43179
  • Mersain
    Nem volt semmilyen megbantasi szandek. Ez volt es ez alapjan vicces megitelni barmit is csak ennyit mondtam.
  • Uberlama
    btw egyedül NF rak miatt müködik a grp szerintem csak (meg us enemies ugye.. xD ). mercek charge, sorc rr5 az no comment.
  • Uberlama
    yay most megbántottál ám nagyon :) mingyárt sirok xD komolyan ilyen hülye vagy hogy azt hiszed amit 2 éve csináltam érdekel ? xDD
  • Uberlama
    ml raidek miota ilyen sok toaed high ml kari jár raidekre egyáltalán nem gond imo. egyik legnehezebb ml , ml3 fgvel megcsinálhato már , és mivel midnen ml raiden van fop, heal font , toaed karik, aka eoy rezz etc, egyáltalán nem olyan vészes pet spam nélkül se. egyedül ml9-10 az ami sokáig tart midibe, de nem nehéz imo ^^ ml9.10 kb 1-2 ora, de mivel sok nub van máshol nehogy azt hidd hibibe gyorsabb, 9.10et mi 3 orán át ütöttük lyon mert nem voltak distractorok :)

btw mondj olyan artit amit nem tudsz pet spam nélkül megcsinálni kevés karival ? nekünk hibibe egyedül zo volt nehéz de végül is ki lehet huzni őket a szigetig és support biztonságba van mig tankok leverik a mobokat igy az se vészes, minden mást kevesebb mint 8 emberrel megcsináltunk.

öö illetve egy volt amihez 3 anit használtunk. braggarts bow a ring of heaven miatt xD minden más ani nélkül lement. jacina 2 aktiv player, gov is, som is, többi meg még könnyebb :)
  • Mersain
    Hat aki manna bart elnyomta mezzre holott vegig mezzben allt az egesz low rr hib group az nem csoda ,hogy igy gondolkodik...
  • Nefergal
    Azt mondjátok mek HOGY A FRAK*****BA LEHET GYORSAN SZINTET LÉPNI????????
    HMMMM:........?
  • RocketyATwork
    jah, bár lamorak videót érdemes megnézni alb-hybrid grp, azaz sorc-caba-theurg-clericx2,mercx2, pala (bár ilyen grpal SIben sztem nem éltek volna túl sokáig euban:O
  • RocketyATwork
    ml raid és ml9 petpwnz nélküli artikra gondoltam :P

