1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Once Upon A Time In Venice

Kellemes csalodas! Bruce Willis a foszereplo es egy deteltivet jatszik. Affele vigjatek feleseg, konnyu hangsujjal de azert tetszett! John Goodman is jo volt benne.
    Semmi egetrengeto de szerintem az imdb-s 5/10 nel tobbet erdemel. Szamomra szorakoztatobb volt mint a Going In Style.
    De azten lehet, hogy pont jo kedvemben kaptam el a filmet :)

Going In Style is jo volt amugy.

Gifted

"Amerika kapitany" egy nagyon aranyos es eszmeletlen okos kislanyt nevelget. O szeretne ha ez a kis zseni egy ertelmes gyerek kort elne at viszont masok szerintem meg kene adni a lehetoseget a kislanynak, hogy valaki lehessen belole. Termeszetesen pereskedes lesz a dologbol es megprobaljak elvenni a gyereket tole. Ne feljetek nem egy ugyvedes film. Nagyon keves jelenet jatszodik a targyaloteremben. Jo film. En azoknak ajanlanam, akiknek van gyerekekuk. Tiniknek meg szingli huszoneveseknek szerintem kevesbe fog tetszeni a film.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.07.20. 06:51:24