1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Bad Moms (Rossz anyák) 2016 IMDb

Ez a film nekem nagyon betalált
    Vicces volt, ugyanakkor néha meglepő, és a szinkron is szerintem külön díjat érdemelne
    Felkerült a többször nézős filmjeim listámra.

The Second Best Exotic Marigold Hotel (Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel) 2015 IMDb

Ha most számot kéne adnom, hány filmet láttam eddig életemben, bajban lennék. Még tippelni sem tudnék mennyit is.
    De azt tudom, hogy minden filmből tanulhatunk valami számunkra hasznosat. Majdnem minden filmből. Azért kivételek mindig akadnak.

Ebből a fimből én azt tanultam, hogy legyünk nyitottabbak. És ha eddig azt hittük azok vagyunk, hát jobb, ha tudjuk: lehetünk még nyitottabbak. Itt most nem arról van szó, hogy ez a folytatás jobb, vagy rosszabb lett, mint az előzményfilm. A film mindkét része szervesen összekapcsolódik így kiegészítve egymást. Érdekes volt látni, hogy mindenki hibázhat, mindenki tévedhet de mégis mindenki talpra állhat újra...és újra..és megint ahányszor csak tud. Különösen akkor, ha mások is támogatják a céljai elérésében.

Ez egy igen tanulságos film ami (ne kérdezzétek miért, mert nem tudom) arra is ráébresztett, hogy nincsenek jó vagy rossz filmek.
    Filmek vannak csak, amiket vagy megértünk, vagy nem, amikkel vagy tudunk azonosulni, vagy nem.
    A döntés a miénk nézőké.
    "A jelen nem számít, csak az idő."

Nem adhatok minden filmre 10 pontot ami tetszett. Így most sem pontozhatok..