1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • Coine
    nem ,de ezek nem is horror klasszikusok !
  • Laalee
    aze ne hasonlitsuk mar ossze a kettöt :D

pite klasszisokkal jobb szinesz lett, persze olyan filmjei vannak mostanaban ahol mondanivalo is akad, az meg neked mar szar film... :D
  • Coine
    hát lehet ;)
  • Blasta
    Szerintem azé Brad kissé kúlosabb! Az a faszi teljesen frankó! Bármi jóláll neki, nem úgy mint Tominak!
    Én megdugnám....
    :-)))
  • CSOCSO
    szvsz is jo az a tomkrúz nem kő bántani..mondjuk nem láttam a tágra zárt szemeket de azé me szar a film attol még ő nem szar szinész...inkább ő mint brad pitt:)
  • CSOCSO
    miért ti fostatok egy penge 2-n vagy resident evilen?:) Pfff:) utcso film amin fostam kiskoromban az alien meg a cápa filmeken!! azóta semmin...
  • Laalee
    mostanaban nekem se :D

de azert lehultem az austin powers 3 elejen amikor belevigyorgott a kameraba :DDD kezdtem megijedni aztan persze, nade nezetek meg :D
  • Blasta
    Mosmé?
    Tomkrúz egész jó színész lett! Már amúgy is uncsi a szépfiú szöveg mivel kinötte, ráadásul már nem is mai gyerek.
    Nekem mostanában semmi bajom vele....
  • PetruZ
    Hát igen, a RE egy közepesen jó/rossz (nem kívánt törlendő ;) ) film, de a Blade2-nél mindenképpen jobb.

Ez a Minority Report engem is érdekel majd, kíváncsi leszek, Spielberg bácsi mit alkotott P. K. Dick írásából. Még akkor is, ha a "tomkrúz" a főszereplő, de ezt megpróbálom majd figyelmen kívül hagyni. :)
  • Laalee
    a jatekot szerencsere 2 szer lattam 5 perc re ez eleg is volt :D

de a film bejött, pedig ezeket a horror filmeket utalom... sokkal szarabbra szamittam :D lehet azert volt pozitiv velemenyem a film vegen :D
  • Laalee
    nos ezen nem is csodalkozunk :D
  • Coine
    Hülyeség !
    1 film lehet vér és vagdalás nélkül is jó és izgalmas úgy, hogy beszarsz a félelemtől.
    A hangulat +teremtése a lényeg és ha e a rendező ezt L tudja érni felesleges vérontás nélkül, akkor igazán jó rendező.
    szvsz Resindent Evilt sikerült jól elcseszni rendezés szempontjából....de ettől még tetszett a film, mert szerettem anno még nagyon rég a játékot ;)
  • CSOCSO
    pfff a residentnek kéne igazán hentesnek lennie de midnegy! leszakadó végtagok vér gusztustalanságok..nekem bejött a penge 2...
  • CSOCSO
    http://www.apple.com/trailers/fox/minority_report

nagyon jo lesz!!
  • CSOCSO
    fúú emberek ez mikor lesz moziban??
  • CSOCSO
    Minioryti report!!!
  • CSOCSO
    Sum of all fears... a gamez nem nagy szám de a film jónak igérkezik!
  • CSOCSO
    ha penge 2 nem tetszett a RE sem fog... nekem bejött a penge 2...
  • Gery1980
    Engem az első rész sem hatott meg annyira!
  • Gery1980
    Ja tényleg!!!Matrix Reload-ot elfelejtettem!
  • Gery1980
    T3
    LOTR 2.
    HP 2.
    EPISODE 3.
  • Lazarus
    ez egy gyiksag! :D
  • CSOCSO
    EZT NAGYON VÁROM!!!!!!!!!!!!!!4
    http://www.thetuxedo.net/
    http://www.thetuxedo.net/trailer/TUXEDO_tux_wm_h_500.wmv

