109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Frankie
    Mi az emil címed?
    Thx
  • skorpio7
    Amint látom megkezdődött a takarítás . :)
  • Tyler
    Miért nem a HBA-s forumba irtok,ott nincsenek köcsögök.
  • ssc-suni-hu
    Figyeled BB van rajongonk
  • Manta
    Légyszives Omahát mindenképp rakd be, illetve B17-es pályákat, ezen beállítások mellett:

admin.vehicleffratio 0
    admin.soldierffratio 0
    admin.vehicleffratioOnSplash 0
    admin.soldierffratioOnSplash 0

"Free spectator camera"-t is engedélyezni kellene.
    Köszi.
  • BurnBaby
    ok. én mailt küldtem nekik ,)
    akkor vmit csak megkapnak :)))
  • skorpio7
    Már írtam a moderátorok topic-ba , meg szólok mindjárt Dikkma-nak , hogy ez a faszkalap eltűnjön végre innen .
    Remélem vmi sulinetes ( és/vagy ismeretlen kábeles ) , mert akkor könnyen beazonosítható és bannolható .
    A'la csocso és version esete .
  • BurnBaby
    remailem mindjárt megoldják...
  • ssc-suni-hu
    Legyszives hadjad abba kedvesen, azert mert 14 eves vagy ez meg nem igazol semmi ilyet
  • ssc-suni-hu
    Al elemein (ha jol irtam)
    ez legyen mindenfelekeppen, mert nagy terek vannak es van b17-is
    ja es ne 1-2 ora legyen Ati, hanem inkabb 10-tol holnap regglig, vagy legalabb 4-ig, de gondolom ugyse leszel fenn addig
    mi se valszinulleg de nem lehet tudni biztosan
  • ssc-suni-hu
    istenem csak jonnek az ilyenek es jonnek es jonnek
  • BurnBaby
    frankie - praktikusan olyan pályá(ka)t válassz, ahol van repülő is, jeep is :) mondjuk wake vagy ilyesmi :) haccójjon :)
  • BurnBaby
    thx :)
  • [Dragon] Ati
    Ok. Szerintem megoldható. Csak írj egy mailt, hogy mit szeretnél jelszónak, milyen pályákat kértek, esetleg egyéb beállításokat...
  • BurnBaby
    show pictures - off

nah akkor mostmá vagyok megint :)
  • ssc-suni-hu
    De azert latszik, hogy nem hasznalnak toalette kacsat :-)
  • ssc-suni-hu
    Na hol van mar az a moderator
    itt 8-10 eves gyerekek is megfordulnak es nem noket akarnak nezni hanem brutalis jatekokrol akarnak olvasni
  • tokfej
    Nem lehetne ezt a képet törölni innét???????
  • ssc-suni-hu
    Tudom, csak azert mondtam, hogy igy is kevesen vagyunk BF inkabb gyeretek eztet jatszni mindig
  • air23
    l8air
  • BurnBaby
    az eszkimókról azt kell tudni, hogy mivel mindig sötét van viszont jó a net mást se csinálnak, csak FPS-t játszanak ,)))

amúgy meg azt a szervert NBrigade szervernek hívták :) tudom... tudom... mind kezdő :))
  • LSC
    igazából a ..::CB::..-seknek szólt.
  • air23
    :) tény hogy nem 'suni' szintű játékosok ellen játszottunk, de végülis ott a pingről diskuráltunk ,)
  • ssc-suni-hu
    Hogyne hoznatok el, eszkimo szerveren jatszotok mindig, ahol epp most kezdik tanulni az FPS-eket
  • BurnBaby
    SF-ben is vannak taktikusok :))) Mi úgy hívjuk őket: camperek. Ezért aztán a mi 5-6 "individualista (monnyonle!) egyéni skilles" játékosunk szétrusholta őket :)

Nemtom én BF-ni se nagyon tudok máshogy, mint futva :) Ha egy helyben kell lennem elalszom
  • ssc-suni-hu
    Attol fuggetlenul, hogy zendulest szervez ellenem
    igaza van nagyon is
    :-)
  • air23
    na ja. bf powa :) nincs mese, legjobb online játék mostanában :)
  • FreddyHawk
    Telitalálat :))
  • ssc-suni-hu
    Yeeeeee
    az francba ez olyan mint a TK
  • BurnBaby
    gratula...
  • air23
    na akkor most gyors 50 hozzászólást kérek hogy nelássam ezeket a gifeket.
    thx.
  • FreddyHawk
    Okkaj, nem ismerem azt a modot, mennyire számít ott az egyéni skill és mennyire a csapatmunka ?
    Alapvetően Én az utóbbi miatt játszom egyáltalán multiplayer játékot. Az individualisták mennyenek kvékezni ( monnyanak le ! ) én csapatban szeretek játszani.
    CS-ben ez úgy van ( és ezért szeretem nagyon ) hogyha van egy közepes playerekből álló csapat, aki kommunikál és van elképzelése arról, hogy mit akar csinálni, az szénné veri azt a csapatot, amelyik sokkal skillesebb játékosokból áll, de nem eggyütt nyomják...
  • ssc-suni-hu
    Nem is kell SOF-ozni, inkabb a BFre koncentralni.
    En is kiprobaltam a SOF2-t nemreg, de ugy le vagyok mar abban maradva, hogy csak nacsak
  • air23
    a hentelésről ítélve cs-s tapasztalatod van :))
    jah.. napi 3-4.. dejóislenne :) (nemmondom volt már rá példa hogy napi 8 online csak sf, de ugye akkor még no meló...)
  • BurnBaby
    UT Strike Force (real mod)
    :)
  • air23
    lsd uzi ugyanez :)
    persze az sf. bf ben kell minimális taktika.. meg a ts is csak előnyére válht a csapatnak
  • FreddyHawk
    Ez milyen játékban történt ?
  • FreddyHawk
    Nem BF es meccsgyakorlatom nekem is van, tán nem is kevés ... Erre alapozom amit a felkészülésről mondtam.
    Két út van :
    - maradsz fun player, tolod a marhaságot minden este ( asszem Én itt majd jól leragadok :) és hentelsz a szervereken, néha elmész a ClanBase re, esetleg nyersz, de inkább bukta
    - nekiállsz odakoncentrálni, tolod a gyakorlást, folyamatosan keresed az erősebb játékosokkal futó szervereket, és beáldozol min. napi 3 - 4 órát.
    Ebben az esetben nagyobb esélyed van.
  • BurnBaby
    thx

szal freddy... a nudi SOHA nem tartott gyakorlást, SOHA nem volt taktikánk, SOHA nem játszottunk TS vagy más voice progival :) és 2nd position a ClanBase International Ladder-en azért nem rossz :)))
  • air23
    második. van jpg is. uzi volt első 1 hétig, most harmadik, nb eu ctf ben első, nb eu 16. conquestben.. hmm magyar sf klán legjobb asszem 6. volt. ja meg első escape ban.. ge powa.