1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#250 Láttuk má! De sajna nem trailer, csak teaser. -
#247 nem személyes, félre ne értsd :) -
#245 vagy a 800 az motor?:) -
#244 1200 -
#243 ;)) -
#242 "csak" átolvastam és megoldottam őket.
vizsga 7főn. -
#240 Én is igy vagyok egy joint-tól!!! -
#239 800 KRESZ kérdés után bármin tudok röhögni... -
#237 Ti ezen tudtok röhögni?
szerintem ritkaszar :( -
#235 kész :ÐÐ -
#234 Hábazzeg, te nem vagy komplett!!!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#232 Nem volt egyszerű a film. Kicsit kilógott a hatlövetű coltok közül az az erdőírtókészülék. -
#231 És ki lesz a főhős???
A főpolgármester? -
#230 Arra nem gondoltál, hogy ez a szerkezet már régebben ki volt találva és az A10-esbe nem éppen ugyan ezt rakosgatták??????? -
#227 nagyon gyári hibás vagy öcsém :D -
#226 Ez a Franco Nero duma kikészített:))))))))) -
#225 :-DDD -
#222 Huh ez az etióp gatyában ez ijesztőbb mint az alien :DDDD -
#221 LOL:)))))))) NEM!! az nem én vagyok lesd meg a linkjét is... csak pont ilyen képet találtam a katonákról.. -
#218 Huh...
Ez azé durva!
Má neis haragudj.....
BÁZZEEEEE!!!!
Ilyet??????
hááááá
full kivagyok....
-
#217 A "tomkrúz" egy halom új filmjét nem láttam, szóval tessék így megítélni engem. ;)
-
#216 nahjo ennyi elég.. -
#215 embert öltöztetik aliennek:))
-
#214 iylen katonákkal vagytok... anyámnak is hasonlo fotoja volt
-
#213 Aha. Para lehet, de nem izgulok rá.... -
és ilyet adnak ha tulélted:
-
#211 a film a valóságban.. játékterem féleség.. de ez nem igaz teljesen.. egy rohadt nagy terület ugy berendezve mint a film.. pár katonázt adnak hozzád.. és ki kell szabadulni..kis etiop emberek meg hullára keresik magukat, beöltöznek alieneknek.. stb.. és paráztatnak téged..csomo m gépezet.. villany sehol mindíg félhomály van azt is csak a piros fény adja..vhol ez sincs csak egy rohadt strobi az villadozik..mire benyul két alien kéz és kirángat egy csáveszt a mellékfoylosora.. közben a hnagfalakbal dübörög a géppuska hang meg minden:) NAGYON PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#210 milyen para amikor 10 en mentek 6 katonával...
egy folyoson mentek, csak piros lámőák világítanak 10 méterenként..mentek befosva mikor ugor elő egy dög..erre az arcotokba nyomatják a gőzt..ettől már majdnem beszartok.. mindenhol villognak a kis strobik..tiszta para környezet..erre egy tojás fészekhez értek ..van vagy husz tujjás.. megkérnek titeket hogy kuss legyen... mentek is szép lassa erre kinyillik az egyik tojás melletted..it már sikitani volna kedved főleg hogy a többiek is csinálják a parát és sikitozni kezdenek..a többi is kinyillik felszolítanak hogy futás....el is rohantok.. egy katona viszadob vmit nagy bumm és egy nagy villanás... stb.. és ezt képzeljétek el élöben!!!!:))) milyen para lehet jézusom?:)) ki kéne menni egyszer egy iylenre.. anyámék voltak londonban..sajna az alienes kép már rég nincs meg:(((
de nagyon cool volt...
-
#209 Tuttam baze! Láma 11 éves! Még nem nézhet szörnyes filmeket.....:-) -
#208 ja igaz. meg még kicsi is
anyukám nem is engedi, hogy horrorokat nézzek
csak a szám járt :))) -
#207 Azmiaz, hogy Alien War?????? -
#206 Dete buta vagy.... -
#205 én a horrorokon röhögni szoktam -
#204 Alien War???? -
#203 hjok is azok a filmek:)))
ki kéne menni a az Alien War ra... azhem hallaná mindenki a sikolyunkat Londonban:))))))))) tuti befosnánk a félelemtől:))))))))))))))))) -
#202 hehehehehehehe
nekems memi bajom amugy brad pittel..sőt a dicaprioval sem.. -
#201 Jaaaa! Akkor Oks! -
#200 áá
én a RE-re és a Penge2re mondtam, amit mondtam.
Alien sorozat etalon. -
#199 :-D -
#198 Azé a Jaws az eléggé horror classic-ba tartozik szvsz. Amikor a cápa először a nagy semmiből kidugja a pofáját, miközben a rendőrfőnök dobálja be a husikat, az számomra még most is az egyik legparásabb jelenet ever.
Nem egy zsírhorror, de az első rész még inkább horror elemekből építkezett.
A folytatások már csak simán rémisztgetős filmek voltak.
Ugyanez érvényes az Alien 1-re.
Az is para hegyekből állt, hisz csak 1 szörny volt, valahol a hajón, és nem is láttunk belőle sokat az egész film alatt. A 2-től már inkább sci-fi lett az Alien saga.