Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Megneztem a bainsheet. Hat bazz. Nem ertem miert mondjak azt, hogy nem durva, ha egy beaddol rad, siman kicsinalja az egesz grpot es lehet eszre se veszed :p BG-zve a legdurvabb hibi caster imo. Plusz uninterruptable taunt (2300) es pbaoe root :o Meg egyeb nyalanksagok. Szoval reroll bainshee Dori 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple boooring boooring

Botond
na de mint tudjuk warden > all ^.^
na persze .. zzzz

anti hero

nerf tobb power jon vissza mint eldemnek;<

anti hero

Hangianix
En is probaltam, de nekem az lassabb, mert oda kell vinni az egeret :<

AngeLujo
ja mondjuk én egér görgõvel váltok qbart általában szal a shift + x nálam nem szól be 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
De nem, mert ott meg tudom, hogy shift4+4 az mi meg ilyenek. Rangerrel meg jo, mert a qb ketton olyan nem fontos dolgok vannak es azokra, ahogy Stalek is mondta, csak klikkelek.

AngeLujo
én külön qbarra wardennel csak buffokat meg artikat/potionöket raktam ki, többire nagyon ráállt már a kezem. infin meg külön idegesít pár dolog ha 2 qbar van 😊 szal imo leginkább healer classoknak jó ez a sok qbar mer amúgy is nagyon sokat kell használni (wardennel 5+1 pl)

Hangianix
Ja, lehet megerne az osszes potiont, artit (5) kirakni. Pl. SotG-nak muszaj latszania, kulonben mindig elfelejtem 😄

Hangianix
Szerintem meg egyforman lehet jo grpot mindenhol csinalni. Ha azt nezzuk, hogy fix 8 kari lehet bent a grpban, akkor nem mondanam, hogy albi a legjobb, ha lehet benne cserelni (pl 1 bger 1 caba), akkor nem rossz.

próbáltam, de már annyira megszoktam a shift+1/2/3-t hogy idegesitett inkább , bár artifactokat/potionoket/convoker ml-t kirakom egy másikra QBre és az jó volt, de spell amit sokszor használok az már vhogy nem arra a jó öreg sheeftelés .p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
amugy meg legjobb grpot albiba lehet csinálni atm 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

champon ugyanígy bg, potionok, stb...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
nem igazán látom bard miért op. mondjuk nekem ritkán áll a kezem az instamezzre mert castolos is elmegy ált vagy ugy is sosolt az enemy.
Mondjuk most nagyon idegesitõ desktop crushom van, és logba mindig azt irja hogy nem tudta betölteni vmi drum meg lute itemet ami mokás mert max harp van nálam... és bizonyos idöközönként mindig ledob desktopra, ha hajozok valami másik zonába akkor meg ahogy beérek >.<

jah, qbindet én is megszoktam. Az extra q-barokat olyan stuffokra használom, amit egyébként si egér kattintással szoktam használni, pl potionok, artik, 1-2 RA, ml-ek, és insta spellek...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
hát kétlem tekintve hogy nem igazán rvreztem még bard most lyot kivéve o.O excalos si cuccba lévõ 0 artis rr2es bard meg nem mérvado.

Hangianix
Ti hasznaljatok a tobb qb-t? Clericen egyszeruen nem jo, mert 5-ot hasznalok aktivan (ok, abbol egy a potion 😄 ) + 9 dolog van qbindelve es nem szokik ra a kezem, hogy nem valtok. :<

Rangeren ellenben jo, mert 2 qb van osszesen, oszt elerem mindet egybol 😄

bard oped
healer oped
sorc oped
hehe minden csak nézõpont kérdése 😊
jó az új caster speed, bard nyomatja end songot többiek meg sprint chanter speed mellett, na ennyit arról hogy kell endut varázsolni

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Eddig mindig arra panaszkodtak hogy tul sokmindenre kell figyelni bardnal ....
Uberlama
ezek csak tények :<

Cwy múr with dévid hászelfut

Uberlama
hát a bárd igen mesze van attol hogy nerfelni kéne mert talán a leguncsibb és legroszabban megkreált ccer kari a 3 közül. Sorc egyértelmüen op, healer meg háát, szal az se szar. Bard az igen gáz, mezzelsz ,sos , endut fel aztán mezz spam amig van manád meg instadd, ha egy pet van rajtad és nem ütik le akkor mehetsz afk, zo-t el tudod néha nyomni meg fzt évente egyszer kb ennyi. izgis ^^

