Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Tracklist:
01. Tri State
02. Stealing Time
03. World On Fire
04. Air For Life
05. Can't Sleep
06. Untitled
07. Liquid Love
08. In The Past
09. Alone Tonight
10. Good For Me
11. For All I Care
12. Indonesia
13. Home
<#whatever>#whatever>
Trance&Friends nothing more..
link -> Aktív TV -> február 28. -> Spy Tánc
akkora szövegek vannak benne, szakadtam <#nyes>#nyes>
ez megvan e valakinek😮OOOO suliba volt a gépen és vháá
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hétfõ este indul új mixmûsorunk Inpieces és Reb-el közösen az etn.fm 3-as csatornáján Drift Terminal címmel. (21:00-0:00)
Kedd este a Balaton rádióban csapjuk a zajt Danny Larson haverommal, úgyhogy aki a balaton környékén lakik és a rádiót hallgatja az biztos megtudja milyen egy prog-progtrance-trance 3 óra. Elvileg lesz interjú is, bejelentjük a következõ Midnight Journey idõpontját is...
Mindezek mellett ha minden igaz hamarosan 1 videófilm is készül a trancerõl és annak magyar helyzetérõl. A videón majd feltûnik Christian Slater és én is (meg még mások is), ha adja a hálózat tv akkor feltétlenül szólók 😉
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
überzsír4!!!!!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Akinek esetleg megvan dobjon 1 PM-et please! 😊
Line-up:
Nagyterem (techno): Hot-X; Coyote, Igor Do'Urden
Kisterem (progresszív): Dandy, Kühl, Blackman
Lounge terem (trance): Reb, Inpieces, Lacknock
a teknó-szakasznak jó éjszakája lesz...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
23:00-00:30 Orkidea
00:30-02:00 Andy Moor
02:00-04:00 Menno de Jong vs Jonas Steur
04:00-05:00 Airbase
ha barátnõmmel meg akarom szerettetni a stílust akkor ezt ajánlod vagy a mennot?
arról nem is beszélve hogy csajoknak ingyenes
amúgy egyszer is elég megköszönnöd
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
NINCS MEG VALAKINEK A (DISCOBOYZ-FOR YOU)CÍMÛ ZENE?
MEG KÖSZÖNNÉM KISZEDNE 1 SZORULT HELYZETBÕL+MEGKÖSZÖNNÉM!
HA V.KINEK MEG VAN AZ LEGYEN SZÍVES KÜLDJE IDE :djdiablo222@gmail:com
kÖSZI MINDENKINEK CSÁ!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem az én világom, de ez a "ha jó zenét akartok" kicsit túlzás is szerintem.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Minden nap a legfrissebbek vannak fent. Onnan töltsetek. Gyertek a fórumba és regeljetek. Cím: http://www.suckee.tvn.hu