79689
sof2.jpg
  • Sáska
    Lalee, legyszi kuldd el privatban az emailed, thx.
  • A Kaszas
    ha lehet én beszálnék:D
  • S4NYI
    EMBEREK!!! Mi lesz a Kurvabazmeggel? Nehogy máá' 2 emberen múljon... Én fizetem, már csak 2 ember kéne asszem... Havonta 1 db ezres... Hmm...???
  • NaNoKuTyA
  • LES FORZA INTER
    érdekes :-)
  • Mr. Fulop
    THX
  • Mr. Fulop
    http://www.20q.net/
  • Andromeda S2
    Nem tudom hogy bad sector vagy block. A tesztprogram 95 megás részenként tesztelte és egy ilyen rész volt piros. Nem tudom mi okozta a hibát. Semmi különöset nem csináltam vele. Egyik este ment, másik nap pedig már nem akart indulni a windows. Megkeresem azt a progit. Thx!
  • ev1l FlOwEr
    GetDataBack-kel leszedheted a cuccaidat.
  • Mr.Grent
    Bad szektor vagy bad block? Nem mindegy. Progit nem tudok ajánlani, mert 1x csináltam ilyet és akkor már nem voltak adatok rajta. De a vinyó tovább használható ha az adott részt kizárod rólla és úgy formázod újra. Évekig működhet így. Ha nem használod akkor nem is terjed. Na de persze kérdés hogy mi okozta?
  • RIZLA
    béesz Kikac :)
  • LES FORZA INTER
    tölts még le SP-t, ja nincs net, akkor passziánsz, sakk a parkban az öregekel xD
  • Sáska

azota SP-ekkel vegetalok. Mar vegigvittem a settlers 6ot, a dark messiah homm-ot, es nem sokara a company of heroes-t is kivegzem. tobb sp nincs a gepen, ugyhogy mostmar tenyleg johetne a net:D
  • Andromeda S2
    Hi!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. A vinyóm egyik napról a másikra badsectoros lett. Tesztnél mutatja hogy van rajta egy hibás rész. Ez még nem is lenne baj, de az adataim felét nem látom rajta. 150 giga adatból csak kb 80-at látok. Tudtok ajánlani valami programot, amelyik kijavítja vagy esetleg kizárja a hibás részt és a többi adatomat is le tudom szedni róla. (Maxtor vinyó volt 1 év garanciával és kb 1,5 éve vettem :DD)
  • Kaszi46
  • NaNoKuTyA
    jó is az!:)
  • MuayBoy
    Egyik haver meg felhúzta magát, hogy lassan kötik be a netét, és beflegmázott a telefonon a csajnak, azmeg mondta neki hogy jól van akkor, még később lesz bekötve, és ki is használta a szolgáltató a határidejét ami a szerződésben volt xD
  • ev1l FlOwEr
    Most kénytelen lokálszerveren egyedül kempelni egy doboz mögött...

xDDDD
  • NaNoKuTyA
    már tikkel a bal szemed, mi?:D
  • LES FORZA INTER
    bocs nemvágtam, csak az eset tipikus magyarnak tűnt
  • Kaszi46
    elszítták az agyukat tuti...:)

te meg ki vagy rúgva, akár be se kell köttetned a nyetet.:)

#77788-hollandusoknál lakozik most.:)
  • LES FORZA INTER
    Magyarország nem középen van?
  • taptarap1
    nesze neked Nyugat-Europa
  • Sáska
    nemi vigasz:

Nekem december vege fele elkezdett szarakodni a netem, majd januar elejen kikapcsoltak, mondvan, hogy az elozo berlo nem fizette a szolgaltatast. Elmagyaraztuk a szolgaltatonak, hogy mar mi lakunk itt, igy akkor kossunk uj szerzodest. Ennek semmi akadalya nem volt. Megkotottuk az uj szerzodest ugyanazzal a szolgaltatoval, a lakasban minden ott van: kabel, router, modem stb..
    Most februar 5-e van, es meg mindig nincs net. Sokszor hivtuk oket, februar 4re igertek hogy megcsinlajak. Eleg erdekesnek tartottam mar januar kozepen is, hogy mi a rakra kell nekik 1 honap, amikor minden technikai hatter adott, csak kb 2 lapot kene fenymasolni, meg 5ot klikkelni az egerrel.
    Aztan mult heten kaptam egy ilyen smst: az internet bekotese az on lakasaba februar 14-ere van tervezve. Barati udvozlettel stbstb...
    Hat elmennek az anyjukba, ez 2008, Europa...
    Ismet telefonalgatas, hogy menjenek a picsaba, mar az 1 honap is sok volt, es most meg egy fel honappal kitoljak! Azt mondtak, hogy jo, akkor feb. 14 elott valamikor sor kerul ra....
    A dologban az a vicces, hogy most megint koltozom, s ahova megyek, ott nincs net, s elolrol kell kezdeni az egesz procedurat. Hat ehhez a szolgaltatohoz tuti nem megyek. Addig meg marad a "munkahelyrol valo forumozas suttyomban". :(
  • Mr.Grent
    Ugye ugye :D :D Ha több lenne akkor igen.
  • LES FORZA INTER
    nemnéztem el, az én csomagomnál asszem ez pont 2 gép :D

de ha több gép lenne akkor már kellene szarakodni a routerrel
  • czazsi
    Jaja, egyedi a probléma...

