63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Csinálj egy sim aindex.htmlt amin az van hogy "ez az én honlapom" és nem köthetnek beléd :)) Engem még nem rúgtak ki hanem törölték a tárhelyen lévő dolgokat csontik csakmert egy ZIP fájlt 2 részre szedtem hogy felmenjen... :/ -
nenad #11029 tegyel fel valamit, nekem nem kuldtek emailt sem :)
aztan dobjad be a linket es meglatogatjuk, hogy legyen latogatottsaga is. -
Hm freewebeseknel megsertettem allitlag a szbalyokat es kirugtak:( Mivel hogy weboldalt nem uzemeltetek, viszont adatokat taroltam a serverukon, ti akik a freewbws tarhelyet hasznaljatok mindenki uzemeltet honlapot is, vagy hogy van ez? -
Haliho!
Szevasztok, ujra itt! Mar kezdtetek hianyozni, meg a modellezes is, de most folytatom ahol abbahagytam gozerovel!
Frenkie: brutal a scened, de tetszik jo az elkepzeles, mit fogsz meg belevinni? -
Aldaryn: van a fecskendőn, a kulcson... főleg a rozsda, most nem látszik, hülyeség is volt rajtahagyni, de majd nagy rezolúsönnél jól fog jönni.
Oryon: Így van tervezve, még hiányzik a jobb láb, ami egy öngyújtó lesz. -
nenad #11025 talan mentsd el olyan formatumba ami tarolja is az alpha csatornat... pl png,tiff,tga.... -
Próbáltam, de nem klikkelhető sem bmpnél alfával, sem psdnél alfával. Ebbe őrülök bele, valamit nem csinálok jól :( -
NAGYON BRUTÁLIS. De szép. :)
Szempillát direkt nem raktál rá, vagy folyamatban van???
Ez a sok kütyü a fej alatt a testét egészíti ki teljessé, vagy csak véletlen, hogy olyan mintha a villát tartó drót lenne a bal keze és a többi...mondjuk akkoris hiányzik az egyik lába? :) -
nenad #11022 pete beklikkelted azt hogy transparency from alpha channel?
illteve az ujabb vrayek tudjak csak (max6) -
Min van itt displacement? -
köszi srácok, még van vele meló.
Sound: igazából én sem tudom de: shag-hair, GI, üveg, vray displacement ami lassíthatja, de engem az eredmény érdekel, és ha ennyibe kerül, akkor ennyi. -
Szép, szép, de ezen a képen mi 50perc? -
Nem mindíg futok bele ebbe a problémába, de most pl a tojásos képnél belefutottam. Hogyan tudok maxban a texturának opacityt adni? A tojás rendernél a sima tojások eredetileg 4 színben pompáztak, de a textura miatt tökegyforma lett mindegyik. Aztán adtam opacityt neki, de az meg a materialra vonatkozott. Jó poén mondjuk, de nem ez volt a cél. Aztán elmentem mondjuk a matricát alfa csatornával együtt, de a max az istennek nem ismeri fel a texturánál az alfa csatorna jelenlétét, és vagy nem engedélyezi az alfa csatorna használatát, vagy nem megyek vele semmire. Mit csinálok rosszul? -
nenad #11017 hat kerdezzed itt. :) -
Youth, vagy Nenad, használtok icq-t, vagy msn-t? Kérdeznék valamit, ha lehet.
-
Nagyon szuper!! -
És Nenad ma se aludt!! :)))
Frenkie qrva jó lett amit csináltál, csak szerintem a fény, és a baba kreol bőre nem az igazi. A fény tulságosan éget a villán, és a baba haján. Ha ott ilyen, égetnie kéne a tapétát is, és a többit is. Szerintem. Vagyis a csúcsfényéből a materialoknak picit vissza kéne venni, és tökéletes! -
nenad #11013 baromi jol nez ki, a FF nekem joban bejon.
Amit meg javitaniek (material) a baba arcan a feny, nekem tulontul sokat tukrozodik vissza, de ez egyeni.
A villa brutal jo! :) -
Hella!
:: jelenlehgi állapot ::

bocs ha belekúrok a fórumba a nagy mérettel -
toto2700 #11011 Bocs ez fle go-nak szólt volna. -
Volt már nektek olyan, hogy a Shag hair miatt kicsit instabillá vált a max? Néhe előjön egy párbeszédablak, dumál hogy corrupt lett a fájl, és hogy mentsd el máshova...
van egy retry gomb, egy don't show this warning kapcsoló meg egy quit without saving gomb. Csak néha megy a retry után. A warning message alján van valami forrás, vagy mittudomén mi, de ott egy shag-es fájl útvonala van leírva.
Miért lehet ez? -
Oké. :) Akkor most megyek, és hülyén érzem magam egy darabig.
