34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • _Atti_
    megjöttek a legutób beküldött kérdésre a válaszok: az idén való megjelenésre az esély "high" azaz magas..én ugy gondolom hogy nem merték volna ezt mondani ha nem lennének biztosak a dolgokban
  • Glpetyus
    Hát én kurvára nem tudok örülni...
  • Zsoldos
    De legalabb nem az atombiztos fix kiadasi datum elott 3 nappal bizonygatjak, hogy kint lesz (ezzel meginditva egy tokfolosleges hw fejlesztesi lazat). Gondolom tudjatok melyik jatekrol beszelek ;) Ez sztem egy olyan jatek, amit a vegtelensegig lehet (sot kell) turbozni tartalommal. Igazabol en meg orulok is, hogy kesik. Mindenki ugy fanyalog, mintha mar nem tudna mire szorni a tengersok idejet :)
  • hispan2
    Nem kellen a fejelsztőknek a pofájukat jártatni. Senki sem kérdezné meg, hogy mennyi ideig fejlesztették, ha mondjuk egy évvel ezelőtt jelentették volna be, mert akkor képletesen csak két évet kellene rá várnunk. Ráadásul lehet, hogy ők nagyon értik a szkmát meg minden de ha ők most még 1 évre becsülik a fejlesztést, akkor könyörgöm jó ha ez 70-75 százalékon van most. Akkor mik azok a 95%-os átbaszások, amik tavaj szeptemberre szóltak? Ez az egész egy totális ellentmondás mindamellet még azért vannak sokan rajongók (köztük és is), mert ez egy jó játék és jó játék lesz egy év múlva is csak éppen senki sen fogja eredetiben megvenni, ezért lesz anyagi bukás mert midnenki a tört verzióval fog jáccani.
  • Glpetyus
    ú
    NC
  • ChevyG #5870
    kár érte
  • [NST]Cifu
    A probléma ott van szvsz, hogy túl nagy volt a felhajtás, és az igérgetés, mostanra pedig már gigászi méretekben tornyosulnak az elvárások a fejlesztők feje fölé. Választhatnak, hogy kiadnak egy olyan játékot, amely bugos, és hiányoznak belőle azok a dolgok, amiket anno beigértek. A másik megoldás, hogy húzzák-halasszák a kiadási dátumot, és igyekeznek megfelelni az elvárásoknak. Az első esetben a fanatikusok biztos szeretni fogják a játékot még így is, de a hétköznapi egyorrú vásárló csak dühöngeni fog amiatt, hogy milyen bugos a játék, és havonta kell felraknia egy-egy újabb patchet, hogy egyáltalán játszani lehessen rendesen a játékkal. A második eshetőségben ott a veszély, hogy a folyamatos csúszások miatt már lelohad a kedve sokaknak, és még akkor is csak szapulni fogják a játékot, ha egyébként jól van összerakva (lásd HL2).

Kétlem, hogy egy ilyen bonyolultságú játékot egy kisebb csapat kevesebb pénzből le tudná tenni az asztalra, már sok hasonló játéknál ez bebizonyosodott (pl. OFP2, Söldner). Kevés pénzből, gyorsan csak egyszerű tucat FPS-eket lehet csinálni...
  • toza #5868
    lol...a jatek gyonyoru.. csak "kicsit" kesnek vele..valoba unalmas ez a nagy jatekok koruli huzavona...de nyilvan igy tudgyak csak legtobb pezt lehuzni mindenkirol...mi meg szopunk
  • Kandurex
    Nem értem, ha ölik bele a pénzt + az ember anyagot, akkor, hogy a fenébe nem tudják elkészíteni? Sok is apró cégecske már 100. -ad ennyi juttatással és kampánnyal heggesztene össze egy min.- fantasztikus játékot...
  • Esrohnoil
    Nem lesz ebből semmi...
    Nézd meg mondjuk a #44-es hozzászólásban a képeket. 2002 július.
    Ennek 3 éve kellett volna kijönnie.
    Ha most kiadnák, már csak max. egy középkategóriás gém lenne,... de még közel sincs kész.
  • ChevyG #5865
    fanatikusok!
    szinte semmit nem lehet tudni a gémröl de már közel 6000 hozzászolás!
  • Istencsászár
    de nemtudom megérteni mér hazudnak mér harangozzák be hpgy igy meg ugy ilyenkor jönki azt havonta tologatják el a dátumot, lopja el valaki megint egy verziót mint a hl2őnél ezek is megérdemelnék...
  • Istencsászár
    jah
  • erx13
    túl jónak igérkezett a játék, nagyon beharangozták hogy ijen jo lesz ojan jo lesz, még először egy reális ponto mondtak, de már kezdem unni.....
  • _Atti_
    Hát senki nem tud olvasni?

NO PARA:D (vagy jol átbasszák az agyunkat;P )
  • grebber
    Az baszna be.
  • PTW
    MUHÁHÁHÁ
  • Shep
    hamarabb lesz duke forever mint stalker csak figyeljetek
  • Adam II
    Na ennek annyi:///
  • Serpa
    ja.

ps -pal írjam át 2005 -re, mii?
    ^-^
  • Tatyla
    erröl ennyit...
  • JackDaniels #5854
    Én lexarom a vga-ban rejlő lehetőségeket.:)))
    Van még engeteg más lehetőség, ami az egekbe emelhetné ezt a játékot. Azonban a végén a bányák alá fog kerülni, attól tartok.
  • Dynamic
    Azért ha esetleg a hcgamer is megírja azt már nem kell becopyzni.
  • Esrohnoil
    Tavaly is volt már.
  • grebber
    STALKER: Sötét felhők és Baljós Para Árnyak

