106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Van Revolutions DVD rip a hálón!
Csak gondoltam szólok.
Jó minőség, de sajna 4:3-as -
Last Samurai fantasztikusan jó volt. -
a vége baromság ugyhogy 10/8 :D -
Álomcsapda nagyon jó kis film... 10/9! -
Enis az este neztem meg. Aranyos bar csak ketszer rohogtem fol. Egyszermeglehet nezni :) -
School of Rock
Egy nézhető "vígjáték" tele jó zenével. -
Én még csak most láttam a Master and Commandert. Hát nem rossz, de én többet vártam egy 2 oscaros filmtől, meg Russel Crowe-tól is, de egyszer meg lehetett nézni. 7/10 -
A Fenevad Gyomrában című filmben mi volt a fenevad? Elég megtévesztő, félrevezető a cím. Amúgy jó kis mese volt :) -
DecenS #11136 A schindler listája náci tisztje egy megkeseredett, csalódott, félresiklott életű ember volt. És nem pszichopata. Aki gonoszságokat művel, kötelezőszerűen gonosz kell hogy legyen? -
rohogtem en mar az almult evekben eleget.. es az en batyam sincs a kozelemben.. -
Talán a Titanic Bens' War című filmnél ... :)
A Titanic, Ben Hurral a fedélzetén elsüllyed, aki a víz alól háborúba kezd a csillagokkal. (Michael Jackson, Britney Spears és más "gigamegaüber" sztárok megpróbálják legyőzni. Nem hagyja magát. Végül az izraeli Schindler nevű tengeralattjáró Captain E.T. parancsnoksága alatt elsüllyeszti ... :) -
Feneket! Nekem poen tomeg kell nem meghato baromsag! Azt mar unom! Ez nem er fel a regebbi Disney filmekkel. Azokon a ket luke renszarvason kivul nem volt rohogni valo... -
Az utolsó Szamurájt láttam most... 10/7. Véleményt nem mondok, de ajánlom mindenkinek. -
11 oscar... nem semmi. eddig a ben-hur, és a titanic kapott annyit. talán majd megdől ez a rekord is valamikor -
ja hogy mostanában kezdik itthon vetíteni. -
itt egy kis info -
jó kérdés, próbáld a dvd rendelő honlapokat ott fel van tüntetve az angol cím is :) -
Sziasztok. Hol találok olyan oldalt ahol beírom a film címét, és kiadja angolul, és fordítva is kéne. Előre is köszi. -
http://www.apple.com/trailers/awards/2003/ -
én is a Karib-ra tippeltem férfi főszereplőnél, amúgy tudja valaki mi ez a Titokzatos Folyó? mert én eddig nem hallottam róla. -
Legjobb film: A Gyûrûk Ura
Legjobb rendezés: Peter Jackson (A Gyûrûk Ura)
Legjobb férfi fõszereplõ: Sean Penn (Titokzatos folyó)
Legjobb nõi fõszereplõ: Charlize Theron (Szörnyeteg)
Legjobb férfi mellékszereplõ: Tim Robbins (Titokzatos folyó)
Legjobb nõi mellékszereplõ: Renée Zellweger (Hidegyhegy)
Legjobb külföldi film: Barbárok inváziója
Legjobb operatõri munka: Russell Boyd (Kapitány és katona)
Legjobb animációs film: Némó nyomában
Legjobb vágás: A Gyûrûk Ura (Jamie Selkirk)
Legjobb látványterv: Grant Major (Art Direction); Dan Hennah and Alan Lee (Set Decoration) (A Gyûrûk Ura)
Legjobb speciális effekt: Jim Rygiel, Joe Letteri, Randall William Cook and Alex Funke (A Gyûrûk Ura)
Legjobb jelmez: Ngila Dickson and Richard Taylor (A Gyûrûk Ura)
Legjobb smink: Richard Taylor, Peter King (A Gyûrûk Ura)
Legjobb hangvágás: Richard King (Kapitány és katona)
Legjobb hangkeverés: Christopher Boyes, Michael Semanick, Michael Hedges and Hammond Peek (Gyûrûk Ura)
Legjobb eredeti forgatókönyv: Sofia Coppola (Elveszett jelentés)
Legjobb adaptált forgatókönyv: Fran Walsh, Philippa Boyens és Peter Jackson (Gyûrûk Ura)
Legjobb filmzene: Howard Shore (Gyûrûk Ura)
Legjobb betétdal: Annie Lennox (Gyûrûk Ura)
Legjobb dokumentumfilm: The Fog of War
Legjobb rövidfilm: Two Soldiers
Legjobb animációs rövidfilm: Harvie Krumpet
Legjobb rövid dokumentumfilm: Chernobyl Heart
Korábban én ezeket tippeltem:
Legjobb film:
A Gyűrűk Ura - A király visszatér
Legjobb férfi főszereplő: Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai)
Legjobb női főszereplő: Keisha Castle-Hughes (Whale Rider)
Legjobb férfi epizódszereplő: Ken Watanabe (Az utolsó szamuráj)
Legjobb női epizódszereplő: Renée Zellweger (Hideghegy)
Legjobb rendező: Peter Jackson (A Gyűrűk Ura - A király visszatér)
Legjobb operatőr: John Schwartzman (Vágta)
Legjobb eredeti forgatókönyv: Sofia Coppola (Elveszett jelentés)
Legjobb adaptált forgatókönyv: Frances Walsh, Philippa Boyens és Peter Jackson (A Gyűrűk Ura - A király visszatér)
Legjobb animációs film: Némó nyomában (alap ...)
