1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    #96885
    Babysitting (A felvigyázó) 2014 IMDb

    Egynek elment. Pár töketlen csap egy féktelen bulit.
    Séma a szokásos: azokat tartóztatják le, aki konkrétan semmiről sem tehetnek, de a pénzmosó főgóré persze megússza..

    Hallom van folytatása is? Annyira azért nem tetszett..

    John Wick 2014 IMDb

    Ettől voltatok úgy elszállva? Lássuk csak..

    Dzson Vicc eltemeti az asszonyt, aki feldobta a pacskert valami gyógyíthatatlan izében. Majd a kutyáját is elássa hamarosan, akit pár suttyó agyonüt. Dzsonit is megruházzák persze közben, de semmi gáz: felkel, megmosakszik, verdába pattan és két perc múlva egy garázsban már tudja is kit kell keresnie adóssága törlesztése miatt..
    Természetesen Dzsonit mindenki ismeri: ő a hírhedt ceruzás gyilkos! Bizony: valaha, mikor még feszesebb volt a valaga, egy cerkával kinyúvasztott 3 ipsét is egyszerre! Úgy ám! Akkoriban még a cerkája is hosszabb volt persze...

    Szóval az egykori mészarost..vagyis mészárost (nem mindegy!) mamár pár sutyerák elnáspángolja a saját garázsában. Szégyen! De ez van. Viszont ezzel mit sem törődve, miután megtudta, hogy a kis pöcs akit keres régi orosz cimbije fiacskája, nem tehet mást, fegyvert ragad és durr durr, meg piff fuff. Szuper végtelen táras cerkájával...ööö..pisztolyával, kinyír mindenkit aki útjában áll!
    Még egy ártatlan szobrot is szarrá lő, de az nem számít, mert ő nem élő személy. Tehát érte nem ejtünk most könnyeket. Ha már itt tartunk, a többiekért se nagyon, hiszen mind megérdemelte a golyót a szívébe, a golyót a fejébe, a golyót a tökébe..(na, mi van? nem én voltam, hanem Dzsó!)
    Hol is tartottam? Ja megvan miután már szinte alig maradt statiszta akit ne lőttek volna le, elkapják az öreg Dzsodzsót és zacsit húznak a fejére..itt álljunk meg egy pillanatra...
    Ha még nem említettem, ez akciófilm és lövöldözős is, csak annyira félreérthető néha ami mondok, szóval ez nem AZ a film amire most gondoltok. Az a Dzson Holmsz Slicce, ez meg a Dzson Vicc. Előbbit ruha nélkül forgatták..

    Tehát zacsit tolnak Vicc arcába (csak itt azért, hogy kifingassák), majd láss csodát, egy golyó az égből az Úr fegyveréből lecsap és hősünk újra szabad. Ez spoileres rész, tehát finomhangolom: az urat ki segített később péppé verik, kést döfnek a combjába, kap egy skulót a fejébe és még vagy ötöt a mellébe is biztos ami biztos..

    Ha akarnám se tudnám lelőni a poént, hogy végül mi lesz a tökös Delhusza druszával, hiszen készült folytatás is. A szellemek meg nem tudnak puffogtatni. Bár ha Freddy Krüeger-re gondolok..talán mégis..

    Na jó, itt a vége részemről, a folytatást inkább passzolom az arra éheseknek..