Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow cool Én US os vagyok😊
hmmm... vampiir én is szeretnék csak hát tudod nincs Catacombsom.......<#sir>#sir>
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
mondjuk 3 random volt a grpba , nem gg ;<
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
Sok sikert hozzá.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
1, ez nem a te játékod itt a végcél általában az ellenséges játékos földbe tiprása
2, amire rálehetne fogni hogy roleplay server azaz amerikai PvE server :d talán tégy egy próbát ott ha neked a roleplay mobölés jön be :-)
zzz
Most akarom kiprobálni a játékot. Merre vannak magyarok? Lehet ezt itthon vhol kapni, ha lejár a trial?
pedig rámbízott 50 GOLDOT<#wow1>#wow1>
+egy csomo bõr cuccost amit simán el adhattam volna és kerestem volna vele vagy 30 GOLDOT<#ijedt>#ijedt>
de nem én hû maradtam kapzsiságom ellenére.....
Vissza jött én oda attam a 11 karijának a cuucot (éppen megsegítõ úton voltam)és............................................................................
Szóval ez van.<#szomoru1>#szomoru1>
Egyépként árulkottam be vallom ku....nagyot röhögött tesóm😊
Engem is jobban érdekel a DAoC mint ez.....
Fel lángolt bennem a lelkesedés, hogy Nefergalt viszem a cél csúcsának leg csúcsabbb csúcsára😊
Bakker ha nem lett volna az a hülye szkrag akkor szintet léptem volna<#falbav>#falbav>és még a heal petem se tudott gyógyítani rendesen (keveset gyógyított).
Akkor már réges rég 34 lennák a .....be ......
Valaki agggyon egy szkrag írtó fuulllll tankot............<#help>#help>
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
eze jo ez a forum
<#action>#action>
anti hero
Sorry a poénért d rámjött a hülyeség szokásosan 😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
-Szia! 😊pont kajoltam mikor irtál.
Volna kedved vmi fotm karit "rollolni" pry/albiba?
Tudom,hogy van karid itt/ott de csak a scoutra emlékszem meg Golera a cabbydra 😛
Szeretnénk egy rvr-groupot azt kéne pár megbizható ember aki tud is/akar is gamelni vmi épkézláb karival.
Egyre több az enemy itt és clustering után még több lesz,alb grp meg közel sincs annyi mint régen.Viszont hibik/midik meg jönnek csõstül a sok farmolható hidkemperre(én is,én is!-igen! 15k jött leechbõl 2 órai "játékkal soloba" ami nem rossz fõleg úgy kb. 1 óra elteltével vettem észre,hogy a 40-s bb már rr2L2 mert grp voltam vele a resistek miatt)
Theu,merc,cabby spotok betöltve 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
1.van szeretõje be buktad lol
2.remélem egykorú vagy vele😊
Én is csak viccelek nyugi semmi vér....csak csiga vér....
1.õ egy szolíd ember és még böfizni is csak alig lehet hallani hogy volna egy kis nesz.
2.én viszont apait anyait beleadok természetesen csk itthon😊
UI.:
hány éves vagy?
Megemlitettük,hogy be szép is volna ha nõvérkéddel szõrén-szálán hemperegnénk a szalmában egy verõfényes nyári délutánon.
Csak a légyott kedvéért abajognánk egy kicsit aztán Tõlem le is "aikidózhatna" jól megszorongatna talán még visitanék is.
Ne vedd komolyan csak hülyéskedünk.
De ha tényleg igy lenne akkor természetesen kedves férfi módjára meghivnám a piaci talponállóba egy mustáros sültkolbászra amit egy pofa sörrel le is küzdenénk azt két böfögés között megbeszélnénk a világ dolgait.
TÉNYLEG😊
EGY SZÓVAL NE KRITIZÁLT A NÕVÉREM
Tanult aikidózni úgyhogy ha vele szembe mész és meglát akkor neked véged
NA jó elég a fenyegetésbõl !!!!!
De a továbbiakban is lesszzz... egy-két szavam hozzád.....
Asszed nem látom hogy mit írsz....
Arra alergiás vagyok, hogy ha a tesómhoz rosszzz szavakat intéznek.
A VÉGÉN A FEJED FELÉ AZ LESSZZZ ÍRVA,HOGY😄EAD<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
a többiek rendesek te miért nem vagy az.... vagy téged így éerint hogy én is csatlakoztam ehez a fórum laphoz?
Remélem csak elsõ benyomás....
A többieknek köszi a segítséget😊<#wink>#wink><#wave>#wave>
anti hero
anti hero
anti hero
Azért ha nõvéred kedves lesz hozzám talán kapsz egy fagyit is 😛
na volt egy kurva menetem excalon, leporoltam a hílert
anti hero
az én tesómat Barbi.szegénynek alig van ideje jásszani annyi dolga van...
mont lessz 21 nem rorr....de kb 16 nak láccik hehe LOL
2.az elöbb rosszul mondtam sorry remélem 1-2 év múlva is tagja leszel ennek a fórumnak.
3 most eldöntöttem, hogy a blademasteremet fogom végig vinni 😊
4. vam idõ PLS mond el legalább a felét a mastre lvl nek nagyon megköszönném
5. mit írt Hangi? nem értem ....tulságosan....a tesóm 3 nap kéregetés után csak lefordítja nekem azt a leirás kezdõknek (angol) vagy azt nem nekem mondta?
6.de csak mi vagyunk /pill itt úgylátom.
2. de a tesó is úgy csinálta ok nem vaszem szó szerint
3.ahh kössz várj 1.2 hónapot akkor talán leszek valahogy valamennyi szintû
4.3as pont?
2, melyik? van 3 😛 amelyikrõl beszéltem az veled egykorú azóta egy 42es skaldja van
3, master lvl... hú hosszú majd lvl 48 leszel szóljál 😛
4, felszerelésrõl nézd a 3as pontot
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"