Botond
de kedvencem a pvp szerveren online 90account :-D ott minden zónába jut 1db player(egy része ennek buffbot mondjuk,de sebaj),és azok ölik egymást :-D
Hangianix
Vegre tudtam a negros kepemet postolni FH-n. 😄

Botond
cluster van már,vagy még csak 1.75? Amúgy látszik,hogy nyáriszünet van,máris 286acc online excal+prydwenen,ebbõl már majdnem kijön egy relic force :-o
Tafaya
Na végre, ideje volt a bárd nerfnek 😛

Uberlama
lyon is csak bardal. na rox >.< rightnow >.<

Uberlama
van vkinek desktop crush ? 😞 mer lyon egyfolytába crusholok, mondjuk pryn meg egy se volt szoval nem vágjuk atm mi lehet 😞 hallott vki ilyesmirõl mostanába?

AngeLujo
op warden pow pool 😄 (érdekes bug mindenesetre)

Hangianix
Illene. Mar kaptak egyet, mert az ae bolt es egyeb dd kb 50%-kal volt magasabb, mint az ellen hasonlo classainak single valtozata 😄

jah lehet meglesz 3 animist 2 pbae grp akkor feltoazok egy bansheet is 😄 bár sztem kapni fognak egy nerfet :d bár meglátjuk sztem chanter is egész jów rr6 felé

én megölöm elõtte õket

Hangianix
Csak ugy klikkelgettem es eloszor neztem, bazze, tok ismeros a nev. Azutan leesett :p

Hangianix
Azert nem mert banshee az jobb. Enchanter akkor erne meg, ha ml9 lenne (gondolom mind az), de banshee siman tulsebzi + interrupt hegyek.

upsz 2ik kepen nemlatszik hogy leirtottuk a fel hegyoldalt ;<<<<
csak elotte ubi kommentje hogy "ott sok" x]]]]

anti hero

en meg lészarom a stealthereket x[

anti hero

Uberlama
tbh én elfutottam akkor o.O Settenkedõ, piros rr6 az infim.

AngeLujo
ja hát sm a legnehezebben solozható karik közé tartozik, csak olyat támadok be akinek nincs brittle guard egy darab se és fut felém. ilyenkor általában a pet lagol annyit hogy ne tudja felfogni se a PA-t se a CD-t és ilyenkor nyert ügy alapból 😊

Victory volt 😊
a második even :p

tényleg most melyik infil voltál? mert volt egy aki nagy zerg közepén pazott be és volt egy aki hibi towerhez közel

elõbbire tippelek :d az elsõ az rr3as volt

Hopp egy 500as anni a nevet-se-tudom-kin utana xD
mondjuk bainshee alapból 600+ lõ lehet meg insta interrupt etc oO

chantert miért nem használ senki? rr2 és simán ártottam 380-500 albra és 450-600 között midire + pbae ami bgvel azért elég jó kis móka :[

naja, bár nem fogom solóra vagy esélytelen duokra pazarolni az idõmet... no util casterel waste of time szvsz, inkább kitoazom a shadet :-) Aztán ha öcsém ml8 és toazva van sztem jobb ha nem támadsz be. Egyébként érdekes, hogy hero nélkül tolják a hibi grpok ezek az archer addok iszonyat irritálóak guard nélkül, 300-800 közötti dmg mindennapos 😛 DE majd meglássuk, sztem inkább 500-700 lesz a pa és nem 700-1k, bár mint mondtam nem számit. Spiritmasteremel szerettel várlak titeket mondjuk (rr10es infilnek 0 dmget sikerült leosztani, pet for the win, de a rekord még akkor is a 2 infil és 1 merc vs én 😄 bár akkor moc3 lájftep volt nékem amivel ha bénák a srácok fg-t lelehet kapni xD

Hangi: TDD mint beszéltünk msnen iszonyat bénán tolja (nem ehez szoktam mindenféle elitista képzelgés nélkül, de ez nem az én szintem... ilyen rr8 stickcasterafk bg meg hasonló nagyon ügyes emberek, bár most nincs bárdunk úgy hogy lehet kénytelen leszek 😄). Állandó setup nincs de amit nagyon szeretnek az a 2-3 blademaster, 1 vampiir, 1 bainshee/eld és a szokásos support vagy a 4 blademaster setup iirc no meg a 2-3 hónapig tartó template épités etc...

Bainsheere ráfér egy jó kis nerf ahogy néztem a DMG-t Kesanak (rr8as clericet 3 lövésbõl megölt etc oO)

Uberlama
uh pedig nagyon roxstar thread volt ;< ennyi idiotát rég lehetett egyszerre látni egy topicon belül tbh ^^