63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• pauly
    Khm,már semmi
  • pauly
    Üdv

Shag Fur-nál az miért lehet,hogy bizonyos szögből jól néz ki a szőr,míg van hogy ha már másik nézetből nézem,ott akkor meg olyan mintha egy sik lappal elvágtam volna,meg beleváftam volna.
  • vaklo
    jobb gomb a "kezelőszervekre", Time Configuration, Animation részben átírod az emd time-t
  • moszkito
    THX
    hogy lehet meghoszabitani a videot? hogy ne 100 frame legyen hanem monjuk 300?
  • vaklo
    a Nextlimit Real Flow-val kapcsolatban érdeklődnék . a 3dsmax6 nem hajlandó .sd file-t exportálni (a Nextlimit oldaláról leszedtem a max-hoz való pluginokat, a max plugin könyvtárába bemásoltam, a realflow telepítve van). meg ha tud valaki magyar nyelvű tutorialt, előre is köszönettel
  • switch
    Itt :

• moszkito
    te és az a kis ikon hol is van??
  • DozR
    Ugynúgy kell mint eddig, a kis bind to spacewarp ikonnal.

tutorialok: http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/
    vagy mégtöbb: http://www.google.co.hu/ és 3ds max tutorials... :P
  • moszkito
    jah + vmi tutorialokal megpakolt oldal se lenne rosz...
  • moszkito
    valaki elárulná hogy a jó életbe lehet ösze kötni monjuk a windet a parayel előző verziókba simán ment de itt jah tényleg egyébként a 6osrol van szo
  • oryon
    De azt mondta egy egy lerobbant punk lesz :P
    Vagy akkor elég furán jellemzi magát :)
  • Aldaryn
    Életellenes? :) Ha jól emlékszem ez önarckép lesz, nem? :) Ha meg mégjobabn emlékszem, én elég kevés életellenes elváltozást láttam multkor Frenkie-n. :)

Bár, a haja kitakart pár dolgot... :P
  • oryon
    Látom sok időd van! :P
    Egyre jobban tatszik...már várom az életellenes elváltozásokat :P
  • Pp
    Hi nzoil!
    Azért ha sikerül az Xtra-t megszerezni, bár mint írtam még nem értek hozzá, szóljál légyszíves, mert érdekelne engem is.
  • Pp
    Kösz olvasva
  • nzoil
    Ment a válasz.
  • Ackro
    Vannak még alapvető hiányosságok azért a max-ban mondom én!... :)
    De most komolyan: én mindent megbocsájtok a max-nek, mert nagyrészt az én tudatlanságom okozza a hibákat, vagy a megfelelő plugin hiánya, de ez azért elég alap funkció lenne sztem. Ettől függetlenül nem zárom ki, hogy meg lehet oldani cselezéssel, sőt biztos vagyok benne, de ez egy kicsit olyan, mintha nem lenne alapból sphere primitive object a max-ben csak box, meg spherify módosító...
    Ha felhőkön átjövő volumetrikus napfényt akarsz, jobban jársz ha részecskékből, vagy gizmókkal meg combustion segítségével csinálsz felhőket, nem csak eccerű textúrákkal és ez bizony sok időplussz...
    Azonban, ha egy koszos (noise textúrájú) üvegen átjövő fénysugarakat akarsz volumetrikusan megjeleníteni, akkor szopóka...
    De lehet, hogy valaki itt tud valami okosat mondani, mostmár engem is érdekel.
  • Pp
    Köszönöm megkaptam, írtam neked pár sort priviben.
  • nzoil
    Na ide felraktam: free.x3.hu/nzoil
    Szedd le a max6 patch-et is,mert ha jol tudom csak azzal mukodik.
    Nem tudom,hogy meddig lesz fenn.
  • nzoil
    Ha kell még,akkor felrakhatom valahova.
    Én max5-höz akartam,mondom hátha menne azon is de nem ment :)
    Max6-hoz még nem próbáltam,de biztos megy.
  • Pp
    Hi nzoil!
    Neked megvan shag hair max 6-hoz? Megkaphatnám esetleg én is?
  • nzoil
    Már semmi
  • nzoil
    Üdv

