1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#52 Pedig azért nyílvánvaló volt,hogy ha más nem az eredetit forgatták újra(én így hallottam,aztán kiderült,hogy nincs is eredeti szalag..)
Egyébként volt már a világon nagyobb átbaszás...Orson Welles barátunk megbolygatta egy pár amerikai család nyugalmát.... -
#51 Ideglelés az egyik legeredetibb film a világon! Ekkora totális átbaszást előtte nem csinált senki! Megjegyzem, hogy a web nélkül nem szólt vólna ekkorát a film!!!!
De remekmű, az tuti!!!! -
Garrett #50 én úgy láttam, az ideglelést . hogy még nem tuttam az átverésről...qrwa nagy feelnig volt azt hinni hogy azok ott az erdőben tényleg eltévedtek!!!!!!!!!!
Végig paráztam az egész filmet a moziban...
De ezt a filmet nem úgy kell nézni, mint a mostani tömeghorrorfilmeket...Ennek a filmenek van egy HANGULATA (csak az 1. rész) Amit egyfilmben sem tapasztaltam soha sem!!!!!! -
#49 Ne ez így, ebben a formában igez! -
#47 Bizony bizony....Mondjuk úgy,hogy iszonyatosan paráztam alatta.....Ez volt a célja.. -
Garfield #46 Pedig qrva jó szerintem. -
#45 pedig akkora szar:) igaz az utcso 10 percet láttam de azon sírtam olyan szar volt!!
senki nem bír rávenni hoyg megnézzem az elejétől a filmet! -
#44 Akkor ezexerint az Ideglelés minden idők legjobb filmje....Úgyanis botrány sok nyereséget hozott.... -
#43 de jol néznek ki... amugy ezeket a bemutatokat szeretem amikből nem sejtesz semit a filmből! amiben nem mndják el a fél filmet, amiben nem sütik el a fél film poénjait vagy a fél film akcios jeleneteit stb!!!
pl az ice age trailerek is cool ok no meg a gozilla bemutatója ( nem a hosszu hanem amikor belép a gozilla a dino muzeumba) -
Garfield #42 Csak kár, hogy semmi érdekes nincs benne, csak lassított jelenetek tömkelege... -
#41 Nah meglestem a Mátrix 2 bemutatót:) király:) -
#40 Ehe...khm..
Valaki itt igencsak rátapintott a lényegre...
:-) -
#38 olvassátok el a végtelentörténet könyvet... ég és föld a filmhez képest, ami tényleg nagyon nem rossz. -
#37 Igazad van,tényleg fasza film,szerintem szanaszét gyalázza a Harry Pottert.... -
#36 Lesz a végtelen történet:))))))) ááááárggh imádtam azt a filmet!!!!!!!!!!!!!!!!! istenem:)))))))))))))) fel kell majd vennem! -
#35 Pókember bevételek?
Elöljáróban még mielött bárki leugatna: A környezetemben nálam jobban senki nem rajongott a pókemberért, a marvel univerzum kölyökkorom kedvenc univerzuma volt.
Azért mégiscsak mindig lesz egy film ami bevételbe ver egy régebbit, mert egyre drágábban a jegyek. Nem tudom a Titanic idejébe mennyi lehetett úgy átlagba a jegyek ára, de arra a nyakamat teszem, hogy ma abból senki nem megy el moziba, maximum vidéken. Sokkal célszerübb lenne ha az eladott jegyek darabszáma alapján vernék a mellüket egy filmre. -
#34 én az 1 et is kamerás változatbannéztem eg elöször.. nem volt rosz ugy sem... -
Garrett #33 de ez is kamerás változat? -
#32 Szerintem meg joBB mint az első...
Nekemtetszett!!!!!!!!!! -
#30 Csütörtökön 00:01-kor! Akár mondhatjuk szerda estének is! -
Garrett #29 SW EP2
Ma megnéztem a rég SW-ket újra :) készülök a filmre :) mikor lesz a premier szerdán? -
#27 Viszont a pókmen tetszett! -
#26 Ne várd! Állítólag gázos! Sokkal gázosabb mint az 1 volt! -
#25 Én a PENGE 2-őt nagyon várom! -
#24 Persze,teljesen más kategória....Abban az időben egy teljesen új dolog volt az SW Trilógia,persze,hogy kihatott a gyerekekre,bár rám nem volt akkora hatással....De az tuti,hogy a mostani SW filmek a nyomukba sem érnek,és valszeg senkit nem fog olyan mértékben befolyásolni... -
#23 Az Alien filmlegenda, OK!
