109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#11912 Mi az emil címed?
Thx -
#11911 Amint látom megkezdődött a takarítás . :) -
#11910 Miért nem a HBA-s forumba irtok,ott nincsenek köcsögök. -
#11909 Figyeled BB van rajongonk -
#11908 Légyszives Omahát mindenképp rakd be, illetve B17-es pályákat, ezen beállítások mellett:
admin.vehicleffratio 0
admin.soldierffratio 0
admin.vehicleffratioOnSplash 0
admin.soldierffratioOnSplash 0
"Free spectator camera"-t is engedélyezni kellene.
Köszi. -
#11906 ok. én mailt küldtem nekik ,)
akkor vmit csak megkapnak :))) -
#11905 Már írtam a moderátorok topic-ba , meg szólok mindjárt Dikkma-nak , hogy ez a faszkalap eltűnjön végre innen .
Remélem vmi sulinetes ( és/vagy ismeretlen kábeles ) , mert akkor könnyen beazonosítható és bannolható .
A'la csocso és version esete . -
#11902 remailem mindjárt megoldják... -
#11901 Legyszives hadjad abba kedvesen, azert mert 14 eves vagy ez meg nem igazol semmi ilyet -
#11900 Al elemein (ha jol irtam)
ez legyen mindenfelekeppen, mert nagy terek vannak es van b17-is
ja es ne 1-2 ora legyen Ati, hanem inkabb 10-tol holnap regglig, vagy legalabb 4-ig, de gondolom ugyse leszel fenn addig
mi se valszinulleg de nem lehet tudni biztosan -
#11898 istenem csak jonnek az ilyenek es jonnek es jonnek
-
#11895 frankie - praktikusan olyan pályá(ka)t válassz, ahol van repülő is, jeep is :) mondjuk wake vagy ilyesmi :) haccójjon :) -
#11894 thx :) -
[Dragon] Ati #11893 Ok. Szerintem megoldható. Csak írj egy mailt, hogy mit szeretnél jelszónak, milyen pályákat kértek, esetleg egyéb beállításokat...
-
#11892 show pictures - off
nah akkor mostmá vagyok megint :) -
#11891 De azert latszik, hogy nem hasznalnak toalette kacsat :-) -
#11890 Na hol van mar az a moderator
itt 8-10 eves gyerekek is megfordulnak es nem noket akarnak nezni hanem brutalis jatekokrol akarnak olvasni -
tokfej #11889 Nem lehetne ezt a képet törölni innét??????? -
#11888 Tudom, csak azert mondtam, hogy igy is kevesen vagyunk BF inkabb gyeretek eztet jatszni mindig -
#11887 l8air -
#11885 az eszkimókról azt kell tudni, hogy mivel mindig sötét van viszont jó a net mást se csinálnak, csak FPS-t játszanak ,)))
amúgy meg azt a szervert NBrigade szervernek hívták :) tudom... tudom... mind kezdő :)) -
#11884 igazából a ..::CB::..-seknek szólt. -
#11883 :) tény hogy nem 'suni' szintű játékosok ellen játszottunk, de végülis ott a pingről diskuráltunk ,) -
#11882 Hogyne hoznatok el, eszkimo szerveren jatszotok mindig, ahol epp most kezdik tanulni az FPS-eket -
#11881 SF-ben is vannak taktikusok :))) Mi úgy hívjuk őket: camperek. Ezért aztán a mi 5-6 "individualista (monnyonle!) egyéni skilles" játékosunk szétrusholta őket :)
Nemtom én BF-ni se nagyon tudok máshogy, mint futva :) Ha egy helyben kell lennem elalszom -
#11880 Attol fuggetlenul, hogy zendulest szervez ellenem
igaza van nagyon is
:-) -
#11879 na ja. bf powa :) nincs mese, legjobb online játék mostanában :) -
FreddyHawk #11877 Telitalálat :)) -
#11876 Yeeeeee
az francba ez olyan mint a TK -
#11875 gratula... -
#11874 na akkor most gyors 50 hozzászólást kérek hogy nelássam ezeket a gifeket.
thx. -
FreddyHawk #11873 Okkaj, nem ismerem azt a modot, mennyire számít ott az egyéni skill és mennyire a csapatmunka ?
Alapvetően Én az utóbbi miatt játszom egyáltalán multiplayer játékot. Az individualisták mennyenek kvékezni ( monnyanak le ! ) én csapatban szeretek játszani.
CS-ben ez úgy van ( és ezért szeretem nagyon ) hogyha van egy közepes playerekből álló csapat, aki kommunikál és van elképzelése arról, hogy mit akar csinálni, az szénné veri azt a csapatot, amelyik sokkal skillesebb játékosokból áll, de nem eggyütt nyomják...
-
#11872 Nem is kell SOF-ozni, inkabb a BFre koncentralni.
En is kiprobaltam a SOF2-t nemreg, de ugy le vagyok mar abban maradva, hogy csak nacsak -
#11870 a hentelésről ítélve cs-s tapasztalatod van :))
jah.. napi 3-4.. dejóislenne :) (nemmondom volt már rá példa hogy napi 8 online csak sf, de ugye akkor még no meló...) -
#11869 UT Strike Force (real mod)
:) -
#11868 lsd uzi ugyanez :)
persze az sf. bf ben kell minimális taktika.. meg a ts is csak előnyére válht a csapatnak
-
FreddyHawk #11867 Ez milyen játékban történt ? -
FreddyHawk #11866 Nem BF es meccsgyakorlatom nekem is van, tán nem is kevés ... Erre alapozom amit a felkészülésről mondtam.
Két út van :
- maradsz fun player, tolod a marhaságot minden este ( asszem Én itt majd jól leragadok :) és hentelsz a szervereken, néha elmész a ClanBase re, esetleg nyersz, de inkább bukta
- nekiállsz odakoncentrálni, tolod a gyakorlást, folyamatosan keresed az erősebb játékosokkal futó szervereket, és beáldozol min. napi 3 - 4 órát.
Ebben az esetben nagyobb esélyed van.
-
#11865 thx
szal freddy... a nudi SOHA nem tartott gyakorlást, SOHA nem volt taktikánk, SOHA nem játszottunk TS vagy más voice progival :) és 2nd position a ClanBase International Ladder-en azért nem rossz :))) -
#11864 második. van jpg is. uzi volt első 1 hétig, most harmadik, nb eu ctf ben első, nb eu 16. conquestben.. hmm magyar sf klán legjobb asszem 6. volt. ja meg első escape ban.. ge powa.