63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    http://teamredqueen.com/img/ibl1.png
  • nenad
    egyszeru a vraymaterial opacity channeljebe tegyel bele vagy checker vagy tilest... csinald eleg kicsire a "szemcseket" es kesz is a jo fuggony. ha masmilyenre gondoltal akkor szolj
  • horvath
    Nenad.
    Inkább a függöny anyag a zűresebb..
    A 12-est lecserélném ha tudnám, hogy honnan tudnám a 14-est leszedni!
  • hello
    Nemtudja senki hogy honnan lehet letölteni azt a könyvet?
  • Slymaster
    Állati szőrzetet lehet csinálni a 6-tal?

..........................................
    Slymaster
  • nenad
    a sima cornellra sztem kevesebb.
  • Slymaster
    Köszi...
  • nenad
    12 nagyon bugos azonnal csereld le minimun 14re(!!!)
    chomre az eleg ecceru de ha google beutod vray material akkor sokat talalhatsz.
  • nenad
    1-2 ora
  • Aldaryn
    Ejha, impresszív! Kíváncsi lennék, mennyi idő alatt számol le egy ilyet. A renderidők kb milyen léptékűek amúgy?
  • horvath
    Sziasztok!
    Nenad! (vray 1.4612) függöny, ill. krómcső anyagon dolgozom,
    de nem igazán akar sikerülni.
    Ha fel tudnál rakni valahova egy-két materialt, hogy letöltesem...
    Előre is köszi!
  • nenad
    Aldaryn, csekkold a http://teamredqueen.com/ -t vannak kint uj causticsos es cornell boxos kepek :)

anno benne voltam a projektba, de most kezdek megint elgondolkodni azon hogy nem e kene egy maxos exporter, mivel relative simple megirni. Kb 1-2 nap kene hozza. A sima geometria exporthoz, a material, uvw egy kicsit tobb. Tobbet er egy PPTnel, ugy ertve annal joval gyorsabb es tud olyan minoseget hozni, joval kevesebb ido alatt.
  • hello
    Én a könyvetinnen szereztem a 2005-02-04 12:21:04-i hozzászólásból. Amúgy tényleg fasza könyv csak a 208-adik oldaltól hiányzik vagy 20 oldal. Ezért szeretném ha valaki mondana egy másik elérhetőséget ahol egészben megvan.
  • Boba
    Az Aurum Boca féle 3dstudio max-ot nézted? Az szerintem remek... nagyon régi maxhoz van, nagyon de nagyon az alapokat írja le. (Pl az edit mesh-es modellezést 2 oldalon megemlíti, és kész...) De maga a könyv kb 700 oldal lehet. Én ezzel kezdtem, nekem bejött...
  • nenad
    belezegettem a bibliaba, es azt mondom hogy ez megint egy olyan produkum ami olyan embereknek keszult Akik valamilyen szinten ISMERIK maxot. KEzd csak el olvasni. Azonnal modellezessel kezd es olyan szavakkal dobalodzik hogy modifier stack stb. Meg angol anyanyelvu embernek is ez kinai. De meg veletlenul sem mondja meg hol a banatban is helyezkedik el az a bizonyos modifier stack. Meg mindig nem jelent meg olyan konyv amit full kezdoknek mernek ajanlani.
  • Slymaster
    Ez engem is érdekel! 20 oldal nélkűl is!

..........................................
    Slymaster
  • hello
    valaki? Senki?
  • hello
    Valaki tudna adni ey linket ahonnan letölthetem a 788-oldalas magyar kézikönyvet a 3ds max-hoz me az enyémből hiányzik 20 oldal.
  • grizzly21
    Aldaryn: nem megy még mindig, küldtem még egy mailt
  • Slymaster
    A hang az nem gond rengeteg-sok-ezer-millió-bilió ingyenes hangefekt található wavban... majd nyomok be linket...

Más:
    leszedtem egy rakat tutorial videot, megcsinálgatom és utánna kreálok valami sajátot, azt majd megmutatom...
    Válasz 'nenad' üzenetére (#17094)

............................
    kajak bejön ez a szmájli
  • Slymaster
    Igen, ahogy mondod, make preview Megvan!!! most ebben a pillanatban megvilágosodott az elmém! Köszi! Szerintem még lesz kérdésem, mert nem nagyon lövök még a témához, de gondolom ez már kiderült

...............................................
    Slymaster
  • grizzly21
    //OFF
    Aldaryn küldtem egy mailt nézd meg
    //OFF
  • oryon
    Látom csak nem bírtad ki... :DDD

