63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• FRenkie
    azért torzul, mert az exrude-dal új facek keletkeznek, és azokra már nem érvényesül az UVW tér.
  • vaklo
    köszönöm a választ mindenkinek
  • Darkboy
    ja és lemaradt a :)
  • Darkboy
    Biztos kölcsönkérte valaki tőlem megkérdezés nélkül!!!
  • fle go
    Hm.... en is irtam ide tegnap es nincs meg:(
    asszem elraboltak az UFO-k :)
  • GixEr
    Azt tudnam milyen idosikban mozgok, mert a valaszod meg nem volt ott amikor valaszoltam @vaklo-nak, most meg ott van ;)
  • GixEr
    http://www.mindentbele.hu/modules.php?name=Content
  • Darkboy
    Unwrap: http://www.mindentbele.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=16
    Módosítók: http://www.mindentbele.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
  • vaklo
    Edit UVWs (unwrap UVW módosító)ablak használatáról keresek leírást ( az a problémám, hogy face extrude után torzult a textura) választ előre is köszönöm
  • KOXX
    aha megvan kösz
  • FRenkie
    Ha polygont bevel-ezel, akkor tulajdonképpen extrudálja, majd az új polygont még ott azonnal át tudod méretezni. Vagy polygonon kívül nem is lehet mást bevelezni
  • KOXX

na szóval itt a kép
  • KOXX
    pedig azt akartam belinkelni és mégis a barlang tutor jött be
    jaj de béna vaok
  • KOXX
    jaj kifelejtettem hogy a tutorban az autó készítése és az alacsony poligonszámú kerék.
    na és ott alulról a 3. kép
  • KOXX
    ha a kép nem jön be akkor itt nézt meg plz:
    http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/studiomaxx3d&page=/barlangindex.htm
    és alulról a 3. kép
  • KOXX

a kerék közepén gogyan lehet csinálni azt a gyűrű bemélyedést? mert azt írja hogy valami Bevel művelettel, de nem találom
  • tmate6
    Hali
  • flegos
    Üdv mindenkit!
    Megint itt vagyok, latom elvagytok rendesen, mi van megsütött benneteket a nap?:))))
  • youth #11733
    Hmm... Ennyire unatkozol? Vagy elfelejtetted bevenni megint a gyógyszereket? :)
  • Aldaryn
    Hehe... Új gyűjtés, magyarosítsunk 3D-s szakszavakat!

NEÉBV (Nem Egynemű Ésszerű B Vonalak) felület felbontási együttható ... :)
    Bár, a vonal szó itt nem teljesen egyértelmű. Inkább SP-Vonalak... :P

• RelakSfromhome
    extrudált kukoricapehej eszköz
  • Mayer
    Frenkie "extrudáló eszköz" mint magyar szó????? KISAJTOLÓ ESZKÖZ az már magyar. :)
  • Mayer
    Köszi frenkie és aldaryn a rézdrót tulajdonságait. Főleg frenkie :). De legalább már wireframet is tudom :). Megcsináltam valami olyasmit, malyd felrakom ha lesz kedvem :). Mivel mayám mostamába állandó jelleggel kifagy pont akkor amikor elindítom ;) maxban fogok poly modellezni. Életemben a legbonyolultabb polymodell egy teáskanna volt, szóval nem tudom hogy fogom csinálni, de csak lesz valahogy :).
  • FRenkie
    "extrudáló eszköz", "hajlító eszköz", "összetett objektum", "csúcspont alobjektum mód"... generálódhatnának szép új magyar szavak:)
  • Aldaryn
    A "Render Output" -nál állíts be .avi mentést, ne pedig a VFB-ből ments, mert az mindig csak egyetlen farme-et tartalmaz, iylenkor minden egyes képkockát hozzáfűz az avi-hoz.

Darkboy: inkább nagyon láma, mintsem "***** láma"... :/ Kössz. Pontosan mit értesz "rajzolás" alatt?
    Magyarosításról nem tudok, de a sors óvjon bennünket tőle. A program stílusából adódó rengeteg szakkifejezés miatt gyakorlatilag értelmetlen lenne magyarítani. A speciális kifejezéseket magyarra fordítani pedig merénylet...
  • KOXX
    hi! az a problémám hogy egy animot kirenderelek, eddig ok kiszámítja az összes képet, de ha mondjuk lementem .avi-ba akkor csak 1 képet ment le róla, azt amit utóljára számított ki.
    mit kell beállítani ahoz, hogy a rendes animot lementse?
  • Darkboy
    hátö... kurva láma kérdés :), de hol van az a tool, amivel rajzolni kell a progban?
  • Darkboy
    ennek a programnak nincs magyarosítása?
  • Darkboy
    Ha valakinek kellene 3D Studio MAX ebook, az töltse le ezt!!!
  • Darkboy
    közbe már jó
  • Darkboy
    hi, lécci segítsetek, miért írja ki ezt a hibaüzit:

mit kell tennem ilyenkor?
  • Darkboy
    na már megvan a prog
  • Hulk
    hol lehet letölteni a 3ds maxot?
  • Darkboy
    igen, a maxot, a progit honnan lehet letölteni?
  • KOXX
    egyáltalán a maxot kérdezed, vagy ahoz valamit?
    remélem nem értettem félre, mert akkor bocs
  • KOXX
    deescret.com itt van kapásból 1-2 plugin (a hivatalos oldala)
    vagy innen:
    http://bogueart.com/Izzy/Images/%20/download.cgi?apps_3dsmax6
  • Darkboy
    ez a prog honna tölthető le?
  • FRenkie
    ja nem wireframera gondoltál? LOL
  • Aquli
    Valakinek van ötlete a szép elszáradt fű készítésére?
  • Aldaryn
    Rézdró-t akarsz renderelni? :)

Réz: fémes, kis diffúz, nagy specular reflection. Ebből: Diffuse color: egy nagyon sötét réz szín (esetleg nagyon sötét hasonló texmap) reflection világosabb verzió ugayn abból a sznből. Ennyi. Az meg, hogy mennyire glossy, attól függ, hogy mitől lóg. Nosza. :o)