Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
3 hete nincs procim.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Koszonom mindenki neveben, aki a sofosok kozul ott jatszik. Sokkal jobb ismerosoket megszurkalni (nem igaz, Brutal?😄), mint a sok okosgyerek rinyalasat hallgatni😊
En mar voltam a serveren, nagyon jo, bar egyelore a hardcore mod + search and destroy parositas szamomra inkabb jatek nezes, mint jatszas, mindig meghalok az elso 10 mp-ben😊))
On
Uraim, ha valaki itt cod4-ezik akkor ajánlanánk a Balkán szervert. 88.151.100.242:28960-as ip-n lehet jelentekzni, egy-két orbavágásra.
A jóhangulatról ti gondoskodtok, a szerverrõl meg mi. Adminok (Sof2-s múmiák<#mf2>#mf2>) Vélemény, módosítás, priviben. Köszi
OFF vége
https://grentmedia.hu
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
mert a multi megérné...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
Ha esetleg lesz, a pass:fun
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
video lesz?😊
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
<#confused>#confused><#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Mail to: [email protected]
http://www.nervesaw.hu/sof2/osp/
vki f1? vmi osp clientside oh beta.pk3at szeretnek megszerezni, mert gameszerver nem engedi tolteni. danka
Mail to: [email protected]
Mitcsinálszmaeste?
rácalmáson? mért nem egybõl tornyospálcán vagy pusztaSZESZalmáson? elhagyatottabb helyet te se tucc találni?<#idiota>#idiota>
Az meg merre van? 😊
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Ki az aki támogatja az ötletet? Fogadásokat meg nálam lehet kötni EHH EHH 😄