Filmek, amiket már várunk!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
O fak! Most láttam egy új baromságnak a trailer-ét!
Eight Legged Freaks

Állat egy baromság lesz! Töccsétek le a www.apple.com-ról a trailer-eknél van.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Már tippeltem! Izgulok keményen!

FREAK
Blasta gyere a PC-s játékokba tippelni!

amúgy SZIA! 😄

Riszpekk

Blasta
Ja, és a Macskafogó életem legnagyobb rajzfilmje! Ennél nagyobbat még nem alkottak!

Jut eszembe: Látta valaki a Vámpirok havannában-t????

Blasta
Utolsó beirásom a FC témával kapcsolatban:
Én Laalee-nek azért irtam amit irtam, mert pont Ö szólt be a Freaknek (ö kezdte, mert visszaütött...:-))))), hogy ritka értelmes ember!
Csak -kvázi- a Freak-nek tett beszólására reagáltam. Ha azt nem teszi, akkor simán elmegyek amellett, hogy "nem tetszett neki a film". De igy már nem volt olyan mókás a dolog.

Szóval sorry mindenkitöl, nem akartam senkit megbántani, és a téma részemröl (is) ejtve volna.

U.i.:
Hihetetlen a mostani filmtermés. Kezdik felélni az ötleteiket az Álomgyárban. Mostanában (persze a SW óta:-)))) semmi olyan "mü" nem jön, amit várnék, esetleg a Minority report az egyettlen. Van velemi ami ehez hasonló és nemsokára érkezik????

Efreet
egy ilyen név, és írnak 2 sort... pedig a Nagy Klasszikusról illene többet...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
és szégyen, amit a www.macskafogo.hu elöad a Filmmel kapcsolatban.. 😞

Efreet
www.patkany.hu ,és ott van még pár kép a balettpatkányokról 😊

Efreet
örülök neki 😊

FREAK
"ééééééééén vezettem??? azt mondd meg! ééééééééén vezettem??? "

😊))))))))))))))

Riszpekk

Efreet
nem kell szuper technika egy jó rajzfilmhez... elég 4 szimpatikus szereplö:

Buddy

Billy

Cookie

és Pissy
😊))) és kész a siker 😊))

FREAK
de mivel nem a "flémek, amiket már várunk" topik, így részemrõl téma ejtve

Riszpekk

FREAK
attól meg nem vagy több, hogy még nem verted ki a munkahelyen és csendben végigmagoltad az iskolát.....

Riszpekk

FREAK
nem akartam a lelkedbe gázolni, csak épp te sem vetted észre a történések mögött a lényeget, ugyanúgy, ahogy csocso, aki szerint a film egy skizofrén faszi szenvedésérõl szól

nos, egyáltalán nem errõl szól, ez csak a közlés eszköze, de most ugye nem kell elmagyaráznom mindenkinek, akinek nem esett le?

Riszpekk

Laalee
tudod nehany kommentbol sokkal jobban ki lehet szürni az inteligenciat... nos aki a munkahelyi asztalfiokba veri, meg lazad a tanitas ellen, az ne akarjon mar tobbnek latszani mint ami...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
nem annyi volt a véleménye. plusz 1 mondat alapján megítélni valakit is érdekes dolog...

Blasta
Tudod Laalee, bizonyos szintü inteligenciát le lehet vonni abból, hogy egy-egy embernek milyen filmek jönnek be. Csakúgy mint a könyveknél! Vagy a zenében!

Ha valakinek a FC-ról annyi a véleménye, hogy béna a története, akkor nem neki csinálták. Ergo nem értette meg! Magyarul az inteligencia szintje nem elég eme film feldolgozásához/megértéséhez/átgondolásához. És ezek szerint ritka értelmes ember lehet az illetö....

Blasta
Moziban nézed meg a gfx miatt????? Ne má. Azért pont elég DivX-en nézni. Ráadásul úgy nem Geszti-guszti ökörségeit meg a remek magyar szinkronhangokat kell "elviselned" hanem az eredetit.
Én megvárom a DivX-et az biztos!

Blasta
Ok. Ha Te mondod!!

CSOCSO
íakkor is hülyeség a fight clubb.
Mike
8 év alatt? akkor nekem biztosan tetszeni fog.
meg is nézem vagy 3x

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

FREAK
látom, te is a csocso féle filmesztéta gyorstalpalót végezted el..........

Riszpekk

Laalee
hatha az a jo story, hogy egy bomlottagyu tudathasadasos megveri sajat magat egy kocsma elött és ezert az emberek követni kezdik, mert mekkora jo poen, radasul ök nem is sajat magukat verik meg hanem masokat, akkor telleg jo...

amugy a film jo, mert erdekes temaval foglalkozik, és nem rambo3 szinvonalu...

FREAK
én megnézem a gfx miatt

Riszpekk

Blasta
AHa. Szóval a Fight Club-nak béna a története??? Akkor minek nem béna? A Rambo 3-nak? Vagy a Véres Sport 26-nak???
Áruld már el mi "béna" a FC történetében!!!!!

