Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked meg lassan elfogynak a free character slotok mi
xD

anti hero

hat ez tenyleg xD

anti hero

Hangianix

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Csabee
cirmoscica...

Tafaya
cipõpaszta?

ja azt en is.
latnatok milyen barna vagyok.. mint egy ci...
x]

anti hero

Hangianix
Napozik!

wow de már azt se igazán.

Lourker

wowozol vagy gw?

anti hero

Én is tudom, csak a fórumon ezt a nevet használja azért írtam ezt!;p

Lourker

Uberlama
ja hát wl is op meg sorc se egy util hiányban szenbedõ class szal.. és külnben is nerf õket elõször mert hibik mennyit szenvedtek már OFbe vaze!!! ... xDD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
😊 Nem tudom mikor futunk ossze, szinte senki nem elerheto, szinte 0 esely RvR-re atm :< Augusztus elejen nem leszek, talan kesobb 😄

jah ding rr4 megam8, 397 dex of pwnz on da move xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah nevetséges , de vicces ahogy a sok szimpatizáns tagadja és warcock-bdre meg sorcra terelik a szót mindig amikor bansheera terelõdik a téma 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Boltnak is valoban kicsi a range, de ae es tobbet sebez, mint a single 😄

Hangianix
Hat kb. Legalabb azt, hogy ha nem is a castertol valo tavolsag, de a latoszogenek a kozepetol valo tavolsag szamitson.

Uberlama
nem tom, hibibe játszok én is és látom hogy mit tud egy normális rr agyontoazott banshee de ez még nekem is szurja a szemem mert op bazze xD

azért vicces hogy Front_AE/bolt/DD/root + taunt + grp magic ablative egy lineba van xDD

yep, no drop_off AE dmg... ezt melyik fasz találta ki 😄 de asszondják a hibi rajongók hogy fair mert csak 700 range + ae bolt 😄

xDDD

Uberlama
conenál se ártana a távolsággal csökkenõ sebzést bevezetni tbh mer ez igy picit op ^^

Hangianix
Kb. Remelem nerfelik tauntot es conet a pitlibe. 😄 Taunton legalabb a range-t kellene, ha mar uninterruptable :<

akkor 2 bg - 2 pb / cone azt csõvázz.

sztem nem megy jol a szeker, mert nagyon hianyzik nekunk az ae dmg.

anti hero

de ha jól megy a szekér felesleges, 2 bm assist - hero assist/grapple chanter @bg warden - druid bof3/moc1 - druid moc3/prvmi - bard purge3 a terv és jól játszva ez is elmegy.

Most van egy jó bainshee grp prydwenen az a Quama - féle (alias kesa grp) gyerek jól tükrözi miért op a bainshee sztem (2fg hidon mezzelve, twf + 2 cone + ae root)

1-12 was just killed by Quama! de kb 1-2seces eltérésel, a towerben csücsölve xD szal se moc semmi nem kell és viszi a népet, szal ha változtatni akartok akkor

1 champ/hero
2 bm
1 bainshee

nah jó éjt xD

zzz

jó az a setup sztem amivel mentek, de zerg ellen több caster kell.

1, Chanterbe az a poén hogy 50-60% resistre is rálövi azt a 450-600as dmget + pbae + pet interruptra + debuffol eldnek
2, viszont ha engem kérdeztek és most kéne karit csinálnom akkor valszeg bainsheet csinálnék, egyszerûen közröhely az a karakter atn 😄 Sajnos bekell látnom hogy esetek többségében jobb mint az enchanter, solo casterként sztem eldel egyszinten van, talán még azt is veri
3, én maradok a chanternél mert nekem tetszik de lehet felhúzok egy bainsheet is csak a vicc kedvéért, de ebben a hib grpban én old school felfogást vallok szal: eld_chanter_hero_bm és kész :-)

zzz

2x bainshee zerg farmra, fgre meg bainshee+eld vagy eld+chanter.

nekem tetszik a bainshee, de az eld+chanter sztem jobb... és bainsheenek érik egy nerf nagyon. (tauntshot op, cone_op)

zerg farmolásra: 2-3 bainshee, jobb mint a PB sokkal 😛

zzz

Jaha 2.5 óra aktiv játékkal 30k nem rossz 3 random emberrel akik nincsenek ventrillon (igaz nagyobb rrek mint mi) És végre levertük tiszta fightban a legjobb alb groupot 1 halállal (eld oneshotted once) igaz rr11 theu helyett most rr7 caba volt a groupjukban.

Uberlama
csak ugy érzed 😊

Hangianix
BGzett Bainshee az mar mar beteges.

Uberlama
amikor banhsee volt nagyon arattunk, mondjuk jo volt a játékos nagyon.
most rr10es ani + eld +2 bm van és elég jo, nem zerg ölö igazibol de fgbe nem rosz. banshee mondjuk fényévekkel jobb, majd vmelyik nap kell egy chantert behivni hogy lássuk az mit tud.

AngeLujo
ma 2x bm + ani + eld és eléggé osztunk, igaz ani rr10 de elég komolyan leverünk közel mindenkit 😛

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

figy rock

mi atm 2 bm champ light eld megyunk de vhgoy nem az igazi.

szoba jott meg ilyen 2 tank 2 caster, csak en vhogy arra hajlanek hogy akkor chanter+eld mind2 mana es akkor van szep pbaoe, debuff assist nuke, meg kismillio util

van meg ilyen hogy 1ik kcaster legyen banshee.. uber dmg etc hat nemtudom...

nem tudom szted debuff nuker paros jobb lenne?

anti hero

bár mi most 2 bm chanter heroval megyünk atmz, eld under construction

zzz

eld-chanter-bm-hero ftw :p

zzz

ja kene egy debuffer csak erted.. akkor meg vmi nemlesz ;<

anti hero

jah skac is az mondta (full toas rr5 eld, light spec) hogy addig nagyon szép és mókás amig bele nem futnak vmi resist buffos grpba mert akkor ilyen 330-400 közötti dd nem a legjobb, mig debuffolva 600+ 😄.

zzz

(46+14) ofc

egyebkent kurva jo kari ez az eld de hogy nincs spd ez kezd az agyamra menni x]

anti hero

rr4es vagyok atm (46+15light) es resist nelkuli guyra kibaszott szep a nuke de pl a mindig resistes midikre nagyon gaz ;<

anti hero

Hangianix
Az lassu 😄 Reaver bomb, TWF, VP es AE dd!

eldritch mana spec olyan 370-470, light spec 400-500 között szvsz bár lehet magasabb

hát ja lehet hogy lord a tank de friar resist nélkül rr3as debufferként nukoltam rá 450-550 között, ez olyan rr6-7 felé fix 500-600 😄

foleg mikor a lord pala m8 mellette all.
tenyleg vicces, bar ha nincs friar akkor xD

anti hero

de ice se rossz pbae miatt persze az is tréfás lehet de nem respecelhetem :|

majdnem az összes caster 2shotolható vele (viccet félretéve) 1280 spec cap, 730-830 a sima, nah ez castere üt általában 800-900 spec - 400-600 spec 😄

gyikok, bolt pwrz

lyonessen minden wizi ice oO (marmint a rr8-9-10-11) oO

anti hero

AE_dd for the winz meight!

Hangianix
Nincs VP? Hat mivel akarsz zerget olni?! 😄

nah majd cluster után meglátom mi lesz, lehet kikunyizom a srác fire wizardjat egy hónapra, bár az kicsit tré grpban... bár rr10l1 szal a dmg azé annyira nem rossz 😄 mom4-wp4-int4-dex4 :d

az sztem is : )

anti hero