1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#152 Hi!
Csak egy kicsit beugrottam véleményt mondani:
Csocso: (mindíg a kedvencemmel kezdem:-))))
Blade 2 egy nagyon elcseszett film lett. Akkora bakik és baromságok vannak benne, hogy na!!!
Csak 1-2 dolog:
- Fénygránát, ami az alagútrendszerben terjed????? Aha.
- Penge és csapata a film elején jópárszor megsorozták a "zombi-vámpírokat" de azoknak meg sem kottyant. A végén meg Penge a 2 "sohakinemfogy" pisztolyából egy egész hordát feltart és még bombát is van ideje szerelni!!! Ja.
- A disco-s résznél Penge egyszer meglövi Nomac-ot aztán 15 percig semmit nem tudni róla... Csak a csapat többi tagjával történnek dolgok, ö addig kefél az egyik WC-ben....
-Az elején a reflektoroknál volt egy olyan idétlenül megcsinált 3dmax bunyó-rész, amit szerintem semmien mai filmben nem szabadna leadni, nemhogy egy penge 2-ben. Annyira béna volt, mintha 15 éve készült volna.
És még sorolhatnám...
Végül: Nekem nem csak az idióta fájtklább jött be, hanem nagyon sok egyedi illetve eredeti vagy csak simán poénos film is, de ezeken a silányságokon már rég átlátok. Épp ezért nem is szórakoztatnak. Penge keménysége PONT egy részig volt jó. Most, hogy már 2. részes igy eröltetett. Ennyi. -
#151 Nem tom' miről beszélsz, de én a RE kapcsán válaszoltam...
-
#149 a trailerből semmi különöset nem láthattál.. nemtom mivan veletek.. Pl Petruz al.. ha te mindent láttál a trailerben akor kurva ügyes vagy...
nah mindegy... folytatásnak talán szar.. de jo film amugy..tehát egy külön álló filmnek jó... -
#148 Én már láttam. Ne várj tőle túl sokat... Ha a trailert láttad, akkor gyakorlatilag mindent láttál belőle, ami érdekes, hátborzongató, meg ilyesmik...
-
#147 Na SW2-vel én meg úgy vagyok, hogy nem lehet egy rossz film, legalábbis amiket láttam a képi megvalósítás, a látvány egész szép, de majd megnézem ha valakinek meglesz videon vagy az is lehet a tv-ben. Szóval én a két véglet között vagyok.
A Resident Evil-t meg azért nem fogom isteniteni (magamba persze már most istenítem) mert az úgyse fog tecceni senkinek, mindenki szavával szemben egy ellenvélemény meg nem igazán életképes. -
#146 hja azt is mindenki suxolni fogja... vagy ugy van hogy egy kibaszott szar filmet istenítenek vagy egy kurva jót szaroznak le:))pl az sw2.. 2 tábor van: fú de kibaszott szar meg ez az istencsászár film.. szvsz az is sjó film.. -
#145 Én már augusztus 22-ét várom. Resident Evil. tudom, hogy ez nem fog tecceni senkinek, de én mindennnel így vagyok ami valaminek a feldolgozása és elözöleg az teccet, akkor a film is tecceni fog.
Így voltam az X-Mennel, a Pókemberrel is így vagyok, holnap nézem meg és biztos, hogy tecceni fog, egy két dolgot persze biztosan elbaltáztak benne ami nekem se jön majd be, de úgy teljes egészébe le fog döbbenteni.
A Resident Evil-ről is elöre tudom már hogy állat lesz, elég megnéznem egy trélert és a hátamon futkos a hideg. -
#144 az is tetszeni fog és mindenki másnak nem! -
#143 nekem tetszett.. hoztak újat stb... nem volt 10 pont.. de nemlett szar második résznek.. mindenesetre jobban tetszett mint pl a fájt kláb vagy pokember... -
#141 Nem baj, Majatinak is tetszett. :D -
#140 hagyd biztos elvezte nemvolt felirat :D vegre ertett egy filmet :D -
#139 nem csocso, tenyleg szar volt, igazat kell adnom blastanak. -
#138 tudom neked csak a dilis fájt kláb jön be.. -
#137 hi..meglestem a penge 2-t kurva jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#136 Ezt a véleményt osztom! Hányás múvi!!! -
#134 Én már várom a Penge2-t de nagyon!!!Most megyek meglesni a Moziba:)Majd beszámolok róla:) -
#133 a hangok is megmondták, h. eltűnnek a rácsok !
;) -
#132 Jól eldumálgatok itt magamban...:-))) -
#131 Csak, hogy ne felejtsetek el válaszolni nekem...:-)))))))))))) -
#130 Neeeeeem! A roninban biztos, hogy nem felejtették el megmutatni a táska tartalmát! Ez igy volt jó. Végig azon járt az agyam (tehát ha szar ett volna a film, AKKOR IS tátott szemmel és csikorgó kerekekkel várom a végét) hogy mire ez a nagy felhajtás.