Grent, mit nézett el a Doki?
  • Mr.Grent
    Jah, csak azt nézted el hogy az UPC-nek van olyan csomagja ami 3 pc-t szolgál ki. Tehát használhatsz rajta 3 gépet egy netről. De sebaj :D :D
  • LES FORZA INTER
    értem, ez télleg ciki.

nekem most Miskolcon kicsit lassult, freemail jön lassan, de anno mikor bekötöttem osztálytársaim folyamatosan mondták, hogy nincs netük, nekem vizsont mindig voolt, nem volt vele baj, szal ez naon területfüggő.

bár az is igaz manapság olyan sávemelést vállaltak amit nem bír a rendszerük.
  • ChMx
    Holnap kiküldöm a srcáokat kihúzunk egy optikai kábelt neked. :P

UPC suxx..

• czazsi
    Xaraxik mostanában a Chello...

200 körüli a pingem csúcsidőben... Írtam nekik egy emailt, a problémával, még január elején, majd közölték velem, hogy rengeteg panasz érkezik be hozzájuk ezért csak 1 hónap múlva tudnak válaszolni... 3hét elteltével felhívtak telefonon, hogy jelenleg nem észlelhető a probléma, úgyanis most pillanatnyilag 30 a pingem... (egy csütörtök délután 2 órakor) Meg is nyugodtam, mert azt mondta, hogy nem túlterhelt a rendszerük, és a monitorozás is azt mutatja, hogy visszamenőleg 2 hétre nem volt nagyobb a terhelésük mint 60%... Természetesen este 7 re már 220 volt a pingem ismét, és azonnal felhívtam a 1221 et... Közli egy hang, hogy "Minőségbiztosítási okok miatt, a beszélgetést rögzítik" majd pedig egy másik hang elmondja, hogy az összes operátoruk foglalt, és több mint 10 percet kell várni... Próbálgattam hívni őket kb. 5 percenként, de egy óra elteltével is még több mint 10 percet kellett várnom... Ekkor jobban megvizsgáltam a weboldalukat, és rájöttem, hogy van ONLINE ügyfélszolgálat is... Úgy néz ki, mint egy chat... Annyi különbséggel, hogy várni kell amíg az operátor szabad lesz... "A jelenlegi várakozási idő: több mint 10 perc" kb. 1 óra elteltével foglalkoztak is velem: "Sajnáljuk, de a rendszerünk túlterhelt! Néhányan 'túlzott mértékben használják' az internetünket, és ez okozza a lassulást" Délután egy másik "szakember" ezt még máshogy látta... Arra kértek, hogy legyek türelemmel, javulni fog a helyzet... De pár nap elteltével már délelőtt is 200 fölé ment a pingem, így ismét zaklattam az ügyfélszolgálatot! Ekkor már sikerült telefonon elérnem őket, kb 5 perc várakozás után! Egy túlokos informatikus előadta magát; és persze le akart koptatni gyorsan - "várjak türelemmel".... Majd megkértem, hogy kapcsoljon a számlázáshoz, számlakompenzációt szerettem volna kérni... Az ügyfélszolgálatos csaj készséges volt... természetesen hiába magyaráztam neki, hogy mi is a pontos problémám nem értette meg... (az informatikusok nem értenek a számlázáshoz, a számlázásnál pedig nem értenek az informatikához) És számlakompenzációt sem adott, ugyanis mire adjon?! Csak a kezdete ismert a problémának, azaz h mióta nem jó a netem... Kompenzációt pedig csak akkor fog adni, ha ők kijavítják a problémát, az Isten tudja mikor... Addig fizessem netet, szépen nyugodtan! Ha netán fel szeretném mondani a szolgáltatást, akkor a hűségnyilatkozat miatt tokolni kéne rendesen... De még ha fel is mondanám, jelenleg nincsen más internetszolgáltató Debrecenben a KLTE től 100 méterre...

Szóval hívjad a 1221 et... Szőke Kapitány elég rendesen elintézett mindent a UPC nél....
  • LES FORZA INTER
    mesélj master! :D, de komolyan 1221-et mért ajánlottad? :D
  • czazsi
    Nem mi?! :D Pedig jó móka! :D
  • LES FORZA INTER
    mivan vele? nem szoktam molesztálni az ügyfélszolgálatos nőt. :D:P
  • czazsi
    1221? :D
  • LES FORZA INTER
    nekem otthon van UPC, nyáron 2 gépet toltam routerrel, mindkét MACot elfogadtattam a UPC-vel, kb 5 perc netkiesés volt az egész(plusz amíg a két gépet ide oda pakoltma) és semmit nem szóltak
  • Mr.Grent
    Ugye ezt most te sem gondoltad komolyan? Köze nem volt a számtechhez, a kommennek. De a hozzászólása akkor nem szánalmas volt, hanem gyenge. Így megfelel?
  • czazsi
    Hát nem feltétlenül ért itt mindenki a számítástechnikához.. de SZVSZ attól szerintem még nem lesz valaki szánalmas...
  • czazsi
    Éppen új gép vásárlásában vagyok, és mivel UPC-m van az albérletemben, ezért áthidaló megoldásként kölcsönkértem egy routert... Így a MAC klónozással nem lesz net kiesés addig amíg fel nem telepítek minden drivert és programot a netről... Utána majd később beregelem az új MAC et a szolgáltatónál... Így a UPC 'gyors, minőségi, megbízható' szolgáltatása nem fog bekavarni véletlenül sem, nem kell szarozni az új MAC beregelésével!

Érdekes milyen aktuális lett ez a router téma :D
  • Mr.Grent
    Hát ez szánalmas volt.