1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • Tikal #453
    te is a filmek amiket most láttunk topicba akartad irni :)))))))
  • I.C.ram
    MEgnéztem Jhonny English-t. Annyire nem volt jó, de Natalie Imbruglia nagyon büntet!
  • Coine, The A&O
    ezt a Filmek, amiket most láttunk c. topicba akartam írni...
  • Coine, The A&O
    Bíbor és Fekete
  • Tikal #449
    A MATRIX final trailert láttátok már?
    Eszméletlen milyen trükkök lesznek a filmben, azt hiszem ujabb mércét állit majd amit ugyancsak nem fog tudni semmilyen film überelni...
  • shaba23 #448
    A Daredevil-t látta valaki?
  • CSOCSO
    xmen jobban bejött mint a pokuci,,,
  • shaba23 #446
    Én egy oválist láttam, fából volt és tudtam rajta szarni. wc ülőkének hívták
  • Gladiator
    vki látta már a Kört? jó? lehet rajta szarni?
  • Tikal #442
    jobb volt mint a pokember, itt most erről van szó
  • Gery1980
    Szerintem az X-Men egy rakás kula volt:D
  • Blasta
    Még szép, hogy megnézem!!!!!!!!!!
    Szeretem amikor nem csalódok a véleményemben:-DDDDDDDD
  • Tikal #439
    pokember, ne is mondd, életem egyik legszarabb filmje, igy elkurni egy ilyen témát, x-men pedig milyen jo volt, 2 még jobb lesz :)
  • CSOCSO
    desokat lovagoltok ezen a kurva T3on..
    lehet hogy jo film lesz..még be sem mutatták.. mit paráztok??aki meg terminátor rajongo az nem parozik ezen.. ott van a pokember..szvsz eléggé idota film és gyerekes mégis hányan éjjeneztek innen a forumrol?...
  • Tikal #437
    ne adjunk ki infokat a filmekről, pls, még véletlenül elolvassuk és közben nem is akarjuk, na :)
  • [HUN]PAStheLoD
    de most a neo-t nem a cybervilágban akarják elkapni!
    hanem Zion-ba nyomatnak 1000 olyan pókszerűt!
  • Csacsi
    Hát szerintem eredetibb, mint a matrix 2-ben 100 Smith ügynököt csinálni, amelyiket mind elveri a neo, mert hatalma van a cyber világban, és legyQzhetetlen. Szóval nem értem minek 2. rész, ha az elsQben korlátlan hatalmohoz jutott a neo :D
  • Galy
    na, ha ezek után megnézed a filmet, meglesz a véleményem rólad!
  • Blasta
    Má méne lenne sablon.....
    Kellett valami újdonság a 3.részbe, és nem tudták überelni a folyékony fémet...
    "ezzaaaaz! legyen a Terminátor NŐŐŐŐŐ"

"fúúúúdeklafa ötlet"

Broáááf
  • Galy
    má mé lenne gagyi???

mert nem sablon???
  • Tikal #431
    Yeah, női terminátor, biztos azért van mert lesz benne gépsex, hehe
  • Laalee
    vagy transzfesztita :D
  • Laalee
    endi vajna... csodalkozok hogy kattinka nem szerepel benne egy pepsis uveggel :D
  • Blasta
    Lófaszt....
    Faszság az egész...
    Női terminátor, persze.
    Nem vágod mennyire gagyi?????
  • Galy
    Én szeretem a női terminátorokat.
  • Galy
    Nem tudom mi bajod a női terminátorokkal.
    Szerintem jó lesz, legalább nem olyan uncsi, mint az előző kettőben.

T-Women Powah!!!

• Blasta
    LOL
    :-DDDDD
  • Tikal #424
    először ebbe is azt akartak, fekát:)
  • Blasta
    Persze, T2 alap....
    De ez a női terminátoros faszság úgy elkúrja az egészet, hogy na!

Én pl. a T3-at úgy tudtam volna elképzelni, hogy az már full a jövőben játszódik....
    Gerilla akciók, a Skynet agyalása, tervezése, stratégiázása, emberi bázisok felszámolása és a végén a totális győzelem....
    Oszt csókolom!
    De sajna a pénz ismét beleszólt...
    Női terminátor kell. A T4-ben mibe, hogy feka terminátor lesz????
    Esetleg Puerto Rico-i....
  • see.aakogh
    Matrix uj része(i) !!!
  • Tikal #421
    naqoyqatsi, azt hiszem nagyon érdekes alkotás lesz...
    naqoy.com
  • Tikal #420
    SW feeling...
  • [Walaki]D`Lair
    tévedés! Ugynazon a napon jön be hozzánk is!
  • Tikal #418
    azért nem lesz mese, ez nézőpont kérdése (szubjektiv) nekem t2 nagyon tetszett, az a film még ma is megállja a helyét, más a hangulata ennyi...
    Novemberben meg Revolutions, jee
    amugy épp a quicktime oldalát böngészem, rengeteg érdekes film lesz, már ami a vizulás részét ileti a filmeknek, de lesznek jo kis gondolkodos filmek is...
  • Blasta
    Ehhhhh
    T3 gyerekmese lesz a Matrixhoz képest.....

Amúgy a Reloaded ill. a Revolution esetébne Világpremierre számíthatsz, na persze nem olyanra mint a SW-nál volt, hanem max 1 héttel az USA bemutató után jön ide a film....
  • Tikal #416
    Th Matrix Reloaded
    A Superbowl trailer alapján májusban (illetve nálunk nem tudom mikor) igencsak durva vizuális élményben lesz részunk ugy hiszem, na persze a T3-rol nem is beszélve...
  • shaba23 #415
  • Guest
    Star Trek: Nemesis itthon csak DVD-n és VHS-en
    2003.02.15. 15:01 - Jun

Információink szerint Magyarországon nem fogják moziban vetíteni a Star Trek: Nemesis című filmet. Az okot a nagyon rossz amerikai és európai fogadtatásban kell keresni. A Star Trek: Nemesis a Trek filmek között negatív rekordokat döntöget, erre voltak a legkevesebben kíváncsiak az összes epizód közül.

(Forrás: scifi.hu)
  • GregSB
    Azt nem tudom hogy mi az élettörténete, de egyébként közel jártál, kulcsszerepe lesz a filmben :)

Az előbb egyébként elírtam, az MSNBC-n jelent meg ez a cikk, nem az MTV.comon.
  • FREAK
    Inkább kitalálom:

magányos, őrültnek hitt cybertechnikus, aki még a balhé elején kizárkózott a Mátrix hatásköréből (akkor még 14 éves csodagyerek volt), és azóta dolgozik a megfelelő szuperkompjúteren, ami megmenti a világot, de még szüksége van a Mátrix központi koordinátáira, és ehhez rá kell csatlakozna, de Neo és csapata segítenek neki.... és minden bizonnyal épített egy ágyúkkal és lézerrel felszerelt autót is, amit maga a Mátrix nem is képes érzékelni stb stb