Ice Age:
Ti télleg nem vettétek le, hogy az a film GYEREKEKNEK készült????
Én már az elsQ bemutató óta tisztában vagyok vele, hogy ne várjunk töle Toy Story-s vagy Szörny RT-s poénokat, hiszen azokat többnyire felnötteknek csinálták, de legalább 8 éves kor felett ajánlott.
Az Ice Age meg 8 év alatt.
Biztosan aranyos, de semmi több. Ahogy Lalee mondta: Csak a Mokus idétlen mozgása az ami egy felnöttet szórakoztathat. A poénok többnyire helyzetkomikumon alapulnak, direkt a gyerekek részére!
pl: -Szólisatok csak tüz urának
-Hé tüz ura! Ég a farkad!!
-He? ÁÁÁúúúúúúúú.

Dikkma
FC rulez 😛
Efreet
igaz, a sztori rossz szó... mondanivalót kellett volna írnom.

Laalee
fight klub nak is bena a tortenete 😄

amugy en egy shrek szintet vartam tole, de alulmulta, amugy nem rossz, csak tobbet vartam a bemutato alapjan.

Efreet
szerintem senki nem vár töle Harcosok Klubja mélységü sztorit... egynek jó, és pont erre a célra készült.

Laalee
egesz filmben ez az egy jo poen van. ahogy kuzd ez a mokus 😄 a tortenet lapos es sablonos, de egyszer jo megnezni.

Efreet

😊

Efreet
Május 30-tól:
Végszükség
40 nap és 40 éjszaka
A zongoratanárnõ
Traffic

Június 6-tól:
Monte Cristo grófja
Jégkorszak

Június 13-tól:
Pókember

Június 20-tól:
A pokoli torony balekjai
Tiszta ügy
Nevem Sam
Isten nagy, én kicsi vagyok

Június 27-tõl:
Penge 2.

Július 4-tõl:
Szilaj - A vad völgy paripája
Bõvér szálló
Szitakötõ

Július 18-tól:
MIB - Sötét zsaruk 2.

Július 25-tõl:
Katonák voltunk
Narancsvidék
Kísérleti gyilkosság

alig van ismerös név... kb ennyire érdekelnek a mozik 😊

Efreet
júni 6... jövö hét 😊

Efreet
nagggyon aranyos 😊 azt el kell menni moziba megnézni.. amit az a szerencsétlen mókus végigszenved...

Punker
passz egy haver hozta koliból.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Waterhorse
A VOX-ban azt írja, hogy a magyarországi premier júliusban várható.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Punker
Cd-n megvan csak még nem találtam hozzá feliratot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien!
Pedig azért nyílvánvaló volt,hogy ha más nem az eredetit forgatták újra(én így hallottam,aztán kiderült,hogy nincs is eredeti szalag..)

Egyébként volt már a világon nagyobb átbaszás...Orson Welles barátunk megbolygatta egy pár amerikai család nyugalmát....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
Ideglelés az egyik legeredetibb film a világon! Ekkora totális átbaszást elõtte nem csinált senki! Megjegyzem, hogy a web nélkül nem szólt vólna ekkorát a film!!!!
De remekmû, az tuti!!!!

én úgy láttam, az ideglelést . hogy még nem tuttam az átverésrõl...qrwa nagy feelnig volt azt hinni hogy azok ott az erdõben tényleg eltévedtek!!!!!!!!!!
Végig paráztam az egész filmet a moziban...

De ezt a filmet nem úgy kell nézni, mint a mostani tömeghorrorfilmeket...Ennek a filmenek van egy HANGULATA (csak az 1. rész) Amit egyfilmben sem tapasztaltam soha sem!!!!!!

koszontem.

Blasta
Ne ez így, ebben a formában igez!

Alien!
Bizony bizony....Mondjuk úgy,hogy iszonyatosan paráztam alatta.....Ez volt a célja..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Pedig qrva jó szerintem.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CSOCSO
pedig akkora szar😊 igaz az utcso 10 percet láttam de azon sírtam olyan szar volt!!
senki nem bír rávenni hoyg megnézzem az elejétõl a filmet!
Alien!
Akkor ezexerint az Ideglelés minden idõk legjobb filmje....Úgyanis botrány sok nyereséget hozott....

CSOCSO
de jol néznek ki... amugy ezeket a bemutatokat szeretem amikbõl nem sejtesz semit a filmbõl! amiben nem mndják el a fél filmet, amiben nem sütik el a fél film poénjait vagy a fél film akcios jeleneteit stb!!!
pl az ice age trailerek is cool ok no meg a gozilla bemutatója ( nem a hosszu hanem amikor belép a gozilla a dino muzeumba)
Csak kár, hogy semmi érdekes nincs benne, csak lassított jelenetek tömkelege...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CSOCSO
Nah meglestem a Mátrix 2 bemutatót😊 király😊
Blasta
Ehe...khm..
Valaki itt igencsak rátapintott a lényegre...
:-)

Efreet
olvassátok el a végtelentörténet könyvet... ég és föld a filmhez képest, ami tényleg nagyon nem rossz.