106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
And Then Came Love (Apám lehetnél) 2007 IMDb
Kevésbé ismert "B" kategóriás film Vanessa L. Williams-től.
Mivel nem találta a megfelelő partner hozzá, Julie a mesterséges megtermékenyítést választja. A donor egy Paul nevezetű ipse, akit Julie sokáig nem is ismer. De amikor fia betölti a 6 éves kort, és egyre több panasz érkezik rá az iskolából, Julie kíváncsi lesz, hogy vajon a donortól örökölte e ezeket a géneket, vagy csak az apahiány az ok a fia viselkedésére.
Miután felkutatta Paul-t, elbeszélgetnek, de Julie elhallgatja az igazságot amiért felkereste Pault.
Paul még keresi a flow-t, amiről az olasz születésű, de magyar származású Csíkszentmihályi fejtett ki érdekes tanulmányt.
Julie-nak köszönhetően, Paul elgondolkodik és a színészetben találja meg a flow élményt. Ezért hálája jeléül, felkeresi Julie-t, hogy meghívja a bemutató előadásra, amiben szerepelni fog..
Érdekes, elgondolkodtató film egy nővel aki mellesleg modell és énekesnő is.
Gold (Arany) 2016 IMDb
Erre még visszatérek később, sajna későn kezdtem bele és elaludtam rajta
Valahogy elálmosított a kiöregedett McConaughey miközben próbált aranyat találni..
De majd folytatom azért alkalomadtán..
100 Girls (Túl sok nő) 2000 IMDb
Imádtam! Gyakorlatilag (tényleg szó szerint) a főszereplő, történetet mesélő srác egy percre sem fogja be a száját
Csak mondja és mondja és be nem áll a szája. Ami érdekes az az, hogy legtöbbször nem is mond hülyeségeket.
Aki látta már a 10 dolog, amit utálok benned című alkotást, és tetszett is neki, az garantáltan most is jól fog szórakozni
-
Captain America: The First Avenger (Az első bosszúálló) 2011 IMDb
Kedvet kaptam egy kis 3D házimozira
Sztorit szerintem mindenki vágja már így 6 év után, de azért nagy vonalakban..
Vézna, de aranyszívű barátunk mindenáron hős katona szeretne lenni, de az egészségi állapota ezt nem teszi lehetővé.
Kapóra jött hát egy kísérlet, ami némi vegyi anyagok által fizikailag ellenállóbbá teszi. Miközben a háború tovább zajlik, immár nagy barátunk és egész Amerika is egy új ellenséggel találja szembe magát. Egy elmeháborodottal, aki egy hidra fedőnevű fegyver megalkotásával a világuralomra tör..
A 3D kifejezetten szép, különösen a hegyi jeleneteknél. Egy egy jelenetnél szinte már kézzel fogható a fegyverek csöve és a felrobbant épületek, járművek szilánkjai, alkatrészei amik felénk repülnek..
Szinkronhang tűrhető, a sztori is követhető. Látványos bevezető film a Bosszúállók szériához, amihez a 3D is igen sok plusz élményt ad.
10/7 -
Íme a moziterem, ahol márciustól csak feliratos és eredeti nyelvű filmeket nézhetünk 3D és 4D-ben is akár..
A Lego Batman 3D mint látod, kivétel..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.21. 09:46:40 -
Prof William #96893 Úgy értem hogy eddig még moziban nem találkoztam 3D + Felirat kombóval. -
Számomra 2014-ben már visszatért a Lucy-vel..
-
Pedig már 2009-ben, amikor az Avatar megjelent 3D bluray-en, már volt hozzá magyar felirat is.. -
Prof William #96890 Szombaton lessük meg. Fura hogy 3D Feliratosan is adják. Ezzel kombóval eddig nem találkoztam. -
Nem kell felni tole. Sot a jo pereskedos filmekkel nincs is baj de ez nem Egy Time To Kill vagy few good men.
Csak leirtam, hogy peresgetnek a gyerekert de ettol nem egy ugyvedes-peresgetos film. -
Valerian - 8.5/10
Most jöttem haza a moziból, de lehet holnap megnézem mégegyszer... - ez így bevezetőnek.
Luc Besson visszatért! Ezzel a filmmel valami olyat durrantott, mint tényleg annak idején az Ötödik elem-mel.
Aki sci-fi rajongó, annak nagy eséllyel tetszeni fog a film. Én rajongóként a műfaj forradalmasításának kezdetét sem tartom kizártnak. Az Interstellar-on kívül nagyon rég láttam már jó sci-fi-t. A star wars meg star trek azok külön világok (nem kis múlttal), őket ne vegyük most ide.
