Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clusteren vagy ott? köv project mindenképp albi lesz nekem, de szvsz ott midik fognak pwnolni (3xbof3 hoho lolz!)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Kb ugy tunik, hogy lesz 15 midi grp, 10 hibi es 5 albi atm 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

jah, cluster után lehet átnézek oda is

xDDDDDDD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Ott lehet majd farmolni 😄

jah gondolta volna franc hogy egyszer i miss excal albs vmikor :|

új serveren viccesek a populationok:

1,

Midgard: 921 : 38.58%
Hibernia: 837 : 35.06%
Albion: 629 : 26.35%

2,

Midgard: 785 : 49.43%
Hibernia: 502 : 31.61%
Albion: 301 : 18.95%

/summon alb fg
x]

anti hero

akkor lassan wilkommen zu forstbewahrer klub \oo>

anti hero

Hangianix
Az szombaton volt es a Whiner grpja. 😄

bár az lehet manisch féle grp volt, már nem emléxem .d

huu kaimarra emléxem :d felakart mászni létrán legfelsõ szintre én meg alulról debuff stun azt szétlõttem mielõtt felért volna, mondjuk vicces volt hogy 2fg hibi nem tudott mit kezdeni fg albal towerben 😄 amikor wizard vp+aeddvel kiniyrt minket jót nevettem, stlong wardenel duoztam azt se tudtok mi van 😄

Hangianix
Szombaton: Roadie (sorc) Sheryri (caba) Wicked (theu, rr3) Cloudz (merc) Straef (merc) Battlefish (pala, rr3, no BG) Karnah (cleric) Killerbee (cleric) volt az osszetetel. Es szoptunk sokat a zerg miatt, de a kint levo egyetlen top grpot flawless vertuk ugy, hogy ok nyertek a mezzt. Nem volt semmmi voice com (ha nincs, az emberek sokkal jobban koncentralnak imo).

Vasarnap: Littles (sorc) Iltarus (caba) Koja (theu) Cloudz (merc) Faderullan (merc, Shorti jatsztott vele) Capricorn (friar, Roadie karija, eleteben eloszor jatszott BGert, meg is latszott 😄 pedig az egyik legjobb jatekos, akit ismerek) Kairamar (cleric) Killerbee (cleric). Fent voltunk Ventrilon.

siralmas hogy alb fg nincs is a serveren :| a te grpod (littles, attilas etc) + straef, toxi féle volt kint csak mást nem is láttam :ð

Hangianix
1 jo fightunk volt, ilyen 5 fg hib, 3 fg mid, 2 fg alb, a vegen csak mi maradtunk allva 😄 Mondjuk rajtam kivul mindenki halt minimum egyszer, volt aki 4x is 😄

Hangianix
Zergbol uber rp-ket lehet csinalni, ha van eleg dps es jol celzol es helyezkedsz. Szinte meg se lehet halni 😄 Tegnap allandoan lefagyott a gepem (meg a cabae), szoval szinte mindenki kipicsazott minket, pedig elmeletileg jobb grpunk volt, mint tegnap (gyakorlatilag szarabb 😄 ).

hát ja, meguntam azt hogy vagy nincs rp vagy köcsög módra addolok/leechelek.

no meg solo_duoval más esélyem nincs is xD fgvel hagytuk albokat többnyire, de még igyis szétzergelték õket :[

xianghua rr9es Jh-s meg egy láma fasz lolz :d

szombat: 37k most van 157k azé nem rossz ahoz képest hogy enemy ritkán volt xD

Hangianix
Pry/Hib zerger!!! 😄

jah ding brehon elf omg, lassan grove protector l0ol! :E

kb 20-25x öltem meg battlert hogy meg legyen :-o

milyen gyakori drop az?
de vajh albiba létezik-e? :p
eldemnek az volt az xp sleeves..

anti hero

Botond
fidelnek volt vagy 10 :-P nekem is volt 2 :-P
Embörök, valaki látott már valaha abból a dexes cloth battler sleevesbõl példányt? 😛 Létezik ez vagy csak legenda? 😊
Hangianix
De mar ket napja 😄

Botond
még a buffbotok is >.<
kint van a realm?😊

anti hero

hibik preNF alb / excal stylebe kenik prydwenen, /who emain 90 atm lolz 😄

zzz

yah :s

zzz

Hangianix
Jo volt tegnapi szolid hibi-midi tomegtalalkozo, nem Dori? 😄

boo

anti hero

Botond
+10% castspeed +25% heal/manapool capped con/emp/dex/hp/resistek valamennyi cap emelés is
AngeLujo

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
xD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

druidnak templatje? lehet érdekelne ismerõst .d

Botond
ez itt tucat+ szal 12+ full respec kõ akar lenni,ha esetleg nem érthetõ >.< az a space nem kellett volna bele,na mind1 már
:-))

Botond
rr5 ml8 warden+rr4,5 ml5 druid most akciósak csak CSAK 20k :-P tucat + fullrespec kõ meg ilyenek inclueded,vmi 30p cash,animist full toa gear etc
bár 2-3 RRbe beletelik mig belejövök megin, PvE monoton azt elég szépen belassitja az embert :I

QQ, kihagyod a cluster legjobb farmer grpját! 😞((

Hangianix
Torolni nem akartam karit, uj accot venni es elofizetni mind a kettore meg...

látod látod reroll kellett volna hibibe, uncle dorin megoldja!

😄

Grp looking for cleric, sorc, cabalist, a tank or two and a friar!

Hangianix
Jellemzo pelda, tegnap megkerdeztek, hogy nem kell-e valami kari (nevet nem irok ide, a flamet elkerulendo 😄 ), a valasz ez volt: de, 7. 😄

Hangianix
Ja meg sorc most csinalja ML9-et, mert eddig ML1 volt. 😄 3 milla rp es ML1 😄

Hangianix
Nem, 2 ember eltunt teljesen. 😞 1 koltozik 😞 1 pedig 1 heten belul megy 2 het szabira, szoval ha latsz valahol az 100% PUG. 😞

jah remélem játszol mostanság, grpunk ml8, artik többsége lvl 10 :p (én karimnak kell még 3 lvl jacinán azt rdy 😄) még 1-2 emberkének kell sc azt pwn pwn .d

jah én is nagyon gondolkozom mastery of magery helyett +12% melee resisten... közbe kiderül hogy rossz statokat irtam és csak 23% slash resistem lesz .(((

Botond
tudom ^.^ postfarming 4tw
Hangianix
Vegyel ra MoF-ot es resist is kisebb lesz 😊 Mi cabank, sorcunk alapbol PD3-mal tolja 😊