Azt hittem, mindegyik konneksön-t a honlapjukról kell letölteni. :/ -
nenad #11008 ha megvan a bodypaint akkor az install directoryban van benne az exchangeplugins/3dsmaxban :))) -
Viszont én nagyon szenvedek. Valószínű, hogy nagyon lassú a netem, és ez nem tetszik a Maxon szerverének (egyik mirrornak sem... :( ) Így nem tudom leszedni a plugineket, folyton ledobál a szerver. MAX 5-höz kellne BP-hez connection, ha valaki elküldené nekem mailben, azt megköszönném. -
Én sem azért mondom, de aminek saját maga megy utána az ember, az sokkal mélyebben marad meg benne. :) -
nenad #11005 el kell menteni a texturat kulon, az uwv pedig removold elotte ha mashogy nem megy, mondjuk en kulon mentettem el a modelt es a texturat ugy tuti megy.
ahova intallaltad a bp-t kell lennie 1 exchange plugin konyvtartnak ott van, az kel bemasolni a max/plugins konytaraba, ha max6 ot hasznalsz akkor azt letolheted ingyenes a maxon weboldarol.
egybkent ezt egy kis utananezessel ti is simen meg tudTatok volna valaszolni. Nem azert mondom, szivesen segitek de elobb ha lehet keressetek ra ti is.. KOsz. -
Kellemes Húsvéti ünnepeket!

-
pauly #11003 Hi
Ha body paintbe beimportaltam maxbol egy modellt,és automatán beállitotta az uv-t,akkor azt hogy tudom kiexportálni,hogy meg is tartsa az uv-t.
Vagy milyen fájlba kell?
3ds-be exportáltam,de nem tartotta meg mikor beimportaltam maxba.
Előre is kösz! -
Nenad, segíts lécci. Van a Body paint. Installhoz kell a Maxon Cinema 4. És van a Body paint plugin max alá. Melyik, hogy, és mivel működik? Pl install C4, hozzá Body paint, és csak utána műkszik a max plugin, vagy máshogy van? -
nenad #11001 milyen konyvet? Nem emlekszem hogy ajanlottam volna barkinek is konyvet... :) -
toto2700 #11000 Ciao! Olvasom a könyvet amit ajánlottál. Jó, meg tetszik, csak tele van hibákkal.
Toto -
nenad #10999 nem es nem is sok ertelme van mert mindig a viewdirection iranyaban van a fenyforras, tehat az arnyek minidg pont a targyak hata mogott lesz...
ha megis azt szeretned akkor vieport configurationban klillkeld be a default lightot aztan 2 lights, aztan a view menuben add default lights es akkor kapsz ket lampat, az alsot letorlod es kesz. Allithatsz neki arnyekot,
Onarnyeknak annak meg mindig kell lennie. -
Kérdés: Alpaból ugye bármilyen objektumot hozok létre a maxban, a max csatol hozzá egy megvilágítást is. Tudok én az alap megvilágításnak árnyékot adni valahol-valahogy? -
Szasz emberek!
Látom megy szépen a fórum. Aldaryn tetszik a virág(kép03), kellemes. -
nenad #10996 aha, antialiasing is baromi gyors, 30 as mintavelet (ez olyan rendszer mnt ami a mentalban van)seperc alatt lehuzza es sima lesz. :) -
nenad #10995 :) hat bakk, 6 korul mar fent voltam :) izgat a tema nincs mese :)
-
Nenad, nem arról volt szó, hogy végre kialszod magad?? :))))) -
nenad #10993 na majd antialiasing az mindent megold ;) -
nenad #10992 ennek is meg van a limitacioja, gyakorlatilag nincsen benne blur...(sample interpolacio) ugy ertem, ha alacsony mintat hasznalsz akkor zajos lesz (ala brazil, de ott is el van mosva valamennyire)
de hat ez high q renderernek keszult, es ha azt nezzuk hogy minimum 4x olyan gyors mint elodje anelkul, hogy barmit kivagtak volna belole, nem is rossz.. plusz van benne photon mapping is.
Most meg experimentalok a csavoval mert a japan gondolkodas egy kicsit magas meg nekem :))
pl glossy reflection, hogyan bontotta szet, banat tudja.
nah majd. :)) -
Eyexerint Renderquenn Rula? :)) Akkor mi az, ami miatt nem jó ez a renderelő? :)
Gyakorlatilag, elmondható az, hogy a matematikai, számítási modelleket folyamatosan lehet korszerűsíteni, optimalizáltabban kódolni, újabb pöpec ötletekkel ellátni? Nem? :) Király. Én azért megvárom szegény retardált fejemmel, amíg lesz GUI, mert én a parancssorokhoz, meg becccsfájlokhoz hülye vagyok. :D
A Speedtree-t ugyan még nem volt lehetőségem kipróbálni. (kicsit nagy nekem letölteni... :/) de mindig zavart, hogy a lombozat baromi jól néz ki, pepec mapok, de eléggé lowpoly-k a törzsek. Csak informálódás képp: Ezt lehet állítani? Van valami resolution slider, vagy efféle? :)
Na, mentem vissza, mer:
"Berendeztem én már a világom, és kirándulok benne, mint egy bölény..." :))