Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
Igen, soroljam 😄 😄

https://grentmedia.hu

fdi-brutal
Ja, sose volt.😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Aze mondja hooli, mert o volt a 6. es neki nem volt klanja😄DD
Pigo
Õ ki?<#wow1><#miaz><#nemtudom>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Mr.Grent
Kihagytad a sáskát 😄 😄

NaNoKuTyA
na megjött a gépem! csak még vga nincs hozzá!<#zavart2>

\':..:\'

Az amelyikkel éjszakai módban is lehet látni, továbbá úgy tudom, hogy csak kamcsatkától lehet kiválasztani. Az amelyikkel a "cégnél" egy céllövöldében kell gyakorolnod mert csak úgy jutsz tovább egy ajtón amit ketten õriznek.
Megpróbálom pontosítani...

játék közben megnyomok egy számbillt, és bejön a nálam fellelhetõ arzenál fentrõl lefelé listázva. PL: 6 a sniper,de nem erre gondolok.
Fentrõl az 5. sorban 3 fegyver van, melyek közül a középsõ az AK47, és én az azutánira gondolok ugyanabban a sorban! Holnapra a pontos nevét is meg tudom adni hogyha kell, de szerintem egyjátékos módban így már egyértelmûnek kell lennie.
BorsoFozelek
<#mf1><#mf2><#nevetes1>

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

konnyebb lenne ha tudnank milyen fegyverrol beszelsz😄 utolso meg elso..
tavcsoves az biztos a sniper abba nem tudsz granatot tomni jo esetben.
ha megis sikerul szolj😊)
5. sor 1. az az m4 lesz..
a kezigranat meg nem valo bele. van kulon m203 loszer, elvileg kapsz valamennyit kezdeskor, tobbit meg felszedheted.
Ejj Kemo csaknem kidolsz Te is? 😞(
Bocs srácok!

Ki tudja?:
Singlében
A fegyverek közül az ötös sorban lévõ utolsóval (harmadik)hogy lehet gránátot lõni?

Az ötös sorban az elsõvel lehet az egér középsõ gombját használva!
Az utolsónál viszont a távcsõ jön be, és hiába választom ki a gránátot, nem használja a lövéskor!
fdi-brutal
Akkor volt már posse-s amikor összesen 6an játszották a soffot😊, abbol 5 possés😊

-FDI-Brutal-Hooligan

LES FORZA INTER
jah de amiért benéztem:

SZOMBAT ESTE INF PARTY NSS-en???? 10 körül lehetne!!!!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
persze a ban után csak a next mapon tudtál volna reconnectelni<#nevetes1>

Pigo
LoL Peddig Posses-volt😄
AM nem volt rosszfej de az utolsó kill amit neki adtam az TK-volt kam4-en ahogy ment fel a létrán seggbekurtam sotival<#violent><#violent><#violent>,utána nem láttam...

csadam
Bb KeMo<#wave> 1 picit hiányozni fognak azok a warok amikor god likokat csanáltál<#banplz>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

[HUN]PAStheLoD
lol 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
Igen, egész jól bejött 😊

Mr.Grent
Arra emlékszem hogy D1-et toltunk, és játszott, majd valaki calvote kicket hívott rá, mire felocsúdott, kb 3 mp. Már kint volt a szerverrõl, úgy hogy full szerveren játszottunk, és 10 szavazat kellett 😄

Mr.Grent
UHHH mekkora háború volt 😄 😄

fdi-brutal
A legnagyobb kispöcs : Ryland3r pajti!!😊
A kis cigó gyerek azóta tuti vajda lett😊

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Baro...tényleg, õ kimaradt.😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
Emlékszel rá, mikor behoztad, lehet ohgy Amos volt, még ventrire is feljött, de elõtte megkérdezted. Majd az only HUN szerverre is feljöhetett. Erre Delta, meg elkezdte TK-zni, meg ilyenek.

