1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    And Then Came Love (Apám lehetnél) 2007 IMDb

Kevésbé ismert "B" kategóriás film Vanessa L. Williams-től.

Mivel nem találta a megfelelő partner hozzá, Julie a mesterséges megtermékenyítést választja. A donor egy Paul nevezetű ipse, akit Julie sokáig nem is ismer. De amikor fia betölti a 6 éves kort, és egyre több panasz érkezik rá az iskolából, Julie kíváncsi lesz, hogy vajon a donortól örökölte e ezeket a géneket, vagy csak az apahiány az ok a fia viselkedésére.

Miután felkutatta Paul-t, elbeszélgetnek, de Julie elhallgatja az igazságot amiért felkereste Pault.
    Paul még keresi a flow-t, amiről az olasz születésű, de magyar származású Csíkszentmihályi fejtett ki érdekes tanulmányt.
    Julie-nak köszönhetően, Paul elgondolkodik és a színészetben találja meg a flow élményt. Ezért hálája jeléül, felkeresi Julie-t, hogy meghívja a bemutató előadásra, amiben szerepelni fog..

Érdekes, elgondolkodtató film egy nővel aki mellesleg modell és énekesnő is.

Gold (Arany) 2016 IMDb

Erre még visszatérek később, sajna későn kezdtem bele és elaludtam rajta
    Valahogy elálmosított a kiöregedett McConaughey miközben próbált aranyat találni..
    De majd folytatom azért alkalomadtán..

100 Girls (Túl sok nő) 2000 IMDb

Imádtam! Gyakorlatilag (tényleg szó szerint) a főszereplő, történetet mesélő srác egy percre sem fogja be a száját
    Csak mondja és mondja és be nem áll a szája. Ami érdekes az az, hogy legtöbbször nem is mond hülyeségeket.
    Aki látta már a 10 dolog, amit utálok benned című alkotást, és tetszett is neki, az garantáltan most is jól fog szórakozni