43179
  • Bhalage
    hat nezd :
    az a rr12 rm olyan dmgt leoszt amilyet te meg nem lattal (de most ugykepzeld hogy van amikor a tankokat 2shotolja ;o ..) rajta van szinte mindig a BG na msot uss le egy rr9-10warrior pls mikozben rm baratunk batran szetnyom barkit, ha interruptot kap azonnal elmocol..
    rr11 bdt - no comment
    2*rr11 zerk assist - no comment again. 400-800mainhand dmg a minimum
    rr11 shaman - interrupt * 10
    2*rr11 healer (v rr12 Hi!) - di3 bof3 es a tobbi ololoöloololölolhim8s!

szal kb ennyi :)

es ahanyzor talalkozunk mindig fent van nekik minden .. nem azt mondom hogy az a wtfpwwn azonnal meghalunk mert vannak olyan hibi grpok amik valoban 10sec alatt fexenek, jo fightokat nyomatunk de amikor nekunk elfogy minden nekik meg boven van a tarsolyban QQ

tovabbi QQ hogy ezek imadnak zergelni =)

na errol ennyit
    : )
  • Bhalage
    ja nem volt wardenunk es resistek nelkul eleg gaz volt sztem. a BG meg uber gyenge volt mert a kommunikacio ugye... szal nemtudom nekem aze ilyen szempontbol 1000szor jobban bejottt egy HH BC egy valravens vagy aod magyar etc csapat. ahol magyar vagy jol erttheto angol a ts..
  • Bhalage
    nem lattam Areat-ot csak Zwezz-t a masik healert nem tudom hogy hivtak. ha Areat volt bocsi, de tenyleg nem lattam a nevet (Hersi Areat elegge feltuno =)
  • AngeLujo
    le kell ütni őket a faszba mint egy rr2-est és le van a gond :D bár ahogy néztem stev újabban a tankokat csapja ki elég nagy sikerrel és rr10+ healer ide vagy oda 2-3 tank + 1 castert nem tud túlhealelni :)
    bár amennyit én játszok lehet csak azon ritka alkalmak ezek mikor bent vagyok :P
  • Rockety
    szép lehet rr10-12es healerek ellen annyi utilal aami kitesz egy rr5 alb grpot .E
  • Rockety
    lol. az aranyos
  • AngeLujo
    nem is neked szólt nubie ;<
  • AngeLujo
    ugyanezt a setupot fg vs fg-be szivattuk hétfőn párszor de sajna sok volt az add és ofc midi részről :< (én voltam veled :p)
  • Uberlama
    shit happens megam8 :) az az igazság hogy abszolut hidegen hagy hibi :) esetleg vmi tankot vagy albit még fél állásba vállalnék de azt is nagyon meg kéne gondolnom ;-p nah off >)
  • Weld
    Mintha Areat velük lett volna ő meg rr12healer;P
  • Bhalage
    ma esti setup:
    2*rr11healer
    rr12 rm
    rr10 shaman
    rr11 bd
    rr9warrior
    2*rr11zerker

