Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
czazsi
ROFL... Már amint mondtam: hû vagy a nevedhez! Vadparaszt.... Örülök h egyetértesz velem...
Sedó részrõl... 'Szittem én álltam ki melletted... Sztem keresd vissza, kit akart Sedó lehívni a motoros kocsmába... Nem én voltam az.... ROFL

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

fdi-brutal
Warchiefre hivatkozni meglehetõsen veszélyes😊) Emlékszem még, hogy õ amikor kezdte..hát nem volt a nép kedvence, sõt😊
De felnõtt a srác....csak késõn😊

-FDI-Brutal-Hooligan

RVPFigo
Csõ!Nos animal ezt benézted.Én nem ilyen srácnak ismertelek meg. Azt hittem ép eszû vagy. Küldjek demot, vagy elhiszed h semmi szájkarate nem volt akkor? Érdekes h karesszal másképp emléxünk...Az meg más kérdés ha olyan ember játszik jobban nálad aki késõbb kezdte az kempel, mikor, felmegyek álnéven(Soldier of Fortune), és régi sofos barátomra hivatkozok aki engem is megfertõzött (Warchief) akkor ki sem tudod húzni a nyelved a seggembõl.Nem is a játék jelentette számomra az élvezetet, hanem az, h láttam milyen képmutató érdek ember vagy, aki 1 talpnyaló. Szoktam vitatkozni a serveren, de ez szerintem nem csak velem van így, gyakran keveredsz te is ilyen vitákba. Fitogtatod az adminod, és a nagy tömegre hivatkozol, h az õ érdekeiket képviseled. Nemtom emléxel e még Sedora?.....ott kiálltam meletted mert igazad volt, és elpoénkodtam a serveren. A másik ami meglepett, Kutyatestû Kury admin a Kurvabazmegen!!!(Isten nyugosztalja a sof 2 fénykorát, de forog a sírjában) Sajnálom, de nem tudtam megállni h ne menjek fel játszani, bár nem jellemzõ rám az álnevezés(de tök élmény volt).Mielõtt vmi menõ beszólásod lenne, vagy vicces gyerek lennél, elõre elmondom h igazad van, meg h teljes mértékben egyetértek veled. Csak így tovább!

LES FORZA INTER
aminek a halálhírét keltik, az sokáig él!

hajrá SoF2 lesz ebbõl még kisiskolás!!!!!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
utoljára pénteken vagy szpmbaton volt inf asszem, de pl holnap este 21:00-tól!!! (bár nekem most is jó, csakhogy legyenek emberek)

Sáska
nana, a sofot már többször el akarták temetni, de sosem sikerült!😊
jó kis game ez, de 5 év után tényleg kell már valami újdonság!

fdi-brutal
Napok óta szeretnék INF-ezni de sajna senki.....(

-FDI-Brutal-Hooligan

LES FORZA INTER
régóta süllyed már ez a hajó, de eddig méd sikerült fenntartani, kitartunk 😄

czazsi
Te is pajti? xD

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

csadam
Én még maradok egy darabig a süllyedö hajóban<#vigyor4>lagalábbis addig amig nem lesz pénzem meg csinálni a gépet hogy fusson rajta a Cod 4 <#banplz>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Sáska
lol

czazsi
Nem azért kaptad a bant! Hanem mert szét "szájkaratéztad" magad, és hû voltál a Vadparaszt névhez... Ha Karesszel szervezted, õt miért nem bannoltam, ha csak ez lett volna az ok?! Mások is szoktak NSS en infet szervezni, sõt még én is átszoktam menni oda... BTW a hajó ennek ellenére is süllyed, de legalább 1 ballaszttal kevesebb van már... BB FIGo! <#wave>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

[HUN]PAStheLoD
Legalább nem vették ki a ghoul 2 jóságait 😊
vicces Ctrl-Alt-Del képregény

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pano
Soldier of Fortune: Payback

http://www.youtube.com/watch?v=bEA5Dg9L0ZM
http://www.youtube.com/watch?v=wkyatrw0H2k

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
Hallod.. legvadabb rémálmaimban se gondoltam volna, hogy itt látlak téged ^-^ Szép a logód ;]

RVPFigo
Szeva Pász! ezer éve nem láttalak. Animalnak meg: ,,I,, mert Karesszal felmentunk kurvabazmeg serverre hívni pár ismerõs arcot infezni, ezért õ kibannolt a serverrõl...Nagyon süllyed a hajó ha ilyen kétségbeesett tettei vannak, de remélem ennél nem lesz boldogabb...mindig kritizálta elõtte is játékstílust, de pont le se szarom, én úgy játszom, õ meg így. Szép volt ez a sof2, ideje felnõni. BB all

[HUN]PAStheLoD
jah, tényleg nem ^-^
de amíg nem "én pici pónim" DVD-ket akarunk cserélgetni, addig talán nincs nagy baj 😛 <#idiota>

[HUN]PAStheLoD
6400+ drágább is ..

