43179
-
#39421 szokásodhoz híven... ;< -
Marchus #39420 má megen megöltem a fórumot? ^^ -
Marchus #39419 én is :E -
#39418 mindig is tudtuk hogy nem vagy teljesen normális ember :p -
Marchus #39417 Árpád GYP-és gimnázium.
Spec mat, ahol még a normális ember se jár...
ide nem kell daoc hogy ne legyen az embernek RL -je xD -
Mersain #39416 Legalabb 100 as dur-al kaptatok vissza a cuccokat? -
#39415 de bazeg én ilyeneket tavaly tanultam a progmaton, hova a viharba jársz te?? ^^ -
Marchus #39414 áááááááááá, konvergens, divergens, má' itt is ezt látom 0o. Az <an> konvergens, és határértéke A e R...
nah megyek megtanulni ezt a fost -
#39413 Belső kommunikáció révén kell felszabadítani a divergens kapacitás-kihasználtságot. :-D -
#39412 ah jaj qq etc ^^pedig jo ötletnek tünt xD -
#39411 megnősültem,más érdemleges info nincs -
#39410 Meseljetek mi volt! -
Rockety #39409 ,,,,:) -
Rockety #39408 nem, nekem szinte mindent visszaadtak aminek neve volt aka nem rog, próbáltam egy cb-t sutyiba :D + mások is deh nem megy :) -
#39407 volt olyan akinek csak pár cucc tünt el ? :) lehet meg kéne kockáztatni hogy aktivált jacina eltünt .. xD hátha kapok egy lvl 10eset xD -
Marchus #39406 remélem az elvesztett thrust glowing wepekért kapok pár platot, bár nhemtom -p -
#39405 Mondjuk az ilyenek elkerüléséhez elengedhetetlen lenne vizionálni a prudens adatbázist. -
#39404 victory ? :p -
#39403 RoG 4tw \o/ kicsit sajnálom ilyenkor,hogy abbahagytam,potya 45 platina,te mázlista :-D és mi ez az 1-2 hónapos kálvária ezért?semmi,más idióta meg beül 2 napra 4finsbe+felvásárolja az FBket és behingéz ugyanennyit :-D Elengedhetetlen lenne ösztönözni a korrigálható metodológiákat.Ennek szellemében kell újrapozícionálni az integrált minőségi szolgáltatásokat.A DAoC túléléséhez elsődleges fontosságú lenne fejleszteni a közömbös versenyelőny-forrást. -
RocketyATwork #39402 Subject
Totally naked character Hibernia/Prydwen
Discussion Thread
Response (CM) 09/16/2005 04:10 PM
Greetings,
Thank you for the report. We have investigated the issue and have replaced the following items on the character Dorins:
Tablet of Atlantis
Tartaros Gift
Maddening Scalars
Cloudsong
Jacina's Sash
Fainey Argid Ring
Ebon Hide Bracer
Cinder Tainted Sleeves
Immolated Ring (x2)
Guard of Valor
Bracer of Heavenly Bodies
King's Vase 1+2
Regarding Shades 1+2
Helenia's First and Second Letters
Bruiser's Tale 1+2
Luminescent Abrogo Stone
Unfortunately it is not possible for us to replace every item that you may have lost and so an award of 45 platinum has been made to compensate you for the other missing items that you reported. This amount has been added to your character's total already.
In addition you have been awarded some Magic Gems. These can be exchanged at special merchant's in your realm's capital city for random (rog) items. These merchants will remain available for the next couple of weeks.
In Tir Na Nog they are in the stables near to the East Gate
In Camelot they will be found by the Defenders of Albion
In Jordheim you will find them near to the westernmost marketplace.
We apologise for the inconvenience this may have caused you.
Yours sincerely,
---------------------------------------------
European Dark Age of Camelot Community Manager
-
#39401 ah király az van mind2 x) akkor kell egy ring+jacina és kész hmmmz yumi :) köszi na off -
Rockety #39400 a soot stainteded használd + cb albionba -
#39399 pf5 az olyan ez mode, és szerintem feleslegesen sok pontba kerül, nagyrészt ddktől halok igy soloba, stealthernek egyszerüen nincs esélye, tankok jönnek akkor meg vagy van soi vagy pd5el is leütnek heal nélkül :) -
Marchus #39398 jó8 all -p -
Marchus #39397 szerezz pf 5-öt -)
egyszer annyira kipróbálnám az aom5 + em3 -at -p -
#39396 jah soloba jo, de nekem még mindig a grp speccem van sorcal ^^ ill hát nem tom moc3, purge2, ichor 1, mcl2, dex3, acu3, wp2, maradék meg phys def2 -
Marchus #39395 sztem jó a cb, bár átspecceltem ip2-ről purge3-ra, a sok baseliner miatt, meg már minden ellen megy a purge, szal nhem olyan rossz -) -
#39394 hm jo az immos , csak jacina meg egy immo ring kell hozzá hogy meglegyen , hm érdekes cbt te se raktad bele. egyre kevesebben használják, mondjuk nem sokat ér max a stun charge bger karinak free grapple miatt , ugyis mezzspam van mindig.
hm battler sleeves na az sincs nekem >.< qq azt kell még akkor, bár jacinat nem tudom hogy szerzem meg, max graendelt megkérem üsse be nekem, ugyis jofej :) -
#39393 hm mostanit nem akarod szabadalmaztatni ? :P lehet én is azt fogom inkább megcsinálni ^^ bár a resisteket nem bizti hogy igy ki fogom tudni hozni : <
btw irtak már vmit mikorra várhato vmi ? -
Rockety #39392 Zoarkatos
2x immolated
Mostani.... -
Marchus #39391 jah, lehet nekem is azt kéne :E -
Marchus #39390 hrhr, pedig láttad azt az übah fényképet amit belinkeltem aod fórumra xD -
#39389 én a set grpozást hagytam abba mert arra nincs elég időm de esténként ugy 10-11ig simán van időm elég sokat, mondjuk nem minden nap, és akkor kell vmi ami leköti az embert és mivel a tv mint olyan elég gagyi, inkább akkor daoc és feltoázok 10 karit meg leechelek sorcal rvren, mostis 15k jött eddig ^^ meg ircn chatelek etc ^^ -
Bhalage #39388 en se a fuvet meg a fat rekommendalom neked.. -
Marchus #39387 (gah, nhem szabad írnom, nem szabad >< ájmásztreziszt! mingy lenyomom a Mehe -
#39386 meg kissrácoknak ilyenkor már csicsika,holnap oskola :-D -
Marchus #39385 inkább későbbre hagyom...
(van egy olyan érzésem hogy lassacskán 2 front közé fogok szorulni, szal majd legközelebb holnap írok) -
Marchus #39384 nahjó wazze, qs xD
egyébként meg nhem szabad fűvel fával -p -
#39383 csak szülői beleegyezés kérdése az egész :-D -
Marchus #39382 nálunk nem szokás 17 évesen -)
lehet máshol így megy...