tok jo volt tenyleg
  • Bhalage
    na jot gemeltunk ^^ harjsi mondjuk 10bol 9szer szopat QQ
  • Rockety
    Na Botond, Wowba még ilyen is van,,,
  • Uberlama
    nem iiiis!! még él az accom! .. valameddig :p
  • RogueGigi
    puppy hihetetlen mennyiséget beleölt a játék néhány aspektusának kitapasztalására :D
    pls rájött hogy működik a ws, hogy módositja a dmget.. kicsit megszállott az biztos :P
  • AngeLujo
    nekem puppet okoskodta ki valahonnan hogy az összes secondary 50-es style így megy, de nemtom ^^
  • AngeLujo
    ex-daoc-player QQ ;<
  • Bhalage
    infi QQ
  • Uberlama
    mondjuk mind1 mert a 4. stylet bevinni csak gyengék ellen lehet annak meg ugyis mind1 xD
  • Rockety
    hmm lehet akkor,
  • Uberlama
    az elég érdekes tekintve hogy a ripper lényegesen kisebbet sebez mint akár hamstring akár leaper vagy rib sep és amig magasabb volt slash jobban ütött ha jol emléxem ^^ persze lehet én emléxem roszul de amikor hamstring üt mondjuk 270et leaper 250 akkor ripper jo ha 200at >.<
  • Rockety
    lvl 50 dw/cd stylera hat, csre nem
  • Nosfer
    Nekem leszettek minden ruhát sorcról, theuról, clericről xD + 3 lowlvl kariról xD (40,29,36) Még semmi fejlemény, az már tuti h ha nem adnak eleget h megcsinjam legalább 1 karim scjét rendesen akkor minden zsét transferolok hibibe :\
  • Uberlama
    lol ^^nyilván nem solozni. egyelőre csak megcsináltam a tempet mert nem nagyon láttam pole arms sct azt kész ^^ meg láttam hogy 1.78ba lehet majd malicet és battlert poleként aktiválni ennyi :) bár akkor már valszeg champ weaponre érdemesebb lesz építeni, esetleg dragon pole bááár nem tom. na mind1, csak elméleti a dolog mert ugyse fogok daocozni meg hát arms az nem tul grp friendly sajna
  • Marchus
    mire kell neked az? nhem hiszem hogy groupba nagyon bevennének, és ha solozni kezdesz, akkor kell a parry. Bár akkr már inkább speccelj crossbow-ra és menj fel egy towerba... és minden 10. percben menj le solozni az übah rr5-ös abilityddel -)
  • Uberlama
    aham ok , szal dex nem lényeg annyira, slash meg valoban ugy van hogy lvl 50eshez kell a minél nagyobb spec 50es stylera, legalábbis infinél lvl 50 cs style nem üt tul nagyot mert nincs tul sok slash >.< no mind1
  • RocketyATwork
    parry = dex

quickness mindenképpen érdemes maxolni, pole-t maxolni egyértelműen, slashből elég az effektiv 51es wpnspec (ha minden igaz, bár lehet a lvl 50-style style dmgét itt is a weaponspecből számolja, nézz után szvsz.)
  • Uberlama
    btw vki meg tudná mondani mire kellhet slash pole armsnak a dex poleval a kézbe? ill hogy érdemes e maxolni quit neki, meg hogy akkor slasht meg polet is maxolni kell ? :o akarok csinálni egy sc tempet poénbol azt ezekbe nem vagyok biztos.
  • Uberlama
    én ugy látom csak azoknak mászott el cuccok akik akkoriba játszottak amikor volt a crash nekem se tünt el semmi lujonak se, és egyikönk se játszott akkoriba, ill lujo bent volt hereticjével na arrol eltünt minden (lvl 13 ? :p )
  • RogueGigi
    Hát remélem igazad lesz.. Bár most még renew-t sem terveztem perpill, illetve tervezni terveztem, de majd talán később..
  • RocketyATwork
    szvsz addig nocare amig nem RN-zel akkor, valszeg megnézik mentésbe mi volt rajtad,,, mondjuk nem értem miért nem roll backeltek, akár napokat is....
  • RogueGigi
    Azért ez érdekes lenne, egy full toaed caster meg egy fulltoaed bm. Hero nem volt toázva de volt rajta egy ml10 set. Hmm itemek meg.. tele voltam ml10es cuccokkal, vagy 5 ml respec, kardok, pár vest meg gatya, fel sem tudnám idézni mennyi szar volt rajta.. lol vagy 3 hónapja nem loggoltam be oda. Azér mijafakk, nincs ezeknek mentésük?
  • RogueGigi
    Bakter, accountom amin a karijaim vannak ott már vagy 2 hónapja closed, akkor ha most nem jelentem be, hogy hiányzik egy s más, akkor azokat buktam mind?
  • Botond #39228
    Jobb a színösszeállítás.Mondjuk szerencsére daoc pve nem gond,szinte nincs is,mehet a pvp mostmár,hogy van szerver. ^.^ Skill teszi az embert,nem a ruha. :-D
  • Tafaya
    rog-ot és craftolt cuccot nem tudnak visszaadni afaik
  • Uberlama
    a mokás az lesz ha vkinek van még event fegyvere vagy ilyesmi és az tünik el ^^ mert ugye ilyeneket nem tudnak viszaadni ha jol értettem requielt ^^
  • RocketyATwork
    nope, még nem.
  • Uberlama
    Dorins fele fogyokura ? :p
    kaptál már visza valamit ?
  • Rockety
    Nah ez lesz a sigem FH-n :D

• Bhalage
    picurka ^^