Legjobb külföldi film: The Twilight Samurai (Japán)
Legjobb eredeti filmzene: Howard Shore (A Gyűrűk Ura - A király visszatér)
Legjobb betétdal: "Into the West" (A Gyűrűk Ura - A király visszatér)
Legjobb vágás: Vágta
Legjobb művészeti rendezés: Az utolsó szamuráj
Legjobb jelmez: A Gyűrűk Ura - A király visszatér
Legjobb smink: A Gyűrűk Ura - A király visszatér
Legjobb vizuális effektus: A Gyűrűk Ura - A király visszatér
Legjobb hang: Az utolsó szamuráj (kb., de itt is becsúszhat egy Kapitány és katona vagy egy LOTR)
Legjobb hangvágás: Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán
Legjobb dokumentumfilm: A háború ködében (csak tipp ...)
Legjobb rövidfilm: Two Soldiers (szintén tipp, Irak után szabadon ...)
Legjobb rövid dokumentumfilm: Chernobyl Heart (kb.)
Legjobb animációs rövidfilm: Nibbles
Hát, ez van (volt) ... -
Ramza #11123 Na, hát van igazság a világon. -
Brother bear... mmese film..de nekem nagyon bejott!! vegre egy olyan mese ahol nem poenok tomtelege van hanem van egy kis halalozas is -
A taxisofőrt láttam , Zaki
De Niro a végére kicsit bekattan.
A kis-kurva szerepében meg Jodie Foster,
az tettszett, amikor ott volt a kuplerájban. -
láttam őket, csak mostanában nem láttam régebbi filmjét. -
bazzz orosz rulett 3 golyóval úgy hogy közben arra fogadnak a sárgák ki nyiffan ki elöször, kész ez a film..... -
Augustus Gigo #11118 vagy a keresztapa 2őt? ott is még elég újonc volt -
taxisofőrt láttad? -
Augustus Gigo #11116 Amúgy v red dragonben inkább sajnáltam őt, meg lehet érteni a lelki világát. egy ilyen emberre nem ,mint gonoszra tekintek, hanem inkáb lelki sérültre./skizo is volt/ -
Augustus Gigo #11115 Sztem inkább elvetemült gonosz volt:D -
azért a két szerep nem ugyanaz, a Schindler-ben inkább volt elvetemült mint gonosz.... -
Augustus Gigo #11113 Decens te most ellentmondásba kerültél amgaddal. Azt állítod , hogy R. Finnesnak nem áll jól a gonosz szerep, meg azt nem lehet elhinni róla, hogy szörnyeteg, de előtte meg dicséred a Schindler listájában, ahol ugyanúgy gonosz és egy szörnyeteg volt. Hogy is van akkor ez? -
Most nézem a Szarvasvadászt De Niro kicsit furcsa fiatalon és szakállal... -
The Last Samurai : Kimagasló! Meg is fogom venni, amikor kijön DVD-n! -
DecenS #11110 A Vörös Sárkány valóban jó - lett volna, ha nem Ralph Finnes játsza a főszerepet. Nagyon szeretem őt, mint színészt, egyike számomra a legjobbaknak. Zseniálisan játszotta a nácit Schindler listájában és szintén nagyon testhez álló szerepe volt a Napfény ízében is. És számára ezek az "érzékeny" karakterek állnak jól, nem pedig az elmebeteg szörnyetegé. Nem lehet róla elhinni, hogy gonosz.
Mindössze ennyi baja volt a Vörös Sárkánynak. -
neménvoltam #11109 Hi! Tegnap néztem meg Az utolsó szamuráj c. filmet. Hát én ezt ajánlom mindenkinek, komolyan mondom, nagyon jó film. Mondjatok véleményt, mert remélem nem csak én láttam jónak. -
Augustus Gigo #11108 Télleg nagyon jó lett a vörös sárkány, jobb sokkal, mint a hannibál, és nem a vérrel borzongat. Sztem 8/10 -
DecenS #11107 Last samurai *****
Kísérleti gyíilkosság ****
Frequency **** -
hehe :))) minek olvasod el, ha meg akarod nézni.
Tom hogy van külön topik, de azért beírom:
Jancsó - Mohácsi vész
Ez tényleg könnyedebb vételű mint az eddigi filmjei, de nekem már unalmas volt kapa, emese, meg az a kövér ember aki előző részben mindíg énekelt emesének hogy feléledjen..
Egy kicsit waltdisney szintű lett pár jelenettel ( amikor repkednek pest felett ), meg szerepel benne fekete pákó.
Vannak benne jó poénok is, aki látott már 1-2 előző részt annak mindenképp érdemes ezt is meglesnie!!! -
mátrix