1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
http://www.apple.com/trailers/fox/minority_report
nagyon jo lesz!! -
fúú emberek ez mikor lesz moziban?? -
Minioryti report!!! -
Sum of all fears... a gamez nem nagy szám de a film jónak igérkezik! -
ha penge 2 nem tetszett a RE sem fog... nekem bejött a penge 2... -
Engem az első rész sem hatott meg annyira! -
Ja tényleg!!!Matrix Reload-ot elfelejtettem! -
T3
LOTR 2.
HP 2.
EPISODE 3.
-
ez egy gyiksag! :D -
EZT NAGYON VÁROM!!!!!!!!!!!!!!4
http://www.thetuxedo.net/
http://www.thetuxedo.net/trailer/TUXEDO_tux_wm_h_500.wmv
-
de.
a rendező bácsi qrvára elbaszta a jó alapótletet :(
de első benyomás jó lesz, utánna kicsit elgondolkozol a filmen, aztán máris mehet a kukába... -
A pókmenben is eljátszották a mikrofonbelógatást.
Lehet hogy ez valami új dili...
:-D -
A Residentben nagyon gáz, hogy legalább nyolcszor belóg a mikrofon a filmbe.Lehet, hogy a moziban nem fog:), de ez így annyira égő. -
annyira nem szar -
állítólag jó szar lesz a resident evil:) -
Gondolom sokan ismerik az ahová lépek szörny terem c.filmet... van belőle 1 és 2. rész is.. sőt van 3 rész is de nem nagyon akarják eu ba behozni:(( és lesz 4 is!!!!!!!!!!!
www.tremors3.com
www.tremors4.com
kinek van meg az 1-2 talán a 3.rész divx ben??? -
Vagyis hát abban a Kínok házában voltak vámpírok, de azonkívül nem mutatták meg többször, hogy voltaképpen ök is félelmetes jószágok. -
Akár fel is koncolhattok ezért, de most néztem meg a Blade 2-öt és nekem az is teccet, az elsönél semmivel se rosszabb. Talán kevesebbet láthatjuk Pengét akcióban (ezért kárpótol a többi karakter akciója), de szerintem a története még érdekesebb is volt mint az 1-nek. Meg aztán ezek a mutánsok hátborzongatóbban hatottak mint a vámpírok akik a búcsúban lötték a fogaikat. Azért kár hogy a fövámpíron kívül egy vámpírt nem lehetett látni profilból átalakulva. -
Dehogy akarlak én lebeszélni, ezt a... hm... összegányolt munkát neked is látnod kell. :) Bár annyira nem vészes, mint a lentebb tárgyalt Blade2 és a soundtrack is elég sokat dob rajta, de egyébként nem az lett, amire számítottam. Mondjuk egy 10-es skálán 5 pontot kapna.
-
Lebeszélni úgyse tudtok róla. Már emlitettem az X-Ment lejjebb. Na azt teljesen látatlanba vettem meg videón. Tudtam, hogy nekem tecceni fog bármit is hoztak ki belöle, nekem az volt a lényeges benne, hogy láthatom a képregény szereplöit hús-vér emberként harc közben meg minden.
Resident Evil filmnél meg nem elsösorban a játék hangulatát akarom átélni, ha nagyon kell akkor elöveszem a cd-t és jáccom vele. Számomra az a lényeg a filmbe, hogy láthassak egy Resident-es sztorit jó megvalósításban, zombikkal, meg izgalommal. Na jó az a sötét, világvége hangulat persze visszajöhet, és remélem is, hogy visszajön a vásznon. A film hivatalos oldala egyenlöre olyan jól el lett készítve, hogy az már vissza is adta. Ha a filmbe fele ennyire bele viszik ezt a feelinget, mint amit az oldalon tapasztaltam akkor az már tökéletes. -
nekem bejött FC , Snatch -
TneX #158 Most mi van?tök jó volt a Blade2 igaz az 1-et nem láttam. -
TneX #157 Mert hülye vagy.Azok a "rosszak" a másik "rosszaknak" is ellensége volt -
én azt nem értem h ha a Blade ujj segédje végig a "rossz" oldalon állt akkor az elején a 'rooszak" miért támadták meg a kocsijában ?? -
az 1-hez képest legalábbis -
blade2 télleg 1 rakás szar volt.....
