Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czazsi
Jaja kopik! Ha elküldöd a géped postán adok érte egy 10 rongyost! (Persze a postaköltséget te állod) Vagy leformázod a wincsid és raksz egy új winfost! Válassz! Mindkettõ megoldja az fps lag kérdésed! <#integet2>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

fdi-brutal
Ja, kopik.😊

-FDI-Brutal-Hooligan

csadam
Nah csö rég írkáltam már ide 😊
Jah és lenne is egy kérdésem ha egyre többször van fps laggom akkor már kezd haldokolni a videókarim?Meg már olyan játékok is kezdenek lagolni amikor eddig full grafon mentek és nem akadtak.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

LES FORZA INTER
nekem egy belkin routerem van lent koliban, leggyíkabb verzió, kifejezetten 4 gép kábeles összekötésére, de a koliban a másik emelet teljesen másik végén is jól fogták a wireless részét(bár én nem próbáltam, és azóta le is tiltottam, beszéljen a rendszergazdával ne engem bannoljanak más letöltéséért) cabelesen viszont 2 gép egyszerre cod4ezik, a 3. pedig 4MB vel tölt és nincs semmi problem, vmikor meg 3an töltünk 4MB.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

czazsi
Hehe, nekünk is egy D-Link wireless router van itthon. Fõként a Laptop miatt! Ha az asztali géprõl szeretnék valamit áttenni a laptopra, akkor inkább rádugom a kábelt, mint hogy wireless másolgassak! Persze csak ha gigákról van szó!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

mooo
<#nyes>
NaNoKuTyA
😄

\':..:\'

Sáska
pont ezert kell biztosra menjel: minnel jobb neki, annal nyugodtabban tudsz gamelni anelkul, hogy bezavarnanak.
vigyazz granat.

NaNoKuTyA
hát azért veszek én ilyet! az asztali gép, amin ugye játszok, az vezetékkel kapcsolódna, a laptop meg a fõnökasszonnynak kell, hogy ne nyagasson a gépért és tudjon netezni!😄

Sáska
Nekem is Lynksys-van asszem, es jol mukodik. Igaz, miota wireless-el jatszom, megnott a pingem. Mondjuk nem tudom, hogy ez a routernek, a wireless kartyanak, avagy a net-nek tudhato-e be, ugyanis pont koltozeskor valtottam vezetekesrol vez. nelkulire. a Router es a gepem kozott 1 emelet tavolsag van, de a jel erossege mindig eleg eros szokott lenni.

Majd ha otthon leszek, megnezem, h mi van pontosan.
Ettol fuggetlenul, en vezetek parti vagyok mind netkapcsolat teren, mind eger- ugyben😄

NaNoKuTyA
végülis ez lesz: Linksys WRT54GL 54Mbps WLAN router

ennek frissíthetõ a firnmware, úgy állítólag atombiztos😊

GAthersw
portokat ki kéne nyitni?

01110000 01110010 00110000

NaNoKuTyA
najólvanbazzeg!

ev1l FlOwEr
Én Zyxel fan vagyok....még sosem nyúltam vele mellé.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RIZLA
Ugyan ez van nálam a meloban........(év vége óta).......azota nem tudok SOF-ozni
szoval részemröl<#levele>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

A Kaszas
lool

NaNoKuTyA
értettem!😊

A Kaszas
ugyanez van.vedd meg

NaNoKuTyA
meggyõztetek!😊

ez jó lenne szerintetek: http://www.depo.hu/linksys/wrt54g

Mr.Grent
Ugyanebben a felállásban szar volt amit én vettem tehát elõtte teszteld. War közben 5 percenként álltam. És nem wifi-vel játszottam!

https://grentmedia.hu

GAthersw
Jah amúgy jó lenne ha típust is tudnál írni mert ez csak kb. annyi, mintha egeret akarnál venni és az lenne csak leírva, hogy hány gombos 😊

GAthersw
Errõl a Tenda-ról még életemben nem hallottam, ettõl függetlenül jó is lehet, de én nem kísérleteznék, az a baj ezeknek a lókváliti (netgear, smc és társai) routereknek a belsõ kesse lófasz méretû ami nem is baj amíg nem másolsz valamit a hálón belül mert akkor összefossa magát az egész. Nekünk az albérletbe egy netdzsírt adott a UPC, valami mocskosul szar ahogy beállították a UPCs "szakemberek" játékra totál alkalmatlan volt, aztán mikor átconfigoltam viszonylag tûrhetõ lett, de totál megbízhatatlan. Otthon a Linksyssel wirelessen is tökéletesen tudok gamelni, még úgyis ha belsõ hálón közbe másolok. Szóval szerintem sok hajtépéstõl kíméled meg magad, ha egy kicsit többet rááldozol. Életembe nem kurvaanyáztam még annyit mint itt az albérletben a háló miatt.

NaNoKuTyA
errõl mi a véleményetek: Tenda 54 mbps WLAN xDSL/Cable Router

ez nagyon baráti áron tudnám😊

NaNoKuTyA
csak az asztalin játszok, az ugye meg vezetékkel csatlakozik, a laptophoz kell a wireless, az meg csak netezésre kell!😊

Mr.Grent
Azért elõtte egy tesztet toljál le, mert amit én beszereztem 1x az gém közben akad-t.

A Kaszas
nekünk is link van és fasza

NaNoKuTyA
oké...dánká!😉

GAthersw
Wireless routerrel. Linksys-t ajánlom.

NaNoKuTyA
kéne egy kis segítség! mivel tudom megoszteni a netem úgy, hogy az asztali gép vezetékesen, a laptop pedig wireless tudjon csatlakozni a netre! ezekkel a hálózati kütyükkel hadilábon állok!😛

mooo
Pano
http://www.indavideo.hu/video/SLAGERGYANUS_6

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pigo
Ha tudsz 1 szláv nyelvet, akkor kicsit törve de tudod a másik nyolcat...😄

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

ev1l FlOwEr
Ezek szerint csehül is tudok....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

..
Pigo
Csehül,csak lengyel a felirat.
De nézd meg a végén Csehszlovaszka Tévé😄

ev1l FlOwEr
Ejnye, ejnye, nem vagy jó ezeken a nyelveken. Lengyelül.

mooo
Lengyelül... Amúgy ez a csengõhangom...
Pigo
csehül,de írjuk az extázis számlájára ami a második versszak utáni tánckoreográfiádon mutatkozott meg....

A Kaszas
szakálas mozgása nagyon loooooooooooooooool

ev1l FlOwEr
Mért ciki, ha lengyelül dalolászok kicsit?

xDDDDD

Pigo

LES FORZA INTER
big bráner?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Mr.Grent
A nagytestvér figyel 😄

RIZLA
butákok 😛 erröl van szo, csag Grent papa kimoderálta a beillesztett videot(amiért még mindig utálom 😄)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ChMx
Nem is! Kalóz volt! Én láttam.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Pigo
Jóhogy kemo lineklte<#idiota><#idiota>

czazsi
Kalóz hányszor mondjuk, hogy ne linkelj hülyeségeket! Ez SOF2 topic, inkább írjon havonta 1 ember, minthogy röhögjünk a hülyeségeden... <#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

RIZLA
pedig az járt érte 😄

utállak 😄DDD

ev1l FlOwEr
Ez Görény a 2 bátyjával!