63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
karakter animáció... igen durván. -
:)
Úgyis ez a jövő:
"Modo-val és Rhino-val modellezek, Maya-ban készül a karakter setup, és az animáció, Az UV-ért Blender a felelős, a textúrák alapjait BodyPaint, a többi Photoshop, renderelés MAX-ban VRay-el, kompozit pedig Shake, ja, a hátterek egy része PS, a többi Terragen, meg Vue5"
Az XSI-t nem tudtam belerakni. ^_^ ő miben emelkedik ki? -
Bízzunk benne, hogy akkor most jön a kánaán... Hogy örüljetek, valahogy merem azt mondani a Maya is csak pár feature-t dob be a progiba, a többi az Bugfix.
Sebaj, menjünk együtt XSI-zni:D -
Viszont tény, hogy a Discreet időszakot nem éppen az okosan átgondolt fejlesztés jellemezte. :)
hmm... viszont az is tény, hogy a Kinetix-es időszakból csak két MAX-ot ismertem. -
Hjaja, Kinetix... de rég is volt, akkor még csak max volt a gépemen, és próbálkoztam Maya 2.5öt felrakni (sikertelenül):D
Amúgy nekem szimpi volt a Kinetix-autodesk-ről a Discreet-re történő váltás... Új dizájnja lett a proginak ami nekem nagyon bejött. -
nenad #17080 hehe, errol sok vita van, de sztem gyorsabb, mondjuk ahhoz hogy ugyanolyan qualityt allits be mint az 1.093r-nel nem kis ugyesseg koll :) de ha megvan hasiiiit.
-
Nekem tünik úgy vagy tényleg gyorsabb ez a V-ray? -
Hmm, lehet, hogy pusztán marketingfogásról van szó. Az autodesk név patinásabban csengne talán?
Amúgy a Kinetix hogy jön a képbe? Ők az eredeti fejlesztők voltak?
Edit.: Hmm, most, hogy elolvastam a cikket, tényleg csak marketing, és talán egy kis lehetőség a névváltás mögé rejtett embercserékre. Az igazat megvallva nekem tökmind1, hogy hívják. Fejlesszék a MAX-ot, tömjék tele stabil, modern új feature-ökkel, és akkor boldog leszek.
Vazze, most mondhatom vissza az "In MAX we trust, in Discreet we don't" feliratú pólórendelésemet. Fuk. -
jah megy csak az Új VRLFserver.exe -t felül kelett írni a régivel. és így megy mert az új nem fogadta el valamiért a VRLFserver.ini tartalmát . -
nenad #17076 de jo... en is azt hasznalom... -
kellene nekem a 15 ös Vray hez egy VRLserver.ini mert a régi nem jó :c((( -
én eddig is tágabban értelmeztem.....
na mind1.. gondoltam hogy "reklám" áll a háttérben...
csak a fejlesztés haladjon tovább simán... -
nenad #17073 ugy ertem szeretne ha tagabban ertemeznek :) elirtam -
nenad #17072 tudom en, csak megis, sokan ketseguket fejeztek ki a dolog miatt.
Vegeredmenyben amiert ez tortent, az autodesk nem szeretne ha tagabban ertelmeznek a ceg nevet.Az autodesk nev alatalaban Cad-et jelentett es semmi mast. Egyebkent az uj logojuk egy rohej, mint a discreete+3dsmax karakter csak autodesk van kirva. -
...
nem azt a képet rendereli... (nincs textúra, fény és árnyék) -
Köszi
Szerintetek az hogy a videón nem az rendereli, mind képen, hanem úgy ahogy szerkesztés közben látom, az mitől van? Én, a vga-ra gyanakszom, mert mx440-64Mb... és az gáz, de azért ennél többre képes. Ez is csak beállítás?
-
Pontosan, eddig is a leányvállalata volt az Autodesknek, ez csak névváltoztatás. Mondjuk biztos mélyebben is vannak változások, de a vezetőség/dolgozók nem változnak. -
Régen is az autodesk tulajdona volt... -
ne már....
ez miért van?