-
Ja, és SW2 pedig nekem nagyon tetszett. De erröl már irtam. -
Hi!
Csak egy kicsit beugrottam véleményt mondani:
Csocso: (mindíg a kedvencemmel kezdem:-))))
Blade 2 egy nagyon elcseszett film lett. Akkora bakik és baromságok vannak benne, hogy na!!!
Csak 1-2 dolog:
- Fénygránát, ami az alagútrendszerben terjed????? Aha.
- Penge és csapata a film elején jópárszor megsorozták a "zombi-vámpírokat" de azoknak meg sem kottyant. A végén meg Penge a 2 "sohakinemfogy" pisztolyából egy egész hordát feltart és még bombát is van ideje szerelni!!! Ja.
- A disco-s résznél Penge egyszer meglövi Nomac-ot aztán 15 percig semmit nem tudni róla... Csak a csapat többi tagjával történnek dolgok, ö addig kefél az egyik WC-ben....
-Az elején a reflektoroknál volt egy olyan idétlenül megcsinált 3dmax bunyó-rész, amit szerintem semmien mai filmben nem szabadna leadni, nemhogy egy penge 2-ben. Annyira béna volt, mintha 15 éve készült volna.
És még sorolhatnám...
Végül: Nekem nem csak az idióta fájtklább jött be, hanem nagyon sok egyedi illetve eredeti vagy csak simán poénos film is, de ezeken a silányságokon már rég átlátok. Épp ezért nem is szórakoztatnak. Penge keménysége PONT egy részig volt jó. Most, hogy már 2. részes igy eröltetett. Ennyi. -
Nem tom' miről beszélsz, de én a RE kapcsán válaszoltam...
-
a trailerből semmi különöset nem láthattál.. nemtom mivan veletek.. Pl Petruz al.. ha te mindent láttál a trailerben akor kurva ügyes vagy...
nah mindegy... folytatásnak talán szar.. de jo film amugy..tehát egy külön álló filmnek jó... -
Én már láttam. Ne várj tőle túl sokat... Ha a trailert láttad, akkor gyakorlatilag mindent láttál belőle, ami érdekes, hátborzongató, meg ilyesmik...
-
Na SW2-vel én meg úgy vagyok, hogy nem lehet egy rossz film, legalábbis amiket láttam a képi megvalósítás, a látvány egész szép, de majd megnézem ha valakinek meglesz videon vagy az is lehet a tv-ben. Szóval én a két véglet között vagyok.
A Resident Evil-t meg azért nem fogom isteniteni (magamba persze már most istenítem) mert az úgyse fog tecceni senkinek, mindenki szavával szemben egy ellenvélemény meg nem igazán életképes. -
hja azt is mindenki suxolni fogja... vagy ugy van hogy egy kibaszott szar filmet istenítenek vagy egy kurva jót szaroznak le:))pl az sw2.. 2 tábor van: fú de kibaszott szar meg ez az istencsászár film.. szvsz az is sjó film.. -
Én már augusztus 22-ét várom. Resident Evil. tudom, hogy ez nem fog tecceni senkinek, de én mindennnel így vagyok ami valaminek a feldolgozása és elözöleg az teccet, akkor a film is tecceni fog.
Így voltam az X-Mennel, a Pókemberrel is így vagyok, holnap nézem meg és biztos, hogy tecceni fog, egy két dolgot persze biztosan elbaltáztak benne ami nekem se jön majd be, de úgy teljes egészébe le fog döbbenteni.
A Resident Evil-ről is elöre tudom már hogy állat lesz, elég megnéznem egy trélert és a hátamon futkos a hideg. -
az is tetszeni fog és mindenki másnak nem! -
nekem tetszett.. hoztak újat stb... nem volt 10 pont.. de nemlett szar második résznek.. mindenesetre jobban tetszett mint pl a fájt kláb vagy pokember... -
Nem baj, Majatinak is tetszett. :D -
hagyd biztos elvezte nemvolt felirat :D vegre ertett egy filmet :D -
nem csocso, tenyleg szar volt, igazat kell adnom blastanak. -
tudom neked csak a dilis fájt kláb jön be..