Sogun, 11:55 - PC - Játék: FPS - ADATLAP

(GG) Nincs STALKER megjelenési dátum 2006. áprilisáig, érkezett a hidegzuhannyal egyenértékű válasz a felhördült rajongótábor levelére, melyet a kiadónak címeztek, miután meglátták, hogy nincs STALKER a 2005.áprilistól - 2006. áprilisig bejelentett játéklistában.
    A GSC Gameworld és kiadója, a THQ úgy látszik, átvették a Valve Software kitűnően letesztelt közönség-átverő módszereit, melyet megízlelhettünk a Half-Life 2. boltokba kiszenvedése során. Kavarodik a por a STALKER script-nélküli gépi intelligenciával beharangozott fejlesztése körül. Valószínű tetemes gondokkal küszködik a fejlesztőcsapat, hogy egyre inkább halogatják a megjelenést. A STALKER tuti, hogy nincs közel a kívánt készültségi állapothoz, csakúgy, mint a HL2 nem volt a szeptemberharminc kijelentés idején.

Mi jön ezután? Valószínű, hogy a GSC és a THQ hitetlenkedve ingatott fejünkre pottyantják az alábbi hazuggyöngy szemek valamelyikét:
    1. Gonosz hakkercsapat tört be a GSC számítógéphálózatába és ellopták a forráskódot. A kár tetemes. Újra kell írni a STALKER nagy részét, emiatt csak 2007.-ben lesz belőle valami..
    2. A Csernobili atomerőmű szarkofágja összeomlással fenyeget - ami igaz!, de a következő már nevetséges lenne: és a betonkoporsó hasadékjain kiszökő radioaktivitás, sajnálatos széljárás következtében Kijev felé sodródott és súlyosan károsította a GSC számítógéphálózatát, megsemmisítve a STALKER forráskódot, így csak 2007. körül lesz majd talán valami a várva várt artifakt gyűjtögetős FPS-ből.

info: Hardwired
  • Istencsászár
    ha már egy ilyen nagynév jön ki akkor használja ki a vgaba rejlő lehetőségeket (lásd. Doom3)
  • Serpa
    májusi naptár mikor jön ki?
  • JackDaniels #5848
    Ez a játék, ha ütni fog, akkor nema grafika miatt, de télleg nem kellene, hogy ennyit xarakodjanak vele.
    Azt nem értem, hogy miért vannak sokan, akik a grafikától várják az áttörést, holott ennél a gammánál nem ez lesz az elsődleges szempont. Mindenki azzal van ki, hogy ilyen szép, meg ilyen grafika, meg a faxom tuggya. Akinek az kell, hogy csillogjon-villogjon az keressen mást, vagy kőccsön a gépére 1000.000ft-ot. Egytől kíméljen meg minket, ne írogasson ide ilyen hüleségeket, hogy ha nem lesz szép, akkor......., meg majd a grafika semmibe vész, meg nem ez a gamma lesz a legszebb, meg hasonlók. Nekem a grafika ennél a gammánál másod, vagy harmadlagos lesz.
    Ez persze csak az én személyes véleményem.
  • Istencsászár
    már mostse a legszebb játék, 2006ba meg bukta lesz az egész
  • manoG
    Hi!
    Csatlakozozm az előttem szólóhoz,ez tényleg nagyon szánalmas. Mi rákot kínlódnak már ennyit? Tényleg el lehet húzni, és javítgatni ezt-azt, de a ló másik oldalára is át lehet esni. Mit szólna a kisfiam, ha mondanám hogy kap egy bicajt, és amikor megkérdezi hogy mikor, azt mondanám éveken át, hogy: majd. Szegény gyerek:)
  • Dynamic
    Ez a hír egyelőre elég gyenge lábakon áll, majd meglátjuk, hogy az idei E3-n mi lesz.De gyanítom, hogy 2006 előtt tényleg semmi.Mondjuk a játék körüli hercehurca a szánalmasság határát súrolja.Én már a legutóbbi halasztásnál lemondtam róla, felőlem már tolhatják a megjelenést 2020-ig.
  • kirol
    Mi értett félre???
  • pinehead
    looool
  • _Atti_
    nem kell pánikolni GS félreértette..
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R. jövőre?

[2005-05-06 @ 21:47 - Berkenye]

Srácok, ne csináljátok mááár! Mire megjelentetitek a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, már egyáltalán nem tud semmiben se a vetélytársak fölé emelkedni, grafikában se... Pedig a jelek szerint 2006 előtt nem várható a játék. Ez elvileg még a THQ pénzügyi jelentésében volt benne. Egészen pontosan annyi, hogy a következő pénzügyi évben nem valószínű a megjelenése, legalábbis nem tettek róla semmi említést, de további részletekkel is csak idén nyáron kívánnak minket megvágni.

info: Gamestar
  • hispan2
    Ha ez az 5 új kép a fél éves reklámkampány kezdete (de ez nem valószínű), akkor is legjobb esetben ősz de inkább karácsony. És ha már karácsony akkor az ünnep tiszteletére jól le lehetne vinni az árát is bár nem hiszem, hogy 12e+ lenne.
  • TheSandman
    loál
  • erx13
    úgy mint a SWAT urbans justice, meg miegymás arra is csak vártam, de 1év halasztás után meguntam a várást, végül ki se jött ha jol emléxek
  • dr Kotász
    DNF...
  • IvanovicsTech
    Szerintem a karácsony a reális dátum,már mint a kiadásra.De lassan már kezdem azt hini ,hogy nem is adják ki.