Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Jah és lenne is egy kérdésem ha egyre többször van fps laggom akkor már kezd haldokolni a videókarim?Meg már olyan játékok is kezdenek lagolni amikor eddig full grafon mentek és nem akadtak.
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
vigyazz granat.
\':..:\'
Majd ha otthon leszek, megnezem, h mi van pontosan.
Ettol fuggetlenul, en vezetek parti vagyok mind netkapcsolat teren, mind eger- ugyben😄
ennek frissíthetõ a firnmware, úgy állítólag atombiztos😊
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
szoval részemröl<#levele>#levele>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
https://grentmedia.hu
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
ez nagyon baráti áron tudnám😊
https://grentmedia.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
De nézd meg a végén Csehszlovaszka Tévé😄
xDDDDD
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
utállak 😄DDD