Filmek, amiket már várunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eight Legged Freaks
Állat egy baromság lesz! Töccsétek le a www.apple.com-ról a trailer-eknél van.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jut eszembe: Látta valaki a Vámpirok havannában-t????
Én Laalee-nek azért irtam amit irtam, mert pont Ö szólt be a Freaknek (ö kezdte, mert visszaütött...:-))))), hogy ritka értelmes ember!
Csak -kvázi- a Freak-nek tett beszólására reagáltam. Ha azt nem teszi, akkor simán elmegyek amellett, hogy "nem tetszett neki a film". De igy már nem volt olyan mókás a dolog.
Szóval sorry mindenkitöl, nem akartam senkit megbántani, és a téma részemröl (is) ejtve volna.
U.i.:
Hihetetlen a mostani filmtermés. Kezdik felélni az ötleteiket az Álomgyárban. Mostanában (persze a SW óta:-)))) semmi olyan "mü" nem jön, amit várnék, esetleg a Minority report az egyettlen. Van velemi ami ehez hasonló és nemsokára érkezik????
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Buddy
Billy
Cookie
és Pissy
😊))) és kész a siker 😊))
Riszpekk
nos, egyáltalán nem errõl szól, ez csak a közlés eszköze, de most ugye nem kell elmagyaráznom mindenkinek, akinek nem esett le?
Riszpekk
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ha valakinek a FC-ról annyi a véleménye, hogy béna a története, akkor nem neki csinálták. Ergo nem értette meg! Magyarul az inteligencia szintje nem elég eme film feldolgozásához/megértéséhez/átgondolásához. És ezek szerint ritka értelmes ember lehet az illetö....
Én megvárom a DivX-et az biztos!
meg is nézem vagy 3x
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amugy a film jo, mert erdekes temaval foglalkozik, és nem rambo3 szinvonalu...
Áruld már el mi "béna" a FC történetében!!!!!
Ice Age:
Ti télleg nem vettétek le, hogy az a film GYEREKEKNEK készült????
Én már az elsQ bemutató óta tisztában vagyok vele, hogy ne várjunk töle Toy Story-s vagy Szörny RT-s poénokat, hiszen azokat többnyire felnötteknek csinálták, de legalább 8 éves kor felett ajánlott.
Az Ice Age meg 8 év alatt.
Biztosan aranyos, de semmi több. Ahogy Lalee mondta: Csak a Mokus idétlen mozgása az ami egy felnöttet szórakoztathat. A poénok többnyire helyzetkomikumon alapulnak, direkt a gyerekek részére!
pl: -Szólisatok csak tüz urának
-Hé tüz ura! Ég a farkad!!
-He? ÁÁÁúúúúúúúú.
amugy en egy shrek szintet vartam tole, de alulmulta, amugy nem rossz, csak tobbet vartam a bemutato alapjan.
Végszükség
40 nap és 40 éjszaka
A zongoratanárnõ
Traffic
Június 6-tól:
Monte Cristo grófja
Jégkorszak
Június 13-tól:
Pókember
Június 20-tól:
A pokoli torony balekjai
Tiszta ügy
Nevem Sam
Isten nagy, én kicsi vagyok
Június 27-tõl:
Penge 2.
Július 4-tõl:
Szilaj - A vad völgy paripája
Bõvér szálló
Szitakötõ
Július 18-tól:
MIB - Sötét zsaruk 2.
Július 25-tõl:
Katonák voltunk
Narancsvidék
Kísérleti gyilkosság
alig van ismerös név... kb ennyire érdekelnek a mozik 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként volt már a világon nagyobb átbaszás...Orson Welles barátunk megbolygatta egy pár amerikai család nyugalmát....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
De remekmû, az tuti!!!!
Végig paráztam az egész filmet a moziban...
De ezt a filmet nem úgy kell nézni, mint a mostani tömeghorrorfilmeket...Ennek a filmenek van egy HANGULATA (csak az 1. rész) Amit egyfilmben sem tapasztaltam soha sem!!!!!!
koszontem.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
senki nem bír rávenni hoyg megnézzem az elejétõl a filmet!
pl az ice age trailerek is cool ok no meg a gozilla bemutatója ( nem a hosszu hanem amikor belép a gozilla a dino muzeumba)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Valaki itt igencsak rátapintott a lényegre...
:-)