109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #11618 Bazz segéjen már valaki, hogy a merciles pöcsöt honnan vehetem le. -
#11617 én pasim... attól jó... attól szerény :P -
#11616 bocs, csak a külföldi szerverekhez vagyok szokva :) ott meg nincs más esély csak az ha jól és gyorsan célzol. sajnos ugye ott a ping ellen is kell játszani :) és ugye akkor az ember vagy lehasal és jól lő vagy akár nincs is értelme lőnni :) szal asszem hogy inkább olyan megszokás.. mondjuk a magyar szervereken kis pinggel meg ugye halálos :)
Egyébként közelharcban én se hasalok le :) de egy középtávoli lövéshez minimum guggolás, távolihoz pl híd másik oldala -hasalás megszokott .. persze csak nálam :) viszont úgy elvileg én is jobban sebezhető vagyok mert ugye hasaló ember nem kifejezetten mozgó célpont..
asszem ennyi :) ja hogy profiknál.. nem.. profiknál teljesen máshogy van :) láttam már egykét szép megoldást, de szerintem a profi akit csak azután látsz meg miután lelőtt :) -
qrz #11615 ja Air szuperül nyomja! csak mindig ellenem -
qrz #11613 Ok.csak ugye valahonnan onnan indult a dolog,hogy mivel sok a játékos a cb serveren hosszura nyúlik a játékidő mer 300 pontkörül indul mint pl most a market garden 375/312 -
#11612 jé
megszólalt
:) -
#11611 nemtom nálam nemszaggat ;)
meg gratula egykét embernek meg a csapatnak (természetesen a másik oldalnak, mert szerintem nálunk csapatmunkáról nemlehetett beszélni :)
sajnos elég sokan haggyák hogy a másik csapat mindkét tank-spawn-oló helyeket elfoglalja, pedg zászlót védeni nincs jobb, mint tankkal ugye..
a ticket rate az, igen. és a max palyers függvényében nő, szerintem is lentebb állíthatnátok kicsivel, mert én még eljátszok másfél órán keresztül egy pályával mert legalább azzal is tanulom, de sokan nem így vannak ezzel..
további jó game-kat :) -
#11608 érdekes, amikor én ezt montam "nálato minnél több a játékos annál jobban megterheli a ti gépeteket" le lettem teremtve, h nemúgyvanaz ,) -
#11607 A ticketek számát befojásolja a max játékosok száma? Szerintem igen. -
qrz #11606 hoppá lehet hogy béna vagyok még ehhez .szal gyors bementem és megnéztem a battlaxe 174/175 -tel indult.de lehet nem is ez volt a kérdés csak beleugattam akkor bocs -
Lifeforce #11605 OBI is így müködik :( (BF) -
Lifeforce #11604 Hííí na mondom problémákat:
Mikor 50 ember volt fent akkor a szerver 30fps-el ment!100mbit vonal van alatta.Ezért a szerver oldalról nincs probléma.Elenben nálato minnél több a játékos annál jobban megterheli a ti gépeteket.
A leállás tegnap pedig azért történt mert a játék dedikált szerverprogramja egy nagy rakás szar mint ahogy ezt az OBI-sok is elmondták. :(
a következő fájlal van baja: ASEHost.dll
Ha van valakinek rá megoldása akkor üvöltsön.
addig egy restarter progival van megoldva :( -
#11602 ok
bibi? BB?
,) -
qrz #11601 Hali!
az OBI-n 175 pont -
#11598 Az OBI-n hány pont volt? -
#11597 Nem biztos hogy be lehet állítan minden pályára külön.Ha 3 körös marad szerintem 25%-al lehetne csökkenteni a pontot. -
#11596 Dede szerveren belehet allitani
Bibi :-) -
#11595 sry kicsit még törni magyar most jutottam az első koffeintartalmú kvmhoz :) -
#11594 szerintem a pontokat nem szerver oldalon állítod, hanem el van döntve játékilag okosan
ahogy a macska fel van szenvedve a fára :) -
#11593 Szerintem tokeletes az a 3 kor az nem kell bantani. Esetleg kevesebb pont legyen a nagy palyakon a kicsiken pl berlin meg tobb.
