1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#197 nem ,de ezek nem is horror klasszikusok ! -
#196 aze ne hasonlitsuk mar ossze a kettöt :D
pite klasszisokkal jobb szinesz lett, persze olyan filmjei vannak mostanaban ahol mondanivalo is akad, az meg neked mar szar film... :D -
#195 hát lehet ;) -
#194 Szerintem azé Brad kissé kúlosabb! Az a faszi teljesen frankó! Bármi jóláll neki, nem úgy mint Tominak!
Én megdugnám....
:-))) -
#193 szvsz is jo az a tomkrúz nem kő bántani..mondjuk nem láttam a tágra zárt szemeket de azé me szar a film attol még ő nem szar szinész...inkább ő mint brad pitt:) -
#192 miért ti fostatok egy penge 2-n vagy resident evilen?:) Pfff:) utcso film amin fostam kiskoromban az alien meg a cápa filmeken!! azóta semmin... -
#191 mostanaban nekem se :D
de azert lehultem az austin powers 3 elejen amikor belevigyorgott a kameraba :DDD kezdtem megijedni aztan persze, nade nezetek meg :D -
#190 Mosmé?
Tomkrúz egész jó színész lett! Már amúgy is uncsi a szépfiú szöveg mivel kinötte, ráadásul már nem is mai gyerek.
Nekem mostanában semmi bajom vele....
-
#189 Hát igen, a RE egy közepesen jó/rossz (nem kívánt törlendő ;) ) film, de a Blade2-nél mindenképpen jobb.
Ez a Minority Report engem is érdekel majd, kíváncsi leszek, Spielberg bácsi mit alkotott P. K. Dick írásából. Még akkor is, ha a "tomkrúz" a főszereplő, de ezt megpróbálom majd figyelmen kívül hagyni. :)
-
#187 a jatekot szerencsere 2 szer lattam 5 perc re ez eleg is volt :D
de a film bejött, pedig ezeket a horror filmeket utalom... sokkal szarabbra szamittam :D lehet azert volt pozitiv velemenyem a film vegen :D -
#186 nos ezen nem is csodalkozunk :D -
#185 Hülyeség !
1 film lehet vér és vagdalás nélkül is jó és izgalmas úgy, hogy beszarsz a félelemtől.
A hangulat +teremtése a lényeg és ha e a rendező ezt L tudja érni felesleges vérontás nélkül, akkor igazán jó rendező.
szvsz Resindent Evilt sikerült jól elcseszni rendezés szempontjából....de ettől még tetszett a film, mert szerettem anno még nagyon rég a játékot ;) -
#183 pfff a residentnek kéne igazán hentesnek lennie de midnegy! leszakadó végtagok vér gusztustalanságok..nekem bejött a penge 2... -
#181 http://www.apple.com/trailers/fox/minority_report
nagyon jo lesz!! -
#180 fúú emberek ez mikor lesz moziban?? -
#179 Minioryti report!!! -
#178 Sum of all fears... a gamez nem nagy szám de a film jónak igérkezik! -
#177 ha penge 2 nem tetszett a RE sem fog... nekem bejött a penge 2... -
#176 Engem az első rész sem hatott meg annyira! -
#174 Ja tényleg!!!Matrix Reload-ot elfelejtettem! -
#172 T3
LOTR 2.
HP 2.
EPISODE 3.
-
#171 ez egy gyiksag! :D -
#170 EZT NAGYON VÁROM!!!!!!!!!!!!!!4
http://www.thetuxedo.net/
http://www.thetuxedo.net/trailer/TUXEDO_tux_wm_h_500.wmv
-
#169 de.
a rendező bácsi qrvára elbaszta a jó alapótletet :(
de első benyomás jó lesz, utánna kicsit elgondolkozol a filmen, aztán máris mehet a kukába... -
#168 A pókmenben is eljátszották a mikrofonbelógatást.
Lehet hogy ez valami új dili...
:-D -
#167 A Residentben nagyon gáz, hogy legalább nyolcszor belóg a mikrofon a filmbe.Lehet, hogy a moziban nem fog:), de ez így annyira égő. -
#166 annyira nem szar -
#165 állítólag jó szar lesz a resident evil:) -
#164 Gondolom sokan ismerik az ahová lépek szörny terem c.filmet... van belőle 1 és 2. rész is.. sőt van 3 rész is de nem nagyon akarják eu ba behozni:(( és lesz 4 is!!!!!!!!!!!
www.tremors3.com
www.tremors4.com
kinek van meg az 1-2 talán a 3.rész divx ben??? -
#163 Vagyis hát abban a Kínok házában voltak vámpírok, de azonkívül nem mutatták meg többször, hogy voltaképpen ök is félelmetes jószágok. -
#162 Akár fel is koncolhattok ezért, de most néztem meg a Blade 2-öt és nekem az is teccet, az elsönél semmivel se rosszabb. Talán kevesebbet láthatjuk Pengét akcióban (ezért kárpótol a többi karakter akciója), de szerintem a története még érdekesebb is volt mint az 1-nek. Meg aztán ezek a mutánsok hátborzongatóbban hatottak mint a vámpírok akik a búcsúban lötték a fogaikat. Azért kár hogy a fövámpíron kívül egy vámpírt nem lehetett látni profilból átalakulva. -
#161 Dehogy akarlak én lebeszélni, ezt a... hm... összegányolt munkát neked is látnod kell. :) Bár annyira nem vészes, mint a lentebb tárgyalt Blade2 és a soundtrack is elég sokat dob rajta, de egyébként nem az lett, amire számítottam. Mondjuk egy 10-es skálán 5 pontot kapna.
-
#160 Lebeszélni úgyse tudtok róla. Már emlitettem az X-Ment lejjebb. Na azt teljesen látatlanba vettem meg videón. Tudtam, hogy nekem tecceni fog bármit is hoztak ki belöle, nekem az volt a lényeges benne, hogy láthatom a képregény szereplöit hús-vér emberként harc közben meg minden.
Resident Evil filmnél meg nem elsösorban a játék hangulatát akarom átélni, ha nagyon kell akkor elöveszem a cd-t és jáccom vele. Számomra az a lényeg a filmbe, hogy láthassak egy Resident-es sztorit jó megvalósításban, zombikkal, meg izgalommal. Na jó az a sötét, világvége hangulat persze visszajöhet, és remélem is, hogy visszajön a vásznon. A film hivatalos oldala egyenlöre olyan jól el lett készítve, hogy az már vissza is adta. Ha a filmbe fele ennyire bele viszik ezt a feelinget, mint amit az oldalon tapasztaltam akkor az már tökéletes. -
#159 nekem bejött FC , Snatch -
TneX #158 Most mi van?tök jó volt a Blade2 igaz az 1-et nem láttam. -
TneX #157 Mert hülye vagy.Azok a "rosszak" a másik "rosszaknak" is ellensége volt -
#156 én azt nem értem h ha a Blade ujj segédje végig a "rossz" oldalon állt akkor az elején a 'rooszak" miért támadták meg a kocsijában ?? -
#155 az 1-hez képest legalábbis -
#154 blade2 télleg 1 rakás szar volt..... -
#153 Ja, és SW2 pedig nekem nagyon tetszett. De erröl már irtam.