106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mochee
    Még az hbo-n láttam, amikor játszották, amolyan Közellenségre hasonlító filmre emlékszem, nagyon bírom az ilyet.
  • LezLee
    Nem rossz film különben. Az a rész nagyon tetszik, amikor az elején felrobban a labor, és motorral menekül, az nagyon profi volt, pedig nem egy mai film már.
  • LezLee
    Akkor szerintem ez lesz az. A végén egy atomerőműből menekül. Bár tudomásom szerint Lawrence nem játszik benne, csak Morgan Freeman.
  • mochee
    De, azaz, köszi.
  • LezLee
    Nem a Láncreakcióra gondolsz?
  • mochee
    Bocsi, szal a végén meg valami föld alatti helyeken rohangál, és felrobban az egész, éppen hogy csak ki tud kerülni. Asszem Lawrence Fishburne is játszik benne. A probléma az, hogy nem tudom, hogy mi a címe. Ha tudtok segíteni, akkor pls tegyétek meg.
  • mochee
    Azt a filmet nem látta valaki, amelyikben Keanu Reeves a főszereplő, és csak arra emlékszem, hogy az egész film alatt menekül, m
  • zaki
    lesz 4. rész?
  • Nyiri
    Szerintem az jo film volt :)
  • zaki
    az nagyon nagy, amikor áztatja a p*csáját a kádban, aztán jönnek a rosszarcúak, ő meg kiugrik, és 1 szál f*szban elkezdi írtani őket

• zaki
    lol, az nagyon nagy film
  • LittleL
    Nem az a film, amikor Bruce egy déli államban száll meg,
    de meggyűlik a baja az ottani szeszcsempészekkel?
  • magus
    Last Man Standing

Bruce Willies az 1920as evekben kiirt egy egesz varost, ugy hogy 1 golyo = 5m hatrarepules. alapfilm, muszaj megnezni, ekkora lol filmet ritkan latni
  • CSOCSO
    azok a filmek koze tartozik a battle royale 1-2.. amiket sajnalom hogy mar meglestem.. ujra meglesnem oket agymosas utan:))))))
  • CSOCSO
    Battle royale2.. az eleje nem tetszett.. de a vege nagyon bejott.. igy visszagondolva ez a ket film nagyon a toppon van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    eszmeletlen bejon..sokaig fogom meg ezeket emlegetni.. amugy szerintem a masodik resz Anime kent kurva nagyot robbant volna!!!!!
  • Sephi
    Enismegnezem mert ma' elfeledtem mirol is szol :) (lentebb mutkor valaki leirta a veget es akkor azert nem neztem meg)
  • Darko Ferkó
    Végre valaki, de örülök!
  • Bandew
    Dogville

Nekem eszméletlenül tetszett! Tudom dokan mondják, hogy unalmas, de csak bele kell rázódni, utána már maga az élet, amit az ember lát. Igazi tanmese, ami mindenkinek szól!

100%
  • SaVaGe
    Ezzel sajnos én is így vagyok :(
  • LittleL
    - Biztos, hogy ilyen ruhákat hordtak a vadnyugaton ?
    - Persze.
    - Hát nem is tudom. De Clint Eastwoodon sosem láttam ilyet.
    - Clint ...kicsodán ?
  • LittleL
    Ja . Meg:

- Marti. Ilyen ruhában le is puffanthatnak. Ki adta ezt neked ?
    - Maga.
    - Én?
  • CSOCSO
    walt disney szintu mese nem lenne annyira szar de nem lenne az igazi:(
  • LezLee
    Nem is olyan régen hallottam olyan hírt, hogy Zemeckis meg akarja csinálni a 4. részt, csak mivel ugye Fox beteg, a többiek sem vállalták el, ezért animációs film formájában. Azért nem lenne rossz :)))
  • LezLee
    Ja ez a beszólás nagyon ott van. Meg volt ilyen is:

- Ez épp olyan különös, mint a rácsos ablak egy csatahajón.
    - Mint a rácsos ablak egy tengeralattjárón, mindenki hülyének fog nézni, ha ezeket nem mondod jól.

Valami ilyesmi volt. Nem pontosan idéztem. De marha jók a poénjai. Nekem az első és a második rész tetszett leginkább, a 3. elég lájtosra sikeredett.
  • Bucser
    Nekem a legjobban Biff beszólásai tetszettek (a fiatalé)

-Játszon olyat mint a festék és húzzon innen tata!!
    -Játszon olyat mint a festék és kopjon le te marha ne csodáld ha mindenki hülyének néz...
  • Jano
    ...az öreg Peabody-é... :DDD
  • CSOCSO
    felig meglestem a BR2-t.. hat .. eddig nem jon be.. soot van amit kifejezetten baromsagnak talalok.. de mindegy.. idaig tetszik is meg nemis..
  • Bandew
    Meg:

-Emlékszem régen ez az egész terület (nem tom hogy hívjáké) volt. Az volt a rögeszmélye, hogy az egészet beülteti fenyőfákkal.
  • Bandew
    -Hé te! Veszed le róla azt a koszos mancsod.... Muszály azt, hogy koszos mancsod?
  • Alien
    Szerintem Jim Carrey nélkül már nem lesz olyan jó. Ahogy látom Jamie Kennedy lesz a főszereplő, akinek általában iszonyat bugyuta filmjei vannak. Nem tudom mennyien láttátok a Malibu's Most Wanted c. filmjét, de aki nem látta az semmit nem veszitett. És aki esetleg tervezte, hogy megnézi, felejtse el szerény véleményem szerint:)
  • Sephi
  • Jano
    - Egy pillanat! Egy pillanat, Doki! Csak nem...? Csak nem azt akarja mondani, hogy...?

- Hé, Apa! Hé, George! Hé, te ott a biciklivel!

- 1.21 GW??? 1.21GW??? Te magasságos!
  • LittleL
    Viisza a jövőbe legjobb beszólásai:

- Uram, legyen olyan jó és hozzon nekem egy 17 -es kulcsot.
    - Véletlenül nem 15- ösre gondolt ?

- Mi az McFly. Nyuszi vagy ?

- Á, mami. Te aztán tudsz pizzát hidratálni.

- Legyen 8 -kor. Én reggeli után szoktam ölni.

- Ha találkozik Jennyfer önmagával, annak beláthatatlan következményei lesznek.
    Lehet , hogy megsemmisül a Naprendszer. Megsemmisülhet az egész galaxis is. Szerencsés esetben csak a mi Naprendszerünk fog megsemmisülni.
    - Á, az sokkal megnyugtatóbb.

- Trágya !! Már megint trágya !!

- Remélem még látjuk egymást a JÖVŐBEN.
    - Vagy a múltban.
  • LittleL
    Örülök, hogy ilyen sok jót irtatok a
    Vissza a jövőbe filmről.

Majd beírok még egypár mondatot, ami tettszett.
  • Takezó
    aszittem paródiára ;)
  • Mike
    mondjuk nekem Robin Williams "viccesfilmjei" rettenetesen fárasztanak
    de a komoly filmjei jók
    pl. Ébredések (Awakenings)
  • PREMIERE1
    Pl. kamerás-ra gondolok. (Mielőtt még vki rosszra gondol ...)
  • PREMIERE1
    A "The Passion of Christ" című Mel Gibson filmet meg lehet már találni - khm... :) - bármilyen változatban?
  • Sephi
    Nafene :

THE SON OF THE MASK
  • Sephi
    Nekem a HOOK 1000x jobban teccet.