Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ramadamammy rapidrandi
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
23:30 - 01:00-ig Náksi vs Brunner
01:00 - 03:30-ig DJ Manian
Zárásig :Thomka
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
DJ MANIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te jó ég 😄
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
reméljük ma estig nem kapunk pozitív választ, különben nagy lenne a kísértés...<#kacsint>#kacsint>
Jast: örülök hogy mást nem ébresztettél föl tegnap 😄
mellesleg jó az aláírásod, ajánlom a delano & crockett remix-et!
Tegnapi nap egy barátném azt próbálta nekem bizonygatni, hogy a
Bank denszhólban van valami olyan terem ahová (öhöm) azért járnak
az emberek. Én persze, nemhittem neki, mondtam hogy megkérdek egy
szakértõt. Szóval tényleg van ebben valami vagy csak kama?
01 Barbie Girl (A1 Original Mix) 06:24
02 Barbie Girl (A2 Alex M. Remix) 05:25
03 Barbie Girl (B1 Bangbros Remix) 07:20
04 Barbie Girl (B2 Upsynth Remix) 06:21
gyönyörû zene lehet. Alien? 😄
télleg, sikerült már a válladról / hátadról leszed(et)ni azt a vmit / vkit? (lsd. tesco fórumos avatar) <#eplus2>#eplus2>
Spring Fever - Give Me More (Original mix + DJ Manian vs Tune Up! rmx + Forseco Electro-House Remix)
DJ Manian vs Tune up! - Rhythm & Drums
The Real Booty Babes - Bam
Object One vs Rave Allstars - Shut the fuck up
Mike Newman - Double Dubby (Náksi vs. Brunner remix + Freddy Hawk Remix)
énics pöppet beteg vagyok, de holnapra tán már jó lesz.
innen mégvalaki OPM-en kívül?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
sok baj van a nero7-el javaslom a 6.x használatát!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...