Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Igen, de szar volt gyárilag, fagyott mint állat. Az elõdjét meg megkapta kollégám, úgyhogy nekem maradt a szopóág. Most egy celka van a gépben, hogy egyáltalán mûködjön, de a sof is képregény vele....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RIZLA
<#eljen><#violent><#gun>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NaNoKuTyA
hát akkor zicc!😄

\':..:\'

NaNoKuTyA
hát mi történt? most vettél nemrég, nem?

ev1l FlOwEr
Már csak hetek kérdése és jövök én is....
3 hete nincs procim.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Sáska
nekem az a bajom, hogy annyira RD, hogy tényleg aki elõbb meglátja a másikat, az nyer. És általában az lát meg elõször, aki 1helyben guggol/ül a fûben.

NaNoKuTyA
olyan mint a demolition!

csadam
Nekem ezzel van bajom --->search and destroy mert láma vagyok hozzá 😄 de majd meglesem ha hozzá férek a másik géphez amin fut a cod<#banplz>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

NaNoKuTyA
detto....én nem erõltetném egyenlõre a hardcore-t!😮

Sáska
off:

Koszonom mindenki neveben, aki a sofosok kozul ott jatszik. Sokkal jobb ismerosoket megszurkalni (nem igaz, Brutal?😄), mint a sok okosgyerek rinyalasat hallgatni😊
En mar voltam a serveren, nagyon jo, bar egyelore a hardcore mod + search and destroy parositas szamomra inkabb jatek nezes, mint jatszas, mindig meghalok az elso 10 mp-ben😊))

On

Mr.Grent
OFF topic:

Uraim, ha valaki itt cod4-ezik akkor ajánlanánk a Balkán szervert. 88.151.100.242:28960-as ip-n lehet jelentekzni, egy-két orbavágásra.
A jóhangulatról ti gondoskodtok, a szerverrõl meg mi. Adminok (Sof2-s múmiák<#mf2>) Vélemény, módosítás, priviben. Köszi

OFF vége

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
100 meg 100 embernek futott már, tehát csak neked lehet problémád vele.

https://grentmedia.hu

[HUN]PAStheLoD
BSZ nekik ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

KulacsKa
DIGGOR MEG BILBO <#nezze><#taps>BSZ

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

xxdani
nem , multit akartam volna de mondom úgy befagyott hogy kalapáccsal sem lehetett elidítani...

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

LES FORZA INTER
jah ha csak single-t akartál játszani.

mert a multi megérné...

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

xxdani
annyit nem ér akkor marad a joint operation de köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

LES FORZA INTER
az uccsó ponttal kellett volna kezdeni, biztos ami biztos alapon 😄

[HUN]PAStheLoD
drávjer, windóz xp sp2, drájver .. kapcsold ki a vírusaidat, a letöltéskezelõdet, a pr0nt ne akko' tõccsed, a mindenféle víruskeresõdet, a szar zone alarmot, a nortont írtsad le a gépedrõl a symantec egyéb cuccaival együtt, nem, nem kell közbe futtatni hétezer segédprogramot és egyéb faszságokat .. ha még mindig nem megy rendesen , installáld újra a windózt , nyilván nulláról (format..) ... ha továbbra sem meg, vegyél új gépet ..

RIZLA
mert nem a reset patch-et kell feltenni, hanem az 1.3-at..........

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

xxdani
helló! letöltöttem a sof2 õt feltettem tök szuperûl megy, feltettem a patch-et mellé és befagy a gép úgy hogy semmi okosságra nem reagál csak a resetre...ez miért van?

[HUN]PAStheLoD
LOL :]]

MuayBoy
Rácalmás = Figo lakhelye 😄

mooo
<#wave>
RIZLA
jaja 😊 inkább reggelig 😄

LES FORZA INTER
jah 1ig tanulás, 2ig CoD.

utánna meg cod hajnalig mi? 😄

RIZLA
én benne vagyok, éjfélig melo, tehát sof2 😊

már én is javasolni akartam MSNen szólj ha van vmi

RIZLA
low xDDD

ne csak azt a nyomorík cod4-et toljátok, vannak ott elegen nélkületek is<#violent>.

KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100

Nem játszunk ma az nss-en egy funwart, emberek? Kis INF, kis CTF?
Ha esetleg lesz, a pass:fun

KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100

Sáska
hanyas vagy, te diszno? HANYAS VAGY??!!

[HUN]PAStheLoD
na jó, de mást nem is vártunk tõled 😄

NaNoKuTyA
iszonyat dúrva vagyok, a többiek is megmondhassák!

Na puttak cod4 ben eltalaltatok mar valakit? <#mf2><#banplz>

video lesz?😊
LES FORZA INTER
elmegy lámulni az ember aztán már mindenhol lámákat lát<#mf1>

csadam
Pizsi csataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<#eplus2><#boxer><#violent><#banplz>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Pigo
Bazdmeg az ember elmegy Dotazni és mire visszajön párnacsata van itt?
<#confused><#falbav><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

ATS: Peelova
ahh zupagut, danka. 😊 nah kivancsi leszek este..
Osp kliensfájlok:
http://www.nervesaw.hu/sof2/osp/

[HUN]PAStheLoD
betonozok meg megyek feliratni az újabb adag ÉCö gyógyszert 😄

ATS: Peelova
ola!
vki f1? vmi osp clientside oh beta.pk3at szeretnek megszerezni, mert gameszerver nem engedi tolteni. danka
Sáska
privátban... kkthybb<#mf2><#idiota>

ev1l FlOwEr
Ohhhhh bébi!
Mitcsinálszmaeste?

LES FORZA INTER
akor ellened szeretnék tenni, mennyi az odds?

rácalmáson? mért nem egybõl tornyospálcán vagy pusztaSZESZalmáson? elhagyatottabb helyet te se tucc találni?<#idiota>

Mr. Fulop
Hool?
Az meg merre van? 😊

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

MuayBoy
Véleményem szerint lassan össze kellene hozni egy sof talit... Mondjuk Rácalmáson 😄
Ki az aki támogatja az ötletet? Fogadásokat meg nálam lehet kötni EHH EHH 😄

[HUN]PAStheLoD
osztom szorzom aláírom az építõ jellegû kommentedet :]

A Kaszas
ja és alkesz te isten nevét(DOOM)a szádra ne vedd többé<#violent><#mf1>