63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Redfox
    Edit mesh.
  • petesilver
    Hogyan csinálod? Poligon modellezés?
  • Redfox
    Hali!
    Kicsit haladtam a kocsival, a karosszéria már alakul. Véleményeket várok!
    Mellesleg tudna vlaki mondani egy olyan materialt ami jó kocsihoz, és szürke, mert ami most van az nem igazán reális.:)
  • Aldaryn
    Csak te csodálkoztál. :)) Mondtam már, hogy különös képpen hidegen hagy. Az Exposé-ra meg nem neveztem, mert egyáltalán nem érzem azt az egyetlen eddigi életem folytán egyesegyetlen díjazott képet hogy egyáltalán az Exposé-hoz odaálljak vele, miután megnéztem az Exposé1-et, s abban a képek minőségét, tartalmi mélységét, stb... erről ennyit.
  • nenad
    a tutort ezetul a chaotic dimensions forumarol erheto el, vegeztem. csao
  • nenad
    a tutort folyamatosan irom, amint lesz uj resz kozzeteszem.
    a vray free-t innen toltheted le.

http://www.vrayrender.com/download/
  • youth #11184
    Ezt viszont nemértem:

Ez hogy kerül ilyen helyre??? mondjuk Aldarynnal azon is csodálkoztunk hogy cgtalkon díjat kapott. Józsi miért nem a te képed van ehelyett????? :((( Hogyan alszom így????
  • youth #11183
    csak kicsiben találtam eddig képeket róla:

http://www.ballisticpublishing.com/books/proofs.php?book=expose2&page=2
  • Aquli
    wow, ez hol van nagy méretben?
  • Aquli
    Ja és ennek a Vray tutornak van további része is, vagy csak ez a GI-s rész? (már eddig is jó kis tutor, jó szemléltető képekkel!)
  • youth #11180
    Sziasztok!

Exposé 2-ben magyar résztvevő is van :))

A jobb oldali kép mintha Piktoré lenne, nem tudom pontosan a nickjét, de gratulálok neki!!!!
  • Aquli
    Szép kép, de egy nagyon kicsit műanyagos, a materialon lehetne még finomítani, a ravasznál meg egy kicsit lekerekíteni, mert ha nincs is lekerekítve, ennyire irreálisan éles nem lehet a valóságban.
    A VRAY FREE-t honnan lehet letölteni?
  • nzoil
    Hopsz lehet kicsit nagy lett
  • nzoil
    Üdv

Na berakom már én is egy régebbi képemet.ezt ugy 1-1,5 éve csináltam.
    Meg legalább kipróbálom ezt a kép berakás dolgot is :)
    Kinek mi a vélemyénye?
    Bár túl sok vélemyényt nem lehet mondani,mert háttere sincs,csak akkor nem érdekelt még.
  • oryon
    Mi van a babával???
    Remélem nem hagyodtad abba!?
  • oryon
    Nagyon szép lett.
    Én a dobozon egy picit vastagítanék és a belsejét sima OLCSÓ BARNA DOBOZBELSŐ-s textúrával cserélném ki...
    Ha jól emléxem nagyon kicsi hullámpapír is volt a belső és a külsö papír között, ami a belső papírt is egy kicsit hullámossá tette.
    A dobozon és a kihajtható fülein szokott lenni egy kis "steril állapot" avagy "nem felbontott árú" matrica, melyet a kisgyerek nem szed le csak elszakítja és már bontja ki a doboz füleit.
    A + profilú rudacskák szvsz nem állnak meg a parkettán az élükön, döntsd el, hogy két élükön álljanak.
    Szerintem gondold meg ...persze ahogy gondolod...:)

Remélem nem sértődsz meg, csak segíteni akarok, hogy minél előbb láthassam a végeredményt, mely remélem olyan valós lesz, hogy nem lehet... Túl önző vagyok? :)))))
  • oryon
    Én személy szerint hiányolom a ravasz fölött az Egyesével/Félautomata v. automata kapcsolót...olyan "üres" a fém nélküle.
    Asszem a jobb oldalon kellene lenni, de lehet tévedek... Majd megkérdem a bátyámtól...
    Persze ez csak tipp és magányvélemény, de tény, hogy alakulsz vele, töretlenül csináld tovább.

Sajan nekem csak a kép felső része jött le így ha nem tettél töltényeket mellé akkor szvsz ejtsd meg, ha van nem szóltam :)
  • Aldaryn
    Nekem tetszik
  • FRenkie
    szükségem lenne max6tal működő brazil ra!
  • FRenkie
    sokkal szebb!
  • fle go
    Ron Ragm: a puskán lévö texturára nyomnék egy kis bumpot és változtatnék a fém részeken, lehetne kicsit ütött kopott, valamivel jobb fémes hatás kellene szerintem. És a ravasz feletti részt megpróbálnám részletesebben kidolgozni.
  • RelakS
    műanyag :(
  • nenad
    a pityunak a fa texturajat kicserelnem, (ha fa egyeltalan, akar alca huzatnak is nezhetnem)
  • nenad
    egy advancedebb resz. Minden rendererre vonatkozik.

advanced shading, shadow light contrast
  • Ron Ragm
  • Redfox
    Űberkirály lett!:D
  • pauly
    igen,szerintem is tul kicsik a deszkák,meg a bump tul eros.
    Egyébként jó.
  • youth #11163
    Jobb de kisebb bump legyen és a bemélyedést inkább displacementel old meg. Úgy jobban néz ki szerintem...
  • HellBurner
    ok. megvan a finalrender stage 1. ezzel már meg lehet azt csinálni mint a texture renerrel.
  • RelakS
    Lehet, hogy lambéria ;)
  • Malakai
    Csak én érzem úgy, hogy kicsik a deszkák a legóhoz képest?
    Egyébként nagyon jó. Talán még annyi, hogy picit lebegősnek érzem a talajon a járművtöt. 1ébként jobb lett.
  • fle go
    hat nem tom valoszinu tul kozel lehet
  • GixEr
    Tenyleg szebb, de csak en latom ugy mintha a nezet perspektivaja egy kicsit mar ortografikus lenne. (tul nyitott a kamera)
  • nenad
    szep :)
  • fle go
    Kiserletezgettem meg kicsit, nekem ugy tunik ez a kep jobb mint az elozo,szerintetek? Min kellene meg valtoztatni?

Bocs asszem egy kicsit nagy lett a kep.
  • nenad
    nalam mukodik a secondary bounces.
  • pauly
    azt még nem használtam,meg meg sincs :)
    De lehet hogy azt is kipróbálom majd.
  • GixEr
    Miert a PDFcreatorral mi a baj?
  • Aldaryn
    Újabb lámaság: Mér nem nézem meg, hogy hogyan van a "fullos" VRay-ben (pl 1.09), mi? Igaz is... :o)
  • pauly
    Ajj,szinte gondoltam,hogy ezzel fogsz jönni :)
    Oké,kösz,majd megszerzem valahonnan akkor.