A Haverom szerint plutónium, vagy valami nukleáris cumó, bár szerintem ahoz ez az aktatáska kevés lenne! -
#129 Ez egyébbként már senkinek sem ujdonság -
#128 Szerintem a második része is, csak Te azért nem értékeled, mert kimaradt az életedböl a SW :-)))))))))))) -
#127 bár a roninban szerintem csak simán elfelejtették :))) -
#126 meg a ponyvaregényben sem :) -
#125 Ez pont igy igaz, a Roninban se derult ki mi volt abban a k*rva taskaban. ;-) -
#124 Az 1-2 utan nem is csodalom. -
#123 a szöveg első fele tök igaz! -
#122 ICEAGE ISTENSÉG! :D -
#121 te full hülye vagy :DD -
#119 Blasta: nagy igazságok vannak a 118-ban.
más: tennap megnéztem moziban IceAge... hehe -
#118 Nézd! Yodához szerintem nem illett a harc! Böven elég let volna, ha mindenki tudja, hogy Ö a nagy kardmester, második Windu és passz. Lucas ott qrta el, hogy megmutatta. Ha belegondolsz, horrorban is sokkal fosatósabbak azok a filmek, amikben NEM LÁTOD a gonoszt, hanem a fantáziádra bizzák, hiszen az mindig jobb mint a film és mindenkinek egyedi, tehát nincs olyan, hogy nem jön be!!!
Ezt a távolról kardozást meg röhelyesnek tartom, a következö okból:
A Jedik, LOVAGOK (tehát LOVAGOK) és a lovagiasság ugye test ellen testet, bot ellen botot, ököl ellen ökölöt jelen már régóta! Nem távolról kardozunk, és majd az erövel lelökjük...
Ez a gomoszok, a rosszak (ha igy tetszik) a Sith-ek útja! Nem a Jedi lovagoké! Mit gondolsz, miért nem hordanak maguknál 88 élü fénykardot és ebböl is legalább 3-at, a biztonság kedvéért??? Mert a Lovagiasság nem erröl szól.
A csalás, az erö támadásra használása a SIth-ek privilégiuma.
Én Lucas helyében (ha már kérded) kihagytam volna a karpárbajt mivel Dooku úgyis meglóg, az egésznek értelme csak Yoda kardozásának megmutatása volt.
Nem vagy tisztában alap dolgokkal és közben marhaságokat találsz ki! -
#117 oké grpet nemhasználja a távolrol kardozás meg nagyon állat 5let igeins én találtam ki!!!
ami ost volt az valami kurva röhejes volt!! mindenki sírt a röhögésőla moziban hogy mennyire szar! a távolrol kardozás meg urva jó lett volna!!!
most nem ugy kell elképzelni hoyg egy helyben hadonászik a semmivel..hanem becsukott szemmel kitartott kézzel erölköik ütnek 5-6 ot ahoyg a filmbenis mire mondjuk elvágja dooku a kard fogantyúját amitől a kard behall .. yoda meg lelöki a szakadéka vagy hasonlo.. 10 szer jpbb lett volna!! vagy ha olyan ügyi vagy mond vmit ami uj és yodához illő! és nem gagyi! -
#116 Aha... Grip-et!
Persze!
Nem tünt fel, hogy az SÖTÉT ERÖ??? Magyarán csak a sötét Jedi-k vagy a Sith-ek használják????
Ahogy a villámot is.
Távolból kardozás??????
Ezt is csak Te találhatod ki....:-) -
#115 lehet de bizt nem ő csinálja.. amugy kitaláltam hogy lett volna nem gyerekes a végén a joda vs dooku harc... ert ez igy kurva röhejes volt mindenki szerint.. pl hogy a joda nem mozdul el:) csak elöveszi a kardot és messziről kardozik az erőt használva majd mikor pl túl közel jön vagy mondjuk szétvágja a kard tövét
akkor használhatta volna a grip-et a joda! (a grip a fojtogatás amit csinált vader is) szvsz igy még állat is lett volna és nem gyerekes.. hiába.. lucas is hülye hogy kihagyott a dologból engem:) -
#114 Nem lesz 7-8-9. Legalábbis Lucas nem fog ilyet csinálni!!!!
Ezt Ö mondta. -
#113 En SW3-t varom, aztan 7-8-9-t ;> -
#112 Pedi nemaaaaaaaaaz!!! Végig kurva jól megvan csinálva! -
#111 hát nemtom milyen lesz a pókember de a bamutatón annyira lehet látni hogy olyan KIBASZOTT GAGYI GRAFIKÁVAL VAN MEGCSINÁLVA A PÓKEMBER HOYG AZ MÁR FÁJ!!! nagyon levágós hogy gagyi gc grafx!!! mégha szép lenne... de csúnya!!! -
#110 nembaj éppen egy hete néztem kaziról:) -
#109 Holnap Willow az rtl klubbon.