1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#371 nekem 8.. ha nyernék a lotton sem bmw-t vennék hanem suprát,meg Slr mercit netán Murciélágo:) -
#370 az pici
a BMW szerintem a mostani 7-essel lépett az igazán komoly verdák szintjére
a 7-es eddig is jó volt, de ez az új TÖKÉLETES -
#369 .:)))LOOOOOOL nem ez volt a célom..nem is az hogy most viszályt indítsak.. .csak ez a véleményük..és mivel sokan vannak gonolom valaholigazuk van..azé örülnék én egy kis m3asnak:)))))))))) -
#368 Na ezzel most meggyőztél, hogy szar autó a BMW :) -
#367 sokan szidják körülöttem a bömbölöt..és szinte mindegyiknek volt bömbölője -
#366 hjaaaaaa bmw... azhittem valami anime.. -
#365 Bár nekem a BMW az, mint neked a Supra :) -
#364 ftp://usteam.uw.hu/Anime2/minifilm/
vagy
www.bmwfilms.com
Kötelező az összes! -
#363 milyen bmw? mi a full neve? -
#362 és a zene is nagyon zoral....Gery hogy tetszett az a rész mikor alegvégén a sárga robottal nyomatja a csajszi és utánna történik ami, +az a király zene...?:))) he?király rész mi???? nagyon metál gír szolidos..abban voltak ilyen szépen megkomponálva a zene a történtekhez -
#361 Már jön isch -
#360 izé, ez nem kérdés volt... -
#359 BMW-s filmek az egyik anime könyvtárban? Ne mondd, hogy nem ismered! -
#358 mindegy szedd le a full filmet az a legjobb ( mondta Gery is) -
#357 azért ennyire nem akarok elmerülni a témában :) -
#356 szedd le a gits filmet aztán ha tetszett akor a tv sorozat második részét és ha az is tetszet akkor huzd az összeset..csakhát felirat kéne hozzá..aztán ha anime ra kattantál: animevilag.hu
itt vannak ismertetők..elolvasod és ami tetszik azt leszeded pl mint: hellsing, last ninja, jin roh, akira etc etc etc) -
#355 ? milyen bmw? -
#354 eredeti GiTS: ftp://usteam.uw.hu/Anime2/Anime/Ghost%20in%20the%20Shell/GITS[Black][Divx5].avi
és felirat ( elvileg magyar felirat de a feliratok.hu-n is van felirat
ftp://usteam.uw.hu/Anime2/Anime/Ghost%20in%20the%20Shell/GITS[Black][Divx5].srt
a film 10 pontos és jöjjön az eddigi egyik legjobb tv sorozat rész. (a többi is jo csak nem értek angolul ,mondjuk nem is néztem végig a 4-5-6ot..csak bele bele lestem de a legjobb akcio ebben van:
ftp://usteam.uw.hu/Anime7/Anime/GITS%20-%20Stand%20Alone%20Complex/gits-stand_alone_complex-02(aone).avi
-
#353 BMW filmek hogy kerültek oda? -
#352 ezt most nem értem :) -
#351 nem rosz az sem kicsit elborult az egész.. Gits jobb--- -
#350 amásodika részt!!!!!!!!!!! -
#349 ja, így én is, kezdek kíváncsi lenni, mi benne a jó :DD -
#348 CSOCSO: melyiket ajánlod letöltésre? Nem különösebben érdekel az anime de egyet lehúzok. Legyen látványos, izgis :) -
#347 en mondtam? ^.^
mert az ^.^
akinek akcio kell: Tokyo Underground cimu sorozat ... nekem kurvara bejott -
#346 Makai - Beneath the mask ... kurva jo kis szam ^.^ -
#345 Ok-s, mindjárt el is kezdem szedni, aztán meg az Akirát fogom leszedni, azt hallottam az nagyon tuti. -
#344 :) másodikat szedd first.. az a legjobb és a zenéje isten!!!fullra a mély!!!! -
#343 VÁÁÁ!köszi haver, működik:) -
#342 marghh igy nem megy..mindegy szal az anim7esben van... -
#341 ftp://usteam.uw.hu/Anime7/Anime/GITS%20-%20Stand%20Alone%20Complex/ -
#340 tudok ingyenes ftp-t többszáz film van fent!!! onnan szedted ezt is...
ftp://usteam.uw.hu/ -
#339 KennyG tud valami fasza ftp-t amin csak anim-ek vannak, ott bizti fent lesz, majd beszélek vele, hogy szedje le.Hál istennek már így is leszedett pár filmet, szal lesz mit néznem, de a sorozat kell, mert ez a film eszméletlen király volt, tuti nem utoljára néztem meg:) -
#338 ugye?:) a zene nekem is rohadtul bejött:)))
tudsz angolul??
mert ha igen szedd le a sorozatot.. csak 150-190 megásak..6 rész van fent és a második eddig a legjobb szerintem.. az mindenképpen ajánlom a többi leginkább szöveges..de ez a legakciosabb és a főcímdal KIBASZOTTJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#337 Le is szedtem azonnal az egész soundtracket meg még külön egy számot, a főcímzene D&B mixét:) -
#336 Hááá bazzeg, megnéztem.Nagyon durván bejött a cucc, kurva cool volt:) -
#335 GiTS? -
#334 az vazze:)))))))))))))))) -
#333 Nekem az a film nem jött be, mert nem volt benne Supra -
#332 egy a lényeg:
FIGHT CLUB rulez :D
ugye CSOCSO?