1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#453 te is a filmek amiket most láttunk topicba akartad irni :))))))) -
#452 MEgnéztem Jhonny English-t. Annyire nem volt jó, de Natalie Imbruglia nagyon büntet! -
#451 ezt a Filmek, amiket most láttunk c. topicba akartam írni... -
#450 Bíbor és Fekete -
#449 A MATRIX final trailert láttátok már?
Eszméletlen milyen trükkök lesznek a filmben, azt hiszem ujabb mércét állit majd amit ugyancsak nem fog tudni semmilyen film überelni... -
#448 A Daredevil-t látta valaki? -
#447 xmen jobban bejött mint a pokuci,,, -
#446 Én egy oválist láttam, fából volt és tudtam rajta szarni. wc ülőkének hívták -
#445 vki látta már a Kört? jó? lehet rajta szarni? -
#442 jobb volt mint a pokember, itt most erről van szó -
#441 Szerintem az X-Men egy rakás kula volt:D -
#440 Még szép, hogy megnézem!!!!!!!!!!
Szeretem amikor nem csalódok a véleményemben:-DDDDDDDD -
#439 pokember, ne is mondd, életem egyik legszarabb filmje, igy elkurni egy ilyen témát, x-men pedig milyen jo volt, 2 még jobb lesz :) -
#438 desokat lovagoltok ezen a kurva T3on..
lehet hogy jo film lesz..még be sem mutatták.. mit paráztok??aki meg terminátor rajongo az nem parozik ezen.. ott van a pokember..szvsz eléggé idota film és gyerekes mégis hányan éjjeneztek innen a forumrol?... -
#437 ne adjunk ki infokat a filmekről, pls, még véletlenül elolvassuk és közben nem is akarjuk, na :) -
#436 de most a neo-t nem a cybervilágban akarják elkapni!
hanem Zion-ba nyomatnak 1000 olyan pókszerűt! -
#435 Hát szerintem eredetibb, mint a matrix 2-ben 100 Smith ügynököt csinálni, amelyiket mind elveri a neo, mert hatalma van a cyber világban, és legyQzhetetlen. Szóval nem értem minek 2. rész, ha az elsQben korlátlan hatalmohoz jutott a neo :D
-
#434 na, ha ezek után megnézed a filmet, meglesz a véleményem rólad! -
#433 Má méne lenne sablon.....
Kellett valami újdonság a 3.részbe, és nem tudták überelni a folyékony fémet...
"ezzaaaaz! legyen a Terminátor NŐŐŐŐŐ"
"fúúúúdeklafa ötlet"
Broáááf -
#432 má mé lenne gagyi???
mert nem sablon??? -
#431 Yeah, női terminátor, biztos azért van mert lesz benne gépsex, hehe -
#430 vagy transzfesztita :D -
#429 endi vajna... csodalkozok hogy kattinka nem szerepel benne egy pepsis uveggel :D -
#428 Lófaszt....
Faszság az egész...
Női terminátor, persze.
Nem vágod mennyire gagyi????? -
#427 Én szeretem a női terminátorokat. -
#426 Nem tudom mi bajod a női terminátorokkal.
Szerintem jó lesz, legalább nem olyan uncsi, mint az előző kettőben.
T-Women Powah!!!
-
#425 LOL
:-DDDDD -
#424 először ebbe is azt akartak, fekát:) -
#423 Persze, T2 alap....
De ez a női terminátoros faszság úgy elkúrja az egészet, hogy na!
Én pl. a T3-at úgy tudtam volna elképzelni, hogy az már full a jövőben játszódik....
Gerilla akciók, a Skynet agyalása, tervezése, stratégiázása, emberi bázisok felszámolása és a végén a totális győzelem....
Oszt csókolom!
De sajna a pénz ismét beleszólt...
Női terminátor kell. A T4-ben mibe, hogy feka terminátor lesz????
Esetleg Puerto Rico-i.... -
#422 Matrix uj része(i) !!! -
#421 naqoyqatsi, azt hiszem nagyon érdekes alkotás lesz...
naqoy.com -
#420 SW feeling... -
[Walaki]D`Lair #419 tévedés! Ugynazon a napon jön be hozzánk is! -
#418 azért nem lesz mese, ez nézőpont kérdése (szubjektiv) nekem t2 nagyon tetszett, az a film még ma is megállja a helyét, más a hangulata ennyi...
Novemberben meg Revolutions, jee
amugy épp a quicktime oldalát böngészem, rengeteg érdekes film lesz, már ami a vizulás részét ileti a filmeknek, de lesznek jo kis gondolkodos filmek is... -
#417 Ehhhhh
T3 gyerekmese lesz a Matrixhoz képest.....
Amúgy a Reloaded ill. a Revolution esetébne Világpremierre számíthatsz, na persze nem olyanra mint a SW-nál volt, hanem max 1 héttel az USA bemutató után jön ide a film.... -
#416 Th Matrix Reloaded
A Superbowl trailer alapján májusban (illetve nálunk nem tudom mikor) igencsak durva vizuális élményben lesz részunk ugy hiszem, na persze a T3-rol nem is beszélve... -
#415 -
#414 Star Trek: Nemesis itthon csak DVD-n és VHS-en
2003.02.15. 15:01 - Jun
Információink szerint Magyarországon nem fogják moziban vetíteni a Star Trek: Nemesis című filmet. Az okot a nagyon rossz amerikai és európai fogadtatásban kell keresni. A Star Trek: Nemesis a Trek filmek között negatív rekordokat döntöget, erre voltak a legkevesebben kíváncsiak az összes epizód közül.
(Forrás: scifi.hu) -
#413 Azt nem tudom hogy mi az élettörténete, de egyébként közel jártál, kulcsszerepe lesz a filmben :)
Az előbb egyébként elírtam, az MSNBC-n jelent meg ez a cikk, nem az MTV.comon. -
#412 Inkább kitalálom:
magányos, őrültnek hitt cybertechnikus, aki még a balhé elején kizárkózott a Mátrix hatásköréből (akkor még 14 éves csodagyerek volt), és azóta dolgozik a megfelelő szuperkompjúteren, ami megmenti a világot, de még szüksége van a Mátrix központi koordinátáira, és ehhez rá kell csatlakozna, de Neo és csapata segítenek neki.... és minden bizonnyal épített egy ágyúkkal és lézerrel felszerelt autót is, amit maga a Mátrix nem is képes érzékelni stb stb