Sáska
#77093-as hozzászólás<#nezze>

Mr.Grent
Vazz cod4ben maxmium 80 a fov, sof2-ben sem bírtam mindig hányinger kerülgetett. Ezért lett 100. De cod4ben 80 a max. 10 ropi ablakon ki?

https://grentmedia.hu

fdi-brutal
Nem kérdés, GeIL ,de már volt errõl szó itt a SOF2 fórumon is AMI NEM HARDVER FÓRUM ÁM!!!!!
😊

-FDI-Brutal-Hooligan

NaNoKuTyA
én geil-t veszek!😊

\':..:\'

czazsi
KÉRDÉS:

2 x 1 GB/1066Mhz DDR2 dobozos KINGMAX 3 év - 13.500 Ft

vagy

GEIL - Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 10 év - 15.000 Ft

???

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
"...úgy látszik a 6400+ van majdnem az e6750 szintjén..." Jaja, és ugyanannyiért is lehet megvenni a boltban! <#nyes>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

csadam
Hmm van valami abba amit mondasz flowa....<#banplz>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

[HUN]PAStheLoD
sajnos csúnyán lemaradt :/

[HUN]PAStheLoD
kijöttek az új gémek, amik eléggé odavertek az frame/sec arányunknak, aztán nyakunkon a karácsony... én is beújítok valószínûleg valamit, mer' ez így nem állapot, hogy akad a Forged Alliance 😊

[HUN]PAStheLoD
http://prohardver.hu/teszt/processzorok_a_felsohazbol/jatekok.html

6400+-hoz még nem volt szerencsém, de egy kis jóóódlizás:

http://www.tomshardware.com/2007/10/22/budget_overclocker/page14.html

http://www.legitreviews.com/article/583/9/

hm, úgy látszik a 6400+ van majdnem az e6750 szintjén. p00r AMD /:

A Kaszas
sof2-õt abba hagyni nem lehet.örökre rabul ejtett😄

*sof2

Azért még teljesen nem állunk le sztemtem a dof2rõl lesz még néhány alkalom h játszogatunk 1 kicsit v is én biztos.

LES FORZA INTER
sof2-õt abba lehet hagyni????<#csodalk><#ejnye1><#mf1>

<#nevetes1><#nevetes1>

Sötétedés után kitágul a világ.

ev1l FlOwEr
Tök jó, a fórum átment kodnégyes hardver béesz topikba.

Sof2-zik még valaki?

Én nem, mert(hardverfórum következik) harmatos vadiúj procim fagy, mint állat. Az élet nem egy habostorta....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RIZLA
<#mf2> 😊)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
kérem kapcsolja ki ....! 😄DD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

fdi-brutal
jó: fan😊

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Boltboy sose volt AMDfun😊

Különben is, ki az a Boltboy?😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
De ki az a Boltboy? 😄

https://grentmedia.hu

RIZLA
gépvásárlásrol jutott eszembe, de mostmár megkérdezem töletek(akit momentán érint) BoltBoy-al ménem veszitek fel a kapcsolatot ...... sztem egy probát megér.
Nekem ö rakta össze, és eddig nem panaszkodok 😊 és tokkal vonoval megállt kb 171.100.- 😊
én is AMD-t kértem töle, de annak ellenére, hogy Ö is AMD-fan, az intelt ajánlotta, eddig bejött ..... ár-érték arány döntött.
775 Asus p5b 965 DDR2 pcx
intel 775 core2 1800/800 2MB
piv 775 alpine 7 vent.
ddr2 800/1024 Mb Kingmax
320Gb Samsung SATAII
ház,táp
sb audigy 7.1
nvidia 8800gts 320Mb
lg h42n dvd

Lesz ma valami warféle este, vagy esetleg egy inf az ns-en? Vagy mindenki a félméteres <#vigyor> crosshairjét nézegeti a COD4-ben?

KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100

fdi-brutal
Ha valakit érdekel:
AMD vs. Intel

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Ha Intelt veszel, és még csak nem is kell a legujjabb lap akkor is kompatibilis lesz a 45nm-es gyártástech (820 millió tranzisztor quad-core-procik fogadására, azaz egy idejig elvagy vele.

Bevallom az AMD nem tudom, hol tart.

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
A laptopba más lábazatkiosztásu RAM való, de GeIL Ultra van asztali gépbe is természetesen..)
Ha valaki húzni szeretné a procit, figyeljen a RAM-okra is. Azoknak is legalább annyira tuningbarátnak kell lenni mint a cpu-nak, legalábbis nem ár😊.

ui: azért nem 100%, hogy minden cpu-t fel tudsz húzni egyformán, de 500MHz-et tuti.
Én 6300-at /1866/ téptem 3600Mhz-re😊,de hûtésre figyelni!

-FDI-Brutal-Hooligan

NaNoKuTyA
hát ja! depo.hu-n a legjobb 5-ben vannak rendszeresen!😊

czazsi
Hehe! Tegnap találtam én is rá erre a honlapra, elég jó áron kínálják a portékájukat!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

NaNoKuTyA
hát vagy most kell, vagy majd januárban....de addig nem hiszem hogy várni tudok!😊

köszi
mindenki most akar vásárolni?<#nevetes1>

Sötétedés után kitágul a világ.

NaNoKuTyA
a link helyesn: itt