106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Changeling
nagyon jó film, Eastwood megint letett valamit az asztalra...angelina jolie és persze john malkovich is nagyon jot játszott, a zene pedig nagyon jol adta a hangulatot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán a vége tényleg kicsit tulhuzott volt, akasztás, per, de nem vészes...az akasztás nagyon komoly volt, már már zavaró...
9/10
Aeon Flux
ez meg mi a bánat volt? 2/10... vagy ilyen pontszámot ételme sincs adni, szoval inkább nulla... -
Snatch. -
Kurva jó volt így 4 év után is :D -
Mekkora volt :)
-
Mint minden filmjében. Kár, hogy ő sem él már. Kb. egyidős lenne Clintel. -
Nekem is egyből ez ugrott be olvasva a kommenteket, szvsz az egyik legkorrektebb régi film volt a 2. vh-ról. Shaw pedig hihetetlen jót nyomott abban a filmben. -
Azért HI megéltük, hogy egyszer Robert Shaw (és karaktere) úgy játszotta le a vászonról Henry Fondát és talán Telly Savalast is, hogy észre sem vették. :) -
Gihi :) -
hát az tény h nem sokat! de nem is volt sok pozitívuma a II. vh-nak, amit megkellett volna filmesíteni :D (mármint német részről...)
ajánlok még egy II. vh-s filmet: Defiance/Ellenszegülés - Daniel Craig 2008-as filmje, ami a zsidóüldözésekről szól! sztem ez is nagyon jó film lett, és még oscarra is jelölték! ja és a rendező sem utolsó Edward Zwick(Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj) -
viizo #44832 értelek... :)
de eddig hány olyan filmet láttál, ahol pozitív emberként állítottak be németeket a második VH-ban? nem sokat...
ez a film pedig pont erre épül, és ez tetszik, hogy a II VH-s filmek nagyon nagy részével ellentétben itt semmi nem fehér vagy fekete :) -
" végre egy olyan nagyszabású hollywoodi film, ami nem akarja az összes németet egydimenziós hitlerjugendes gonosznak beállítani"
pont ez a lényege a filmnek! mivel ez igaz történet és nem fiktív esemény, ezért nem is lehet másképp beállítani őket! -
viizo #44830 Valkűr (Valkyrie)
Kellemes meglepetés, mivel elég sok netes kritika lehúzta, középszerűnek ábrázolta Tom Cruise második világháborús filmjét.
A kritikák állításával szemben viszont feszült, végig lebilincselő politikai thrillert látunk - ilyenkor gondolkozom azon, hogy a kritikusok sokszor csak bent ülnek a teremben, vagy nézik is a filmet...
A két órás film játékideje nagyon gyorsan elröppent, ami egyrészt jó, mert nem unatkoztam egy percig sem, másrészt emiatt elviseltem volna a történet hosszabb kibontását is, több karakter mélyebb megismerését.
Sok ismerős arc bukkan fel, Terence Stamptől kezdve Kenneth Branagh-ig, de nekem külön kedves volt a kiváló Fekete Könyv / Zwartboek főszereplő hölgyének felbukkanása, aki főszereplő Stauffenberg feleségét alakítja.
Ami pedig nálam vitte a pálmát: végre egy olyan nagyszabású hollywoodi film, ami nem akarja az összes németet egydimenziós hitlerjugendes gonosznak beállítani, hanem annak állít emléket, hogy köztük is voltak nagyszerű emberek - akik a hazájuk szeretetét helyezték az első helyre, és meg akarták dönteni a gonosz diktátor uralmát.
10/8 -
Underworld - Rise Of The Lycans
5-6/10
Nem volt ez olyan rossz, csak az a baj, hogy olyan monoton...a közepe nagyon uncsi, viszont a végére összekapták magukat, fasza kis csata volt:) igazából ez egy 0. rész, mert az időben az 1.rész előtt játszódik, szal érdemes megnézni annak aki már látta az 1-2 részt.
-
k lite nem hulladek.. minden benne van ami kell... ffdshow... ac3, classic media player. ami teljesen faszan atnezheto es mukodik rendesen -
de te igen 

-
ba32107 #44825 Mi a franc van, újabban minden topikot elleptek a szpemmerek ? -
Gondolom milyen durva lehet... -
Imi29 #44823 [moderálva] -
Eagle Eye 7/10
Volt benne pár butaság de elég tűrhető volt... -
martindante #44820 Changeling - Elcserélt életek -
állat egy film lesz:D -
Amúgy de. Atomra nem bazeger akartam.
(ki vagyok meddig megy meg ez a téma) -
bezzeg után nem tettél volna "..." XD
[kötekszik] -
Szerintem is KMPlayer a best! -
ehh reggel volt. Az nem bazeg hanem bezzeg... de mind1.
