106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mochee #11104 Még az hbo-n láttam, amikor játszották, amolyan Közellenségre hasonlító filmre emlékszem, nagyon bírom az ilyet. -
Nem rossz film különben. Az a rész nagyon tetszik, amikor az elején felrobban a labor, és motorral menekül, az nagyon profi volt, pedig nem egy mai film már. -
Akkor szerintem ez lesz az. A végén egy atomerőműből menekül. Bár tudomásom szerint Lawrence nem játszik benne, csak Morgan Freeman. -
mochee #11101 De, azaz, köszi. -
Nem a Láncreakcióra gondolsz? -
mochee #11099 Bocsi, szal a végén meg valami föld alatti helyeken rohangál, és felrobban az egész, éppen hogy csak ki tud kerülni. Asszem Lawrence Fishburne is játszik benne. A probléma az, hogy nem tudom, hogy mi a címe. Ha tudtok segíteni, akkor pls tegyétek meg. -
mochee #11098 Azt a filmet nem látta valaki, amelyikben Keanu Reeves a főszereplő, és csak arra emlékszem, hogy az egész film alatt menekül, m -
lesz 4. rész?
-
Nyiri #11096 Szerintem az jo film volt :) -
az nagyon nagy, amikor áztatja a p*csáját a kádban, aztán jönnek a rosszarcúak, ő meg kiugrik, és 1 szál f*szban elkezdi írtani őket 
-
lol, az nagyon nagy film 
-
Nem az a film, amikor Bruce egy déli államban száll meg,
de meggyűlik a baja az ottani szeszcsempészekkel? -
Last Man Standing
Bruce Willies az 1920as evekben kiirt egy egesz varost, ugy hogy 1 golyo = 5m hatrarepules. alapfilm, muszaj megnezni, ekkora lol filmet ritkan latni -
azok a filmek koze tartozik a battle royale 1-2.. amiket sajnalom hogy mar meglestem.. ujra meglesnem oket agymosas utan:)))))) -
Battle royale2.. az eleje nem tetszett.. de a vege nagyon bejott.. igy visszagondolva ez a ket film nagyon a toppon van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eszmeletlen bejon..sokaig fogom meg ezeket emlegetni.. amugy szerintem a masodik resz Anime kent kurva nagyot robbant volna!!!!! -
Enismegnezem mert ma' elfeledtem mirol is szol :) (lentebb mutkor valaki leirta a veget es akkor azert nem neztem meg) -
Végre valaki, de örülök! -
Dogville
Nekem eszméletlenül tetszett! Tudom dokan mondják, hogy unalmas, de csak bele kell rázódni, utána már maga az élet, amit az ember lát. Igazi tanmese, ami mindenkinek szól!
100% -
Ezzel sajnos én is így vagyok :( -
- Biztos, hogy ilyen ruhákat hordtak a vadnyugaton ?
- Persze.
- Hát nem is tudom. De Clint Eastwoodon sosem láttam ilyet.
- Clint ...kicsodán ? -
Ja . Meg:
- Marti. Ilyen ruhában le is puffanthatnak. Ki adta ezt neked ?
- Maga.
- Én? -
walt disney szintu mese nem lenne annyira szar de nem lenne az igazi:( -
Nem is olyan régen hallottam olyan hírt, hogy Zemeckis meg akarja csinálni a 4. részt, csak mivel ugye Fox beteg, a többiek sem vállalták el, ezért animációs film formájában. Azért nem lenne rossz :))) -
Ja ez a beszólás nagyon ott van. Meg volt ilyen is:
- Ez épp olyan különös, mint a rácsos ablak egy csatahajón.
- Mint a rácsos ablak egy tengeralattjárón, mindenki hülyének fog nézni, ha ezeket nem mondod jól.
Valami ilyesmi volt. Nem pontosan idéztem. De marha jók a poénjai. Nekem az első és a második rész tetszett leginkább, a 3. elég lájtosra sikeredett. -
Nekem a legjobban Biff beszólásai tetszettek (a fiatalé)
-Játszon olyat mint a festék és húzzon innen tata!!
-Játszon olyat mint a festék és kopjon le te marha ne csodáld ha mindenki hülyének néz... -
...az öreg Peabody-é... :DDD -
felig meglestem a BR2-t.. hat .. eddig nem jon be.. soot van amit kifejezetten baromsagnak talalok.. de mindegy.. idaig tetszik is meg nemis.. -
Meg:
-Emlékszem régen ez az egész terület (nem tom hogy hívjáké) volt. Az volt a rögeszmélye, hogy az egészet beülteti fenyőfákkal. -
-Hé te! Veszed le róla azt a koszos mancsod.... Muszály azt, hogy koszos mancsod? -
Szerintem Jim Carrey nélkül már nem lesz olyan jó. Ahogy látom Jamie Kennedy lesz a főszereplő, akinek általában iszonyat bugyuta filmjei vannak. Nem tudom mennyien láttátok a Malibu's Most Wanted c. filmjét, de aki nem látta az semmit nem veszitett. És aki esetleg tervezte, hogy megnézi, felejtse el szerény véleményem szerint:) -
-
- Egy pillanat! Egy pillanat, Doki! Csak nem...? Csak nem azt akarja mondani, hogy...?
- Hé, Apa! Hé, George! Hé, te ott a biciklivel!
- 1.21 GW??? 1.21GW??? Te magasságos! -
Viisza a jövőbe legjobb beszólásai:
- Uram, legyen olyan jó és hozzon nekem egy 17 -es kulcsot.
- Véletlenül nem 15- ösre gondolt ?
- Mi az McFly. Nyuszi vagy ?
- Á, mami. Te aztán tudsz pizzát hidratálni.
- Legyen 8 -kor. Én reggeli után szoktam ölni.
- Ha találkozik Jennyfer önmagával, annak beláthatatlan következményei lesznek.
Lehet , hogy megsemmisül a Naprendszer. Megsemmisülhet az egész galaxis is. Szerencsés esetben csak a mi Naprendszerünk fog megsemmisülni.
- Á, az sokkal megnyugtatóbb.
- Trágya !! Már megint trágya !!
- Remélem még látjuk egymást a JÖVŐBEN.
- Vagy a múltban. -
Örülök, hogy ilyen sok jót irtatok a
Vissza a jövőbe filmről.
Majd beírok még egypár mondatot, ami tettszett. -
Takezó #11070 aszittem paródiára ;) -
mondjuk nekem Robin Williams "viccesfilmjei" rettenetesen fárasztanak
de a komoly filmjei jók
pl. Ébredések (Awakenings) -
Pl. kamerás-ra gondolok. (Mielőtt még vki rosszra gondol ...) -
A "The Passion of Christ" című Mel Gibson filmet meg lehet már találni - khm... :) - bármilyen változatban? -
Nafene :
THE SON OF THE MASK -
Nekem a HOOK 1000x jobban teccet.