Szóval a Valerian pontosan azt hozza, amit egy szórakoztató, sci-fi világba zárt kalandfilmnek hoznia kell. Grafika, hang, szereplők helyükön vannak. CGI? Minden mennyiségben, agyorgazmus! És??? Ez nem egy tegnap tőrtént londoni gengszterfilm, hanem több száz évvel később -isten tudja melyik galaxisban- zajló kaland. Ilyennek kell lennie.
A tőrténet nem nagy mutatvány, de ez engem nem nagyon zavart.
Ha tetszett az ötödik elem, akkor nézzétek meg. És ne sajnáljátok megvenni a mozijegyet. Én másodszorra se fogom. ;)
-
Sequoyah #96887 A John Wick masodik reszet sem javasolnam akkor neked, nem fog tetszeni:) -
az ügyvédes filmektől félni kell vagy miért van ennyire kiemelve, hogy ez nem egy jogi dráma? :D -
Babysitting (A felvigyázó) 2014 IMDb
Egynek elment. Pár töketlen csap egy féktelen bulit.
Séma a szokásos: azokat tartóztatják le, aki konkrétan semmiről sem tehetnek, de a pénzmosó főgóré persze megússza..
Hallom van folytatása is? Annyira azért nem tetszett..
John Wick 2014 IMDb
Ettől voltatok úgy elszállva?
Lássuk csak..
Dzson Vicc eltemeti az asszonyt, aki feldobta a pacskert valami gyógyíthatatlan izében. Majd a kutyáját is elássa hamarosan, akit pár suttyó agyonüt. Dzsonit is megruházzák persze közben, de semmi gáz: felkel, megmosakszik, verdába pattan és két perc múlva egy garázsban már tudja is kit kell keresnie adóssága törlesztése miatt..
Természetesen Dzsonit mindenki ismeri: ő a hírhedt ceruzás gyilkos! Bizony: valaha, mikor még feszesebb volt a valaga
, egy cerkával kinyúvasztott 3 ipsét is egyszerre! Úgy ám! Akkoriban még a cerkája is hosszabb volt persze...
Szóval az egykori mészarost..vagyis mészárost (nem mindegy!) mamár pár sutyerák elnáspángolja a saját garázsában. Szégyen! De ez van. Viszont ezzel mit sem törődve, miután megtudta, hogy a kis pöcs akit keres régi orosz cimbije fiacskája, nem tehet mást, fegyvert ragad és durr durr, meg piff fuff. Szuper végtelen táras cerkájával...ööö..pisztolyával, kinyír mindenkit aki útjában áll!
Még egy ártatlan szobrot is szarrá lő, de az nem számít, mert ő nem élő személy. Tehát érte nem ejtünk most könnyeket. Ha már itt tartunk, a többiekért se nagyon, hiszen mind megérdemelte a golyót a szívébe, a golyót a fejébe, a golyót a tökébe..(na, mi van? nem én voltam, hanem Dzsó!)
Hol is tartottam? Ja megvan miután már szinte alig maradt statiszta akit ne lőttek volna le, elkapják az öreg Dzsodzsót és zacsit húznak a fejére..itt álljunk meg egy pillanatra...
Ha még nem említettem, ez akciófilm és lövöldözős is, csak annyira félreérthető néha ami mondok, szóval ez nem AZ a film amire most gondoltok. Az a Dzson Holmsz Slicce, ez meg a Dzson Vicc. Előbbit ruha nélkül forgatták..
Tehát zacsit tolnak Vicc arcába (csak itt azért, hogy kifingassák), majd láss csodát, egy golyó az égből az Úr fegyveréből lecsap és hősünk újra szabad. Ez spoileres rész, tehát finomhangolom: az urat ki segített később péppé verik, kést döfnek a combjába, kap egy skulót a fejébe és még vagy ötöt a mellébe is biztos ami biztos..
Ha akarnám se tudnám lelőni a poént, hogy végül mi lesz a tökös Delhusza druszával, hiszen készült folytatás is. A szellemek meg nem tudnak puffogtatni. Bár ha Freddy Krüeger-re gondolok..talán mégis..
Na jó, itt a vége részemről, a folytatást inkább passzolom az arra éheseknek.. -
-
Once Upon A Time In Venice
Kellemes csalodas! Bruce Willis a foszereplo es egy deteltivet jatszik. Affele vigjatek feleseg, konnyu hangsujjal de azert tetszett! John Goodman is jo volt benne.
Semmi egetrengeto de szerintem az imdb-s 5/10 nel tobbet erdemel. Szamomra szorakoztatobb volt mint a Going In Style.
De azten lehet, hogy pont jo kedvemben kaptam el a filmet :)
Going In Style is jo volt amugy.