MOVE ON!!111 -
(Y)
én is bs playert használok, kb mióta win van a gépe(i)men. a lényeg tényleg a codec, azok jó beállítása(!!) és természetesen egy rendes gép, ami viszi az adott formátumot. out-of-sync simán lehet amiatt is, hogy nem bírj a gép. ahogy olvastam neked ez új keletű probléma, szóval nem azzal van a gond
amit én használok, az a CCCP* :D van egy olyan megoldásuk, hogy mielőtt feltennéd ellenőrzi a rendszert és letakarítja(ha jól emlékszem, lehet csak keres) az összes codecet, ahogy kell. plusz a beállításokat. aztán mehet fel a pack. nekem így mindent tökéletesen visz a BS. gondoltam már, hogy váltok, de úgy sehogy nincsenek megoldva azok a dolgok, ahogy ebben, de ezt írtad is :)
/OFF
*: sajnos elég régóta nem frissítették :( viszont a codec-keresőjüket érdemes kipróbálni, aztán mehet fel a legfrisebb ffdshow meg ac3 -
Csak viccelt dammit. -
OFF:
Én a KMPlayert használom. Elég jó fícsöreivannak, főleg feliratbetétel kapcsán. Eleinte lassan töltötte be a fájlt, de videokártyamemória függőnek tűnik a dolog, mert ahogy cseréltem, azonnal megszűnt ez a probléma.
A VLCvel csak az volt a gondom, hogy vagy kicsi volt a felirat, vagy nagyon nagy és sajna mindezt néha magától random updateli-állítgatja.
OFF OFF! -
Akkor ne bazeg-gal szórj be egy sort. Alattad a srácok segítettek.
Na move on. -
Ha nem tudom... én csak jót akartam.
:(((((((((( -
Sephikém, drága vagy, de hol volt az kérdés, hogy milyen player játszik le mindent? Vagy, hogy mit játszik le az mplayer? Netán, hogy milyen player-t használjak a BS helyett? Pláne bazeg? -
De lehet olvasni, ha átállítod a színét fehérről vagy nromális fekete körvonalat adsz neki, engem még sosem zavart és nem volt olvashatatlan. -
ba32107 #44807 JA amúgy szvsz nagyon szar, ha a filmen van a felirat, nem lehet normálisan olvasni ha valami nagyon világos háttér van éppen....ezért utálom az égetett feliratokat. -
ba32107 #44806 ALT + kurzornyíl, akármerre elállítható, akár a bal felső sarokba is :D -
Itten megyen a sok eszelés, hogy mi meg, hogy. Ozt én is beszóltam, mert megtehetem. -
Nemá télleg? És akkor most mi legyen bazeg? -
No és felirat pozíció állítható??? EZ nagyon fontos!!!!!!!!!! :DDDD
(node tényleg, utálom, ha a fekete sávon van a felirat, szeretem beállítani magára a filmre, különben vagy a feliratot olvasom, vagy a filmet nézem) -
bazeg... mplayer mindent lejátszik. -
ba32107 #44801 Csak megjegyzem, mint GOM player fan: a GOM-ban is jobbra-balra nyilak tekerés (a mértéke is beállítható), fel-le hangerő, spacebar a szünet, felirateltolás azonnal, és még sok más :) -
BTW
Changeling
------------------------------
8/10
Erős film, de nekem a végével pici gondok voltak.
!!!!!!!!!!! SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!
Számomra volt pár felesleges epizód benne a vége felé, nem illett a filmbe sztem a tárgyalások bemutatása, illetve a gyilkos elfogása, kivégzése sem. Kicsit túlhúzta Eastwood papa.
!!!!!!!!!!!! SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!
Ennek ellenére nagyon jó és végig éberen tartó film, megtekintése erősen ajánlott. Jolie jó, Malkovich mégjobb (mint mindig). A film pedig már-már hihetetlennek ható történetet mesél el, és mivel igaz történet alapján készült, még nagyobb a hatás. -
Na.
Kösz a helpeket a provoüzis arcoknak is!
Sokak kérdésére válasz: azért használok BS-t, mert megszoktam az idők alatt azt a fícsört, hogy a kurzorgombokkal jobbtra-balra tekerés, fel-le hangerő. Évek óta ezzel nézek filmet és hozzászoktam.
Plusz szeretem, hogy olyan színű, formájú és főleg olyan pozícióban levő feliratot tehetek rá, amilyet csak szeretnék. (nem is beszélve a felirat manuális eltolásáról szintén a kurzorgombokkal, amikor a felirat kicsikét csúszik a filmhez képest ezt használom)
Ezeket a Media Player classic-kel nem láttam, hogy megtehetem (nyilván utána sem néztem, minek, nekem megfelelt a BS).
Vista codec pack-ról most hallok először, kissé szkeptikusan fogadom, pláne azért, mert –mint írtam- nem a codec-kel van a gond, a Win Media Player (a legújabb és a Classic is) gond nélkül játsza le a filmeket, ezért gondoltam, hogy kizárólag a BS-sel lesz gond.
Next lépésként totálisan leradírozom a rendszerről és felrakom újra, hátha ez segít, de egyelőre nem szándékszom másik playert használni (átmeneti megoldásnak természetesen jó a MPC)
Kösz még1x.