gigi: először csak lvl + némi toa, sztem vmi m8 guildbe megyünk mert cba with fg guild anymore ^^
  • Uberlama
    nem hiszem hogy olyan vészes lenne, xpzés sima ügy, grp setuptol függöen 2 turnusba felmennek a karik, cata instance gyors nagyon grpal. Arti és scrollok ha nekifekszik az ember egy grpnak max 1 honap de akkor már ml6-8 is megvan azalatt. persze erre lehet mondani lamorak pwnzor mert 1 hét alatt kész vagy, de én még mindig azt mondom az megy lamorakra aki nem képes öszetetteb játékra mint f8+style mert sibe ennyit kellett xD toa több utilt hozott be és ha az ember megismeri akkor nem is vészes imo csak hát több idő, de ez van ^^
  • RogueGigi
    Excal/alb? :P ehe
    Csináltok guildet, vagy benyomultok vhova?
  • RocketyATwork
    midiben QQ a négyzeten :p
  • Uberlama
    hát egen, midi grpba még nem rvreztem, már csak az hiányzik mielőtt abbahagyom a gamet tbh :) arrol az oldalrol még nem láttam az rvrt csak hát mire felhuz az ember egy toa karit meg minden .. :< qq
  • RocketyATwork
    én örülök alboknak, jobb mint ha a hibik zergelnének mert nem dobnak rpt :[
    midik ne zergeljenek mert túl sok az instantság 2-3fgben (grp 3 bdvel etc)
  • Uberlama
    nehogy azt hidd hibik midik jobbak tbh :p mondjuk nem érdekel annyira a kérdés ;p
  • RocketyATwork
    nah albok már villántják mi várható (22:50 után perma zerged by rr8 2fg + randoms :))
  • Uberlama
    legalább nektek se lesz fg vs fg fightotok többet ahahahha ^^
  • Botond #39005
    az már prydwen fénykorában :-DD
  • RocketyATwork
    2.3k playorz if cluster yday :|
  • Nefergal
    a necro jó egyszerre 6 sárgával küzdhecc mert csak gyógyítod és gyogyítod:)
    csak a végén khm.....
    Mert a 36 enchanteremnek az a baja hogy gyógyítja a petét aztán az elllenségem meg megindul felém aztán 2 csapásra levisz mert persze nincs jó armorom mert már megvenni csak zöldet lehet persze amit szörnyet gyakok az se ad ruhát csak tőrt láncruhát bőrt meg pajzsot....
  • Rockety
    oda adtam svéd gyereknek az accot azt ő dingelte meg :P
  • Nosfer
    PoCba jó helyen servant necro ugyanolyan színűeket húz 1x-e 10et vagy többet mint deathsight 1esével cadleyben, Theum anno sec perc alatt 50 lett :p
  • Botond #39000
    csak kihoztad 60ra a rogueot?:-D
  • AngeLujo
    deathsight necro + bb + leech caldeybe. alacsony szinten nem annyira über mintha sok mobot ölnél de azér elmegy, magas szinten meg gyorsabb mint egy pbaoe group AC-be vagy akárhol (20perc / bubi 49-en). ja és valszeg tök üres lesz mert mindenki AC-be mereszti a seggét szal ha megtalálod a jó útvonalat akkor kb perma maxos camp bonusod lesz egy egész napon keresztül.
  • Rockety
    rofl, 1600 dmg boltal... vicces ez a wizard 3x pow relicel, piros resistes emberekre szálltak a 528+crit DD-k :P no resistesre meg cap
  • Rockety
    jah servant cuccos lesz a vége, azt hittem caba petje is olyan mint chanteré :< tévedtem :P
  • Csabee
    pala+leech pala+leech (arms vagy reaver is megteszi meg talán scout is..) fop cleric+leech icer+leech:
    A main puller pala protecteli a clericet és guardolja a wizit, a blockbot pala protecteli a clericet és guardolja a pullert. A puller twisteli a chantjait mint állat a wizi meg pbaoe-zik :) PoC vagy AC remek hely hozzá.
    VAGY
    Servant necro+fopos+alt:
    Ezzel a felállással jo játékkal közel annyi mobot lehet hentelni mint a pbaoe grp-al ,de itt mindössze 3 emberel a grp-ban ,ez viszont kissé rizikósabb mint az első változat.
  • Uberlama
    ac pbae grp, vaaaagy caldey buffolt necro, vaaaagy poc grp. ^^
  • Rockety
    mmm albionba hogy lehet normálisan plelni? ez a cabalist pet nem rox
  • Nefergal
    Én med azt szerertném hogy : DING 50
  • Rockety
    ding rr6 \oi
  • Tafaya
    Alb zerg whine inc o//
  • Rockety
    Server clustering
    We are now entering the final testing phase for the server clustering of Orcanie/Carnac and Excalibur/Prydwen. If no major problem is encountered during this phase, the clustering will be carried out next week.
    We will remind you again later about the zones that will be clustered as well as the changes likely to occur.

• tegla
    Jópáran itt vettük pl.:

DL Gamer
  • Rockety
    jah de solo nuker ellen vicces: <
  • Bhalage
    jaja midi support eleg vicces tud lenni es a rengeteg cc de ha enemy rendesen szetmegy akkor baszhatjak =)
  • RocketyATwork
    2 isnta mezzelődés, 2 insta stunolódás, 20 secig LT_tapelődés majd banelord cucc bekapás mid castertől még a legelfogultabb embert is meggyőzi hogy midgard fg vs fgbe kap egy kis upperhandet :D bár sose mondtam az ellenkezőjét, 2 grappled vendo zerker és moc pb meh lubs xD
  • RocketyATwork
    ja :[
  • Tafaya
    Najó, egy PvE petspammer kasztot hadd kapjanak :))
  • RocketyATwork
    figy azé mert op még jöhet a luw :D
  • Tafaya
    Hmm, akkor mi az a sok "givf mid love patch" a fórumokon? :)))

Mondjuk a classic szerverek populációja elmond mindent :)