Gifted
"Amerika kapitany" egy nagyon aranyos es eszmeletlen okos kislanyt nevelget. O szeretne ha ez a kis zseni egy ertelmes gyerek kort elne at viszont masok szerintem meg kene adni a lehetoseget a kislanynak, hogy valaki lehessen belole. Termeszetesen pereskedes lesz a dologbol es megprobaljak elvenni a gyereket tole. Ne feljetek nem egy ugyvedes film. Nagyon keves jelenet jatszodik a targyaloteremben. Jo film. En azoknak ajanlanam, akiknek van gyerekekuk. Tiniknek meg szingli huszoneveseknek szerintem kevesbe fog tetszeni a film.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.07.20. 06:51:24 -
Hát ez ilyen, mindenkinek más az ízlése :) -
Bad Moms (Rossz anyák) 2016 IMDb
Ez a film nekem nagyon betalált
Vicces volt, ugyanakkor néha meglepő, és a szinkron is szerintem külön díjat érdemelne
Felkerült a többször nézős filmjeim listámra.
The Second Best Exotic Marigold Hotel (Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel) 2015 IMDb
Ha most számot kéne adnom, hány filmet láttam eddig életemben, bajban lennék. Még tippelni sem tudnék mennyit is.
De azt tudom, hogy minden filmből tanulhatunk valami számunkra hasznosat. Majdnem minden filmből. Azért kivételek mindig akadnak.
Ebből a fimből én azt tanultam, hogy legyünk nyitottabbak. És ha eddig azt hittük azok vagyunk, hát jobb, ha tudjuk: lehetünk még nyitottabbak. Itt most nem arról van szó, hogy ez a folytatás jobb, vagy rosszabb lett, mint az előzményfilm. A film mindkét része szervesen összekapcsolódik így kiegészítve egymást. Érdekes volt látni, hogy mindenki hibázhat, mindenki tévedhet de mégis mindenki talpra állhat újra...és újra..és megint ahányszor csak tud. Különösen akkor, ha mások is támogatják a céljai elérésében.
Ez egy igen tanulságos film ami (ne kérdezzétek miért, mert nem tudom) arra is ráébresztett, hogy nincsenek jó vagy rossz filmek.
Filmek vannak csak, amiket vagy megértünk, vagy nem, amikkel vagy tudunk azonosulni, vagy nem.
A döntés a miénk nézőké.
"A jelen nem számít, csak az idő."
Nem adhatok minden filmre 10 pontot ami tetszett. Így most sem pontozhatok..
-
Így már korrekt. Mások meg az első 3 részt csipázták jobban.
Magam is. -
Majmok bolygója: Háború:
Sajna tényleg elég gyengus lett.:/
Pedig a Forradalom piszkosul tetszett, és Koba azóta is az egyik kedvenc filmes főgonoszom. -
[2016] - (imdb) - "Brimstone" / (-) - 7/10
(2017.07.16-17) (149 perc, holland, MAGYAR, amerikai, német, osztrák, spanyol) - Mystery, Thriller, Western
Írta és rendezte: Martin Koolhoven
Főszereplők (több fejezet): Dakota Fanning (idősebb Joanna, mint Liz), Emilia Jones (a fiatal Joanna), Guy Pearce (a pap)
Fejezet címek: Kinyilatkoztatás (Revelation), Kivonulás (Exodus), Teremtés (Genesis), Megtorlás (Retribution)
Nem kell megijedni, alapvetően nem a Bibláról szóló történet - miközben mégis csak körülötte forog a sztori. Tekintettel arra, hogy az Észak-Amerikába érkező holland-német telepes családok egyikéből származó hősnőnk életében meglehetősen fontos és nehéz szerepet játszik egy pap és azáltal folyton magyarázóan idézett szent sorok.
Nagyon nehéz a történetről úgy írni, hogy ne legyen benne semmi spoiler --- no nem azért, mintha olyan eget rengető, sosem-láttunk-hasonlót történetről lenne szó, hanem azért, mert az egésznek a dramaturgiája veszne el akár csak egyetlen jobban megfogalmazott taglaló mondattal is.
Legyen elég annyi, hogy egy testben-lélekben nagyon erőssé lett, kezdetben fiatal, majd kényszerből túl gyorsan felnőtt lány sorsát láthatjuk megelevenedni egy a Biblia, a helyi törvények és a férfiak uralta Ígéret földjén.
Súlyos történet, súlyos morális kérdések körül, durván, köntörfalazás nélkül, erőszakosan és a technika révén naturalista módon.
Amit a már régóta szép nővé cseperedett "kis" Dakota Fanning és Guy Pearce letett az asztalra ebben a műben, az egyrészt a rutin, meg az évek, másrészt csodálatra méltó - különös tekintettel arra, hogy a jobb színészek ugye azonosulnak a szerepükkel...
