1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
Arra nem gondoltál, hogy ez a szerkezet már régebben ki volt találva és az A10-esbe nem éppen ugyan ezt rakosgatták??????? -
nagyon gyári hibás vagy öcsém :D -
Ez a Franco Nero duma kikészített:)))))))))
-
:-DDD -
Huh ez az etióp gatyában ez ijesztőbb mint az alien :DDDD -
LOL:)))))))) NEM!! az nem én vagyok lesd meg a linkjét is... csak pont ilyen képet találtam a katonákról.. -
Huh...
Ez azé durva!
Má neis haragudj.....
BÁZZEEEEE!!!!
Ilyet??????
hááááá
full kivagyok....
-
A "tomkrúz" egy halom új filmjét nem láttam, szóval tessék így megítélni engem. ;)
-
nahjo ennyi elég.. -
embert öltöztetik aliennek:))

-
iylen katonákkal vagytok... anyámnak is hasonlo fotoja volt
-
Aha. Para lehet, de nem izgulok rá.... -

és ilyet adnak ha tulélted:
-
a film a valóságban.. játékterem féleség.. de ez nem igaz teljesen.. egy rohadt nagy terület ugy berendezve mint a film.. pár katonázt adnak hozzád.. és ki kell szabadulni..kis etiop emberek meg hullára keresik magukat, beöltöznek alieneknek.. stb.. és paráztatnak téged..csomo m gépezet.. villany sehol mindíg félhomály van azt is csak a piros fény adja..vhol ez sincs csak egy rohadt strobi az villadozik..mire benyul két alien kéz és kirángat egy csáveszt a mellékfoylosora.. közben a hnagfalakbal dübörög a géppuska hang meg minden:) NAGYON PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
milyen para amikor 10 en mentek 6 katonával...
egy folyoson mentek, csak piros lámőák világítanak 10 méterenként..mentek befosva mikor ugor elő egy dög..erre az arcotokba nyomatják a gőzt..ettől már majdnem beszartok.. mindenhol villognak a kis strobik..tiszta para környezet..erre egy tojás fészekhez értek ..van vagy husz tujjás.. megkérnek titeket hogy kuss legyen... mentek is szép lassa erre kinyillik az egyik tojás melletted..it már sikitani volna kedved főleg hogy a többiek is csinálják a parát és sikitozni kezdenek..a többi is kinyillik felszolítanak hogy futás....el is rohantok.. egy katona viszadob vmit nagy bumm és egy nagy villanás... stb.. és ezt képzeljétek el élöben!!!!:))) milyen para lehet jézusom?:)) ki kéne menni egyszer egy iylenre.. anyámék voltak londonban..sajna az alienes kép már rég nincs meg:(((
de nagyon cool volt...
-
Tuttam baze! Láma 11 éves! Még nem nézhet szörnyes filmeket.....:-) -
ja igaz. meg még kicsi is
anyukám nem is engedi, hogy horrorokat nézzek
csak a szám járt :))) -
Azmiaz, hogy Alien War?????? -
Dete buta vagy.... -
én a horrorokon röhögni szoktam -
Alien War???? -
hjok is azok a filmek:)))
ki kéne menni a az Alien War ra... azhem hallaná mindenki a sikolyunkat Londonban:))))))))) tuti befosnánk a félelemtől:))))))))))))))))) -
hehehehehehehe
nekems memi bajom amugy brad pittel..sőt a dicaprioval sem.. -
Jaaaa! Akkor Oks! -
áá
én a RE-re és a Penge2re mondtam, amit mondtam.
Alien sorozat etalon. -
:-D -
Azé a Jaws az eléggé horror classic-ba tartozik szvsz. Amikor a cápa először a nagy semmiből kidugja a pofáját, miközben a rendőrfőnök dobálja be a husikat, az számomra még most is az egyik legparásabb jelenet ever.
Nem egy zsírhorror, de az első rész még inkább horror elemekből építkezett.
A folytatások már csak simán rémisztgetős filmek voltak.
Ugyanez érvényes az Alien 1-re.
Az is para hegyekből állt, hisz csak 1 szörny volt, valahol a hajón, és nem is láttunk belőle sokat az egész film alatt. A 2-től már inkább sci-fi lett az Alien saga.
-
nem ,de ezek nem is horror klasszikusok ! -
aze ne hasonlitsuk mar ossze a kettöt :D
pite klasszisokkal jobb szinesz lett, persze olyan filmjei vannak mostanaban ahol mondanivalo is akad, az meg neked mar szar film... :D -
hát lehet ;) -
Szerintem azé Brad kissé kúlosabb! Az a faszi teljesen frankó! Bármi jóláll neki, nem úgy mint Tominak!
Én megdugnám....
:-))) -
szvsz is jo az a tomkrúz nem kő bántani..mondjuk nem láttam a tágra zárt szemeket de azé me szar a film attol még ő nem szar szinész...inkább ő mint brad pitt:) -
miért ti fostatok egy penge 2-n vagy resident evilen?:) Pfff:) utcso film amin fostam kiskoromban az alien meg a cápa filmeken!! azóta semmin... -
mostanaban nekem se :D
de azert lehultem az austin powers 3 elejen amikor belevigyorgott a kameraba :DDD kezdtem megijedni aztan persze, nade nezetek meg :D -
Mosmé?
Tomkrúz egész jó színész lett! Már amúgy is uncsi a szépfiú szöveg mivel kinötte, ráadásul már nem is mai gyerek.
Nekem mostanában semmi bajom vele....
-
Hát igen, a RE egy közepesen jó/rossz (nem kívánt törlendő ;) ) film, de a Blade2-nél mindenképpen jobb.
Ez a Minority Report engem is érdekel majd, kíváncsi leszek, Spielberg bácsi mit alkotott P. K. Dick írásából. Még akkor is, ha a "tomkrúz" a főszereplő, de ezt megpróbálom majd figyelmen kívül hagyni. :)
-
a jatekot szerencsere 2 szer lattam 5 perc re ez eleg is volt :D
de a film bejött, pedig ezeket a horror filmeket utalom... sokkal szarabbra szamittam :D lehet azert volt pozitiv velemenyem a film vegen :D -
nos ezen nem is csodalkozunk :D -
Hülyeség !
1 film lehet vér és vagdalás nélkül is jó és izgalmas úgy, hogy beszarsz a félelemtől.
A hangulat +teremtése a lényeg és ha e a rendező ezt L tudja érni felesleges vérontás nélkül, akkor igazán jó rendező.
szvsz Resindent Evilt sikerült jól elcseszni rendezés szempontjából....de ettől még tetszett a film, mert szerettem anno még nagyon rég a játékot ;) -
pfff a residentnek kéne igazán hentesnek lennie de midnegy! leszakadó végtagok vér gusztustalanságok..nekem bejött a penge 2...