Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

come reroll alb ^^

anti hero

Hangianix
Mellesleg, hogy ez a Xianghua mekkora egy f*sz. Erdemes olvasni az FH-s hozzaszolasait. Eleg erdekes felfogasa van 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Csak az a gond, hogy mindenki egy zsebkendonyi teruleten van es eselytelen. Tegnap betamadtunk 1 hibi grpot, a felet megoltuk, amikor rank addolt egy midi grp, na azok is haltak, amikor beaddolt Qama and co, veluk mar huzosabb lett volna, de szerintem volt esely, hogy nyerjunk, amikor megjott Aldoran es csapata 2 fg-vel.

hát most albiként iszonyatokat lehetne farmolni prydwenen, 3-4fg set hibi grp + ua random, midiktõl 1-2 set grp + 2-3 grp random

erre jut kb fg random alb és 2 fg set

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
cluster után egy jo albi grp lenne a nyerõ tekintve hogy sokszorosa lesz a mid-hib setgrpok száma az alb setgrpok számának.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tafaya
Azért valamit jelent hogy a Lamorak-on elsõ 20-ban nincs albi 😊 Asszem clusterig lehet fel kellene tolni Excalon egy vampirt 😊

Hangianix
Ezt meg mindig nem ertem 😄

#38257 ??? ? ? ??? ???? ???

kezdesz 'albulni' ?
x]]]]]]]]]]

anti hero

Hangianix
Kit erdekel a delelott 😄

felreertettel en delelott 10 orara gondoltam nem estere..

anti hero

Hangianix
Legviccesebb a VP. Ircen allandoan irnak, hogy legyen fg vs fg fight valahol, meg ok sose addolnak. Tippeljetek melyik guild addolt rank _mindig_ ha mar harcoltunk, fuggetlenul attol, hanyan voltak mar rajtunk.

Hangianix
PE-vel (ok se full PE voltak) volt egy kozos fightunk, mi betamadtunk 1 fg midit, ok 1 fg hibit, de kb. egymastol 2500 range-re ment a harc. Jott fg midi es 2 fg hibi add, na azokat megoltuk kozosen. Mi leleptunk, akkor jott meg ket fg midi, akik kicsinaltak PE-t.

De azert vicces, nem addoltunk ra PE-re amikor hibikkel harcoltak, 2 perccel kesobb ok meg siman rankaddoltak, amikor mi harcoltunk.

Botond
szal 2 rr8as 14warderrel?:-D
tegnap 2 fg albi összefogott a végén, átlag rr6 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
na akkor tudod hogy milyen nekünk rr4es hibi grpal harcolni lyon xD napi 2-3 tiszta fight van amugy mindig zergelnek minket, minimum egy grp addol, 90%ba ellenféltõl , és ha 3. oldal jön akkor szinte mindig minket ölnek elõször ^^ kb olyan érzés mint OFbe hibinek lenni és már emain elõtt 2-3+fgbe botlani felfele jövet 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
2-3

miert hany grp megy atm albiban?

anti hero

Hangianix
Biztos, de minek nezzem meg, ugyis csuszni fognak 😄

Botond
cluesternek van már vmi ETÁja?
Hangianix
Es tomegevel utaljak az easymodereket, mert 3 fg siman van minden fightban rajtunk 😄

Botond
mert mindenki keresi a kihívást,csak albok nyomják az easymodeot,de arra nincs sok jelentkezõ :-D
Hangianix
Pryn nincs grp? Hat albikent kurva sok grpot latni 😄DD

vicces hogy mi tortent az angol serverekkel, na nem neztem es a nemet servereken sincsenek sokkal tobben, de megis, itt bazzeg sosincs hiany enemiben, inkabb tobb van mint kene 😊 reggeltol mennek grpok (szvsz mar most van kint legalabb 2 hib fg es tobb enemy esetleg vmi keeptake towertake zergecske) es estere meg olyan zergfest van hogy csak na .. minden nap ujrarajzoljak a terkepeket a lyonessen, a relicek is elegge gyorsan mennek ideoda..
es DL elott eszmeletlen kurvasok ember szokott lenni foleg estetol.

szal nemtudom

anti hero

Botond
MMO!!!!!
Tafaya
LOL, Pryd 75 fõ, Excal 74 😊))

Tafaya
tbh ha lesz classic server tuti hibiben nyomom majd 😊

Tafaya
Albok OP-k, nekik elég ennyi 😊

Hangianix
Bah Loth, egy masodperc kellett volna meg az emotomhoz 😄

lehet albiba nincs.
albion ugy is sux

anti hero

hibiben van ennyit tudok, midibe svgon egy str_rf verzió van

zzz

mármint albiban. dexest még soha. voson meg csak a middiknek irja, szal elbizonytalanodtam.. :p
heh
én bakter clothba még csak aucity-st láttam.
Hangianix
Jah, mi quick-kel kapjuk, mert par idiota VN-en azt irta, hogy az kell a speedhez. (Mekkora flame bait thread volt az lol 😄 )

minden realmbe van imo 😄

zzz

srácok, 100% hogy ez a battler dexes cloth sleeves megvan albiban is, és a battler dobja? Albiban volt bárkinek is? vagy csak az oped hibbiknek van?
Hangianix
Eleg lol. 😄

celeritybe ofc 😄

zzz

Hangianix
Ez Rock guildes szovegere ment 😄

Hangianix
Marmint melyikbe? :o

Hangianix
Ja ok, az kiment, hogy ott nincs BG, meg egyeb ML szutyok 😊

erm lolz, bg nélkül tankalotba bof szted mit jelent ? 😄

zzz

hmmm rr10 fire wiz + bb acc kölcsön lolz, érdekes emberek ezek a svédek. adtak 60napos game cardot wowhoz csak azé hogy GM jogot adjak neki a guildem-ünkbe

xDD

zzz

Hangianix
Lol. Oszinten szolva nem neztem tul sokat a labat, csak az udvariassag keretein belul. Milyen lett volna az, ha unottan elfordulok 😄

Botond
mondjuk kicsit túlzásba vitted az asszony lábainak stírölését,de megbocsájtok :-P
Hangianix
Ja, jo volt 😄 Sokkal rosszabbra szamitottam. Es a film is jo volt. xDDDDDDDDDDDDDDDD

Hangianix
De hat itt is lehet 3 BoFjuk, szoval mi a kulonbseg? 😄

Botond
szombat fénypontja a mrs.smith volt ^.^
hát épp azé 😄

zzz

Hangianix
Uj RAk lesznek nem?

Hangianix
Cluster.