NaNoKuTyA
az abszolut kempbajnok baro papa volt!😄

fdi-brutal
akkor csak jól emlékeztem.....öregszem, nem hülyölök, megnyugottam😊
Azért nevelésképp kapott az Obi-tól egy 7 próbabannt😊

Bindkirály: Fülöp,Warchief
Kemperkirály: KIM, Mapo,Vezér
xD😊

-FDI-Brutal-Hooligan

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
Csabi, a.k.a. SWAT<<Delta>> , alias Warchief, aki sokat rádiózott és ventrillon is állandóan a bindeket nyomogatta, de ezen kívül másról nem tudok 😊

Amos azt hiszem Görény nagy haverja volt, de vele se volt baj, tudtommal..

RIZLA
és arra figyelj, hogy szép dobozban legyen..... csak akkor éri a lokeszt 😛

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ev1l FlOwEr
Ott a pont.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
danka!😛

RIZLA
nagyot, abbol baj nem lehet 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NaNoKuTyA
milyen ramot vegyek?

fdi-brutal
Amos, a "kis pöcs, kurva"😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Nincs keverés szerintem. Többiek , hogy emlékeznek?

-FDI-Brutal-Hooligan

he van itt vki ,
????
,

ReTeK
Amos "kis pots" jó arc <#vigyor>

RIZLA
Amos?

taptarap1
a mi csabánk az mindig is normális volt.szerintem keverés van vkivel.

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

fdi-brutal
Warchief Csaba vagy Csabi..nemtom...nickel "futott" be nem?
Asszem,akkor tett maradandó benyomást /fõleg Flowában😊)/.
De idõvel tényleg normális lett.

-FDI-Brutal-Hooligan

ev1l FlOwEr
Az nem Warchief volt, hanem a spanyol csóka, nem jut eszembe a neve - nabasszameg, filmszakadás.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kaszi46
Majd amikor te is gépet akarsz fejleszteni, akkor rájössz, hogy inkább fordulsz ide az ismerõsökhöz, akikben megbízol, mint bármely más, akár témába vágó forum 2idegen" felhasználóihoz.

Amúgy engem sem érdekel jelenleg a téma, de elviselem, emrt tudom, hogy legközelebb lehet hogy én leszek az, aki feltesz hasonló kérdéseket.😊

*Posse*T.W.D*

csadam
Hát én inkább ezeket olvasom mint olyan dolgolat hogy ilyen ramok olyan ramok meg ilyen alaplap meg olyan proci loool assetom hogy mi a jó és nagyobb lool fingom sincsen amugy hogy milyen a procim meg a ramok benne ddr meg stb ... hát engem ezek nem nagyon izgatnak ha kimondottan izgatnának akkor olyan forumot olvasnék ahol ez megy és szerintem azért jobb ha itt beszélik meg a dolgokat mert igy mi is tudjuk hogy mi a bajuk 😊)) és nem lesz meglepi ha látjuk hogy figo connettál és kapja a bant ahogy beér 😄DD

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Pigo
EGyépként se gondolom hogy ez fórum téma lenne.Ha v.mi problémád van msn-en játszd meg vele.

Am Zsoltit énis útálom mert egy gumifaszúbaszóisten<#violent><#violent><#falbav><#falbav>

LES FORZA INTER
anno a balfsz server ezzel az üzenettel fogadott már, hogy itt admin túlkapás van, mégis tele volt, és csak ritkák voltak a panaszok, de volt mire hivatkozni, hogy kuss xD.

ja szal amit akartam: a SoF2 minnyá meghal, ne a játékosok üssék a koporsójába az uccsó szöget szerintem...
Ja és mindnekinek mások a nézetei, el kell fogadni...
najó uccsó ja:
ja: SILENC, I KILL U!!! 😛

fdi-brutal
Gyerekek, örök probléma az adminok "hatalommal" való visszaélése.
Ezen nem lehet változtatni, max ahol ilyen adminok vannak hanyagolni kell a servert és elõbb-utóbb játszhatnak egymaguk.
Ki lehet utálni servert is😊

-FDI-Brutal-Hooligan

RVPFigo
Visszanéztem és sedonak azzal volt baja h vmi külföldi spanját kirúgtad mert nem köszönt. Én meg cinkelgettem azt pipa lett, nem csak rám....

Sáska
mi mi mi? Mit csinaltam kivel mikor hol?😊

Mr.Grent
Jah, mikor only hun szerverre, behozta a sáska a csákót, még ventrin is itt volt, õ meg tk-zta meg ilyenek.

NaNoKuTyA
😄