Filmek, amiket már várunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Elöljáróban még mielött bárki leugatna: A környezetemben nálam jobban senki nem rajongott a pókemberért, a marvel univerzum kölyökkorom kedvenc univerzuma volt.
Azért mégiscsak mindig lesz egy film ami bevételbe ver egy régebbit, mert egyre drágábban a jegyek. Nem tudom a Titanic idejébe mennyi lehetett úgy átlagba a jegyek ára, de arra a nyakamat teszem, hogy ma abból senki nem megy el moziba, maximum vidéken. Sokkal célszerübb lenne ha az eladott jegyek darabszáma alapján vernék a mellüket egy filmre.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
koszontem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ma megnéztem a rég SW-ket újra 😊 készülök a filmre 😊 mikor lesz a premier szerdán?
koszontem.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
De nem az a kategória, amit egy gyerek 6 évesen megnéz és utána akár meghatározza a felnőtté válását is! Mert a SW ezt tette az emberekkel! Az Alien nem u.e. a kategória!
Mit tudtok ezeken a szarokon enni?...
A 2. rész rendezői változata már annyira nem tetszett,mert elvesztette a dinamkáját,kevésbé pörgős.....
ugy lenen a jo ha felkeresnék mivel hogy csak ö találkozot ilyenekkel.. miközben az alienek megtámadják a földet... aztán csinálnak egy alien-ripley szörnyt😊 eheh vagy hasonlok
Nem tudom,nekem a pókemberből már akkor elég volt amikor anno 11 évesen néztem rajzfilm formájában a Sky Channelen...Na azóta nem érdekel...Valszeg nem azért taszítja le a Titanicot mert jobb film....
Az Alien meg igenis legenda...Legalábbis az első 2 rész mindenképp,utána ugyanis ámokfutásba kezdtek a rendezők...
sperminator 4.
Broky 5.
Vegso megoldas, anal 2.
ezeket varom
forrás: HWSW
miben bakiban?😊)
amugy kitudja mi lesz az 5. rész.. lehet hogy predatorok lesznek az alienek melett vagy mittom én.. mondjuk ha megtáadja a földet az alien kolonia abbol ujjat ki lehet hozni stb,,
Értsd: szar...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
CSOCSO! Te még gerjetsz egy olyan filmre aminek az 5. része jön? Amiben a föhős már ezerszer megmenekült/kiirtott mindenkit/meghalt/feléledt???
Ne má! Szánalmas, hogy nem tudják abbahagyni!
Én a MATRIX-tól várom egy új filmlegenda születését. Amit anno a SW tett! Szerintem a MATRIX képes lehet rá, hogy egy új rajongási lázt indítson el! Csak a folytatásoknak irtóbrutálra kell sikeredniük.
Én már a Pókembert várom nagyon! Főleg azok után, hogy letaszítja a Titanic-ot a dobogóról!
Terminator 3: Ősszeteszem a kezeim és reménykedem, hogy ez már a jövőben fog játszani! KB 15 könyvet olvastam el a 2015-ös LA-ről, és nagyon megnézném már a vásznon is a harcokat!
koszontem.