De miért? talán pártoljam? :P
  • 4D
    Én se, én is azóta annak köszönöm, aki megmondta, mert még enyhén fogalmaztál, mert erre a kutya rá nem jön magától.
  • Lewy_
    Kössz 4D. Erre aztán de mocskosul soha az életben nem jöttem volna rá.
    THx again
  • Aldaryn
    "Lányok: ne védekezzetek és nagyon sok locsolót :P"
    Ejha, csak nem tekinted szívügyednek Magyarország népességcsökkenésének megállítását? :P

Neked is, amúgy, Sok locsolót!
  • grizzly21
    A bogár nem csak rajtam múlik. Ha van használható modell, akkor azt szívesen felhasználom, hiszen a játék "motorja" már megvan, az ezutáni fejlesztés már nem bonyolult.
    Mindenki segíthet:
    modellek, hangok: fegyverekről,állatokról
  • fle go
    nenad otlete jonak tunik, tobbfele bogar kellene a jatekba es lehessen valasztani:) Egyebkent igen a wasp a darazs, lehetne kill the bugs is a jatek neve, es mikor agyon utsz egyet ver froccsenne:))))

Egyeb kerdes az uj vray mukxik 5-os maxal??
    Oryon: kellemes husvetot neked is, es persze mindenki masnak is!!
  • 4D
    Ez a speedtree örök kínja.
    Állítsd az XP-ben, a Regional settingset US-re, és asszem jó lesz.

• oryon
    Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Fiúk: készítsétek a vödör hidegvizet :)
    Lányok: ne védekezzetek és nagyon sok locsolót :P

• nenad
    mukodik.
  • nenad
    talan mert preview-t "renderelsz" es nem fullosat...
    ezt a videokartya csinalja.
    egyebkent ha total kesz vagy tedd fel a scenet es megnezzuk.
  • Lewy_
    Másnak műxik-e a digimation féle speedtree max7 alatt? Nálam úgy csinál mintha menne, de nem látok semmit a viewportban.
  • Boba
    Azok a hatalmas studiók meg már in-house programban dolgoznak lásd Matador(ILM textúra varázslója... olyan mint a Deeppaint3d, talán még kevesebbet is tud de közvetlenül lehet NURBS felületekre festeni), Marionette (Pixar féle jókis csontozdbemozgasd meg program).

Amúgymeg mindíg azt a progit használják, ami a legalkalmasabb a feladatra... ahogy mondtad, van bőven emberük:)
  • Boba
    Ez a pipeline inkább nagyobb stúdióknak való. Én úgy vélem egy programban is meglehet sokmindent csinálni, de leegyszerűsíthető egy célprogrammal az idő. (És ha időt spórólsz, máris behozta az árát...)

Pl az is lehet, hogy én Mr renderből akarok mindent kihozni, de jóval gyorsabb ha Shake-ban csinálok meg pár dolgot...
  • Slymaster
    Légyszi, valaki mondja meg miért nem tudok normális képminőségű videót renderelni...
  • petesilver
    Bár kint lehet. Néha álmuldozva hallgatom, hogy pár pixar, meg hasonló animmovie készítő werkfilmben mennyien, és mit csinálnak. Ott az ilyet meg lehet valósítani, mert sok munkafolyamat van, sok emberrel, mondjuk ott ha valami feature kell, ami nincs a 3d-s programban, akkor írnak hozzá.
  • petesilver
    Hát ha ez a jövő, akkor inkább origami+fényképezőgép+ps combó! :) Most őszintén al, azért ha egy ilyen utat tényleg egy ember járna be a végső kép elkészítéséhez, akkor útközben el lehet tévedni, nem? Mindenféle fájlformátum, mentegetés, aztán ha nem igazán kompatibilis, visszalépés, javítás, meg ennyi progiban állítgani, paraméterezni azért durva nem. És még ha meg is csinálod, a végére érsz, az tuti, hogy annyit nem fizetnek, amennyi profi munka van a háttérben egy ilyen műnél. szerintem.
  • Boba
    Karakteranimációban télleg hatalmas dolog az NLA... Maya még csak most kezdi nyitogatni a kapuit arrafelé.

Legjobb Mr Integráció, hja... de mint mondtad Vray párti vagy:) Szóval az olyan hűdesokat nem ér... Én Vray-t nem ismerem, de amiket hallok róla azok igen impresszívek (én utoljára valamilyen 0.4es béta verziót próbáltam 4.2es maxon meg brazil 0.226 meg finalrender stage0).
  • Aldaryn
    Hmm. :) Ja, meg ugye a lwegjobb MR integráció! Ez eszembe se jutott...