• Coine
    de.
    a rendező bácsi qrvára elbaszta a jó alapótletet :(
    de első benyomás jó lesz, utánna kicsit elgondolkozol a filmen, aztán máris mehet a kukába...
  • Blasta
    A pókmenben is eljátszották a mikrofonbelógatást.
    Lehet hogy ez valami új dili...
    :-D
  • Dynamic
    A Residentben nagyon gáz, hogy legalább nyolcszor belóg a mikrofon a filmbe.Lehet, hogy a moziban nem fog:), de ez így annyira égő.
  • I.C.ram
    annyira nem szar
  • CSOCSO
    állítólag jó szar lesz a resident evil:)
  • CSOCSO
    Gondolom sokan ismerik az ahová lépek szörny terem c.filmet... van belőle 1 és 2. rész is.. sőt van 3 rész is de nem nagyon akarják eu ba behozni:(( és lesz 4 is!!!!!!!!!!!
    www.tremors3.com
    www.tremors4.com
    kinek van meg az 1-2 talán a 3.rész divx ben???
  • Waterhorse
    Vagyis hát abban a Kínok házában voltak vámpírok, de azonkívül nem mutatták meg többször, hogy voltaképpen ök is félelmetes jószágok.
  • Waterhorse
    Akár fel is koncolhattok ezért, de most néztem meg a Blade 2-öt és nekem az is teccet, az elsönél semmivel se rosszabb. Talán kevesebbet láthatjuk Pengét akcióban (ezért kárpótol a többi karakter akciója), de szerintem a története még érdekesebb is volt mint az 1-nek. Meg aztán ezek a mutánsok hátborzongatóbban hatottak mint a vámpírok akik a búcsúban lötték a fogaikat. Azért kár hogy a fövámpíron kívül egy vámpírt nem lehetett látni profilból átalakulva.
  • PetruZ
    Dehogy akarlak én lebeszélni, ezt a... hm... összegányolt munkát neked is látnod kell. :) Bár annyira nem vészes, mint a lentebb tárgyalt Blade2 és a soundtrack is elég sokat dob rajta, de egyébként nem az lett, amire számítottam. Mondjuk egy 10-es skálán 5 pontot kapna.
  • Waterhorse
    Lebeszélni úgyse tudtok róla. Már emlitettem az X-Ment lejjebb. Na azt teljesen látatlanba vettem meg videón. Tudtam, hogy nekem tecceni fog bármit is hoztak ki belöle, nekem az volt a lényeges benne, hogy láthatom a képregény szereplöit hús-vér emberként harc közben meg minden.

Resident Evil filmnél meg nem elsösorban a játék hangulatát akarom átélni, ha nagyon kell akkor elöveszem a cd-t és jáccom vele. Számomra az a lényeg a filmbe, hogy láthassak egy Resident-es sztorit jó megvalósításban, zombikkal, meg izgalommal. Na jó az a sötét, világvége hangulat persze visszajöhet, és remélem is, hogy visszajön a vásznon. A film hivatalos oldala egyenlöre olyan jól el lett készítve, hogy az már vissza is adta. Ha a filmbe fele ennyire bele viszik ezt a feelinget, mint amit az oldalon tapasztaltam akkor az már tökéletes.
  • mateos
    nekem bejött FC , Snatch
  • TneX
    Most mi van?tök jó volt a Blade2 igaz az 1-et nem láttam.
  • TneX
    Mert hülye vagy.Azok a "rosszak" a másik "rosszaknak" is ellensége volt
  • mateos
    én azt nem értem h ha a Blade ujj segédje végig a "rossz" oldalon állt akkor az elején a 'rooszak" miért támadták meg a kocsijában ??
  • Goodwill
    az 1-hez képest legalábbis
  • Goodwill
    blade2 télleg 1 rakás szar volt.....
  • Blasta
    Ja, és SW2 pedig nekem nagyon tetszett. De erröl már irtam.