Először megszűnik a német divízió ,hogy erőforrásokat szabaditsanak fel... mostmeg ez...
-
nenad #17066 a discreet megszunik mint nev, az autodesk fullosan bekebelezi. -
nenad #17065 en olyanra csinalnam meg hogy lehessen valasztani, ki mit utal, valaki a csotanyt, valaki a szunyogot stb :) -
És a help menüpont?
Amúgy a Create/Standard Primitives legördülő ablakban
"Compound objects" alatt találod -
nenad #17063 le lehet tolteni a helpet is hivatalos honlaprol. ingye'n. felrakod es mukszik.
-
hello #17062 Bocs a kellemetlenségért de nekem valamiért el van szaródva a help (F1) funkció. Nyomkodom az F1-et de semmi. Azé kérdezgetem a fórumba mert ide okos emberek járnak.
-
Igazad van darazsak:)
mi legyen akkor a neve: stopthewasps? (ha za a darázs egyáltatlán)
egyébként is át kellen írnom stopthebugs-ra ha lesznek benne legyek, stb is. -
nenad #17060 ugy elso lepesben mindg nyomj F1 et (help) es ird be loft.
egyebkent a geometry toolbaron a dropdown menuben a harmadik, "compound objects" ott talalod meg a loft-ot. -
hello #17059 bocsesz elírtam 
A loft funkciót keresem -
hello #17058 Hello.
Én kezdő vagyok és a flot funkciót keresném a 3d studio max 7-ben. Valaki megmondaná, hogy hol találom?
-
jah megtaláltam a float ra a megoldást :c) -
nagyon szép de nem lehet valahogy azzal játszani hogy a causticnak olyan szine legyen az asztal lapon mint a tálnak ? tehát szinezett caustic életszerűbb lenne.
Egy valami szob tükröződés homályosan az asztalon jól nézne ki..
Hozzáteszem én még nnyit sem tudnék.. :c)
szép -
Napi felesleges render: (napi felesleges WIP render. A causticsot belőttem, most szertnék egy irányt adni a hangulatnak, és kicsit feldobni még az amúgy üres teret az asztalon.
A DOF kicsit túl erős lett. Ha valakit érdekelnek a végleges caustics mapról készült nagyfelbontású renderek, az nézzen el az Artistpubra. :) Ez itten sebességímélés végett egy kisebb felbontású. -
köszönöm :c)
Én rosszúl kerestem én photo machines sound effect ként kerestem :c)
most meg szívok egy kicsit a float popup készítéssel mert nem találok normális leírást:c) pedig már google ba is beírtam :c) -
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Már több hónapja vadászom az ENDORPHIN után, semmi sikerrel. Kérem, ha valaki tudna nekem segíteni, hogy merre keressem, esteleg egy címet, ahol letölthetem, akkor írjon nekem egy privát üzenetet!
Köszönöm... -
A jatekkal kapcsolatban en kicsit kotozkodnek:) ezek inkabb darazsak mint mehek a darazs fekete es sarga csikozasu, a mehek potroha barnas es raadasul igen hasznosak szoval en egy kicsit a mehek vedelmere szavazok inkabb nyirjunk darazsakat:) -
nenad #17051 camera 3 lesz a nyero. -
nenad #17050 http://www.wavsource.com/sfx/sfx.htm
azaz google elso linkje :)
http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=sound+effect+shutter+camera&btnG=Search -
nincs valakinek egy fényképezőgép exponálási hangja ??? az istennek nem találok sehol -
Thx a célkeresztet, így mingyá ment a 100%os hit:) -
Amiben egyébként mindenki segítségét szívesen veszem, ha találtok :
-modelleket (fegyver: baseball ütő,tennisütő,stb, állat: darázs, méhkirálynő (boss), légy stb)-
-és hangokat szintén a felsorolt cuccokhoz (fegyverhez is!) -
egyébként öcsémnek mutattam a játékot, richtig lenyomott 105%-os hit-tel (mivel egy csapásra olykor kettőt ütött)