Max6-hoz való shag hair-nek mennie kell max5 alatt is?
    Mert nekem nem sikerult authorizalni a max4-es shag hairt max5-höz.
  • fle go
    Frenkie: nekem nagyon tetszika fej, egy dologba kotnek bele velemenyem szerint, kicsik a szemgolyok.
    Udv
  • FRenkie
    köszi:)
  • pauly
    Akkor nem (csak)én voltam béna :)
    A noise nekem is furcsa volt,ha beraktam projection map-ként.
  • RelakS
    Basszus, te is hány képet linkeltél eddig, és ilyet elrontasz?

[vele is előfordul, de azért ugat rendesen, mert itt tömeges a baleset]
  • RelakS
    hülye!! a http:// kimaradt az elejéről, így jó hogy pirosix :D

http://www.sg.hu/www.freeweb.hu/...?

• petesilver
    Hmmm, ez tényleg piros x:( Ettől még Qrva jó a két kép!
  • petesilver

• FRenkie
    ÁÁÁ! Miért van piros X ????
    www.freeweb.hu/fr3nkie/arc.jpg
    www.freeweb.hu/fr3nkie/wire2.jpg
  • FRenkie
    ...bocs:

• FRenkie

wire
  • Ackro
    Sehogy :)
    Esetleg ha projection mapnek berakod, de akkor se olyan... érdekes, hogy egy noise textúra projection mapnek berakva oldalról nézve is zajos, olyan mintha box tipusú UVW map-et rakna a volumetrikus fényre, pedig hát ott épp az a lényeg, hogy a fénysugarakkal párhuzamosan húzza szét a texúrát (ahogy ezt pl bitmapnél, vagy akár checkernél megteszi, de noise tipusú mapeknél nem).
    Vagy nekem sem sikerült... :(
  • FRenkie
    Oryon: szándékos.
    Mayer: köszi, ez tök normál arckifejezés, bár ha szétdrogozod magad akkor ez válik normállá, majd textúrával érdekesebb lesz.Megpróbálom mimikára is megtanítani.
  • Mayer
    Ez az a tipikus gyilkos fazon Frenkie :). Nekem nagyon bejön az arckifejezése. Vagy nagyon álmos, vagy ki akar nyírni......a francba, ez ki a kar nyírni- mormogta az áldozat, érezve vesztét- :). Nekem tetszik az a gyűrődáés Oryon.

+ Elkészültem a nikon fényképezős projectemmel, és már fel is került CGtalkra, szóval aki gondolja, írhatna pár kedves szót hozzá. Mert ahogy deko fogalmazott: "mindannyian ugyanazt a zenét szeretjük, csak más hangszeren jótszunk" vagy valami ilyesmi :).

Mayer voltam, bocs a zavarásért,
  • oryon
    Már megint egy életszeretetet nélkülöző képet csinálsz :)

Látom az ajak és az orr közötti részen javítottál!
    Szvsz így már jó.

Némi gyürődést vélek felfedezni a szemöldök alatti részen!!!
    Szándékos???
  • petesilver
    THX!
    Biztos tudnék, de mivel azzal nem játszom, még nem került rá sor.
  • pauly
    Youth!
    Megkaptad már a pénzt a görkoriért?
    Csak érdekelne :)
  • pauly
    Olyasmire gondolok,hogy pl megadnek valami noise szeruseget atlastodasnak,es mondjuk ahol feket,ott a volumetikus feny atmenne,ahol feher ott nem.
    Ilyesmit nem lehet megcsinalni?hogy ne csak látszólag legyen átlátszó a felület a textúrától,hanem tényleg attudjon menni a rajta a fény.