De nem az a kategória, amit egy gyerek 6 évesen megnéz és utána akár meghatározza a felnőtté válását is! Mert a SW ezt tette az emberekkel! Az Alien nem u.e. a kategória! -
#22 Figyelj! Izlések és pofonok! Ha az embereknek jobban tetszik a pókember a bevételek alapján, akkor az (világszinten) jobb és kész! Attól még te utálhatod és én is kijelenthetem, hogy a titaniknál jobb filmet csinálni a szomszéd béluka is tud! Ez csak izlés kérdése!Tudod: Ahány ház, annyi szopás... -
#21 Miközöd hozzá rézbandi???? Ha nem tetszik el lehet húzni a gennybe!!!!!!!!! -
Geronimo #19 Alien...szarwars...terminator...matrix Bravo.
Mit tudtok ezeken a szarokon enni?... -
#18 Az 1-et megnéztem DVD-n és iszonyú para jelenetek maradtak ki belőle...Amikor Dallasra rátalál Ripley....Szenzációs....Cameron megköszönheti,hogy kihagyták a véglegesből...
A 2. rész rendezői változata már annyira nem tetszett,mert elvesztette a dinamkáját,kevésbé pörgős..... -
#17 Alien 1,2 az bizony, 2 meg is van DVD-n, a rendezői változat ;)
-
#16 alien és a cápa fim óta nem tudtak összehozni értelmes parás filmet -
#15 Ha ripleyt kihagyjk akor felégetem hálivúdot:)
ugy lenen a jo ha felkeresnék mivel hogy csak ö találkozot ilyenekkel.. miközben az alienek megtámadják a földet... aztán csinálnak egy alien-ripley szörnyt:) eheh vagy hasonlok -
#14 "Én már a Pókembert várom nagyon! Főleg azok után, hogy letaszítja a Titanic-ot a dobogóról!"...
Nem tudom,nekem a pókemberből már akkor elég volt amikor anno 11 évesen néztem rajzfilm formájában a Sky Channelen...Na azóta nem érdekel...Valszeg nem azért taszítja le a Titanicot mert jobb film....
Az Alien meg igenis legenda...Legalábbis az első 2 rész mindenképp,utána ugyanis ámokfutásba kezdtek a rendezők...
-
Totya000 #12 hosszu combok ejszakaja
sperminator 4.
Broky 5.
Vegso megoldas, anal 2.
ezeket varom -
#11 Nem bakiban bázze, hanem a bevételben! Már így is első a premier napján befolyt összeggel és ha így folytatja, a Titanic össz. bevételét is megütheti!
forrás: HWSW -
#10 Én már a Pókembert várom nagyon! Főleg azok után, hogy letaszítja a Titanic-ot a dobogóról!
miben bakiban?:))
amugy kitudja mi lesz az 5. rész.. lehet hogy predatorok lesznek az alienek melett vagy mittom én.. mondjuk ha megtáadja a földet az alien kolonia abbol ujjat ki lehet hozni stb,, -
Garfield #9 Penge 2 igen-igen gáz...
Értsd: szar... -
#8 gerjetsz=gerjedsz -
#7 Alien 5??
CSOCSO! Te még gerjetsz egy olyan filmre aminek az 5. része jön? Amiben a föhős már ezerszer megmenekült/kiirtott mindenkit/meghalt/feléledt???
Ne má! Szánalmas, hogy nem tudják abbahagyni!
Én a MATRIX-tól várom egy új filmlegenda születését. Amit anno a SW tett! Szerintem a MATRIX képes lehet rá, hogy egy új rajongási lázt indítson el! Csak a folytatásoknak irtóbrutálra kell sikeredniük.
Én már a Pókembert várom nagyon! Főleg azok után, hogy letaszítja a Titanic-ot a dobogóról!
Terminator 3: Ősszeteszem a kezeim és reménykedem, hogy ez már a jövőben fog játszani! KB 15 könyvet olvastam el a 2015-ös LA-ről, és nagyon megnézném már a vásznon is a harcokat!