Nem de szerintem CB-sek inkabb szavaztassatok meg ezeket a dolgokat a HBA forumaban nem?
Az az igazi demokracia :-) -
#11592 A 2 kör szvsz azért nem jó mert akkor lehet döntetlen is.Vagy 1 vagy 3.Télleg milenne ha 1 menet lenne,de az több pontról indulna? -
#11590 esetleg time limit? mondjuk max 15 perc egy kör? az a csapat nyer aki jobban áll akkor? vagy valami? -
#11589 Nu a tegnapi új szerverről lenne néhány kérdésem:
Először felmentem olyan 20:45 körül, akkor még no pass volt, és úgy futott nekem mint még soha. Semmi lag, szinte "folyt". Egyébként BotB volt éppen.
Mikor 2x felmetnem 21:30 körül, már pass volt, és úgy laggelt nekem, hogy lehetetlen volt még tankkal is célozni. Kb. 30 palyer volt fenn. Ez mitől volt? A túl nagy pálya? A sok nép? Chello?
(ez útóbbi nem hiszem 25-30-as pingem volt)
Egyébként ha lehet egy tanácsom, elég lenne 2 kör bizonyos pályákból. Tegnap csak BotB-ot játszottunk kb. 3 órán keresztül... -
Seat-melo #11587 Egyébként ez jobb mint a pass. Szürödik a nép.Nem úgy mint tegnap... PLAYER26 vagy hogyis hívták azt az állatot! -
#11586 nah... átlag 40 hozzászólásonként raktuk be az infot :) azé mondjuk 50+ commentet elolvasni télleg durván fárasztó ,) látod én sem olvasok csak írok!!! -
Seat-melo #11585 Mindenesetre köszönjük az OBI-s fiúknak, hogy eddig tudtunk játszani. Volt hol és ellen szolg. nélkül.Tényleg milyenek ezek a fiúk mindig újítanak és néhány lusta ember nem tud játszani,mert legalább 1000 hozzászolással visszakéne lapozniuk! :-) -
Seat-melo #11584 Good morning everybody! work...work...suxx!!! -
#11583 eeeheheheheee -
#11582 sziaxtok :) -
#11581 meg jóreggelt
meg worksuxx
:) -
#11580 nemtom viked... még nekem is sikerült megoldani... szal nem lehet nagy ördöngősség ,) -
#11579 én sem próbáltam még, csak a fórumokat spammelem :) -
#11578 a zárt osztályon van passz
ez a való világ ,)) -
#11577 Az OBI- sracokat mi is kertuk, hogy legyenek ujdonsagok a szerveren. Ha maradi vagy az nagy problema mert akkor mehetsz jatszania DOOM I. reszevel. Nemgondolod, hogy neha nem art egy kis valtozatossag?
+ azthiszem, hogy akar az 50. kerdesnel is segitettunk azoknak akik nem tudtak feljutni az OBI-ra -
vik3d #11576 én csak azért beszólok az OBI nak...hát fiukák nembánjátok ,hogy senki nem látogatja a szervereteket? Talán gondoltatok rá ,hogy az uj map bevezetésével a nem feltuningolt játékosok nem tudnak belépni? nem lehet izgalmas 10 en játszani.ejnye ejnye.és le a kalappal a mai uj klánnak aki egy kis időre felállitott egy 50 es szervert -
#11575 -
#11574 Fel ne rakd !!!
Az utóbbi 11573 hozzászólás mind csak a game-t fikázza , szóval óvd meg magad legalább te az esetleges csalódástól , mint ahogy ezt nem tették meg az ide beírók . -
#11573 Szerintem szar, nem éri meg felrakni. -
#11572 (ki se próbáltam még)
Hiba? -
#11571 Nem néztem még meg, de ez ennyire jóóó gamma?