Különösen hosszú film. Nagyon bánom már, hogy nem egyben néztem végig. Azoknak ajánlom, akik nem riadnak el sem a hossztól, sem a felhősen vázolt témától. -
-
Én most csak a Garfield-os 2 részre gondoltam, az első 3 szerintem gyenge volt. -
Az előző 2 Pókemberes film?
Valójában 5 az a 2 film.. -
Pókhenger Hazatérés
Nem értem a sok ajnározó kritikát. Ez ugyanolyan volt, mint bármelyik random MCU-s film. Vicces, ami jó, mert Pókember ilyen, de ezt leszámítva szinte semmi nem maradt, a drámai dolgokat teljesen kihagyták, ide-oda csapongott az egész. Olyan volt, mintha egy Ultimate Spiderman animációs részt néznék, amik nem rosszak de ez mégis csak egy film, kicsit mást várnék, Eleve nem volt szerintem jó ötlet az, hogy az Ultimate szériát vették alapul de ez legyen az én bajom. Az tény, hogy szórakoztató és látványos is de én pl. hiányoltam az olyan minőségű harcokat, mint amit pl. Az Amerika Kapitányban levágott. Lehet hülyének nézni, de szerintem az előző 2 Pókemberes film sokkal jobb volt szinte mindenben, főleg a 2. rész. Jóval komolyabb hangvételű, jobb színészi játékok és szerintem a harcok is jobban adták a Pókember érzést. Persze lehet mondani, hogy itt még csak most bontogatja szárnyait, de akkor nem kellett volna az AK-ban olyan bad ass akciót nyomatni vele.
7/10 -
Jack and Jill vs. the World (2008) IMDb
Végignéztem, de minek?
We Bought a Zoo (2011) IMDb
Szarul indult, de a vége végül jó lett. A kislány egy angyal.
Father of the Bride Part II (1995) IMDb
Steve Martin humora egyedi. Álmomban sem hittem volna, hogy a barna frizu ennyire szarul áll neki..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.17. 21:04:00 -
Liar, Liar, Vampire
Tulajdonképp egy Alkonyat paródiához van szerencsénk. Egy srác elhiteti a helyi gimi Alkonyatrajongó 2 bites picsáival, hogy vámpír. És hisznek neki. :D 7/10 -
Arc mimikát hangstúdióban rögzíteni? :D
Kábé mint a napfényt..
Vagy fotózni a magas "c" hangot :D -
visszatér, hogy megrendezze még azért a Road of the Deadet. Amire azért kíváncsi lettem volna, mégha a legutóbbi munkái elég szarok voltak... -
Csak aztán nehogy zombi legyen belőle
Bocsánat
-
R.I.P. George A. Romero
-
Life
Nem tudnak már újat mutatni ebben az űrhajón kergetőzős sci-fi horror műfajban. Vagyis biztos tudnának, ha akarnának, de könnyebb a bevált sablonokat használni. Pont ezért rohadtul kiszámíthatóak ezek a filmek már.
A Life nem lett rossz, mindenképpen nézhető, jól összerakott film, de pont annyira érdekes, mint egy Barát közt epizód, ha csak fél szemmel nézed, akkor is tudod mi fog történni. -
arc mimikat fel tudnak venni a hangstudioban is. Felesleges minden szinesznek ugralni az auton mint egy majom. Full mas mozgasa van egy majomnak. Semmi egetrengetot nem lattam a gollumtol meg cezartol. Egyszer nem mutattam a kepernyore, hogy na igen! Igy kell kineznie egy beszelo majomnak. Tolem lehetett volna full cgi is. plusz kis arc scan mikozben csinaljak a hangot. -
Mint a dzsungel könyve? Az is remek mozi volt........ ja nem. -
dehogyis... soha nem tudták volna ilyen jól leanimálni.. -
Ez nem igaz. Pont azért kell színészekkel eljátszani, hogy hiteles legyen a mozdulat és a gesztusok, amit ugye később átrajzolnak. "Fejből" (vagyis ha nincs referencia) jóval nehezebb lenne hihető játékot, pl. mimikát szerkeszteni. -
mashogyan nem keresnenek a szineszek dollarmilliokat. Igaz, hogy full felesleges kb, ahogy szerintem gollumot es cezar-t is siman megcsinaltak volna barmijen szinesz nelkul. Csak full CGI. semmi kulonbseg nem lenne. -
Rugdalódzós / Pókember
7.5/10 -
már miért lenne az? -
Nem felfoghatatlan, hanem értelmetlen. -
Lion Kiung live action=színészek mocapben veszik fel. Annyira nem felfoghatatlan.... -
Az külön érdekes lesz a Lion King esetében.