63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Redfox #11190 Edit mesh. -
Hogyan csinálod? Poligon modellezés? -
Redfox #11188 Hali!
Kicsit haladtam a kocsival, a karosszéria már alakul. Véleményeket várok!
Mellesleg tudna vlaki mondani egy olyan materialt ami jó kocsihoz, és szürke, mert ami most van az nem igazán reális.:)
-
Csak te csodálkoztál. :)) Mondtam már, hogy különös képpen hidegen hagy. Az Exposé-ra meg nem neveztem, mert egyáltalán nem érzem azt az egyetlen eddigi életem folytán egyesegyetlen díjazott képet hogy egyáltalán az Exposé-hoz odaálljak vele, miután megnéztem az Exposé1-et, s abban a képek minőségét, tartalmi mélységét, stb... erről ennyit. -
nenad #11186 a tutort ezetul a chaotic dimensions forumarol erheto el, vegeztem. csao -
nenad #11185 a tutort folyamatosan irom, amint lesz uj resz kozzeteszem.
a vray free-t innen toltheted le.
http://www.vrayrender.com/download/ -
Ezt viszont nemértem:

Ez hogy kerül ilyen helyre??? mondjuk Aldarynnal azon is csodálkoztunk hogy cgtalkon díjat kapott. Józsi miért nem a te képed van ehelyett????? :((( Hogyan alszom így???? -
csak kicsiben találtam eddig képeket róla:
http://www.ballisticpublishing.com/books/proofs.php?book=expose2&page=2 -
wow, ez hol van nagy méretben? -
Ja és ennek a Vray tutornak van további része is, vagy csak ez a GI-s rész? (már eddig is jó kis tutor, jó szemléltető képekkel!) -
Sziasztok!
Exposé 2-ben magyar résztvevő is van :))

A jobb oldali kép mintha Piktoré lenne, nem tudom pontosan a nickjét, de gratulálok neki!!!! -
Szép kép, de egy nagyon kicsit műanyagos, a materialon lehetne még finomítani, a ravasznál meg egy kicsit lekerekíteni, mert ha nincs is lekerekítve, ennyire irreálisan éles nem lehet a valóságban.
A VRAY FREE-t honnan lehet letölteni? -
nzoil #11178 Hopsz lehet kicsit nagy lett -
nzoil #11177 Üdv
Na berakom már én is egy régebbi képemet.ezt ugy 1-1,5 éve csináltam.
Meg legalább kipróbálom ezt a kép berakás dolgot is :)
Kinek mi a vélemyénye?
Bár túl sok vélemyényt nem lehet mondani,mert háttere sincs,csak akkor nem érdekelt még.
-
Mi van a babával???
Remélem nem hagyodtad abba!? -
Nagyon szép lett.
Én a dobozon egy picit vastagítanék és a belsejét sima OLCSÓ BARNA DOBOZBELSŐ-s textúrával cserélném ki...
Ha jól emléxem nagyon kicsi hullámpapír is volt a belső és a külsö papír között, ami a belső papírt is egy kicsit hullámossá tette.
A dobozon és a kihajtható fülein szokott lenni egy kis "steril állapot" avagy "nem felbontott árú" matrica, melyet a kisgyerek nem szed le csak elszakítja és már bontja ki a doboz füleit.
A + profilú rudacskák szvsz nem állnak meg a parkettán az élükön, döntsd el, hogy két élükön álljanak.
Szerintem gondold meg ...persze ahogy gondolod...:)
Remélem nem sértődsz meg, csak segíteni akarok, hogy minél előbb láthassam a végeredményt, mely remélem olyan valós lesz, hogy nem lehet... Túl önző vagyok? :))))) -
Én személy szerint hiányolom a ravasz fölött az Egyesével/Félautomata v. automata kapcsolót...olyan "üres" a fém nélküle.
Asszem a jobb oldalon kellene lenni, de lehet tévedek... Majd megkérdem a bátyámtól...
Persze ez csak tipp és magányvélemény, de tény, hogy alakulsz vele, töretlenül csináld tovább.
Sajan nekem csak a kép felső része jött le így ha nem tettél töltényeket mellé akkor szvsz ejtsd meg, ha van nem szóltam :) -
Nekem tetszik -
szükségem lenne max6tal működő brazil ra! -
sokkal szebb! -
Ron Ragm: a puskán lévö texturára nyomnék egy kis bumpot és változtatnék a fém részeken, lehetne kicsit ütött kopott, valamivel jobb fémes hatás kellene szerintem. És a ravasz feletti részt megpróbálnám részletesebben kidolgozni. -
műanyag :( -
nenad #11168 a pityunak a fa texturajat kicserelnem, (ha fa egyeltalan, akar alca huzatnak is nezhetnem) -
nenad #11167 egy advancedebb resz. Minden rendererre vonatkozik.
advanced shading, shadow light contrast -
-
Redfox #11165 Űberkirály lett!:D -
pauly #11164 igen,szerintem is tul kicsik a deszkák,meg a bump tul eros.
Egyébként jó. -
Jobb de kisebb bump legyen és a bemélyedést inkább displacementel old meg. Úgy jobban néz ki szerintem... -
HellBurner #11162 ok. megvan a finalrender stage 1. ezzel már meg lehet azt csinálni mint a texture renerrel. -
Lehet, hogy lambéria ;) -
Csak én érzem úgy, hogy kicsik a deszkák a legóhoz képest?
Egyébként nagyon jó. Talán még annyi, hogy picit lebegősnek érzem a talajon a járművtöt. 1ébként jobb lett. -
hat nem tom valoszinu tul kozel lehet -
GixEr #11158 Tenyleg szebb, de csak en latom ugy mintha a nezet perspektivaja egy kicsit mar ortografikus lenne. (tul nyitott a kamera) -
nenad #11157 szep :) -
Kiserletezgettem meg kicsit, nekem ugy tunik ez a kep jobb mint az elozo,szerintetek? Min kellene meg valtoztatni?

Bocs asszem egy kicsit nagy lett a kep. -
nenad #11155 nalam mukodik a secondary bounces.
-
pauly #11154 azt még nem használtam,meg meg sincs :)
De lehet hogy azt is kipróbálom majd. -
GixEr #11153 Miert a PDFcreatorral mi a baj? -
Újabb lámaság: Mér nem nézem meg, hogy hogyan van a "fullos" VRay-ben (pl 1.09), mi? Igaz is... :o) -
pauly #11151 Ajj,szinte gondoltam,hogy ezzel fogsz jönni :)
Oké,kösz,majd megszerzem valahonnan akkor.