Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
játék közben megnyomok egy számbillt, és bejön a nálam fellelhetõ arzenál fentrõl lefelé listázva. PL: 6 a sniper,de nem erre gondolok.
Fentrõl az 5. sorban 3 fegyver van, melyek közül a középsõ az AK47, és én az azutánira gondolok ugyanabban a sorban! Holnapra a pontos nevét is meg tudom adni hogyha kell, de szerintem egyjátékos módban így már egyértelmûnek kell lennie.
tavcsoves az biztos a sniper abba nem tudsz granatot tomni jo esetben.
ha megis sikerul szolj😊)
5. sor 1. az az m4 lesz..
a kezigranat meg nem valo bele. van kulon m203 loszer, elvileg kapsz valamennyit kezdeskor, tobbit meg felszedheted.
Ki tudja?:
Singlében
A fegyverek közül az ötös sorban lévõ utolsóval (harmadik)hogy lehet gránátot lõni?
Az ötös sorban az elsõvel lehet az egér középsõ gombját használva!
Az utolsónál viszont a távcsõ jön be, és hiába választom ki a gránátot, nem használja a lövéskor!
-FDI-Brutal-Hooligan
SZOMBAT ESTE INF PARTY NSS-en???? 10 körül lehetne!!!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
AM nem volt rosszfej de az utolsó kill amit neki adtam az TK-volt kam4-en ahogy ment fel a létrán seggbekurtam sotival<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>,utána nem láttam...
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
https://grentmedia.hu
A kis cigó gyerek azóta tuti vajda lett😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Azért nevelésképp kapott az Obi-tól egy 7 próbabannt😊
Bindkirály: Fülöp,Warchief
Kemperkirály: KIM, Mapo,Vezér
xD😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Amos azt hiszem Görény nagy haverja volt, de vele se volt baj, tudtommal..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
????
,
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Asszem,akkor tett maradandó benyomást /fõleg Flowában😊)/.
De idõvel tényleg normális lett.
-FDI-Brutal-Hooligan
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Amúgy engem sem érdekel jelenleg a téma, de elviselem, emrt tudom, hogy legközelebb lehet hogy én leszek az, aki feltesz hasonló kérdéseket.😊
*Posse*T.W.D*
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Am Zsoltit énis útálom mert egy gumifaszúbaszóisten<#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
ja szal amit akartam: a SoF2 minnyá meghal, ne a játékosok üssék a koporsójába az uccsó szöget szerintem...
Ja és mindnekinek mások a nézetei, el kell fogadni...
najó uccsó ja:
ja: SILENC, I KILL U!!! 😛
Ezen nem lehet változtatni, max ahol ilyen adminok vannak hanyagolni kell a servert és elõbb-utóbb játszhatnak egymaguk.
Ki lehet utálni servert is😊
-FDI-Brutal-Hooligan