Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
De jó hogy kiszálltam a szerverbõl!! 😄😄😄😄
Persze animalt megdugom attól még!
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Ha valami bajod van egy adminnal vagy egy szerverrel, menj máshová, nem kell hozzá egyetemet végzettnek lenni, hogy eljusson odáig az ember, hogy õk fizetik a szerverbérletet, ne én mondjam már meg, mit hogy csináljanak. Már ne is haragudj, de az meg egészen elképesztõ, hogy egymás után több este sorozatban kiüríted a félórás TK ámokfutásoddal a szervert, és másnap elvárod, hogy ne baxxon ki az admin, merthogy "most normálisan játszom", és még az admin a gyökér... Beszarás. Nem is értem a gondolataidat...
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
A színvonal egy oviban is ciki lenne, nemhogy egy fórumon.
Szánalom.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
2. Amikor szisztematikusan TK-zni jársz fel a szerverre amint admin nincs fenn, ne várd h ne bannoljalak amikor felmegyek és észreveszem h te biza ott vagy! 😊
3. Asszem, több ember volt felháborodva valaha is a te viselkedésed miatt, mint az enyém miatt...
4. A Kurvabazmeg még mindig elég népszerû szerver, még így is hogy haldoklik a sof2, és ilyen adminok rondítják mint én...
5. Azt az ember aki önmagával szemben annyi önkritikát tud gyakorolni, hogy felveszi a "VADPARASZT" nevet, annak csak gratutlálni tudok!
Egyébként rosszul blöffölsz, átlátszó dolgokat hazudsz... Amit én igértem, betartottam...
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Chatelni meg nem gém közben kell.
A TK meg nem megoldás. Ezért én osztanám a kicket az biztos. A TK a legundorítóbb dolog, még a campnél is görényebb.
Én annó a CC-s Blooddal játszottam ezt, egy jó 30 percig, mert feljött tk- én meg kick.
Aztán belefáradt.
De nem megoldás.
https://grentmedia.hu
Akkor a legjobbakat, meg mihamarabbi találkozást anikának😉
És akkor mondjuk szépen: EZ csak egy JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
megvagyok a szarod nélkül
én nem fizetek havi lóvét h sofozzak
eddig ingyen éltek
-k+m
jah, mert én fizettem a szerver mások helyett is
jaja
úgyogy a szarom megvan nélküled... és ha te is megvagy nélküle akkor ennek én örülök a legjobban
jó h megértesz
és a legjobakat iközelebbi találkozásunkig
kicsi ez az ország
jahjah
majd legközelebb megnézzük ki adminkodik
😄
meg ki fog "kempelni"
kapsz pár headshotot azt jóvilág
és majd elmondhatod magadról h kibannoltál
dse nincs harag
azt csinálsz amit akarsz, igazából szarok bele
te dolgod
semmi cink az egész szituban, de ha legközelebb bárhol bármikor összefutunk, készülj a have funra
2év múlva is ok
ami késik
ok
az nem múlik....
na fõzök vmi kaját
oki, jó étvágyat
<#taps>#taps><#banplz>#banplz>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
anno mindent elárult róla amikor a mesterlövész játékot elemzi és elakad: elmegyegy egy folyosó elõtt 3x és nem veszi észre, és kijelenti ogy nincs befejezve <#lama>#lama><#banplz>#banplz>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
base mappaban egyszeru sima mappakent kell latnod hogy zrest, abban benne meg a cucc.."a fasztudja mi" hogy szakszeru legyek.
osp ugyanigy. ha van mondjuk osp1.0L akkor azt meg base/osp be rakod.. zresthez nemvagom fejbol a patcheket.
Mail to: [email protected]
(próbáltam bindelni a MWHEELUP, és MWHEELODOWN-okat "zoomin" illetve "zoomout"-nak és ekko küldte ezeket, ráadásul így nem h nem zoomolt, de fegyot váltani se engedett, egyszóval kilöttem az egér görgõjét<#szomoru1>#szomoru1>)
felszolaltam *izibe* hogyhat mijezmar <#boxer>#boxer>
http://rosszpcjunior.blog.hu/2007/12/01/soldier_of_fortune_2_allatkodas
<#falbav>#falbav><#help>#help><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
Rád fog férni ahogy elnézem.
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
De lehet, hogy nem várom meg, míg azt visszakapom, hanem levásárolom a netrõl 😊
A sof2mp.cfg-t ha átírod akkor az MP (multiplayer) részének a beállításait tudod babrálni, míg a sof2sp.cfg értelem szerûen a SinglePlayer rész beállításaival játszik ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
am nemrég vki aszonta multin h vmi sof2.cfg fájlt keressek. nos ilyet nem találtam, viszont olyanokat mint pl: sof2sp.cfg ill. sof2mp.cfg találtam. ettõl függetlenül várom a leheccséges képet vagy utvonalat! kössz
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
<#integet2>#integet2>
Minden jót Mexinek, és kitartást!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Namost neki a gerincén volt egy daganat amit eltávolítottak többek között csigolyákat, stb, kapott helyette csavarokat és platinát.
Én azt hallottam, hogy megint kijött a daganat és elég súlyos.
Megyek vissza kontrollra én is 7.-e magasságába, akkor rákérdezek a dokitól, az is lehet, hogy ugyan abba a kórházban van.
-FDI-Brutal-Hooligan