullam szeru vonalat, amit a korivre merolegesen helyezz el. circle kijelol aztan loft, es a szinuszhullam legyen a shape.(get shape) A surface parametersben tudsz allitani dolgokat, pl ha normalok nem jol allnak, illetve hogy mennyi polybol alljon a dolog.
-
aziránt érdeklödöm,hogy hogyan kreálhatokolyan formát ami hasonlit 1 gégecsőhöz de ne legyen nagya polyszáma..olyat szeretnék ami ugy néz ki mintha sok gyürüt tennék 1más mellé... -
hmm.. Jobb, mint a képbeszúrási "technikád"
-
köszi....nekem nagyon ekzakt fogalom a weblapszerk.köszi... -
-
Orange #11081 így próbáld:http://ryleh3d.uw.hu/alien/alienfej02.jpg -
miután ilyen jol elszorakoztam itt,most ha lehet töröljétek ki...köszi -
-
-
Regelsz egyet az uw.hu-n pl, meg ha az ált-ban körülnézel, ott van egy weblap, amire lehet képet felnyomni. Jó keresést (fejből nemtudom hol van) -
igen de sosem tettem fel még képet,életképes weblapom pedig nincs -
c:\A L I E N\Modellez%C3%A9seim\aliennek_a_bur%C3%A1ja01.jpg
Hát ezzel TÉNYLEG bénázol, tudniillik, szóköz van az útvonalban, meg az ÉN c meghajtómon NINCS ILYEN nevű fájl!! Pláne, hogy melóhelyen linuxot használunk, amin még c meghajtó sincs
-
na ez nem jött össze,moderáljátok ki,bocs -
Na,ezen bénázok,most..remélem felmegy a kép...1 Alien feje akar lennias -
Na,ezen bénázok,most..remélem felmegy a kép...1 Alien feje akar lenni
-
Ja, tök jó lenne, de egyelőre nagyon álmodni sem merek arról, hogy erőteljesebb szervezés nélkül (valakit egy koleszban rá kell beszélni... :o) ) bármi normális méretű file-t netről leszedjek. :/
Mellesleg: Programozást videótutoron??! Wow. Ez új. Ilyen is van már... :) Király.