Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ps: gyk--> Botondnak ment 😊
!!
másodjára nekem a keepfight nem jelent örömet egy hangyafasznyit se mivel általában dual logolok és egész egyszerûen nem bírja a gépem amikor 250 gomba, 150 hibi és 200 albi van egy kurvanagy (tehát még1 lassító tényezõ) keepbe. pontosabban bírja, erõs 2 fps-el és akkor már csak játszani kéne valahogy. legacyn kívül 1 rvr fg nem venne be animistet de valószínûleg Gigi perma keepeket fog campelni és anik tömkelegével fog találkozni...
és tudod mit igazad van, szarok a realmre, mer amikor vérpistike kijön a lvl42-es 2h paladinjával és elüvölti magát a CG-be hogy "FOR ALBION" és ezzel kiwipe-ol egy relic force-ot, vagy egész egyszerûen olyan birka hogy képtelen a relic zergre stickelni amikor az próbál guardokat elkerülni (OF ofc) és behúz mindent amit talál. ja és ezután a többi birka inkább segít neki megölni a guardot, ezzel lebuktatja a relic force-ot, ahelyett hogy hagyná vérpistikét kihalni és mikor a guard visszament akkor rezzelne... szóval nothx, a realm elmehet a sunyiba, _én_ akarom jól érezni magam nem õket akarom boldognak látni :p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
De te meg csak ne beszélj realmért valo tettekrõl, te roleplayer noob, aki abbahagyta daocot is 😊
nekem most igy nez ki sistek:
Body: 22 Energy: 15 Crush: 29 (2)
Cold: 26 Matter: 21 Thrust: 28 (3)
Heat: 25 (5) Spirit: 21 (5) Slash: 28
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Body: 27 Energy: 16 Crush: 25
Cold: 26 Matter: 15 Thrust: 26
Heat: 22 Spirit: 15 Slash: 26
ez a végleges, ha nagyon nagyon gáz lenne akkor megszerzem erinys, de nem hiszem hogy 15%-16% spirit-energy vs 21%-20% olyan sokat számitana, nem éri meg nekem azt a 3-4 napot amig erinys megvan igy legalább lehetek cwoc :S
anti hero
ding 1l8, feel the power
xDD
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
igazabol a theu petspam volt a jo dolog nem a melee power.
(sztem)
anti hero
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Klatty
<#dumcsi>#dumcsi><#email>#email><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D