63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bart #11791 ha valaki meg nem ismerne :www.3dbuzz.com -
Mi az a mantomim? -
Ez így olyan mantomimes feeling. Klassz! -
az állánál az a tripla edge loop... szóval azt se említsétek mint hiba, mert tudom:) -
klassz.
én is rakok egy képet, ezt ma hoztam össze, smoothot még nem nyomok mert nagyon tré...
-
Festegettem egy kicsit a csapattársamnak, berakom ide, had legyen új kép:
-
Jeee :) -
Nekem nincs ennyi memóriám, de szvsz ennyinek már elégnek kéne lennie...
GixEr szerintem arra értette, hogy nézd meg a Task Managgert, de a Folyamatokat (2. fül)...nos itt rengeteg felesleges dolog szokott feleslegesen memóriát foglalni és ezért az MsConfig.exe -vel ki szoktam lőni, ami nem kell, hogy autómatikusan induljon :) -
Végre van gépem!!! -
DozR #11782 dc++ :) -
hatt igazabol meg mindig nem tudom mit nezzek, mit csinaljak ha PC-vel csak par honapja foglalkozom:(( Talaltam itt olyat a Task managerben hogy Physical memory (K) Total:1048100 es Availabla: 670358 erre gondoltatok? Mit tegyek? Okositsatok:) -
:) elvileg a folyamatoknál írja a progikat, és a memóriát. De inkább futtatás: msconfig-enter, és lődd le a startupból, ami nem kell. -
flegos #11779 És a Task managernel mit nézzek miböl derül az ki hogy van-e feleslegesen lefoglalt memoria? -
hmmMovo #11778 Hi! Nem tud valaki egy olyan helyet ajánlani, ahonnan letölthető a zbrushnak egy olyan verziója amiben működik az import-export funkció, mert a demóban nem megy, és én szeretném kipróbálni. Valaki? -
GixEr #11777 Kerd ki a task manager-t, fogadjun, hogy nalad is ossze lehet szedni 50/60 mega plusz memoriat. -
ertem koszi! -
GixEr #11775 A ZA=ZoneAlarm QT=QuickTimeTray. Memoriapusztitok alatt ertem az osszes viruskeresot, popupkillert, vilagora, naptar, messenger.... Felreertes ne essek biztos mindenkinek megvan az oka, hogy miert hasznalja oket, de munka szempontjabol nem kellenek (nekem legalabbis nincs szuksegem arra, hogy az osszes file iras/olvasast egy virusirto folyamatosan olvasgassa jelentosen lelassitva azt pld.: swapfile . NortonAntivirus az aranyermes ebben) Nem beszelve arrol, hogy az ertekes fizikai memoriabol vesznek el, ami soha nem eleg mint ebben az esetben is!! -
GixEr,mi az a ZA es QT memoriapusztitok?
Lamer vagyok tudom! -
GixEr #11773 Mondjuk, a memoria pusztitoktol is meg kene szabadulmi "ZA,QT... es meg ki tudja mi futkos a hatterben" -
A kezelés miatt. Ez pont az a maximális érték, amit a win gond nélkül le tud kezelni. Tapasztalat szerint a nagyobb értékkel küszködik, 2 giga körül meg már nem képes kezelni anélkül, hogy ne ártana vele többet, mint használna. -
miért pont 1536? -
Mivel jobb ötletem nincs, és nem kérdezhetek, ezért azt javaslom, hogy a virtuális memóriát állítsd fix 1536 megára. Hátha segít. -
Bazz 2717x2717-ben kell kirenderelnem és nem tudja lerenderelni:
http://youth.fw.hu/skate020.jpg
micsináljak? -
az advanced gi settingsnél az első renderelésnél beixeled, hogy render végén ne törölje le az imap fájlt, méghozzá mentse is el az általad megadott útvonalra, második renderelésnél bedig a from file rádiógombot kapcsolod be és megadod az előbbi lementett fájlt. És nem minden esetben kell új imapot számolni, asszem a multiplier értéke független ettől... -
Hi!
V-rayel, HDRI-vel renderelek, tehát environmentbe berakom a HDR képet és bekapcsolom a GI-t és akkor ez generálja a photonokat. Hogy lehet megcsinálni azt hogy egyszer lerenderelm, kimenti a shadow mapet és utána márcsak a képet kell hogy renderelje, nem kell számolnia a GI-t, mivel a test egyhelyben áll, nem mozdul.
Kérlek valaki gyorsan!!
Előre is köszi! -
Darkboy #11766 rakd fel újra -
flegos #11765 Na senkinek semmi ötlete hogy mit csináljak a character studioval hogy müködjön? -
Cool! Ufomander, salamander után szabadon! :) -
Elkezdtem egy lowpoly autót, gondoltam majd berakom ide, ha kész. Aztán kiderült, hogy Youth is csinált egy olyat, és mikor láttam, milyen az ővé, úgy döntöttem, az enyémet be se fejezem inkább. Viszont Youth-é tényleg jó lett!! Grat! -
Pp #11762 Frenkie köszönöm nagyot segítettél, működik a dolog. -
A mtl editorban a diffúz meletti kis négyzetre kattintasz, és a legfelső opció lesz az bitmap névvel, ezután tallózhatod a kívánt képet. -
Madmaxx #11760 micsoda kiütések. Rakjál rá egy bumpot a pöttyöknél. -
Megbetegedett!!! D: -
flegos #11758 Üdv megint!
Kellene egy kis segítség is, a character studio nem müködik nálam. Van valami ötletetek hogy lehet müködésre birni?
Segítséget elöre is köszi! -
flegos #11757 Üdv mindenkit!
Nagy kinlódások közepette ide jutottam ezzel a kis gagyi figurával. De most már legalább van fogalmam az uvw map és unwrap használatáról. Persze van még mit csiszolni!
-
Pp #11756 Lenne még egy kérdésem.
képeket, tehát jpg,-bmp,-gif,-stb. file-okat, hogy tudok beimportálni texturának? -
Pp #11755 Bocs mindenkitől de rájöttem közben a megoldásra. -
Pp #11754 Üdvözlök mindenkit!
Most kezdtem foglalkozni a 3DSmax-el, csináltam egy nagyon primitív animációt, és szeretném kirenderelve lementeni.De nem AVI-ban, hanem Quick time-ban.Lehetséges-e, az alap 3Dsmax6-ttal, vagy kell hozzá valami, vagy eleve csak az AVI-t tudja?Légyszi segítsetek. -
én is egyszer csináltam olyat, hogy textúrázás után még modelleztem, de azt is csak azért, mert nem volt ötletem, hogy "kanyarban" hogyan lehetne textúrázni. -
azert van az hogy elobb tokeletesre lemodelezzuk a dolgokat, es utana ha mar nem akarunk rajta valtoztatni, elkezdjuk a texturazast, ezzel mondhatni tokeletesen elkerulhetok a hasonlo problemak, mint textura torzulas. Ezt az utat mar en is megjartam, szoval jobb elobb magat a modellt befejezni.