1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Pókhenger Hazatérés

Nem értem a sok ajnározó kritikát. Ez ugyanolyan volt, mint bármelyik random MCU-s film. Vicces, ami jó, mert Pókember ilyen, de ezt leszámítva szinte semmi nem maradt, a drámai dolgokat teljesen kihagyták, ide-oda csapongott az egész. Olyan volt, mintha egy Ultimate Spiderman animációs részt néznék, amik nem rosszak de ez mégis csak egy film, kicsit mást várnék, Eleve nem volt szerintem jó ötlet az, hogy az Ultimate szériát vették alapul de ez legyen az én bajom. Az tény, hogy szórakoztató és látványos is de én pl. hiányoltam az olyan minőségű harcokat, mint amit pl. Az Amerika Kapitányban levágott. Lehet hülyének nézni, de szerintem az előző 2 Pókemberes film sokkal jobb volt szinte mindenben, főleg a 2. rész. Jóval komolyabb hangvételű, jobb színészi játékok és szerintem a harcok is jobban adták a Pókember érzést. Persze lehet mondani, hogy itt még csak most bontogatja szárnyait, de akkor nem kellett volna az AK-ban olyan bad ass akciót nyomatni vele.

7/10