43179
-
#39061 Es nem is tipikus olasz, olasz kiscsajok tobbsege bunranda :D -
RocketyATwork #39060 lol, nah story lényege az hogy vmelyik fasz becopizta ezt a képet ircn, hogy ez a dorin aka me xD (ha megnézitek a link nevét :P vmi olasz kis csaj egyébként iirc :).
-
RocketyATwork #39059 lol, nah story lényege az hogy vmelyik fasz becopizta ezt a képet ircn, hogy ez a dorin aka me xD (ha megnézitek a link nevét :P vmi olasz kis csaj egyébként iirc :).
-
#39058 na ugye! :p -
Bhalage #39057 na elmesz tea faszba =) -
#39056 meg ugye 2001 óta +4 év :-P -
#39055 manapság már elég nehéz megmondani valakiről úgy ránézésre hogy hány éves és ez egy kimondottan szép csaj :p -
#39054 14et már nem büntetik ^.^ -
Mersain #39053 Latom a kor nalatok nem akadaly ... =) -
#39052 csatlakozom a rajongótáborhoz, kihez van szerencsénk és mikor mutatod be? :DD -
Bhalage #39051 nagoynhelyes ubercsaj ><
maris szerelmes vagyok -
Bhalage #39050 EZ KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?????????????????????????????????????????? -
Rockety #39049
who r0x -
Bhalage #39048 "Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral..."
ez yoo :)
(bump) -
Marchus #39047 Senki se tudja meddig lesz lent Prydwen? Valaki azzal nyugtatott meg hogy nem hetekről hanem csak napokról van szó... -p -
Mersain #39046 Na ez az allando caster speed realm zonaban vegre egy okos valtoztatas. -
Mersain #39045 Ne huzz el nagyon =) -
RocketyATwork #39044 én most hajtok rr7re mint atom, 6l3.5 so far xD -
RocketyATwork #39043 hát vendo-ml10 = 450-800 dmg zerkertől celerity capelt speed mellett, nincs grapple akkor akármit kicsap (főleg scalen durva a resistek miatt, na meg casteren a jó kis 0 absalÖ -
Mersain #39042 Elkeszult kari. =)
Nem tom melyik az easy amugy toas vagy si-s. Mert anno sokat szamitott milyen stylet nyomsz el es mennyit szarsz el most benyomja ml 10 -et castolni ugyse tudnak ra egyebb ml ek miatt es nyomja az anytime stylet azt kesz. -
RocketyATwork #39041 ezy moder merc-zerker... mondjuk egy bizonyos grilles beszólás jut most eszembe :-) -
RocketyATwork #39040 a gaz fotm bitch -
#39039 Nem en vagyok :) -
#39038 érdekes -
#39037 Kis hitetlen! :p -
Rockety #39036 faszomnak van ez az új RA-rendszer -
Mersain #39035 Mar irtam 1x hogy nem flamelek. Az hogy mit szamit mit tett/mondott valaki regebben(ami azert nicns olyan regen...) hat en abbol alkotok velemenyt nem abbol hogyan puderezi magat eppen =)
Amugy arra utaltam (mint ahogy te is) ,hogy anno nem tudtal sorcal jatsznai vagyis nem ertem milyen alapon itelsz meg valamit mikor meg kezdo vaoltal benne(fokepp egy olyan classsal amivel nem volt konnyu jol jatszani). -
#39034 akárhogy nézem te már x honapja nem irtál ide most hirtelen mégis amikor lehet flamelni. nekem ez elmond mindent.
2 éve meg még fiatalabb voltam, és mint tudjuk idővel nő az ember, furcsa mod nálam is igy van. és az hogy mi volt akkor , illetve mit irtam annak idején ,még mindig nem értem milyen hatással van a mostani álláspontomra ami nyilván teljesen más, örülnék ha felvilágositanál és a flamelés helyett irnál vmi értelmeset is :) -
Mersain #39033 Amugy vesd ossze azzal a mondandod amit irtam(amit lereagaltal) es akarhogy nezem egy dologrol beszelunk.
Angel kosz , jo hogy ezt nem nekem kellett kimondani =) -
Mersain #39032 Ugy hallottam 2 eve te mar verhetetlen voltal mezz csataban... =) -
#39031 jah lujo jol megmondta, chanterem ml4ig birta, ml5 grp stepek és ml7 grp stepek nincsenek meg meg cba volt elvinni több raidre igy nem volt ml9ünk sajna , de igy is levertünk ml9 nélkül mindent jacina volt a moka 2 emberrel ml9 pet és jugger nélkül xD -
Rockety #39030 dorinz (mily meglepő:OO) -
#39029 ugyankérlek, nincs petclassunk ml9-el mivel az rvr groupba nincs (najó nat drood de azér az picit más ^^) és második karit mindenki cba volt ml9-re vinni szal a chanter is affem leragadt ml4 körül
btw Mersain az isten! na mentem vissza dolgozni qq -
RogueGigi #39028 karinév? -
RogueGigi #39027 karinév? -
Rockety #39026 well ml9 pet ftw?! -
#39025 mi probáltuk imo de a pet nagyon insta halt mert minden szobor azt lőtte és igencsak sok dmg volt vagy ilyesmi. utána fogtunk 3 anit, lvl 50, 43, 38, felshroomoltunk, beaktiváltuk és 10 sec alatt kihalt a statue :) -
#39024 hopp ml8at elfelejtettem ez igaz ^^ mikor én voltam hibibe 120an voltunk 8anival or so. tippelj mennyi idő volt .. xD
Mers: ofc nem :) de te véletlen nem ToA elején hagytad abba azzal az indokkal hogy nem akarsz pvezni meg ilyenek ? o.O
Az meg hogy vki hogy játszott 2 éve egyáltalán nem mérvadó és nem összeegyeztethető jelenlegi kijelentéseivel. Mindenki volt kezdő , micsoda meglepetés én is. rr3-4 körül vajh mér nem tudtam még jol játszani sorcal ? omg.
Szóval igazad van vicces megítélni vkit 2 évvel ezelőtti dolgok alapján. -
RocketyATwork #39023 braggarts bow-t focusolni lehet jól! :O -
RocketyATwork #39022 jó ha van elég ember :P 60 fő alatti ml8 raid pl érdekes :p mig hih(b)iben megcsináltuk 32vel :O